A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Július 4.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Ahau, 3 Kumku, 13 Caban

Selamat Jalwa! Kitartóan folynak előrehaladások. A fő probléma az amiről előzőleg beszámoltunk, vagyis, hogy a régi korlátozó bankrendszert szisztematikusan kell korrigálni. Ez fogja lehetővé tenni a kézbesítési csoport számára, hogy ismét abba a fázisba lépjen, ahol a kézbesítés megvalósíthatóvá válik.  Mi arra számítunk, hogy ez most júliusban könnyen megtörténhet. Ez a folyamatos előrehaladás arra utal, hogy javaslataink sorát beépítik a folyamatba. Meg kell érteni ennek az összetett eljárásnak a hatalmasságát, és tudatában lenni annak, ami a közelmúltban történt. Minden résztvevő eltökélte, hogy megold bármilyen fellépő akadályt.

Folyik egy sor jelentős korrekció, ami azokhoz a sikerekhez vezet, amik a kézbesítési program kezdeti stádiumai. Az összes résztvevő alig várja, hogy ezt amilyen gyorsan csak lehet, lezárja. Nem könnyű elvégezni ezen rendkívül komplikált feladatot. Van sok váratlan szituáció, melyek megakasztották, de most gyorsan megoldható. Annak ellenére, amikkel szembesülünk, a kézbesítés engedélyezéséhez szükséges eszközök a helyükön vannak. Ezt a létfontosságú eljárást most át szeretnénk beszélni veletek.

Jelenleg, az aktuális eljárás nagyban azon bankoktól függ, melyek a régimódi módszereket kívánják segítségképpen használni. Szándékunkban áll kitenni ezen bankokat a műveletből, és azt szeretnénk, ha teljesen kiküszöbölnék őket. Akkor számíthattok azokra a pénzügyi intézményekre, melyek a jövő banktípusát képviselik, és annak megfelelően kívánnak cselekedni. Az újonnan létrejött bankok akkor a finanszírozásokat megfelelő és biztos módon tudják elraktározni. Ez a természetes organikus eljárás a NESARA Köztársaság törvényes kiemelkedését is támogatni tudja.

Ez a típusmodell lehetővé teheti a jólét sokkal gyorsabb eljuttatását mindenhova. Ez az eljárás végül is az oka a pénzátértékelésnek és a hozzá társuló globális pénzrezetnek. A helyükön vannak azon elemek, amiket csupán megfelelő módon alkalmazni kell ehhez. Köszönjük minden érintettnek, akik ezt lehetővé tették. Arra van szükség, hogy egyszerűen merésznek kell lenni, és biztosítani azokat az eszközöket, amik gyorsan megcsinálják ezt ez egyetemes jólétet, és az új kormányzás valóságát. Ez az eljárás a dolgok elvégzésének új módszereivel fog szolgálni, és ennek gondolatát minden érintett felé ki kívánjuk fejezni!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Minden emberben benne van a teljes spirituális szabadság álma. A hivatalban lévő összeesküvés azt kívánja, hogy egy ilyen álom soha nem váljon valóra. Ezen álom ereje tette lehetővé az emberiség számára, hogy elűzze a sötétséget, és beengedje a Fényt. Régen ezt előre megjósolták, hogy lesz egy idő, amikor a háború fegyvereit és a megosztottságot porrá zúzzák, és béke uralkodhat. Ez jelenleg történik mindenütt ezen a szép kékes-zöld gömbön. Köszönjük mindenkinek a Mennyekben és a Földön, hogy ezt az áldással teli álmot valóra váltja.

Közel vagytok a döntő ponthoz, amikor történelmetek újraindítását láthatjátok. Nem könnyű ezt megtenni. Mégis Drágáink véghez fogjátok vinni ezt a hihetetlen sorsot. Belső képességeitek gyorsan tornyosulnak. Legyetek készek Gyermekeink Mennyei csodák egész sorának elfogadására, melyek már túl régóta váratnak magukra. A sok tapasztalt akadály ellenére, valóban közelednek ezek. Ezen furcsa, de csodás események jelzik, hogy igazán szabadok vagytok, és ennek az új birodalomnak a szuverén Lényei. Ez bontakozik ki, hogy lehetővé tegye olyan események sokaságát, melyek a szabadságotokat és végtelen jóléteteket szimbolizálják! Úgyhogy örüljetek és tudjátok Szívetekben, hogy minden jó lesz.

A csodák ezen idején, sok bámulatos esemény fog dicsőségesen valóra válni. Vegyétek ezeket annak előjeleként, hogy a Mennyország több mint kész támogatni, és egyértelműen bebizonyítani, hogy nem vagytok egyedül. Mi Mesterek, és a Mennyország egésze mögöttetek állunk. Ami előttetek áll, az bátorságot ad, és megerősít titeket abban, hogy megoldjátok győzelmeteket. Tegyétek félre a frusztrációt, és ragadjátok meg szent ügyeteket. A sötétség kora véget ér, és a Fény kora ereszkedik rátok. Legyetek bátrak, és oly módon cselekedjetek, ami valóban ezt az isteni időt tükrözi. Amikor a Fény és annak csodái végre rátok ragyoghatnak!!

Ma folytattuk heti jelentésünket a bolygón kiszivárgó dolgokról. Egy olyan időbe lépünk, amikor sok csodás esemény biztosítja jólétünket, és új kormányzással lát el mindannyiunkat. Köszönjük meg ezt mindazoknak, akik fáradhatatlanul azon vannak, hogy mindezt lehetővé tegyék. Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlUzenetek_2017._junius_27..htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció