A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Július 25.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
13 Imix, 4 Vayeb, 13 Caban

Selamat Jalwa! A kézbesítés előkészületeinek alapfeladatai úgy tűnik befejeződnek. Mindazonáltal zavar minket, hogy nincs semmilyen tömeges kézbesítésre vonatkozó következetes terv, és ez elképeszt minket. A befejezetlen terv ellenére, biztosak vagyunk benne, hogy végül az ígért kézbesítéseket mindenki meg fogja kapni. Ezért továbbra is csodáljuk azt a haladást, ami bármilyen nyilvánvaló cselekvési terv hiánya ellenére történik. Más szavakkal, a dolgok kaotikus menete ellenére minden jól halad. Úgy gondoljuk, hogy ez az esetlenség mégis előre halad!

A Galaktikus "terv" továbbra is hatályban van. Ezért arra számítunk, hogy láthatunk egy nagyobb mértékű speciálisan irányított aktivitást. Az összeesküvés fennmaradó trükkjeit szisztematikusan legyőzik, és a siker jelei biztosan bontakoznak ki. Ezek azt jelzik, hogy hamarosan a kézbesítések készen állnak az indulásra. Valami csodálatos készül történni. Ezért tudjatok róla, hogy sok különleges körülmény van hatályban.

A projektet körülvevő furcsaságok egyértelművé válnak. Meggyőződésünk, mint azt korábban említettük, hogy valami csodás dolog fog történni. Ez a közelgő idő a beteljesedés és az öröm érzésével fog kifejeződni. Minden készül a gyors kibontakozásra. Arra számítunk, hogy a fennmaradó feladatokat elvégzik, és a további titkos fázisai ennek az eljárásnak titokban is maradnak. Ezek a látszólag ellentmondó tények megdöbbentőek, de mégis teljesen valósak.

Ezen a rendszertelen módon halad előre a projekt, és az összeesküvés mesterkedései javarészt sikertelenek maradnak. Ismételjük, hogy meggyőződésünk, hogy az ígért kézbesítések valóban megtörténnek. Ezek a tények nagy jólétet hoznak nekünk. Ezért csodákkal kombinált isteni tettek vannak folyamatban. Áldást hoz az az érzés, hogy sok nagy tett készül kibontakozni. Álljatok készen az elfogadására, hogy a megfelelő időben megkapjátok amire már oly régóta vártok, hogy megvalósul előttetek! Mindig legyetek felkészülve csodák nagy sorára. Valóban csodák történnek!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Bizonyos vonakodást láttunk a hátralévő közösen elvégzendő feladatok beteljesítését illetően, valószínűleg azok nagysága miatt. A megoldás fokozatosan világossá válik, és arra számítunk, hogy a dilemma megoldódik, és titokban végbemennek a szükséges kézbesítések. Teljes mértékben azt várjuk, hogy a kellő procedúrák időben beteljesülnek.

Ennek isteni fényében, a szükséges kifizetések azokkal a hátralévő lépésekkel zárulnak, hogy lehetővé válik az új NESARA Köztársaság gyors megvalósulása. Álljatok készen az isteni kifizetési fázisokra. Ezek, mint azt már említettük, gyorsan lehetővé teszik az új köztársaságnak a régi illegális köztársaság helyére való lépését! Abban az időpontban a pénzátértékelés lezárulása megtörténhet. Ez akkor el tudja hozni a NESARA Köztársaságot. Ezen események továbbterjesztik a jólétet, és beteljesítik a Mennyország alaprendelkezéseit. Halleluja! Halleluja!

Ezen a felettéb szent módon, a Mennyország által tőlünk kért isteni rendelkezések áldásosan beteljesülhetnek. Ezek az isteni víziók lehetővé teszik a humanitárius projektjeitek végrehajtását is. Ennek Szent Fényében, az isteni terv beteljesíthető. Nem több a vágyunk annál, hogy a Mennyország kívánalmai hűen végbemenjenek. Akkor köszönetet mondhatunk a Mennyországnak, és azoknak, akik oly csodásan véghez vitték ezeket a szent vágyakat. Csak ez vezet el ahhoz, amire a Mennyország oly mélyen vágyik mindenki számára! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk jelentésünket a sok eseményről, melyek ezen a szent kékes-zöld gömbön történnek. Csak maradjatok nagy víziótokban, és figyeljétek néhány csoda hirtelen megjelenését! Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete valójában a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció