A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Augusztus 15.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
8 Ik, 0 Uo, 1 Ik

Dratzo! Minden gyorsan halad előre. A bennfentesek arra számítanak, hogy ebben a hónapban a napfogyatkozással együtt egy energiaváltás történik. Úgy jövendölték, hogy ennek a galaktikus eseménynek egy hatalmas pénzmennyiség nagyobb globális kibocsátása után kellene történnie. Ez a nap-esemény aztán elindítaná a NESARA Köztársaságot, és a GESARA világszintű bevezetését. Ezt a globális eseménysorozatot tartogatná a mostani hónap.

Ezen remélt események végett, a világ egy régi illegális köztársaság végét, és egy új, békés világnézet kezdetét ünnepelhetné Gaia számára. Ez igazán felvillanyoz minket. Ez könnyedén elfogadhatóvá tenné a közzétételt, és a mindenki számára magasabb tudatosság felé történő következő lépés megkezdését. Tárt karokkal várjuk ennek eshetőségét. Ezért van az, hogy mindazok, akik valóban értik valóságotokat, tudják, hogy az első dominó eldőlése nagyon rövidesen várható. Természetesen ez sok más fontos eseményhez is vezethet.

Közeledik az az idő, amikor végre mindannyian ünnepelhetünk. A különféle globális valuták készen állnak a cserére, és a nagy gazdagság, mely elválaszthatatlan részüket képezi, teljesen megvalósítható. Tudjátok legbelül, hogy a várakozás végül véget ér. Aranyló lehetőségek állnak előttetek, hogy tanúi legyetek a régóta várt változásoknak. Használjátok ezen különleges pillanatokat fel arra, hogy tudatosítsátok, hogy a csodás átalakulások életetekben készülnek valóra válni. Köszönjük a Mennyeknek és minden érintettnek azt a jólétet, ami életetek szerves részévé válik!

Igazán örüljetek, és köszönjétek meg mindenkinek a közelgő jó szerencséteket. Sok minden történt, ami megjutalmaz benneteket! Sok időt vett igénybe a jutalmak learatása, - évekbe, évtizedekbe került, hogy az legyen látható, hogy mindez készen áll  megtörténni számotokra, és földi társaitok számára. Az álmodozás érzete lassan tovaszáll, és valódi döbbenetes események váltják fel azt. Úgyhogy készüljetek, hogy learassátok, ami oly régen kegyesen el lett vetve. Halleluja! Halleluja!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Köszönetet mondani jövünk a Mennyországnak, és hogy hálát adjunk annak, hogy pénzbeli juttatások végett fellélegezhettek. Gyakran nehéz figyelmen kívül hagyni a sötétek és kegyeltjeik természete által ellenünk irányuló egyre gyengülő mesterkedéseket. Ez a furcsaság még mindig fel-fel bukkan váratlan helyeken. A vízióitok továbbra is azon elhatározások felé visznek, melyek elő tudják segíteni jóléteteket, és az új kormányzást, és mindazt ami vele jár.

Vízióitok sürgetik azt. Ezen látomások alaptermészete segít egy új valóságot lehetővé tenni. Legyenek ezek az új és sikeres törekvések ezen új nemzet kiemelkedésének alapjai. Ez egy sikerekkel teli föld lesz, és a jólét számos formájának eszköze. Ezen az új földön a csodás vízióitok legyenek azok a törekvések, melyek új szabadsággal, jogokkal, örömökkel, és eszközökkel töltik meg ezt a helyet.

Ebben az új birodalomban végre valóra válnak munkátok gyümölcsei. Képesek lesztek segíteni egymásnak, hogy átalakítsátok társadalmatokat oly módon, hogy mindenki sikerre segítse egymást. Előre a vízióval, melyet oly régóta kívántok valóra váltani. Maradjatok most a háttérben, és egyszerűen örüljetek annak, ami történni készül! Ez az új föld lesz az előhírnöke a globális közzétételnek, és őseitek visszatérésének. Sok minden jön még!

Ma megvitattuk a bámulatos tetteit ennek a szokatlan időnek. Álljatok készen szívetekben arra, hogy megismeritek a pillanatot, mely már oly régóta közeledik. Tudjátok, hogy az új kormányzás elérkezik, és vele együtt az ok is a közzétételre, és mindarra ami azt követően van elrendelve. Így örvendjetek, hogy elvégzitek szent munkátokat, és készüljetek magatokra ölteni ezt az új valóságot! Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete valójában a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció