Túra Egy Szíriuszi Anyahajón
Részlet a Sheldan Nidle Takes You on a Personalized Tour of a Sirian Mothership (Sheldan Nidle Személyes Túrára Visz egy Szíriuszi Anyahajón) című DVD anyagból. A részlet VIDEO formában az alábbi linken megtekinthető:

Excerpts of “Tour of a Sirian Mothership”

Sheldan Nidle

Kivonatok az alábbi DVD-ből: Sheldan Nidle Személyes Túrára Visz egy Szíriuszi Anyahajón

…és gyermekkorom óta elvittek szíriuszi anyahajókra. Ennek oka az volt, hogy betanítsanak és felkészítsenek arra, hogy képviselője és hírvivője legyek a Fény Galaktikus Föderációjának, valamint a Szíriuszi Csillagnemzetségnek.

Feltehetitek a kérdést, hogy mi is valójában a Fény Galaktikus Föderációja. Ez egy olyan galaktikus szervezet, mely több mint 200.000 csillagnemzetségből áll, akik elhivatottak arra, hogy terjesszék a Fényt ebben a galaxisban.
 
Most azt kérdezhetitek, hogy mi a Szíriuszi Csillagnemzetség. A Szíriuszi Csillagnemzetség a Szíriusz csillagról származik, mely 8,3 fényévre van tőlünk, és ha felnézel az éjszakai égboltra, akkor ez a legfényesebb csillag.

Ki tanított be engem? A leginkább olyan előrehaladott technológiák segítségével tanítottak, ami a szíriuszi anyahajón létezik, és amelyet Washta és az ő nem több, mint 50 emberből álló környezete használ.

Most nyilván azt kérdezhetitek, hogy mit tanultam ott? Tanulmányoztam a Föld és a galaxis történelmét, valamint a tudomány minden formáját, beleértve azokat is, amelyeket leginkább élveztem, mégpedig az asztrofizikát és a kozmológiát.

- E körutazás során megosztom veletek személyes tapasztalatomból származó rálátásomat.

- A körutazás a Szíriuszi Anyahajó 8 részét fogja felölelni.

- A körutazás célja, hogy áttekintést adjon arról, mire számíthat az ember, amikor először tesz utazást a Szíriuszi Anyahajón, miután az a földre szállt az első kapcsolatfelvétel céljából.

Mindehhez a kulcsot az Unmac Dan jelenti, azaz a Teremtés Szimbóluma.

Amikor az ember végigmegy az űrhajóban, akkor sokféle szent geometriai ábrát lát, mivel az ő technológiájuk alapja az, amit itt ezen a bolygón mi úgy neveznénk, hogy szent geometria. Ezek közül a szimbólumok közül az Unmac Dan a legszentebb. Nagyon erősen aktiváló szimbólum.

Már a legelején elmondták nekem, hogy az Unmac Dan az a szimbólum, melyet a Galaktikus Föderáció használ, és ez a Szíriuszi Csillagrendszer szimbóluma. Ez egy nagyon intenzíven aktiváló embléma.

Nagyon elkezdett érdekelni ez az ábra, mivel olyan hatást gyakorolt rám, hogy bevitt a békesség állapotába és egy hihetetlen nyugalom és öröm állapotba.

Egy ilyen hajó általában 100-300 láb (30-90 m) átmérőjű. Ezek a hajók az anyahajó tetején és alján található hangárokból lépnek ki és be, melyek az anyahajó domború középső részénél vannak. A Szíriuszi Anyahajó több, mint 500 hajót tartalmaz.

Maga a hajó 300 mérföld (480 km) széles és körülbelül 100 mérföld (160 km) magas. Szóval nagyon nagy.

(a képen: szemüveg, oxigénpalack, bot, hallókészülék, járókeret...) Ezeket a dolgokat nyugodtan a hajón kívül hagyhatjátok, semmi szükség nem lesz rájuk, amíg a hajó fedélzetén tartózkodtok. Ennek oka, hogy a test elektromágneses mezeje automatikusan ki lesz egyensúlyozva. Ideiglenesen meg fogsz tapasztalni egy tökéletes egészségi állapotot, és erős, minden betegségtől mentes testet.

Amikor elhagyjátok az anyahajót, akkor ismét vissza kell térnetek mindezek használatához, mindaddig amíg eljön az ideje annak, hogy meggyógyuljatok.

Olyan, mintha felhőkön járna az ember, a talaj elektromágneses mezeje felemelkedik, hogy találkozzon az ember lábával. És nem lehet elesni, mert, ha az ember nekimegy valaminek, akkor visszapattan – ezt nevezem én biztonságos előrehaladásnak. Szóval, csodálatos érzés!
(a képen: letekintés sok kis űrhajóra az anyahajó aljában)
És ha a hangyák kicsik, akkor nézd meg ezeket fél mérföld (800 m) magasságból!

Milyen különbségek vannak az idő megtapasztalásában a Szíriuszi Anyahajón?

Az egyik klassz dolog az idővel kapcsolatosan az anyahajókon, hogy képesek a rezgésüket a tér-idő kontinuumban a saját ritmusukban fenntartani, tehát számukra az idő megtapasztalása egészen más. Számukra egy nap lehet nagyon gyors, de lehet nagyon lassú is. És ők, annak érdekében, hogy minél tovább örvendhessenek egy napnak, jobban szeretik ha a napjuk minél tovább tart. Tehát az, ami a földön egy perc, az űrhajón lehet két óra.

Nagyon szép képük van Föld ragyogó légköréről – egy királykék–légkör kék szín, ami felfelé a légkör széle felé sötétebb színbe megy át.

Tehát amit látsz, az egy csodálatos ragyogás, és amit nagyon szerettem csinálni, hogy mindig kinéztem az ablakon és bámultam a bolygót, azt a dicsőséget és csodálatot, amikor az ember elméjét teljesen „megcsapja” a Föld bolygó szépsége.

Vissza az előző oldalrahttp://www.youtube.com/watch?v=5yKFv8Uosm8GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/