A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. December 19.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
Selamat Balik! Üdvözlet. Jelentős szünetet követően visszatérünk, hogy rövid áttekintést adjunk nektek arról, hogy mi történik világotokon az év ezen szent időszakában. Időnként nehéz teljességgel átadni azt ami bolygótokon valóra válik. Egy pillanatra szeretnénk áttekinteni mi is alakult ki velünk kapcsolatban, vagyis a Galaktikus Föderáció számára. Végre megkértek minket Földi szövetségeseink, hogy játszunk aktívabb szerepet a beígért jólétetek megvalósításában. Ezért, használjuk fel az időt most arra, hogy összeszedettek legyünk és felkészültek azokra a monumentális változásokra, amik a közelgő hetekben fognak kibontakozni. Földi Szövetségeseitek felkészülten várják, hogy alkalmazzák azokat a stratégiákat, amik ki fogják küszöbölni az összeesküvés állandó erőszakoskodásait.

Az összeesküvők és társaik örökös beavatkozásai gyakran megnehezítik a teremtő politikákat. Ezen kihívások ellenére, a Fény elkerülhetetlenül eléri a győzelmeket, amiket már annyira vártok. A Fénymunkások rendeltetése, hogy fortélyaikat (intuitív bölcsességüket) felhasználva hozzák el az eredményeket. A Fény és a sötétség közötti állandó egyensúlyt létrehozva elérjük a végső sikert.

Abszolút győzelmetek a legfontosabb. Az összeesküvés megszűnése létfontosságú még mielőtt előre tudnátok lépni, és egy új és tiszta galaktikus valóságot tudnátok teremteni. Ezért alkalmazzuk stratégiánkat és óvatosságunkat, miközben javaslatot teszünk Földi Szövetségeseinknek, hogy miképpen tudják legyőzni az összeesküvést az isteni időzítés szerint. Meg kell értenetek, hogy az összeesküvés megszűnése tovább tart annál, mint azt a legtöbben hiszitek. A mi tervünk lassan, de szilárdan haladni. Elhatároztuk, hogy elérjük a győzelmet mindenki számára a megfelelő isteni időpontra.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ma szeretnénk beszélni arról, hogy legyetek szelídek és használjátok a könyörületet. A könyörület a szeretet egyik minősége, ami a ti és a Teremtő szíve mélyéről ered. Használjátok ezt arra, hogy jobban átlássátok a világot és annak összetettségét. Ezen belül a szív hord magában egy belső vágyat, ami kifejez egyénekként benneteket. Emlékezzetek rá mindig drága szívek, hogy milyen fontos megtanulni távol tartani magatokat ettől a világtól. Ez a világ gyakran nem reagál arra, ahogy a világ eseményeire tekintetek. Lényeges, hogy óvatosan kezeljétek magatokat, miközben ráébredtek Lényetek hatalmasságára. Kapcsolódjatok szívetekhez, mivel ez az, ahol erőtök lakozik. Ahogy ezt teszitek, elkezditek meglátni hogyan tudjátok átalakítani szíveteket, és megváltoztatni világnézeteteket.

A kegyesség is a szív egy funkciója. De annak más oka van. Vegyétek körül magatokat a Teremtőnk Szeretetével. A Legfelsőbb Teremtőnek nincs önző célja. Nincs rá általános képlet, mellyel belső Szereteteteket kifejezhetitek. A könyörület a szív energiájával, a kegyességgel együtt, segíthet jobban megérteni nem csak azt, hogy önmagatok, hanem a közösségetek is hogyan látja a világot. Észrevettük, hogy amikor engeditek, hogy képességeitek kölcsönhatásba lépjenek a mi képességeinkkel, jobban magatokra öltitek azt, akik vajában vagytok. Itt vagyunk, hogy segítsünk a felébredésben. Ti azért vagytok itt, hogy a fizikaiság mesereivé váljatok. A szív tiszta szeretetről szól. A Szeretet tesz azzá benneteket, akik valójában vagytok. Tanuljátok meg, hogy ez a világ hogyan tekint a kegyességre és könyörületre.

Azt mondják, hogy együttműködéssel ebben a világban felfedezhetjük, hogyan tudunk nemes minőségeket és könyörületet alkalmazva segíteni egymásnak. Azok akik értik ezen minőségeket, azok tartják fenn növekedéseteket az egymás iránti Szeretetben, miközben megtanuljátok jobban megérteni a kegyesség és Könyörület fontosságát.

Létfontosságú a jelen világban megérteni, hogy ezek a minőségek szoros kapcsolatban állnak egymással. Sokunk számára a Könyörület egy kétélű karddá vált. Segít meghatározni, hogy a Könyörület mikor tud másokon segíteni, és mikor tud segíteni megoldani a világ dolgait. A mesterek egyik fő feladata elmagyarázni mások számára is a Könyörület szerepét az emberi jóságban. A Könyörületért mondott számos ima teszi jobbá a körülményeket ebben a világban. Míg mások arra koncentrálnak, hogy imáikkal kiterjesszék ezt a birodalmat. A Könyörület egy eszköz, amit arra használhatunk, hogy valóra váltson egy sokkal tolerálhatóbb világot.

Van egy alapvető példa a Könyörület alkalmazására ebben a világban. Régen azelőtt, egy gyermek eljött hozzánk, aki mélyen természetére, életkörülményeire, és az azzal járókra koncentrált. Azt kérdezte tőlünk, hogy lehetne-e jobb életkörülményeket teremteni számára. A következő választ kapta: tekints tudásodra annak szemszögéből, hogy hogyan lehetne jobb az egész emberiségnek, nem csak önmagadnak. Az emberiség az által idézi meg a bajt, hogy figyelmen kívül hagyja a Szív és a Szellem útjait. Hogy egy sikeres, boldog élethez vezessen, tanuld az Egyetemes Törvényeket, és alkalmazd azokat életedben. Így téve a Teremtő áramlatában leszel.

Ma folytattuk üzeneteinket veletek. Azt kérjük maradjatok türelmesek, és a remény valóban gyúljon lángra bennetek! Fogadjátok el a tényt, hogy a csodák nagy ideje erősödni készül! Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország véget nem érő Jóléte valójában a tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalraGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció