A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Október 10.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
12 Etznab, 16 Trotz, 1 Ik

Selamat Balik! Még mindig sok minden alakul a színfalak mögött. A pénzek felelősei még igencsak hezitálnak, hogy megváljanak-e ilyen hatalmas összegektől. A valóság ezen konkurens aspektusát most félrelöki a Fény. A különféle problémák jelzik, hogy milyen nagy a káosz. A Mennyország elsődleges célja gyorsan kibocsátani a jólétalapokat, és végül lehetővé tenni a valódi NESARA Köztársaság virágzását. Akkor a sötétség teljes vereséget szenved!

A jelenlegi finanszírozási késleltetések valójában egy hatalmas ügyrendi baklövés. A pénzátértékelés lebeg még egy ideig, aztán teljesen arra számítunk, hogy sok örömteli eseményt látunk. Új politikánk egyszerűen az, hogy elfogadjuk a jelenlegi szituációt és vele együtt áramlunk. Mindazonáltal a sok akadály ellenére, egy új kor érkezik. Úgyhogy maradjatok nyugodtak és tudjátok, hogy ez a különleges esemény közel van!

A nagyobb fennmaradó dolog az, hogy a régóta mozgásba hozott jól kiformált eseményeket véghez kell vinni. Álljatok készen rá, hogy felismerjétek azt az új és rendkívül előnyös üzemmódot, ami az emberiséget és Gaia-t egy bőséges Új Korba juttatja. Ezt az időt a régóta várt Pénzátértékelés is fémjelzi. Ennek a sokféle ajándéknak a Szeretete az ami jelenleg megérinti ezt az univerzumot. A bőkezű jólétfinanszírozás csak a kezdet.

Ebben a rendkívüli Fényben, készüljetek igencsak mély változásokra. Nyissátok meg magatokat egy olyan új valóság befogadására, ami örökre megváltoztat benneteket! Bár ennek megvalósulása túl sok időt vett igénybe, tudjátok a szívetekben rejlő örömből kiindulva, hogy ezen jóindulatú valóságnak a megtörténés a sorsa. Benne rejlik a globális előzékenység egy új, békés, és szuverén kormányzással együtt. Ez lesz a kulcs a békéhez ezen a gömbön.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A remény és a Szeretet üzenetével jövünk ezen a napon. Mindenütt isteni jelei vannak egy új jóléttel teli valóság közelségének. Ezért drága Szívek legyetek bátrak, és engedjétek el hatalmas frusztrációitokat. Tekintsetek egyre növekvő szívetekbe, és ébredjetek rá, hogy milyen naggyá is lett. Tudjátok azt is drága Szívek, hogy legbámulatosabb győzelmetek igen közel van! Ezért tegyétek lehetővé ezen nagyszerű vízióitok valóra válását most.

Körülöttetek a tudatosság hatalmas energiája, és manifesztálásódásának végső fázisa közeleg. Mi a spirituális birodalmakban most globálisan azt érezzük, hogy mindez milyen közel van mennyei megjelenéséhez. Az Istenség most a módját keresi olyan szent rendelkezések felállításának, melyek megteremtik ezt a birodalmat. Ahogy említettük a beszélgetésünk elején, tudjátok szívetekben, hogy az Isteni Szellem azon dolgozik, hogy minden a helyére kerüljön és könnyedén eltávolítson minden akadályt, mellyel jelenleg találkoztok.

A Szellem ereje gyorsan olyanná válik, hogy csodás változásoknak kell történni. Mindenütt a Mennyei trombita hangja hallatszik. Ez a világ biztosan tudatára ébred, hogy milyen közel is van mindez! A szent hang most indítja útnak visszhangzó szignálját ezen a szent gömbön. A gonoszság napjai elszállnak, és hamarosan a Fény kórusa hallatszik ezen a megkínzott földön mindenütt. Valójában ez a csodák ideje, és az isteni ünneplésé! 

Mint azt látjátok, a heti jelentés megint ezen a szépséges kékes-zöld gömbön folyó eseményeket érintette. Már sokszor éreztük, hogy kiáltanunk és éljeneznünk kell a mindenütt napvilágra kerülő dolgok végett. Ennek Fényében mindig emlékezzetek, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalraGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció