A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Augusztus 29.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
9 Cib, 14 Uo, 1 Ik

Selamat Jalwa! A finanszírozás közeledik. Pénzek sokasága készül számos programban mindenkit gazdaggá, egészségessé és bölccsé tenni! Sok időt vett igénybe, hogy túljussunk a programok késleltetésének letargiáján. Minden a helyére került ahhoz, hogy a hosszas várakozást követően, végre élvezhessétek munkátok csodálatos gyümölcseit. Mint azt már mondtuk, a legjobb még hátravan! Valójában a jólétre vártok, hogy lássátok a Pénzátértékelést és annak globális társait, az arany hátterű Globális Pénz-rezetet!

Az eljárást tekintve tudjátok, hogy fárasztó csata folyt az utóbbi két hétben azért, hogy végre lehetővé váljon az összes probléma megoldása. Köszönjük a Mennyországnak és szövetségeseinek a bámulatos hozzájárulást. Ennek eredményeként, láthatjátok a régóta folyó illegális fiat pénzügy végét. Üdvözöljétek a Federal Reserve Bank és velejárója, az USA Vállalat megszűnését! Készüljetek fel az átértékelés és az új NESARA Köztársaság üdvözlésére. Tudjuk, hogy mindezek megvalósulása túl sok időt vett igénybe.

Megjegyeznénk, hogy ezek a hosszas késedelmek és más vétségek, a régi rendszer huligánjainak, valamint bűnszövetségeseinek a végső kétségbeesése miatt történtek. Ezek a karakterek túlzottan okoskodnak a maguk javára, és szökésbiztos létesítménybe kell zárni őket. El kell szeparálni őket tőletek, és a megfelelő időben megadni büntetésüket. Élvezhetitek majd, amit számukra tartogatnak.

Amire igazából szükségetek van, hogy "ragadjátok meg a bika szarvát", és induljatok előre. A finanszírozás mértéke távol meghaladja azt amit el tudtok képzelni. Vidáman várjuk, hogy lássuk, hogy ezt a hatalmas gazdagságot arra használjátok, hogy kiteljesítsétek és feljavítsátok megszokott életstílusotokat. Ez az új birodalom arra lett teremtve, hogy előkészítse az eszközöket számunkra, hogy a megfelelő időpontban megjelenjünk előttetek. A mentoraink több, mint készen állnak rá, hogy a teljes tudatosság útjára lépjenek veletek, és bevezessenek titeket abba a ragyogó világba, amit a Mennyország oly kegyesen felállított számotokra!! Halleluja! Halleluja!!!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A sötétek által kiagyalt fura utálkozás folyik. Teljesen arra számítunk, hogy a Mennyországnak van egy nagy meglepetése számotokra. Ez számításba veszi a vágyott jólétetek további késleltetését. Ezért az idő most elérkezik, hogy mágikus összegeket vegyen el a sötétektől egy isteni csapat, melyet a Mennyország áldásai hoztak össze. Segítségül kell hívnunk egy különleges üzenetet, hogy végre eloszlassuk ezeket a kétes téveszméket. Ez a tett most készen áll arra, hogy véget vessen az utóbbi becsapós trükköknek!

A Mennyország által támogatott bámulatos víziók jellemzik azon eszközöket, melyek megoldják katasztrófák sokaságát. Ezen víziók eredményei lehetővé teszik, hogy ezek a semmirekellők megkapják jussukat. Ennek a sok fejleménynek isteni módon, fokozatosan kell történnie. A sötétség nem igazán fogja fel, hogy mi ellen küzd. A vízióitok magas szintűek. Ez a szent eljárás most mindenki javát szolgálja. Különféle csomagjait közzé kell tenni, és a késleltetésükért felelőseket száműzni kell egy olyan helyre, ahol megfelelően el tudják zárni őket.

Ebben a tekintetben, mint azt korábban említettük, egy különleges meglepetés készül megtörni őket. Diszkréteknek kell maradnunk arról, hogy ez miképpen fog történni. Mind türelmesen vártatok. Ezért megérdemlitek azt a tettet, ami könnyedén lehetővé teszi győzelmeteket. A Mennyország most kíván szolgálni ezzel, és ki akarja szabadítani ezen összegeket azok markából, akik illegálisan megtagadják a hozzájuk való hozzáférést. Egyszerűen ezt kérjük maradjatok nyugodtak, és tartózkodjatok a frusztrációtól! A segítség már úton van.

Látjuk mindennek megoldását szívünkben, hogy megkapjátok amit a Mennyország oly szívélyesen nektek szán. Túljutunk a jelenlegi zsákutcán, és a felelősei börtönbe kerülnek. Amikor ennek ideje elérkezik, ez a birodalom gyorsan megváltozik. Egy régóta beígért másfajta világ fog hirtelen megjelenni. A régi módszerek nem maradnak. Helyettük teljesen újak fognak valóra válni. Tartsátok fenn ezt a szent látomást, és aztán nézzétek mi készül kibontakozni. Nem azárt tettek ide minket, hogy elbukjunk, hanem, hogy sikeresek legyünk!

Ma folytattuk a jelentést arról, ami körülöttetek folyik ezen a szép és értékes gömbön. Régen azelőtt, a Mennyország ígéretek teljes skáláját tette nektek. Most a Mennyország be kívánja teljesíteni ezen isteni kinyilatkoztatásokat! Emlékezzetek Drága Szíveink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete valójában a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!) Itt az ideje, hogy minden megvalósuljon!
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció