A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Május 30.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
6 Chicchan, 8 Pax, 13 Caban

Dratzo! A pénzek a korábbiakhoz hasonlóan, fokozatosan haladnak. Mivel ez a legóvatosabb módon folyik, így nehéz mindezt olyan gyorsan kibontakoztatni, ahogyan mi azt szeretnénk. Valójában vannak csirkefogók mindenütt. Mindazonáltal emlékezzetek, hogy ott vannak azok is, akik képesek biztosítani minden szállítmány biztonságát. A jelenlegi procedúrák ezért elég feleslegesek. Ezért kértük, hogy az általunk finoman javasolt módszerekre térjenek át.

Amikor ez megtörténik, erősen úgy véljük, hogy a jelenlegi szituáció gyorsan orvosolható. A most alkalmazott módszerek jobban lassítják ezt a fizetési rendszert, mint az el tudnátok képzelni. Mint korábban már jeleztük, tudatában vagyunk, hogy a sötét összeesküvés még mindig képes a hatalom gyeplőinek fenntartására. Most arra van szükség, hogy felgyorsuljon a letartóztatási ciklusuk, és egyszerűen eltakarítsák őket és az illegális USA Vállalatukat a hatalomról. Igazából vannak rá hatalmas aranykészletek és más nemes fémek, amik biztosítják a gyors átállást, hogy véget vessenek ennek a szomorú valóságnak, és helyette felállítsák a NESARA-t és annak csodás zászlaját!

Tegyük ezt meg gyorsan, amennyire csak lehet, hogy ki tudjuk küszöbölni az összes olyan régi megállapodást, ami jelenleg blokkolja a munkát. A jelenlegi fő cél egyszerűen biztosítani, hogy a sötétség kellően le legyen győzve, és a Jó, gondosan helyre legyen állítva. Igazából a sötétség ott volt mindenütt. Fogjuk el őket gyorsan és izoláljuk a néptől. Készen állunk rá, mint korábban is, hogy beiktassuk ezt az eljárást, és olyan gyorsan, ahogy csak technológiánk azt engedi.

Azt mondjuk az érintetteknek, hogy alapítsák meg gyorsan a NESARA-t és annak fenséges köztársaságát. Mint korábban jeleztük, már nagyon elhúzódott ennek az isteni küldetésnek az első része. A ti szolgálatotokban állunk, hogy elérjük egy sokkal gyorsabb kibontakozását a jelenlegi kézbesítési rendszernek. A haladás létfontosságú. Dolgozzunk együtt, biztonságban és örömmel, annak tudatában, hogy mindez valójában sokkal gyorsabban és biztonságosabban véghez vihető. Az elején a cél az volt, hogy sikeresen izoláljuk a sötétséget. Kitartó hűséggel haladjunk előre, és végezzük el ezt gyorsan!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A Mennyország nagy ajándékai végre készülnek megáldani benneteket. Fogadjátok be ezt a jólétet és kövessétek álmaitokat, mivel mindegyikőtök képes elérni szenvedélyeit. Sok mindent fogtok tanulni magatokról, és még többet arról, hogy miképpen a legjobb gyorsan valóra váltani legmélyebb vágyaitokat. Közben emlékezzetek rá, hogy miért teszitek ezt, és segítsetek egymásnak elérni szent céljaitokat.

Az amit isteni módon tesztek, annak mércéje, hogy hogyan tudjátok beteljesíteni potenciálotokat. Biztosak vagyunk benne, hogy már felvázoltátok, hogyan is szándékoztok valóra váltani régi álmaitokat. Szándékunkban áll jó gondolatokkal és tettekkel segíteni elsimítani az utat mindenki számára, aki ezen a projekten dolgozik. Nem könnyű ebben a birodalomban működni, különösképpen akkor, ha nincs egy jól felvázolt tervetek, mely ott rejlik mélyen bennetek, belső szemeitek által oltalmazva. Fejlesszétek ki ezeket az értelmes gondolatokat és tudjátok szívetekben, hogy ahol csak lehetséges, nekünk Mestereknek hivatásunk segíteni nektek annak valóra váltásában, ami az emberiség javát és ezt az örökké változó birodalmat szolgálja.

Mint azt az üzenet elején jeleztük, nagyon közel álltok ahhoz, hogy megkapjátok mennyei áldásaitokat. Most szánjatok rá időt, hogy őszintén fejezzétek ki mit kellene véghez vinni. Kezdjétek ezt azzal, hogy elmétekben lássátok, mire van először is szükségetek ahhoz, hogy megkezdhessétek projekteteket. Mint említettük, segíthetünk nektek. Szólítsatok minket amint szükséges, és folytassátok ezt az áldott projektet úgy, hogy az emberiség segítségére legyen. Így téve, több dolgot meg fogtok tanulni magatokról a folyamat során. Áldunk mindegyikőtöket és kérjük gondosan hallgassatok belső hangotokra, mely vezet benneteket. Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk jelentésünket arról, ami ezen a szépséges gömbön történik. Mielőtt cselekedtek, merüljetek el magatokban, és jó szívvel kezdjétek meg jól eltervezett tetteiteket. Ez a világ ti miattatok, hamarosan egy új csodás valósságra vált! Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalraGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció
http://www.gyogynoveny-bio.hu/


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.gyogynoveny-bio.hu/