A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Augusztus 1.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Lamat, 6 Pop, 1 Ik

Dratzo! A legutóbbi szünetet az áramlásban az Ősök teremtették, és csak most fejeződik be. Azok okozták, akik anonimitást szeretnének, és lehetőség szerint a pénzek kézbesítésének ünnepélyes módját. Szükség van a türelmetekre, és hogy tudatában legyetek, hogy az összes tervünk igazából készen áll a kibontakozásra. Ebben a tekintetben azt kérjük, maradjatok pozitívak és felkészültek a Mennyország által biztosított nagy ajándékok fogadására. Csodás meglepetések már majdnem készen állnak a kiosztásra.

Minden érintett mélyen vágyik az összes kézbesítés beteljesedésére. Legyetek rá felkészülve, hogy valamilyen mozzanat fog hirtelen történni. Egy gyors tett ideje közeledik. Mi arra számítunk, hogy ez gyorsan fog történni, mindazonáltal kezdetben szinte észrevehetetlenül. Ezért létfontosságú, hogy maradjatok tettre készek amennyire csak lehet, amikor bizonyos tagadhatatlan tettek teljesen közismertté válnak. A kézbesítés hirtelen fog felbukkanni, aztán gyorsan ér véget majd. A felállított precedensek tekintetében, ezen irracionális tettekre most felkészülhettek.

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy mindez az Összeesküvés erősen felforgató késleltető játékának a környezetében történik. A sötétek teljes tudatában vannak, hogy pontosan mit is jelentenek a kézbesítések az ő sorsukra nézve. Tudják, hogy amint ez az eljárás tényleg megindul, az események sebesen haladnak előre. A NESARA Köztársaság megvalósulása csak az első finanszírozások egy részét igényli, mellyel gyorsan véget fognak vetni annak a fura játéknak, amit a sötétség kétségbeesetten visz véghez. Mindaz amit igazán várunk, az az, hogy a Fény manifesztálja a régóta várt kézbesítésekhez szükséges energiát. Valóban valami felettébb csodás dolog készül jönni!

Ennek Fényében, tanácsra van szükségetek, hogy amikor a kellő jel megadatik, megfelelően cselekedjetek. Lényeges, hogy legyen egy gyors és jól átgondolt cselekvési terv. Használjátok képességeiteket, hogy gondosan cselekedjetek, és megfelelően használjátok fel az intuitív pillanatokat. Akkor és csak akkor, könnyedén sikeresek lesztek, és jobban el tudjátok érni régóta vágyott céljaitokat. Arra ösztönzünk titeket, hogy legyetek cselekvésre készek, hogy megragadjátok azt a jutalmat, ami jogosan megillet benneteket. Fogadjátok el ezt a tanácsot, ami a kulcsa annak, hogy igazán a legsikeresebbek legyetek. Sok minden a helyén van, ami lehetővé fogja tenni az események gyors előrehaladását!

Áldottak! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A legkeményebb rész számotokra az, hogy továbbra is bízzatok benne, hogy mindaz ami el lett tervezve az emberiség számára, gyorsan megtörténik, és megfelelő időben. A Mennyország kegyes tetteket bízott ránk veletek kapcsolatban. Elfogadjuk ezen kihívásokat, és mélyen arra vágyunk, hogy ezek a kézbesítések azonnal megvalósuljanak. Ezek az állandó hamis rajtok mindegyikőtöktől áldozatot követelnek, és teljesen megértjük egyre növekvő félelmeiteket. Biztosak lehettek benne, hogy a fennmaradó akadályokkal gyors és időszerű módon foglalkozni fognak, hogy a váratlan késedelmeket eltávolítsák!

Ezen áldott ügyek többsége az állandó hívatlan szabálytalanságok végett van. Igazából tisztázni kell a furcsa viselkedés mögött álló valódi okokat. A Mennyország biztosított minket, hogy a jelenlegi szerencsétlenségek hirtelen módon fognak lezárulni. A folyamatos káoszt komolyan helyre kell állítani úgy, hogy akik készen állnak felelős terveik megvalósítására, cselekedhessenek. Ebben a szent Fényben, engedjétek, hogy vége legyen a jelenlegi butaságoknak, és kegyesen a helyükre csak szilárd és pozitív eredmények kerüljenek. Alakuljon ez a valóság ahhoz, ami most példátlan módon történik. Legyen a jövő az, amit szívünk dalol!

Egyértelművé válik számunkra, hogy ezen állandó áldatlan svindlik nem folytatódhatnak. Helyettük egy gyors és egyértelmű döntésre van szükség az előrehaladás tekintetében, és véget kell vetni minden túlzottan jelentős hirtelen leállásnak. El kell rendelni a Mennyország vágyai szerint egy gyors és egyértelműen zöld utat. A nyár utolsó része várakozás, és egy felettébb kedvező Napfogyatkozás. Használjátok ezt a Mennyei eseményt arra, hogy meginduljon ennek a jelenlegi folyamatnak a sikeres lezárulása! Halleluja! Halleluja! 

Ma folytattuk jelentésünket arról, ami körülöttetek történik. Ez a szent Gömb egy hatalmas és tömör megoldást igényel. Itt a kézbesítések ideje, és olyan megoldásoké, melyek megoldják mindazt, ami akadályozza ennek a szívfacsaró történetnek a végét! Emlékezzetek, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő készlete valójában a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra
GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció