A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Június 20.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
4 Cimi, 9 Kayab, 13 Caban

Dratzo! Továbbra is minden a maga ütemében halad. A biztonsági számítások és a pénzek megfelelő kézbesítésének felelősei biztosak abban, hogy minden időszerűen végbemegy. A késedelmeket mindössze a kijelölt komplikált feladatok véghezviteli eljárásának kiválasztása okozta. Biztosítottak miket arról, hogy a procedúrák hatékonyan folynak. Csak maradjatok türelmesek, és legyetek felkészülve rá, hogy a megfelelő időben megkapjátok a jóléti összegeket. Akik a bőségprogramokat vezetik, nem csak a pénzátértékelés és a globális pénzrezet iránt vannak elkötelezve, hanem az iránt is, hogy felállítsák az amerikai NESARA Köztársaságot.

A jelentősebb tömeges letartóztatások a NESARA Köztársaság hivatalos bejelentésére várnak. Addig minden potenciális letartóztatott gondos felügyelet alatt van, és készítik elő erre a nagy dologra őket. Csak a kézbesítés háttérügyeinek az elvégzése és ezen csodás eljárás terv szerinti lezárásának lehetővé tétele van hátra. Mi támogatunk mindenkit, aki ezen nagy feladatokat kapta. Arra számítunk, hogy a mennyei időbeosztáson belül fog ez teljesülni. Úgyhogy az van már csak hátra számotokra, hogy segítsétek ezen energiákat, és legyetek türelmesek ezzel a hatalmas eljárással kapcsolatban! Hozsanna! Hozsanna!

Ahogy ez az összetett ügy halad, egy egyszerű problémával állunk szembe. Ez az érintettek kézbesítési összegeinek a nagyságával kapcsolatos. A dolog felelősei a már idejétmúlt bankrendszer által felállított problémákkal szembesültek. Hogy átjuttassák az összegeket, az a régi SWIFT rendszer kihagyását igényéli, és a bankok szokásos működésének a megváltoztatását. Még egyik sem felel meg a jelenleg szükséges igényeknek.

Mint láthatjátok, van most egy új, ép kifejlődő pénzügyi rendszer, ami képes kezelni azon problémákat, amiket a világszinten új és bőségesebb valóság okoz. Ezen új követelményeknek kell világra hozniuk ezt az új rendszert, és hasznosítani azt, valamint kézbesíteni a jólétet mindenki számára, aki szorgosan juttatja ezt az új rendszert teljes potenciáljára. Ez az amiért tudjuk, hogy az előttetek álló dolgok rendeltetése, hogy látványosak és mérhetetlenül kielégítőek legyenek számotokra. Üdvözöl az új valóságotok!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Amiről beszélni fogunk, az a illuminoidok és barátaik kétes sorsa. Ezek a semmirekellők tudják, hogy a Mennyország miképpen szelektálta ki őket a Föld embisége közül. A sorsuk lassan utoléri őket. Ez, ahogy ők mondanák, nem egy nagy szám lesz. Mint azt korábban állítottuk, a Köztársaság kiemelkedése és jólétetek is biztosított. Ami oly régóta tart már, az az ósdi Neander-völgyi bankvalóság páncélzata és fura korlátai.

Az összes nehézség ellenére, maradjatok nyugodtak, és isteni módon értsétek meg, hogy mennyei módon áldottak vagytok, és végül meg fogjátok kapni szent áldásaitokat. Akik most a mocsárban taposnak, tudják, hogy szívetekben érzitek, hogy tényleg meg fogjátok kapni a nektek ígért pénzügyi hatalmasságot. Legyetek ennek tudatában, és hogy a régi rend véget ért, és a sorsát várja. Ne gondoljátok másképp. Az új csodás valóságotok biztosítja az ő saját Isteni valóságát!

Évezredeken át figyeltük, ahogy ez a régi rend kíméletlenül uralkodott felettetek. Vége ezen időknek, és állandóan hangsúlyozzuk, hogy nem dicsőséges sors vár rájuk. Úgyhogy ne nyugtalanítson benneteket a sok botrány. Inkább legyetek bölcsek, és pozitívan várjátok a hatalmas összegeket és az új kormányzást. Ne ragadjatok bele a szentségtelen huligánok drámájába. Foglalkozzatok új valóságotok szabadságával, és hogy mi finoman kézbesítjük nektek ezen áldásokat.

Ma folytattuk jelentésünket nektek arról, hogy mi folyik ezen az értékes gömbön. Mindig legyetek tudatában mi áll előttetek, és segítsetek mindenkinek fenntartani a legcsodásabb energiákat! Tudjátok, hogy egy igen értékes ajándék rövidesen megadatik nektek. Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció