TELOS - Üzenetek a Shasta-hegy alatt lévő Földalatti Városból - Dianne Robbins
Kérdések és Válaszok

Miért Válik a Föld Egyre Melegebbé és Instabilabbá? A Nap felfokozott frekvenciáitól, a CO2 megnövekedésétől, a Foton Övön keresztüli dimenzióugrástól, a Föld szennyezésétől és pusztításától, vagy a természetes/kozmikus váltás miatt?
(Dianne Robbins közvetítése, 2007)

Meg fogjuk válaszolni a kérdésedet. Igen, a fenti összes dologtól. Ilyen sok, és még több oka van annak amit láttok és éreztek azzal kapcsolatban, hogy a Föld olyan mértékben melegszik, ami magasabb annál, mint az elmúlt évszázadokban, vagy akár eónokban volt. És mégis, ez mind jó okot ad arra, hogy Földetek és az ő összes életformája a Felemelkedésbe katapultáljon. Hogy változás történjen, a Föld frekvenciájában változásoknak kell történniük, és nem csak a Földön és a Földben, hanem a ti tudatosságotokban is. Ahogy a Föld felmelegszik és elkészül, hogy betüzeljen a Foton Övbe, a ti tudatosságotok is felizzik és felfokoz titeket a tudás magasabb állapotaiba. Ugyanez van a Földdel - ahogy az ő tudatossága felizzik, minden ami a Földön van, az összes tudatosság felfűt, és minden a Földön lendületet nyer, hogy katapultálja őt a magasabb dimenziókba. Úgyhogy a fent felsoroltak közül minden hozzájárul ehhez.

Mindazonáltal, ez nem azt jelenti, hogy a szennyezés és a pusztítás jó. Ez csak azt jelenti, hogy ez egy gyorsító eljárás, és arra ösztönzi a Földet, hogy inkább váltson, minthogy megengedje neki, hogy elvegye az idejét az ötödik dimenzióba való evolúciós ugrásának megtétele. Ez olyan, mint egy riasztó, ami azt mondja neki, hogy nincs több idő időzni és várakozni, és hogy most kell neki váltani. A múltban, ő megvárta az összes életformáját, hogy összegyűjtsék az ahhoz szükséges tapasztalatot, hogy vele együtt válthassanak. Most, annyira sok a szennyezés és annyira sok a pusztítás, hogy már nem tud több időt adni- mindannyiótoknak meg kell tennetek azt most. Most kell összeszednetek minden tudást amire szükségetek van, mivel a Föld nem tudja visszatartani tovább ezeket a változásokat, az ő testén és az atmoszférájában végzett emberiség általi rombolás miatt.

És igen, a Nap megnövekedett frekvenciája is hozzájárul ezekhez a változásokhoz, de ez egy betervezett változás, nem véletlen, és része a bolygó, és a naprendszer felemelkedési ösvényének. Minden "felfűt", hogy úgy mondjam, amikor a tudatosság fejlődik, és a bolygók, a naprendszerek, valamint a galaxisok előkészülnek egy magasabb dimenzióba való váltásra. Azok a normál minták, amiket eónok óta láttok, hirtelen, néhány száz, vagy még kevesebb év alatt, elkezdenek megváltozni úgy, hogy haladás történhessen. És a haladás változást jelent - változást mindenben, aminek most tanúi vagytok a felszínen.

Itt a Homorú Földön, mi nem vagyunk tanúi ezeknek a változásoknak, mivel szennyezési és pusztulási tényező itt nem létezik. Mindazonáltal, Lényünkben megérezhetjük a változásokat, és tudjuk, hogy ezek a változások történnek, bár mi a Föld belsejében nem látjuk azokat. Itt minden még mindig érintetlen és nagyon békés állapotban van azóta, amióta mi eónokkal ezelőtt ideérkeztünk. De mégis értjük és ismerjük a változásokat, melyek a felszínen, a naprendszerünkben, és a Galaxisunkban történnek, azonban ezen változások hatása, itt a Föld belsejében fel sem merül, mivel a mi egész népünk belső Fényének kisugárzása mindannyiunkat állandó Nirvana állapotban tart, ami a felemelkedés célja valójában. A Felemelkedés hozza létre ezt a belső kisugárzást minden egyes személy aurájából, ami a tisztaság és érintetlen szépség állapotában tart titeket, mindent amit megérintetek, és mindent körülöttetek.

A Nap frekvenciája felerősíti azt ami elkészíti ezen változások megtörténését. Ez része egy harmadik dimenziós naprendszer természetes ötödik dimenzióba lépési folyamatának. Mindazonáltal a rombolás és szennyezés csak sietteti a folyamatot, és kongatja a vészharangot az Emberiségnek, hogy ébredjenek rá tetteik, gondolataik, és érzéseik hatására. Ugyanis a gondolataitok, érzéseitek, szavaitok, és tetteitek, úgyszintén hozzájárultak ehhez a pusztuláshoz és szennyezéshez.

Ez a pusztítás egy másik formája, amire az emberek csak most ébrednek rá, és ezért burjánzanak a transzformáló workshop-ok, és az emberek tanfolyamokat vesznek, hogy megpróbálják megérteni önmagukat és a viselkedésüket, és megtanulják hogyan lehet hasznosítani gondolataikat és érzéseiket úgy, hogy csak olyan dolgokat érezzenek és gondoljanak, amiket el akarnak hozni életükbe, sokkal inkább azoknál, amiket nem akarnak az életükbe. Ez az oka annak, hogy miért olyan népszerű "A Titok" című DVD most az USA-ban. "A Titok" kifejti és megmutatja, hogyan alkalmazzuk az Univerzum Törvényeit arra, hogy bőséget, jólétet, békét, és egészséget hozzon, csak az által, hogy tudatában vagyunk gondolatainknak, érzéseinknek, szavainknak, és tetteinknek. Azt javasoljuk, hogy Japánban az emberek nézzék meg ezt a DVD-t, mivel nem csak meg fogja változtatni az életeteket, ha követitek az Univerzum Törvényeit, hanem meg fogja változtatni a Földet is úgy, hogy könnyeden és kegyesen tudjatok felemelkedni, sokkal inkább, minthogy erőlködéssel és a felszínetek rombolásával együtt.

Tudjuk, hogy ez úgy hangozhat, mintha eltértünk volna a kérdéstől, de nem, mert az Univerzum Törvényei mindent összekapcsolnak, és mindent szinkronicitásban működtetnek, hogy a vágyott eredményt hozzák. Úgyhogy igen, a Föld melegszik, a Nap melegszik, a tudatosságotok tágul, és minden erre a nagy ugrásra készül a tudatosság magasabb állapotaiba, és az ötödik dimenzióba, ahol állandóan tudatosak lesztek minden gondolatotokról, mivel azt fogjátok látni, hogy minden, minden egyes gondolat azonnal fog manifesztálódni - nem lesz időkésedelem a kettő között, mint ami most van.

Ez az időkésedelem aközött amit gondolsz, érzel, mondasz, és teszel, félrevezető, ugyanis az emberek nem akkor teszik meg az összekapcsolódást, hogy ők maguk hozzák el a valóságukat maguknak, de ők az egyetlenek, akik megteremtenek mindent az életükben - abszolút mindent amit megtapasztalnak. Bár a Föld felemelkedése esedékes, csak akkor tud könnyen, kegyesen, békében és jólétben megtörténni, ha a felszíni emberek tudják irányítani a gondolataikat. Akkor nem kell annak Armageddon módon történnie.

Úgyhogy reméljük, megválaszoltuk a kérdésedet. Mindig elérhetők vagyunk számodra. Mi a Belső Földi Tanács vagyunk, akik beszélnek hozzád, Mikos elnökségével.

KÖVETKEZŐ OLDAL 

Vissza az előző oldalra

Vissza aZ ÜZENETEKHEZhttp://www.edesviz.huUzenetek_-_TELOS_Telos_es_Mas_Varosok_a_Belso_Foldon_Fizikailag_Leteznek.htmlUzenetek_-_TELOS_Hogyan_Kerultek_Eletformak_a_Foldre.htmlHOMORU_FOLD_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3

  A Belső Föld

“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/