A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Június 27.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
11 Ben, 16 Kayab, 13 Caban

Selamat Balik! Bámulatos mértékű előrehaladás történik a várható kiosztási összegek mindennapos számbavételi fontossága ellenére. Ahogy mindez halad, nyilvánvaló, hogy a jelenlegi bankrendszer korlátai lassulást okoznak, ezért egyértelmű, hogy új bankrendszerre van szükség. Bár egy nagyobb jólét határán állunk, mégis a régi korlátozott bankrendszer esetlen és alkalmatlan valóságába ragadunk. Mindazonáltal az új bankrendszerhez társuló valóságok egyértelműen elérkeznek!

Lassítani lehetett ezt az eljárást, de nem tudták megállítani. Míg az összes pénznemet teljesen új pénzekre nem váltják, az eljárás azt követeli, hogy egyikük se legyen kibocsátva. Amikor ez az eljárás lezárul, egy új és helyénvalóbb bankrendszer fog kiemelkedni. Akkor kapcsolatba léphettek egy olyan valósággal, ami teljes mértékben képes könnyedén kiszolgálni minden igényeteket. Addig maradjatok türelmesek, és készüljetek fel arra, hogy használatba vegyétek amit kaptok. A legjobb még most következik! Ez az eljárás unalmasnak és lassúnak tűnik, de progresszív módon csiszolódik!

Mindez azt jelenti, hogy a különféle kézbesítési szintek felelősei még mindig akadályozva vannak a jelenlegi hatalmas és összetett feladataik végett. A mi véleményünk az, hogy a régi valóságokat fel kell oszlatni, és azoknak akiknek meg van a képességük ezen feladatok megoldására, gyorsan lehetővé kell tenni mindazt amire szükségük van. Elsődleges célunk a pozitív haladással kapcsolatban két részből áll. Az első javaslatunk, hogy a személyzet minden lehetséges tagját át kell helyezni a feladatra. A második javaslatunk, hogy azonnal be kell börtönözni a letartóztatásra jelölteket, és rögtön elhozni a NESARA Köztársaságot!

Ezen javaslataink egyszerűen és könnyedén lehetővé tudják tenni szövetségeseinknek, hogy elvégezzék a feladatot. Ráadásul ezen tettek a jelenlegi illegális rendszert is gyorsan összeomlasztják a saját ütemükben, és lehetővé teszik az új kormányzás számára elhozni az új globális jólétet, és segítik csodás céljaik elérését. Mindezek után arra lehet számítani, hogy az elrendeltetett gyorsan meg tud történni. Csak azt kérjük minden érintett résztvevőtől, hogy így haladjanak! Engedjék, hogy Gaia emberisége learassa a sikert, melyet oly istenileg megérdemel! Népetek valójában sokkal többet érdemel annál, mint amit jelenleg kaptok. Hozsanna! Hozsanna!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Annak tudatában jövünk ezen a napon, hogy módot kell találni az összegek céljukhoz történő eljuttatására. Tudjuk, hogy milyen egyedülálló ez az eljárás. Köszönjük mindenkinek és áldunk mindenkit. Hálásak vagyunk, hogy találtak egy eszközt, ami lehetővé teszi hatalmas összegek felkészítését a megfelelő egyénekhez való kézbesítésre. Amint ez az isteni tett végbement, sok mindent lehet éljenezni. Váljon mindez valóra! Halleluja! Halleluja!

Megvannak az eszközeink, hogy feloldjuk a jelenlegi valóság problémáit. Egyesítsük pozitív vízióinkat, és lássuk ezeket a csodás eseményeket végig menni. Így egy olyan energiát teremthetünk, ami lehetővé tesz mindent a beígért valóság eléréséhez! Fenntartva ezt a bámulatos víziót, segítjük azokat, akik most készülnek elvégezni céljaikat, melyek ahhoz kellenek, hogy a kézbesítés leg-peremére juttassanak minket! Mi Mesterek büszkék vagyunk arra, amit energiáitok elérnek. Ezért azt kérjük, csatlakozzatok hozzánk, és biztosítsátok az eszközöket ahhoz, hogy minden előre haladjon.

Létfontosságú, hogy ne adjátok fel a sikerünk felé vezető út végső szakaszán. Használjátok egyre nagyobb képességeiteket arra, hogy lehetővé tegyétek a beígét csodák kibontakozását és az isteni kegyet, hogy jólétet ad nektek a Mennyország. Ez az eljárás ennek az ügynek a döntő pontja, és napi szinten úgy halad, hogy rövidesen megláthatjátok azt valóra válni magatok előtt. Ezért olyan belső eszméket igényeltek, amik nem frusztrálhatnak benneteket. Maradjatok víziótokban, és tudjátok, hogy bámulatos események állnak közel a kibontakozáshoz. Így Drágáink mindig álljatok készen Mennyei gazdagságotok fogadására!

Ma folytattuk heti jelentésünket a körülöttetek és ezen összetett gömbön folyó dolgokról. Szokásos módon, nagyon érdekes és komplex története van annak, ahogy ez a föld felkészül jólétére, és a NESARA/GESARA kormányzás együttműködő kiemelkedésére. Ez tartalmazza azt, hogy ez a föld véget vet a világszinttű UFO álcázásnak, és üdvözölni fogja az ő Spirituális és Űrcsaládjait. Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció