A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Június 6.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
3 Eb, 5 Pax, 13 Caban

Selamat Balik! Minden kitűnően halad. A kínai Ősök különféle csoportjai megállapodtak a kézbesítés rendszerének egy átfogóbb és gyorsabb folytatásában. Ez is bizonyítja, hogy a kínai Ősök hallgatnak arra, amit mondunk nekik. Mindazonáltal, a választott módszer még mindig túl lassú ahhoz képest, amit szeretnénk. Reméljük, hogy az általunk javasolt megközelítés lesz majd ennek a nagyon összetett műveletnek az alapja.

Mint azt beszéltük korábban, mélyen úgy hisszük, hogy el kell fogadni az összegek kiosztásának egy gyorsabb módját. Annak ellenére, hogy néhány változtatást engedélyeztek, még mindig nagyon sok lépésre van szükség ahhoz, hogy a rendszerbe beépítsék az általunk korábban javasolt procedúrákat. Mi azt preferálnánk, hogy gyorsítsák fel ezt a rendszert, és aztán tegyék lehetővé a NESARA Köztársaság hivatalos megvalósulását. Akkor sok pozitív változás tudna történni. A legfontosabb számunkra természetesen a közzététel.

Amit szeretnénk, az a sikeretek. Olyan idő lesz ez, melyben igazán képesek lesztek legmélyebb álmaitok és reményeitek megvalósítására. Ez a föld nem lesz többé az, ahol meggátolnak benneteket szenvedélyeitek gyakorlásában. Használjátok ezeket a pillanatokat arra, hogy új valóságokat hozzatok össze, és új kormányokat, melyek legyőzik a régi módszereket és újakat teremtenek. Legmélyebb vágyunk az, hogy ezek a tevékenységek el tudjanak vezetni benneteket olyan dolgokhoz, amik ebből az új birodalomból valók, és az Első Kapcsolatfelvételhez is eljuttatnak benneteket, valamint bemutatják a spirituális és űrcsaládjaitokat nektek!

Ez az új valóság a fő célunk. Úgy érezzük, hogy ha lehetővé válik gyorsabban haladnotok, annak számos fontos következménye lesz. Az újonnan megszerzett jólét olyan körülményeket fog teremteni, ami támogathatja az új kormányokat és mindazok letartóztatását, akik a régi valóságot védelmezték, hogy fenntartsák annak rettenetes módszereit. A ti szent feladatotok az, hogy örömmel telve a teljes tudatosság és a velünk, az Agarthaiakkal, és a Mennyországgal való újraegyesülés felé tartsatok. Teljes mértékben támogatunk ebben benneteket, és az új galaktikus társadalmatok közelgő létrejöttét. Szeretetünkkel és Fényünkkel körülvéve ezzel haladjatok előre. Halleluja! Halleluja!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Annak tudatában érkezünk ma, hogy nagy kutatásotoknak már majdnem vége. Az Istenség megáldott egy jólétcsomaggal, ami végtelen gazdagságot jelez. Akik megkapták azon mennyei feladatokat, hogy megáldjanak benneteket olyan eszközökkel, amik finanszírozni fogják szenvedélyeiteket, rövidesen segítenek nektek beteljesíteni legnagyobb álmaitokat. Köszönjük a Mennyországnak, és megfogadjuk, hogy megtesszük, ami áldásaitok megvalósulásához kell! Maradjatok pozitívak és felkészültek szenvedélyeitek beteljesítésére!

Tartsátok fenn ezeket a mágikus kívánalmakat magatokban, és készüljetek fel azokra az eszközökre, amik gyorsan lezárják feladataitokat. Ismerük a fennmaradó akadályokat. Mindig legyetek felkészülve Drágáink arra, hogy megláthatjátok különféle álmaitok megvalósulását, ahogy rengeteg dolgot megtanultok magatokról és másokról. Mint az korábban megjegyeztük, azért vagyunk itt, hogy amikor szükséges, biztosítsuk sikereteket. Örömteliek vagyunk, hogy minden egy új és bámulatos valóság valóra válásának lehetővé tételét követi. Ez valóban a Csodák és a Csodálatos dolgok ideje!

Sok mindennek kellett történnie, hogy lehetővé váljon mindennek a hirtelen megjelenése. A Mennyországban és a Fényben lévők megtették ami szükséges, hogy mindez kiemelkedhessen. Minden egyes Mester közösen azon dolgozott, hogy a régó módszerek végre félre legyenek téve. A végtelen lehetőségek ezen új földjén, egyszerűen áldjátok és alaposan köszönjétek meg mindenkinek, aki lehetővé tette ezeket a bámulatos csodákat. Ennek Fényében, mi is megköszönjük mindegyikőtöknek isteni vízióitokat és spirituális segítségeteket. Hozsanna! Hozsanna!

Ma adtunk egy általános jelentést ezen a nagy kékes-zöld gömbön folyó dolgokról. Közeledünk ahhoz a ponthoz, ahol ez az új birodalom tényleg valóra válthatja a nagy jólét és a bámulatos csodák megjelenésének idejét. Üdvözöljük együtt ezt az új kort, és engedjük el a régit! Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció