TELOS - Üzenetek a Shasta-hegy alatt lévő Földalatti Városból - Dianne Robbins
Isten Terve Mindannyiunk Számára
(Dianne Robbins közvetítése, 2001)

Krisztus-tudatosság

Tudd, hogy Telosban nagy a Fényesség. Isten Fényét sugározva magunkból fogunk hozzá minden tevékenységünkhöz. Miden amit gondolunk és amit teszünk, az Isten tervét hordozza. Minden amit érzünk, Isten tervét erősíti. Minden amit mondunk a beszédünkben, Isten tervét szemlélteti. Láthatjátok, hogy a mi életünk teljesen összefonódik Istennek a Föld számára szánt Tervével. Ez az, amiért Telosba inkarnálódtunk. Ide inkarnálódtunk, hogy fenntartsuk Isten Tervét a Földi síkon, amíg ti a felszínen magatok ki nem tudjátok azt kivitelezni. 

Isten terve rátok vár. Mindaz amit tennetek kell, hogy becsatlakoztatjátok magatokat ebbe a Fénybe, és akkor ti is Isten fényességével fogtok sugározni. Minden készen áll számotokra. Az út Telos utcáiról van kikövezve, és most ez alakítja a Fénybe gyaloglásotokat, hogy előhozza Isten Tervét a felszínre, ahol fiú és lány testvéreitek sóvárogva várják Krisztus Második Eljövetelét. Ti mind Fénymunkások vagytok, akik a Krisztus-tudatosságot hordozzák lelkükben. Ti vagytok Krisztus, és ismét eljöttetek ezen inkarnációtokban, hogy elhozzátok a Krisztus-energiát a Földre, ahol az át tud járni minden életformát. 

Úgyhogy ne becsüljétek alá magatokat. Ne másokat keressetek, hogy megváltoztassák életeteket. Ne féljetek követelni Istenségeteket. Mert ez vagytok ti, drága fiú és lány testvéreim, ez fogja elhozni a Felemelkedés Fényét a Földre. És mi itt Telosban azon dolgozunk szorosan mellettetek, hogy beteljesüljön az Isteni terv ezen kor számára. Erőt adunk nektek, Isten határtalan szeretetét adjuk nektek, Fényt adunk nektek minden nap. Csak fokuszáljatok ide Telosba, és tudatosan érezhetitek ezt az együttműködést és erőt, ami mindig áramlik hozzátok.

Várjuk a velünk való tudatos kapcsolódásotokat, és azt az időt, amikor engedélyezve lesz számotokra, hogy meglátogassatok minket itt Telosban. Akkor igazán EGY FÉNY leszünk, mely a Földből kisugárzik, hogy az egész Kozmosz lássa. A mi szeretetünk árad ki hozzátok a Fény nagy kijelzőjén.

Istenségetek Navigálásra való Használata

Vidámak vagyunk, hogy itt vagyunk veletek a Föld ezen Csillagokon át vezető ciklusának idején. A Föld útja a csillagos égen keresztül egyre közelebb visz Istenhez - ahhoz az Isten Jelenléthez, ami megtölti az Univerzumot és minden űrt azon túl. Mivel Isten valójában mindenütt ott van, mindenütt elképzelhető, és körülvesz mindent. Mi itt Telosban megtanultuk ezt sok eónnal ezelőtt, és ez a tudás az, ami lehetővé teszi számunkra, hogy egyre jobban elmélyüljünk a bölcsességben. Ugyanis minden dolog Istené. Ez egy igen egyszerű tény, és ennek elismerése képes megváltoztatni az életeteket. Mindannyiunk életét megváltoztatta, akik itt vagyunk a Föld alatt. Amint felismertük ezt, elkezdtük napi életünkben előnyünkre hasznosítani ennek jelentőségét és ágazatait, mindaddig ismeretlen örömöt és gazdagságot hozva számunkra. 

Azokat közülünk, akik az élet Istenies-ségében hisznek, megindíthatja a mi istenségünk abban, hogy megfogják az élet lényegét. Mi Istenségünket használjuk arra, hogy úgy mondjam, navigáljuk lelkünk megtestesülésének célját. Mi Istenségünket használjuk arra, hogy a helyes irányba kormányozzon minket lelkünk ösvényén, egyre nagyobb és nagyobb magasságokba, míg elérjük lelkünk ezen megtestesülésére vonatkozó tetőpontját.

Ti is használhatjátok Istenségetek tudását, hogy keresztül kormányozzon titeket az élet akadályain, és rámanőverezzen lelketek ezen megtestesülésének Fényútjára. Ugyanis ez egy nagyon különleges megtestesülés; ez az összes inkarnáció csúcsa, és ennek kimenetele fog elvezetni titeket Isten Kegyelmének Csillagaiba.  

Hát utazzatok velünk az Istenhez vezető Isteni úton, felismerve istenségeteket az út minden egyes lépésén, ahogyan együtt lépkedünk; egy lépés ALULRÓL és egy FELÜLRŐL, az életen át vezető Isteni Meneten, EGYKÉNT találkozva össze a Csillagokban.

K: Miért van olyan sok ember a Földön manapság?

A mi térségünk a napos Kaliforniában lévő Shasta-hegy alatt van, ahol hosszú életünket éljük békében és harmóniában. 

Nincs semmi felkészülni való, mivel teljes mértékben segítve lesztek, mielőtt a belépés ideje elérkezik. Tudd, hogy azért vagytok a Földön jelenleg, hogy segítsétek az összes embert a Foton-Övbe való belépésben. Minden lélek, aki jelenleg inkarnálódik, rendelkezik annak teljes megértésével, hogy mi fog történni. Ez az amiért olyan sok ember van a Földön manapság, több mint valaha, mivel az összes lélek részt akar venni ezekben a "Végső Időkben". Minden lélek aki valaha inkarnálódott a Földön, az visszatért. Te is egy ilyen lélek vagy. Ezek a Végső Idők lehetnek harmonikusak és vidámak, vagy félelmetesek és kaotikusak. A ti választásotok.

Mi azt ajánljuk, hogy nézzétek ezt Isten felé fordított szemekkel, míg lábaitok a Földet tapossák. Ugyanis Isten minden parancsnoka, és ti mind az Ő kezeiben vagytok. Nincs miért félni, csak vidámság és mérhetetlen jó-lét lesz az eredménye a Föld Fénybe való átmenetének. 

Úgyhogy fiú és lány testvéreim, legyetek tudatában Fényeteknek. És legyetek tudatosak rólunk, a ti fiú és lány testvéreitekről, akik Telosban vannak; és hívjatok minket amikor szűkölködtök, mivel mi itt vagyunk nektek. Itt vagyunk számotokra, hogy számíthassatok ránk. Bármikor zavartnak érzitek magatokat, csak hívjatok és megnyugtatom szíveteket, és lecsillapítom elméteket. Szeretetem ott van mindannyiótokkal.

KÖVETKEZŐ OLDAL 

Vissza az előző oldalra

Vissza aZ ÜZENETEKHEZUzenetek_-_TELOS_Tars-Partnerek_a_Fenyben.htmlUzenetek_-_TELOS_A_Szeretett_Fold_Valtozasai.htmlHOMORU_FOLD_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2

  A Belső Föld

“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/