A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Szeptember 5.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Manik, 0 Zip, 1 Ik

Selamat Balik! Minden halad előre. A sötét összeesküvés még mindig azt hiszi, hogy érintetlen, de ez a beléjük vésődött eszme darabokra készül törni. A Fény különféle erői most a letartóztatásokat beszélik át, hogy hivatalos módon félre tegyék ezeket a csirkefogókat. Ez a fejlemény a régi illegális USA Vállalatnak is véget vet, és a hozzá társuló Federal Reserve Banknak. A csúnya igazság teljesen összetöri őket. A sötétség jövője nyilvánvalóvá válik, ahogy kézre kerítik, és teketóriázás nélkül felküldik égi celláikba őket.

Ez a szükséges bebörtönzés megrázó lesz mindazok számára, akik még mindig a sötétséggel és annak módszereivel kooperálnak. Ez lehetővé teszi a régóta ígért pénzáramlás megkezdését. Egy bevezető finanszírozási hullám fogja megindítani az új NESARA Köztársaságot, és azoknak a hosszas késleltetéseknek a végét, melyek jellemzik ezt a valóságot. Ez az egy esemény történelmi módon szimbolizálja új valóságotokat. Ezen eljárás célja az új valóságunk megvalósítása az által, hogy hivatalosan eltávolításra kerül minden olyan dolog, ami bármilyen kapcsolatban áll a régi valósággal.

A hasztalan késleltetések és tornyosuló frusztrációk sikerre és örömre lesznek cserélve, és egy olyan birodalomra, ahol ti és a Fény vagytok a meghatározó. Arra ösztönzünk, legyetek türelemmel, ahogy a Fény végre megkezdi a sok csirkefogó létfontosságú kézre kerítését. Elköteleztük magunkat a régi illegális rezsim és intézményei megbuktatása iránt. Új technológiák lesznek bemutatva, de a vártnál több időt vehet igénybe azok érvényre juttatása.

Ezért tudjátok szívetekben, hogy sok alapvető fejlemény történik a színfalak mögött. Ezek a háttérakciók minden olyat érintenek, ami a jelenlegi valóságot megváltoztathatja. Biztosak vagyunk benne, hogy az új kommunikációk lehetővé teszik számunkra mindazt, ami a teljes sikerhez kell. Stratégiánk bevezető része kész. A többi gyorsan követi. Teljes mértékben arra számítunk, hogy jelenlegi aggodalmaitokat gyorsan felváltják nagyszerű vízióitok megvalósulásai, melyek teljesen működésbe lépnek. Valójában a legjobb most következik. Halleluja! Halleluja!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A Mennyország látja, hogy a sötétség és kapzsi kegyeltjeinek a megbüntetése folyik. Az összeesküvés már nagyon régóta késlelteti az elkerülhetetlent. Ez mértéktelen csalódásokat okozott, és olyan hamis elképzeléseket, hogy a kézbesítések soha nem fognak megtörténni. Fenséges isteni vízióitok végre valóra válnak! Meglepetések sora végre lehetővé tette a finanszírozásaitok materializálását. Egyszerűen azt kérjük tőletek, hogy köszönjétek meg a Mennyországnak, és igazán élvezzétek ami kibontakozni készül.

A Mennyország azt akarja, hogy vigyétek véghez nagy szenvedélyeteket, és mutassátok meg milyen csodálatos mindez. Az egyre nagyobb finanszírozások lehetővé teszik az új NESARA Köztársaságot, az USA Vállalat végét, és hogy az új kincstári bankjegyek legyenek a nemzet új aranyhátterű valutái. Az összeesküvés kegyeltjeit elszeparálják, és mint azt már említettük, egy különlegesen előkészített börtönbe küldik fel az égbe. Soha többé nem fognak zaklatni titeket. A jövőben csak a bolygó teljes tudatosságába vezető útjának utolsó részeként fogtok tekinteni rájuk. 

Ezek az események túl sok időt vettek igénybe ahhoz, hogy sikeresen beteljesítsenek egy sor kulcsfontosságú procedúrát még az előtt, hogy megkapjátok a kezdeti összegeket. Legyetek örömben, ahogy gyorsan felfogjátok, milyen jelentős is volt ez a speciális eljárás. Jelenleg minden a helyén van ahhoz, amire már igazán vártok. Egyszerűen azt kérjük, űzzétek szenvedélyeteket, és gyorsan beindul az az isteni prototípus, ami áldásosan szimbolizálja ezt az új és csodás birodalmat!

Ma örömmel jelentettük, hogy mi folyik ezen a szépséges kékes-zöld gömbön mindenütt. Ez az új látkép számtalan olyan vállalkozásnak lesz tanúja, ami átformálja azt egy olyan világgá, mely szabadsággal, békével, és kötetlen jóléttel van tele. Soha ne felejtsétek el drága Szívek, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete valójában a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!) Itt az idő, hogy minden virágozzon!
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció