A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Július 11.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
12 Manik 10 Kumku, 13 Caban

Dratzo! Csodálatos események peremén állunk. Úgy látszik az összes akadályt megoldottuk, és a kézbesítések kezdeti csokrára készülünk. Ezek a pénzek aranyhátterűek lesznek, és tartalmazni fognak amerikai bankjegyeket. De Federal Reserve dollár nem lesz ezen kézbesítésekben. Ezek az US Federal Reserve elhalálozását jelentik, és igen hamarosan jelezni fogják az új NESARA Köztársaság hivatalos kiemelkedését. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan is látni fogjuk a sötétség gyatra semmirekellőinek a nagy letartóztatását. Ó, boldog napokat mindenkinek!

Ezen közelgő idők végre a jólétünket adó, és a NESARA Köztársaságunkat hivatalosan megalapító egyének mély elkötelezettségét demonstrálják. Igazán hálásak vagyunk mindenkinek a Mennyekben és a Földön, akik véghez viszik nagy kinevezésüket! Ez nem kis kihívás. Ez azt jelzi, hogy minden rendben és jól megy. Több minden van még hátra. Ezért készítsétek magatokat arra, hogy megtegyétek nagy előmeneteleteket, és isteni céllal érjétek el, hogy szent projektjeitek a legjobbak legyenek az emberiség és ezen fenséges birodalom számára! Áldjon a Mennyország mindenkit csodás türelmetekért!

Több mindent mondhatunk a napi eseményekről. A becsületességre való visszatérés a legfontosabb. Az utóbbi két évtizedben láthattuk, hogyan fitogtatják a hatalmon lévők pozícióikat. Most tényleg itt a pillanata annak, hogy ennek vége legyen, különösképpen azok számára, akik oly arrogánsan felettébb barátságtalannak tekintenek minket. Más szóval, "le a fejükkel!". Viszlát eddigi Hatalmasok! Üdvözüljenek akik most örökre megváltoztatják ezt a régi birodalmat. A régi hatalmi erő kész kell legyen szembenézni tettei következményeivel. Ezt a letartóztatásokkal ünnepeljük, melyek várhatóan következnek, és teljes mértékben szembesíteni kívánjuk gusztustalan tetteik eredményeivel őket.

A Fény már régóta tudta, hogy ez a nagy nap elérkezik. Annak eljárása, hogy a felsőbb körökből kivegyék a szemetet, most elérkezett, és végül ez a szemét teljesen el is fog tűnni. Tisztelgünk azoknak, akik megmutatták bátorságukat a feladataik elrendezése tekintetében. Nem könnyű hivatalosan véget vetni olyan korszakoknak, melyekben a hatalmat gyakorlók elmondhatatlan visszaéléseket tettek. Azok akiket ezekre a nagyon fontos feladatokra kijelöltek, briliáns módon vitték véghez tartalmas kötelességüket! Nagy tisztelet azoknak, akik elvégezték ezen fenséges munkájukat! Hurrá! Hurrá az új birodalomnak!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A figyelmet követelő dolgoktól kissé bódultan és zavarosan kezdjük üzenetünket. Mindaz ami felszínre kerül, olyan megnyilvánulások furcsa sora, melyek túl egybehangzók ebben a hátborzongató birodalomban. A Mennyország megtesz mindent, hogy végre az értelmességre juttassa vissza ezt a valóságot. A sötét összeesküvés úgy tűnik hamarosan a végére ér. A Mennyország felállította ennek a kedvtelen valóságnak a végzetét, és közel vagyunk ahhoz, amikor minden a legjobb végkövetkeztetésre jut. A csodák ideje elér minket!

Gondoljatok erre azon pillanatként, amikor a csalódott bolygónak lehetővé válik a szentségtelen fegyvereket ekevasra cserélni. Akkor a régi háborús, bomlasztó, és nemzeti gyűlölködő gondolatok véget érnek. Engedjétek meg nekünk Urak, hogy elhozzunk egy várva várt Békét rendszeres napirendként! Olyan idő lesz ez, hogy ünnepelni fogjuk az új Korszakát a Szeretetnek és a Fénynek. Amikor sok különleges pillanat kerül előtérbe, mely a Mennyország isteni Fényét és a jólétet tiszteli! Ennek Fényében áldunk mindenkit, és megint köszönetet mondunk a Mennyországnak mindenért, amit valóra fog váltani. Hozsanna! Hozsanna!

Ami történik az a Mennyei Seregek szent rendelkezéseinek a következménye. Örüljetek emberek, és áramoltassátok vissza ezen isteni áldásokat annak igaz megbecsülésével, amit oly szeretettel adott nektek a szentség és az istenség! Valójában ez a másvilágról érkező szent pillanatok sorává válik! Sokáig tartott, hogy mindez megvalósuljon előttetek. Itt az idő, amikor örömmel valóra válthatjátok mindazt amiért ide érkeztetek. Mint mondtuk, legyetek Egyek céljaitokban, és abban, hogy köszönitek amit lehetővé tettek számotokra.

Ma heti globális jelentésünket folytattuk. Mint azt láthatjátok, olyan események bontakoznak ki, amik végre lehetővé teszik, hogy ezen becstelen idők végéhez közeledjünk. Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció