A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Augusztus 22.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
2 Muluc, 7 Uo, 1 Ik

Dratzo! A finanszírozás bevezetése most folyik a maga saját időzítésében. Ezt az eljárást nagyjából öt évvel ezelőtt indították, és most az Ősök jóváhagyását igénylik, bízva a haladásban. Ez a mozzanat felszabadítja minden résztvevőjét ennek a feladatnak, és a Mennyországra ruházza át a folytatást. Van egy isteni célja. Régen azelőtt, hatalmas összegeket különítettek el arra, hogy megkezdjék ezt a végső akciót, és a folyamatot végre hivatalosan bevezethessék. Most, egy titkos tett van hátra, amit a Mennyország már nagyon várt. Ez azt jelenti, hogy a pénzek végső kibocsátása és kiosztása közel van!

Az utóbbi évezredben állították fel a Mesterek ezt a rendszert, és adták át azt az Ősöknek és a Fenségeknek. Ez már régen ezelőtt útnak indította azon eszközöket, amik valóra váltják az új valuták kibocsátását, és az annyira várt NESARA Köztársaság kiemelkedését. Ezn tettek megsemmisítik az illegális USA Vállalatot és annak velejáróit, a jelenlegi elnöki adminisztrációt. Ez az eljárás leselejtezi a régit, és bevezeti az újat. Röviden szólva, az új módszerek teljesen kiütik a régit!

Ebben a tekintetben, kérjük értsétek meg mérhetetlenségét annak ami most történik. Nem csak a globális béke kiemelkedését fogjuk látni, hanem a globális jólét és egy óriási nyílt közzététel beköszöntését is. Ezen tettek fognak elindítani egy nagy tudatossági lépést, és a galaktikus családunk hivatalos bemutatkozását. Egy csomó isteni rendelkezés is követni fogja, amiket a Mennyország állított fel, és ezek jelzik a régi emberi ciklusok összeomlását, és az új emberi ciklusok megkezdését. Ezen új ciklusok meg fogják szabadítani az emberiséget a nélkülözéstől, és lehetővé teszik a mesterséges megosztottságok végét, mely már régóta sújtja az emberiséget. 

Ebben az új korban, az emberek elkezdhetik a visszautat a teljes tudatosságba. Eddig hosszú távon késedelmek voltak, olyan döccenők, amiken ennek a birodalomnak át kellett mennie, hogy elérje értékes célját. Most a landolásokat megelőző végső lépések elérhetők. Az emberiség nagy mértékű képzést igényel, és az igencsak spekulatív történelmének átírását. Minden láthatatlan pontot össze kell kötni és közismertté tenni. Ez a meglepetések és a megnyilatkozások ideje. Ebből ered az Új Te felé vezető út!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Eljövünk, hogy informáljunk titeket olyan különleges előkészületek soráról, amik most folynak. A Mennyország régen kifejlesztett egy eszközt az emberiség számára az Anunnaki és fajtája végrendelkezéseiből történő kiszabadulásra. Ez az eljárás az illuminátus illegális módszereinek korlátoltságán alapul. Hosszú távon ez ennek a szentségtelen csoportnak a bukása. Ők tudják, hogy semmi sem fogja lehetővé tenni számukra a várt eredményeket.

A Mennyország kényszerítette ki a jelenlegi szituációt. Ez az eljárás végül lehetővé tette, hogy nagyszerű vízióitok valóra váljanak, és új csodás birodalmatok megjelenjen előttetek. Köszönjük mindegyikőtöknek csodás hozzájárulásotokat ehhez a nemes ügyhöz. Gyakran bonyolult az emberiség kitartását életben tartani ezen hatékony víziókkal kapcsolatban! Köszönjük hozzájárulásotokat, hogy segítitek ezt az isteni ügyet. Tudjátok szívetekben, hogy egy kis csoda van folyamatban, és kérünk benneteket, hogy készüljetek fel arra, hogy víziótok és isteni célotok megjelenik előttetek!

Ennek Fényében egyszerűen azt kérjük, tartsatok ki és készüljetek fel, hogy olyan csodáknak lesztek szemtanúi, amiket ez a különleges Naprendszer tartogat számotokra. Ez lesz a jele életkorszakotok végének, és egy másik szent kezdetének. Szívetek mélyén dédelgetitek azt ami történni készül. Legyetek erősek, és amikor a Mennyország úgy rendelkezik, legyetek készek a kemény munkára, hogy elérjétek értékes céljaitokat! Megkapjátok a segítséget ahhoz, hogy a sötétség uralma véget érjen, és aztán szabadon véghez vihessétek céljaitokat! Halleluja! Halleluja!

Ma jelentést adtuk arról, hogy mi folyik most ezen a szép kékes-zöld gömbön. Ezen világ jobbá válásának végső erőfeszítései folynak. Az összegek kibocsátása és az új kormányzás kiemelkedése csak a kezdete ennek az új birodalomnak. Ez idő során, örömmel telve fogtok találkozni spirituális és űrcsaládjaitokkal! Emlékezzetek Drága Szíveink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete valójában a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció