A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Augusztus 8.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Men, 13 Pop, 1 Ik

Dratzo! Számos jel utal arra, hogy valóban közelebb kerülünk az olyannyira várt kézbesítésekhez. A sok késleltetés és a hozzájuk társuló működési hibák elértek egy igen kritikus pontot. Továbbra is teljes mértékben arra számítunk, hogy az ígért kézbesítéseitek megtörténnek. Ennek az eljárásnak a sikeres beteljesítése, mint azt említettük előző jelentéseinkben, túl sok időt vett igénybe. A kézbesítők állandó időhúzásai megdöbbentőek. Gyakori kifogásaik időnként előre eltervezettnek tűnnek. A kiosztási procedúrának nem kellene egy lesz ami lesz alapon folyó eljárásnak lennie. Sokkal könnyebb volna nagy és teljes kézbesítési adagokkal dolgozni a siker elérése érdekében.

Számunkra ezek a folyamatos időhúzások annak baljós jelei, hogy valójában még mindig egy belső okoskodás folyik azok között, akik sikert szeretnének, és azok között, akik közvetlen módon viszont nem. Tudjuk, hogy ilyen nagy programok egyesek vágyai szerint könnyen állítgathatók. Ez a megrendezett hozzá nem értés jele, ami akkor történik, mikor egy működőképes kézbesítési rendszer sikertelennek bizonyul. Birtokunkban van az a technológia, amivel könnyedén elérhetők ezen célok, egy sokkal biztonságosabb módon. Az idő most megérett rá, hogy azt mondjuk: Csináljatok valamit, vagy tűnjetek az útból. A döntés a kézbesítőké.

A jelenlegi eljárás arra készteti a bankokat, hogy újra aktiváljanak régen megszüntetett procedúrákat. Egy új módszer jobban lehetővé tudná tenni végtelen pénzösszegek sikeres eljuttatását a kiválasztottakhoz, az örökös átsorolások helyett. Egy átalakított eljárás lehetővé tenné azon eszközök felfedezését, amik gyorsan helyreállítanak bármilyen korábbi hibát. Ennek tekintetében azt reméltük, hogy átveszik a végső megoldást, és sikeresen alkalmazzák is azt nagyon szigorú sorrendben!

A bankrendszer megváltoztatása azért kell, mert mi abban hiszünk, hogy ez egy működőképes megoldást teremt. Ezért arra számítunk, hogy az összes rendszer a helyére kerül rövidesen. Valójában a bennfentesek most egy döntő megoldásra számítanak, ami meg fogja oldani az összes jelenlegi bonyodalmat, és egyszerű végeredménnyel szolgál. Boldogok vagyunk, hogy tanúi lehetünk a forgatókönyv lezárulásának, ami most rendkívül közeli. A végső ünneplések már a horizonton vannak!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A jelenlegi globális időhúzások által teremtett rendetlenség "eltakarításának" eljárása még mindig könnyedén elvégezhető. Ezen hosszadalmas eljárás ellenére teljesen készen állunk rá, hogy megváltoztassuk a dolgok kibontakozását, és végre lehetővé tegyük, hogy vízióink örömet és jólétet teremtsenek. Köszönjük meg a Mennyországnak és mindenkinek, aki az új megközelítés sikerét tekinti elsődlegesnek. Elég közel hoz ez minket valódi rendeltetésünkhöz, és nagyon köszönjük a Mennyország kegyes jóindulatát ezen erőfeszítésben.

A jelenlegi törekvés egy másik jele annak, hogy egy végső nagy löket van folyamatban. Ez az isteni cselekedet a Mennyország kegyes rendeleteiben van megpecsételve. Ezzel a háttérben, biztosak vagyunk benne, hogy ezek a kézbesítési fennakadások megoldására tett újabb kísérletek képesek lesznek elhozni jóléteteket, és az új NESARA Köztársaságot is. Ez csak rövid időszakasz lesz az előtt, hogy vágyott álmaitok valóssággá válnak. Ismételten létfontosságú, hogy tartsátok fenn vízióitokat, és készen álljatok arra ami rövidesen a tiétek lesz!

Szánjátok ezt az áldott időt arra, hogy áttekintsétek ezen víziókat, és legyetek készek megtenni mindazt ami szükséges a valóra váltásukhoz. Soha ne tévesszétek szem elől Szívetekben, hogy mit kívántok teremteni a nagy humanitárius törekvés elősegítése érdekében. Itt vagytok, hogy módosítsátok ezt a jelenlegi valóságot, és jobbra változtassátok azt. Ily módon mindannyiótok egy teljesen új valóságot fog összehozni. Soha ne engedjétek, hogy a késleltetések változtassanak az emberiség új birodalmának ezen bámulatos vízióján! Halleluja! Halleluja!

Ma átvettük mi is történik ezen az értékes gömbön. Az új "hatalmak" mélyen elkötelezettek a kézbesítések beteljesítése iránt, melyek ahhoz kellenek, hogy biztosítsák a globális Pénzátértékelés és annak társai, a Globális Pénzrezet bevezetését, és amilyen gyorsan csak lehet, az elvégzését. Továbbá a NESARA (globálisan GESARA) Köztársaság kiemelkedését, melyet hasonlóképp gyorsan meg kell valósítani. A Mennyország számtalan és véget nem érő készlete valójában a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!) Úgy legyen!
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció