Újhold Meditáció a Ceteknek Szolgálatukért - Minden Újholdkor

Sheldan NidleDianne Robbins "The Call Goes Out" című könyve olyan üzeneteket tartalmaz, melyeket a Cetek (bálnák és delfinek) adtak át neki. Amikor olvastam ezt a könyvet, valahogy kényszert éreztem arra, hogy kezdeményezzek egy havi világmeditációt, melyet szigorúan a Ceteknek szentelnek, hogy megérezhessék a támogatásunkat, szeretetünket és megbecsülésünket azért, amit tettek és tesznek, hogy segítsenek nekünk és a bolygónknak az Isteni Terv szerinti felemelkedési folyamatban.

Cetek
A Cetek az egyedüli teljesen tudatos lények, melyek a Földön élnek. Teljes tudatosságuk azt jelenti, hogy szoros kapcsolatban állnak isteni énjükkel, és hogy kommunikálnak a Spirituális Hierarchiákkal és a Fény Galaktikus Föderációjával. A Cetek spirituális lények, melyek egy olyan testben vannak, ami különbözik a miénktől. Mi emberi formában lévő spirituális lények vagyunk. Az ET-k pedig olyan spirituális lények, melyek emberi, és nem-emberi formákban vannak. A Cetek készek feláldozni életüket, hogy megmentsenek minket és az ő kék vízvilágukat - a Föld bolygót. Most a támogatásunkra van szükségük, a szeretetünkre, és isteni céljukkal kapcsolatos elismerésünkre. Ismerjük el a Cetek számtalan ezer éven át végzett nekünk tett szolgálatukat. A Fény Globális Hálózatán keresztül küldjük el nekik szeretetünket és támogatásunkat, hogy megelőzzük fajaik és a mi fajunk kipusztulását.     
A Meditáció
Minden újholdkor, helyi idő szerint 18 órakor kezdve, kapcsolódjunk össze és szenteljünk tíz (10) percet arra, hogy a Ceteken meditáljunk, ismerjük el az emberiségért és a Földért végzett szolgálatukat, és küldjük el nekik szeretetenergiánkat, hogy végre érezni tudják a szárazföldön lévő fiú és lánytestvéreikkel való kapcsolatot.

Köszönöm mindannyiótoknak a Cetek részéről. Úgyszintén hálás vagyok Dianne Robbinsnak, hogy ő az egyik fő szóvivőjük.
Bil El Masri  

Vissza az előző oldalraUzenetek_-_Felhivas_a_Cetek_Nemzetsegetol.htmlHOMORU_FOLD_-_A_Szerzorol.htmlGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/