A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Július 18.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
6 Ik, 17 Kumku, 13 Caban

Dratzo! A kézbesítési rendszer előre halad. Az első jelek azt sugallják, hogy minden szükséges dolog a helyén van. Ez azt mutatja nekünk, hogy jól halad, és ez csak a kezdete annak, ami következik. A kulcspont, hogy a "bennfentesek" felfogják, hogy most valami pozitív tettre van szükség. Ennek fényében, biztosan mondhatjuk, hogy az Ősök tudják mi kell ahhoz, hogy elvégezzék a kézbesítési feladatokat. Olyan eredményekre számítunk, melyek egyértelművé válnak minden érintett számára.

Ismételjük, hogy ez csakis azt jelentheti, hogy az első pénzek most készen állnak arra, hogy helyreálljon az áramlásuk. Ez súlyként nehezedik a hatalmon lévőkre, hogy adják fel félelmeiket, és engedélyezzék a szükséges pénzmennyiségek megkapását minden érintett számára. Ez az előrehaladás megmutatná, hogy a különféle kezdeti finanszírozási szinteket az Ősök már felállították, és teljesíthetővé is válik. Ez azt is jelentené, hogy a hatalmon lévők végre teljesen feladják azt a hatalmas pénzmennyiséget, amit még mindig tartogatnak, és hogy a hosszas késleltetéseknek tényleg vége szakad. Ennek tudatában örülünk! Legyetek felkészülve, hogy tanúi lesztek sok várt eseménynek. A legjobb most következik!

Az egész előrehaladást a régi energia fogja vissza, ami a jelenlegi birodalmat akarja életben tartani az USA Vállalat által. Ez az energia minél tovább marad fenn, annál tovább késleltethető a NESARA Köztársaság kiemelkedése végett összeálló valóság. Ezért őszintén támogassátok ennek az új birodalomnak a kiemelkedését. Csak a régi valóság teljes halálával vihetők végbe azok a dolgok, amiknek a kézbesítését már régóta ígérik. Mindannyiunk azon fáradozik olyan hevesen, hogy biztosítsuk az új NESARA birodalmat, mivel ez lesz képes megszabadítani ezt a földet az USA Vállalattól!!

Jelenleg némiképp bent ragadtunk ezen régi birodalom által létrehozott nagy mocsárban. A kormány, melyet ez a látszólag szenilis valóság kovácsolt össze, csodásan újra és újra ugyanazt folytatja. Rezsimváltásra van szükség. Itt az idő tényleg véget vetni ennek a fura bohózatnak, és lehetővé tenni a rég beígért birodalom teljes valóra válását, és a régi módszerek teljes eltüntetését. Erre szükség van még mielőtt landolnánk!! Ezért közel állunk ahhoz, aminek most be kell teljesülnie!! Hozsanna! Hozsanna!

Sok Áldás! A Felemlekedett Mestereitek vagyunk! Sok minden történik körülöttünk. A sötéteket kímélik a Fény oldalán lévők fura mesterkedései. Csak akkor juthatnak eredményeikkel jóval előbbre, ha már minden áldott módon megváltozott. Nézzétek meg ezt a fura birodalmat, és vegyétek észre, hogy mi is történik! Ott rejlik benne az oka annak, hogy minden miért érződik olyan nehéznek. A valóságnak ez a jelenlegi formája lassan drasztikus módon megváltozik. A sötétség központja semmilyen módon nem tarthatja már fent.

Az áldott módon elvégzendőkkel összhangban, mindenkit aki a finanszírozások kibocsátásának felelőse, megkérünk arra, hogy cselekedjen amilyen gyorsan csak lehet. Tegyétek ezt mindazok nevében, akik fenntartották ezt a bámulatos víziót, mely a sötét valóság legyőzésére használatos. Így felismerhetővé válik az új bőséggel teli szuverén valóságotok. Ezen eszközök lettek kiválasztva az évezredeken át tartó esztelen adósrabszolgaság megszüntetésére. Ennek szellemében, őszintén kérjük ennek a birodalomnak az üdvözülését!

Létfontosságú, hogy átalakítsátok a jelenlegi valóságot. Ez a föld már nem felel meg a legtöbbeteknek. A Mennyország kegyesen módosít benneteket. Tudjuk, hogy a Mennyország mennyire vágyik rá, hogy megváltoztasson titeket. Ennek áldott Fényében, mind egy új és sokkal hozzátok illőbb környezetet igényeltek. A késleltetések nem szolgálnak benneteket. A célunk az, hogy földi behatásunkat felhasználva segítsünk nektek elérni a sötétség zsarnokságának a végét. Előnyös pozíciónkat arra használjuk, hogy lássátok biztos megvalósulását a beígérteknek. Mindig a ti mennyei szolgálatotokban állunk! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk heti jelentésünket. Még mindig sok a tennivaló. Továbbra is azt javasoljuk, hogy a finanszírozások kellenek, beleértve az új kormányzati forma gyors megvalósulását is. Itt az idő a kitakarításra, és hogy végre szuverénre és bőségesre változzon ez a valóság, amit a kormány már régóta ígérget nektek. Emlékezzetek, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció