Sheldan Nidle Rádióinterjú 2008. Április 10.
A Sheldan Nidle-el készített rádióinterjú az alábbi oldalon meghallgatható:

http://sedonatalkradio.com/content/view/76/137/

Sedona Talk Radio

Sheldan Nidle rövid életrajza

Sheldan Nidle New York City-ben született, 1946. november 11-én, majd Buffalo-ban, New York államban nőtt fel. Földönkívüliekkel és UFO-kkal való tapasztalatai röviddel születése után kezdődtek, és egész gyermekkora alatt előtérben voltak életében – földönkívüliekkel való különféle kapcsolatok és kísérőjelenségek formájában (fény formában tett látogatások, földönkívüliek látogatása, tanító jellegű találkozók egy UFO űrhajó fedélzetén). Életének nagy részében folyamatosan telepatikus kommunikációban részesült, és közvetlen “tudásmag” beültetéseket kapott (éteri és fizikai szintű implantátumok formájában). Sheldan mindezeken az éveken keresztül rendszeresen látta és fizikailag is tapasztalta földönkívüliek űrhajóinak létezését.

14 éves kora körül, Sheldan megkérte a szíriusziakat és a Fényszövetség Galaktikus Föderációját, hogy szakítsák meg vele a kommunikációt, mivel túl nagy konfliktusok léptek fel benne a tőlük tanult tudományos tudás és a Földön tanultak között. A szíriusziak és a Fényszövetség Galaktikus Föderációja távoztak, megígérték azonban, hogy visszatérnek, amikor eljön az ideje annak, hogy Sheldan betöltse küldetését a Földanyáért és annak népéért. A középiskolában Sheldan Nidle kiemelt természettudományos programokban vett részt, fizika, kémia és matematikai területeken.

Sheldan 1968-ban, Politikai Tudományokban szerzett M.A. fokozatú diplomát a Buffalo Egyetemen. 1970-ben, az Ohio Egyetemen M.A. fokozatú diplomát szerzett Dél-Ázsiai Kormányok kormányzásából, és a Dél-Kaliforniai Egyetemen pedig szintén M.A. fokozatú diplomát szerzett Amerikai Politikából és Nemzetközi Nyilvános Adminisztrációból (International Public Administrations), ahol később (1974-76) részt vett a Ph.D. programban is. Az 1970-es években a Syntar Productions Tudományos Programozásának alelnöke volt, ahol munkatársaival dokumentációt készítettek Nikola Tesla életéről és eredményeiről. Az 1970-es évektől a 1980-as évek közepéig tudományos kutatásokat folytatott az elektromos energia alternatív erőforrásairól. A ’80-as évek közepén a földönkívüliekkel való kapcsolatai tovább folytatódtak. Sheldan jelenleg a Fény Galaktikus Föderációjának képviselője és előadója, és 1997 novemberében megalapította a Planetáris Aktiváló Szervezetet (Planetary Activation Organization, PAO).

Rádióműsor, 2008. április 10. Sedona Talk Radio

 - Szeretettel köszöntök mindenkit. Ez a „That’s What I’m Talking About!” („Pontosan Erről Beszélek!”) című talkshow. Üljön le nyugodtan a következő teljes órára, dőljön hátra, és hallgassa, ahogyan a vendégem és én elvisszük Önöket egy dinamikus és információkban gazdag utazásra! Pozitív, beszélgetős rádió a huszonegyedik századba, és azon is túlra!

Jó estét mindenkinek, Louise Aveni vagyok, a következő műsor házigazdája, a műsort készítették…. (Alan George power reviews emerson.com - Tehát, ha kíváncsi rá, mi újdonság és érdekesség van a világban, olvassa Alan oldalát!)

Kik vagyunk? Honnan jöttünk? Vannak-e galaktikus felmenőink? Ezek és más alapvető kérdések az idők kezdete óta érdeklik az emberiséget. Ma este kozmikus Fényt derítünk a végtelen lehetőségeknek legalább egy részére.

Mai vendégünk Sheldan Nidle, akinek háttérmunkája a politikai tudományok és a nemzetközi hivatalos adminisztráció területén kezdődött, valamint a tudományos kutatások alelnöke volta Syntar Productions-nál. Időközben azonban Sheldan számára világossá vált küldetése, és megváltoztatta tevékenységének fókuszát. Most annak szenteli magát, hogy író, előadó, és a Galaktikus Fényszövetség képviselője, valamint megalapítója a Planetáris Aktivációs Szervezetnek (Planetary Activation Organasation, PAO). Üdvözlöm, Sheldan.

-	Jó estét! Örülök, hogy itt lehetek a műsorban!

-	Sheldan, nagy megtiszteltetés számomra, hogy eljöttél a műsorba, és el kell mondanom a közönségemnek, hogy azért is különösen nagy megtiszteltés ez számomra, mert Sheldan volt olyan kedves, és megírta a most megjelent könyvem előszavát. Könyvem címe: „Hybrid, the Conversation Continues” (Hybrid, A Beszélgetés Folytatódik). Szóval, Sheldan, nagyon hálás vagyok ezért. Sheldan, mondjunk el a közönségnek néhány dolgot a hátteredről! Felfedeztük, hogy mindketten Észak-Keletről szármzunk, Sheldan te bostoni vagy, és Buffalo-ban, vagy Bronx-ban születtél, ugye?

-	Bronx-ban, New York City-ben születtem, és ott töltöttem életem első három évét, majd gyermekkorom többi részét, és fiatal felnőtt koromat a New York-i Buffalo-ban töltöttem.

-	Sheldan, a az emberek általában onnan ismernek téged, hogy könyveket írtál  - ezeket én is olvastam - First Contact, Your Galactic Neighbours, You are Becoming a Galactic Human (Első Kapcsolatfelvétel, A Galaktikus Szomszédaink, Galaktikus Emberré Válunk), de nem biztos azonban, hogy azt is tudják, milyen érdekes gyermekkorod volt. Már egészen kicsi korod óta voltak találkozásaid földönkívüli lényekkel, ugye?

-	Igen, a nővéremmel egyetértünk abban, hogy a Szíriusziak, az anyahajón, második szüleink voltak. Mindketten nagyon sok időt töltöttünk ott, és nagyon sokat tanultunk. A nővérem inkább metafizikai ismereteket szerzett, én pedig egy teljes áttekintését mindennek – természettudományoknak, történelemnek, közigazgatásnak, kultúrának, nyelveknek, tudományoknak.

-	Szóval, „látogatásokat” tettél náluk, vagy „kölcsönhatásba” léptél velük - ez a helyes kifejezés arra, ami Veled történt? Milyen kifejezést használnál arra, amit átéltél?

-	Hát, azok az emberek, akik ilyen jellegű a folyamatokkal foglalkoznak, úgy szeretik nevezni magukat, hogy „experiencers” (megtapasztalók), azt a kifejezést, hogy „contactees” (kapcsolattartók) kevésbé szeretik. Én azt mondhatom magamról, hogy nagyon sok tapasztalatot szereztem ebben a témában, már egészen kicsi gyermekkorom óta. Mármint én gyermekkoromban azt tartottam a normálisabb világnak, nem pedig az ittenit.

-	Pontosan, én is éppen ezt figyeltem meg a kutatásaim során olyan személyekkel, akiknek ilyen tapasztalatokban volt részük. Az első könyvem, amit írtam, és aminek az a címe, hogy „Conversations with an ET” (Beszélgetések egy ET-vel) egy kétéves kisfiúról szól, akinek még ennyi idős korában kezdődött az életében a kapcsolatfelvétel. Azt akartam megkérdezni még, mert erre az emberek is biztosan kíváncsiak, hogy ki az, akivel kapcsolatba kerültél ilyenkor? Vagy kivel kerültél kapcsolatba az elején, és változott-e ez esetleg az idők folyamán? Elkezdődött bizonyos lényekkel, majd idővel kiterjedt másokra is?

-	Igen, később ez kiterjedt, de a legelején Washta volt az, akivel kapcsolatba kerültem, és aki a mentorom volt. Ő volt az, aki mindent felügyelt, amit odafenn csináltam: egy csodálatos és rendkívül szórakoztató személynek ismertem meg – éppen az ellenkezője volt annak, amit az emberek a szíriusziakról - vagy mondhatjuk úgy is, hogy a földönkívüliekről - gondolnának. Rendkívül játékos, nagyon bölcs, és képes volt megérteni azt, hogy a tanulási folyamat során mi az, amire az adott pillanatban szükségem volt, és mire nem. Elképesztően jó érzés volt, hogy ott voltam ezen a hihetetlenül klassz helyen, és ez a hihetetlenül jó fej lény vigyázott rám!  Volt egy körülbelül 50 fős csapata, mindegyikük valamelyik alapvető tudománnyal foglalkozott, például természettudomány, szociológia, pszichológia, kultúra, nyelvek. Lebilincselően érdekes volt. Mindvégig éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Mindvégig úgy éreztem, hogy érdekes és élvezetes, amivel foglalkozok. Sosem volt olyan érzésem, amikor ott fenn voltam, hogy valamitől meg lennék fosztva, hogy el vagyok hagyatva, vagy bármi probléma lenne ezzel az egésszel. Mindig nagyon pozitív volt minden, és nagyon jól éreztem magam ott.

-	Ezt nagyon jó hallani, Sheldan, mert tudod, olyan sok negatív képpel bombáznak bennünket, többek között a filmipar által is, valószínűleg azért, hogy ezzel bizonyos drámai hatásokat érjenek el az emberekben – de gondolom ennek az ellensúlyozása az egyik célja a te programodnak is. Tehát tényleg nagyon szívet melengető ilyen pozitív természetű dolgokat hallani. Hadd kérdezzem meg: úgy érezted akkor, hogy Téged tanítanak vagy felkészítenek valamire?

-	Igen, már az elején megmondták, hogy minden, amit teszünk, arra készít fel, amit majd később kell megvalósítanom. Később pedig, amikor elkezdtem általános iskolába járni, hat, hét, nyolc éves koromban, a viszonyulás éppen ellentétes volt. Dadogtam, képtelen voltam kölcsönhatásba lépni a többiekkel, a tanárok állandóan kipécéztek és megbüntettek - egy merő kínszenvedés volt.

-	Nem értettek meg Téged.

-	Egyáltalán nem értettek meg, és egy ponton, amikor megpróbáltam elmagyarázni a többi gyereknek - az osztálytársaimnak - a tapasztalataimat, első-második-harmadik osztályos koromban, akkor szintén nem értettek meg, és sokat csúfoltak. Szóval sokat csúfoltak, és az iskolarendszer is csúnyán bánt velem. Nagyon előrehaladt voltam a tanulásban. Gondolom, ez azért is volt így, mert az anyukám nagyon tanulás-orientált volt, főleg arra serkentett, hogy sokat olvassak és matekozzak, űrbéli tanítóim pedig azon voltak, hogy minél többet tanuljak egy barátságos és pozitív légkörben. Ez vezetett ahhoz a katasztrofális állapothoz, amit az általános iskola első négy osztályában átéltem.

-	Hadd kérdezzem meg, a szüleid tisztában voltak azzal, hogy mi történik Veled, vagy rájöttek később, hogy miről lehet szó?

-	Nem igazán jöttek rá. Amikor 12 éves voltam, anyukám nagyon meglepett azzal, hogy az egyik reggel, amikor felkeltem, és lementem a lépcsőn az alsó szintre (kétszintes házban laktunk), szóval lejöttünk, a nővérem meg én, és anya ott volt lenn a konyhában, ahol szokott, és a tűzhely és hűtő környéken rendezkedett valamit - képeket akart feltenni a falra, a tűzhely és a hűtő fölé, Emersonról, meg egy dobosról is. Életemben először és egyetlen alkalommal akkor kérdezte meg, és ezzel nagyon meglepett: „Te nem idevalósi vagy, honnan származol?”

-	Ahaa! Szóval, végre rájött!

-	Igen, végre rájött. Mindez számukra valószínűleg nagyon drámai volt, azok miatt a „különleges effektek” miatt, amik körülöttem láthatk voltak, meg amik a szobámból kijöttek.

-	Először is azt szeretném megkérdezni, hogy mi volt a válaszod anyukádnak arra a kérdésére, hogy honnan származol.

-	Azt mondtam, hogy a Szíriuszról.

-	És körülbelül ennyit mondtál neki az interakcióról.

-	Igen, és olyan 14-15 éves koromban, amikor kezdtem természettudományokat tanulni az iskolában, kezdett kialakulni bennem egy konfliktus, a földi tudományok és a fenti tudományok között, és szerettem volna behozni az ő tudományaikat a földi tudományokba, de rájöttem, hogy ezt egy ideig még hagynom kell, és foglalkozzak most csak a földi tudományokkal. Ebből azonban rengeteg problémán adódott, amikor egyetemre mentem, a Buffalói Egyetemre, fizika szakra, úgyhogy végül aztán átnyergeltem a politikai tudományokra.

-	Na, hát ez jó lépés volt! Következő kérdésem, hogy amikor elkezdtél tanulni itt a földi síkon, úgy érezted, hogy a földönkívüliekkel való kapcsolataid valamennyire visszafognak az emberi oldaladban, és nehezebben teremtesz kapcsolatot az emberekkel? Vagy egyszerűen kettős tanulmányokat folytattál, kettős nevelést kaptál?

-	Kettős tanulmányokat folytattam a középiskola alsó tagozatának utolsó osztályában és a középiskola felső tagozatában. Akkor kezdtem el jobban belemenni a természettudományi tanulmányokba az iskolában, és középiskola hetedik osztályban, történt valami, ami nagyon zavart engem. A Természettudomány tanárom, aki a Természettudományos Részleg (Science Department) Elnöke is volt. Volt egy gyűlés a tudományos munkáról – 1957-58-ban volt az, hogy az iskolákban beindult a természettudományok előtérbe helyezése – és ez a tanárnőm, egy csomó ember előtt bejelentette: „Szeretnék nektek bemutatni egyik nagyon különleges diákunkat, és a nevemet szólította körülbelül 2000 ember előtt, és felhívott a színpadra, és mindenki előtt agyba-főbe dicsért, hogy ez a diák hihetetlenül tehetséges, és nagy eredményeket fog elérni a tudományokban stb, stb. és ez engem annyira zavarba hozott.

-	Szerencsére nem valami mást mondott, egy pillanatig azt hittem, hogy oda fog kilyukadni a történet, hogy valami olyasmit fog mondani, hogy valahonnan máshonnan származol, vagy ilyesmi.

-	Amikor körülbelül ötödikes-hatodikos voltam, felfedeztem, hogy milyen a viszonya ennek a bolygónak a tudományokhoz és az űrbéli tudományokhoz, és ebben éreztem otthon magam. Jó voltam matekban, imádtam a matekot és a természettudományokat. Angolban és társadalomtudományokban nem annyira, ami nekem jól ment az a tények és számok világa. Nem voltam egy társadalmilag tudatos ember, mondhatjuk, hogy egy kis eminens voltam ebben, mert hát az voltam. Egészen ötödiktől kezdve, az érettségiig nem volt egy randim se, vagyis egyetlen randim volt, az is egy olyan lánnyal, aki szintén nem randizott senkivel egész idő alatt, és együtt elmentünk a szalagavatóra, és ennyi volt a kapcsolat.

-	Óh, te jó ég!

-	És ez volt az egyetlen randim egész középiskolában! 

-	Mi a helyzet a nővéreddel, ő is foglakozik még ezzel, vagy elmaradozott ettől a témától.

-	Foglakozik még vele, de kicsit le kellet lassítania, mert szívbeteg.

-	Oké, értem, értem… Amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen jelenség lehettél gyermekkorodban, milyen volt a gyerekkorod. Említetted, hogy mindenféle „különleges effektek” voltak láthatók körülötted, kérlek, írd ezt le a hallgatóknak, milyen volt ez?

-	Tehát, amikor kicsi voltam, általában jól megnéztek, mert kék fényt lehetett látni körülöttem felvillanni és kialudni, ami az ajtón keresztül is látszott. Voltak olyan képességeim, hogy kinyitottam és becsuktam az ajtót távolról, fel-le tudtam kapcsolni a lámpát távolról, illetve képes voltam mozgatni dolgokat.

-	Aha, szóval kinetikus képességeid voltak, ugye így hívják ezt?

-	Igen. Bármit el tudtam mozdítani a helyéről, nagyon ki volt fejlődve ez a képességem, a képzés miatt, amit kaptam.

-	Megmutattad ezeket az anyukádnak, vagy nem, erről nem lehetett szó?

-	Hát, érezte valamennyire. Meg állandóan látta a kék villámokat körülöttem, amikor elmentem. Kinyitotta az ajtót, és már ott sem voltam. Ezért is kérdezte azt akkor, hogy honnan származom.

-	Óh, te jó ég! Ez lehetett félelmetes is számára. Mindazzal a rengeteg információval, amivel minket manapság bombáznak, meglehetősen nehéz nyitottnak maradni anélkül, hogy hiszékenyek lennénk. Szóval, tényleg olyan sokat kapunk ebben az időszakban (erről még a későbbiek során szó lesz), hogy elég nehéz dolog ez.

-	Beszélj, kérlek, az anyahajóról! Milyen az anyahajón?

-	Hát az anyahajó, amelyiken én voltam, kb. 480 km átmérőjű, és ez egy sokkal régebbi modell, mint a többi, ami általában van a flottában. Azért ezt választották számomra, mert azt akarták, hogy tudjak könnyen mászkálni hozzájuk és vissza, és tökéletes környezetet igyekeztek megteremteni számomra. Ebből a szempontból úgy gondolták, hogy ez az anyahajó lesz a legmegfelelőbb nekem. Nem láttam az összes fajtát. … Olyan volt ez nekem, mint Disneyland! Nagyon élveztem, akármerre járt az ember a hajón, sosem olyan érzés volt, mintha az ember a földön járna, inkább, mintha levegőben lebegne vagy vízen járna. Mert a hajó úgy van elkészítve, hogy nem érzed a padló nyomását a lábadon. A falak erősen meg vannak világítva, de olyan fénnyel, ami tökéletesen jó a látásnak, tehát nem egy éles fénnyel.

-	Igen, így írják le mások is, akik hasonló tapasztalatokkal rendelkeznek, az egyik úr úgy írta le, hogy olyasmi ez, mintha valami könnyű sárban járna az ember, vagy egy nagyon vastag szőnyegen, ami nagyon puha és kellemes. Amikor a tapasztalataid voltak, hogyan vittek magukkal: voltak jelzések vagy jelei annak, voltak valamilyen hangok, amivel a tudtodra adták, hogy figyelj, most itt vannak, menned kell?

-	Hát, mindig szóltak, mielőtt bármit is tettek volna, mert úgy tartották jónak, ha lefektetnek egy ágyra. Szóval ilyenkor hallottam egy nagyon erős hangot a fejemben, hogy „menj, és feküdj le!”, és ebből én tudtam, hogy akkor kezdjük.

-	Ezek szerint te nem tapasztaltál semmi kellemetlent.

-	Nem.

-	Mert van például Jim Sparks, aki a Keepers című nagyszerű könyvet írta, és ő írja ebben, hogy létezik egy könnyű út és egy nehezebb út is, szóval gondolom, neki eleinte valamivel nehezebb lehetett. Valószínűleg azért is, mert őt úgy vitték el, hogy már teljesen érett felnőtt volt, nem pedig egy gyerek. Nem lehet tudni, hogy ki visz el kit, persze különböző csoportok léteznek, és egyes embereknek nagyon nehéz megszabadulni a félelmüktől mindazok miatt a dolgok miatt, ahogyan ezeket a kapcsolatfelvételeket ábrázolták. Mindenesetre nagyon örülök, hogy neked jó tapasztalataid voltak. És a szíriusziak elmondták neked, hogy mi közös dolgotok van az életben?

-	Igen, beszéltek a Galaktikus Föderációról is, hogy találkoznom kell különböző személyekkel, különböző bolygókról és csillagrendszerekről, akik tagjai a Galaktikus Föderációnak.

-	Igen, szeretnék beszélni a Galaktikus Föderációról, mert én is szoktam velük kapcsolatot létesíteni. Kezdjük azzal, hogy próbáljunk meg egy szemléletet adni azoknak, akik túl sok Startrek-et néztek.

-	Tehát a Galaktikus Föderáció alapvető célja, hogy fényt hozzon a Galaxisnak. Ez egy több, mint 200 000 csillagnemzetségből álló szövetség, csillagnemzetségek csoportjaiból, akik néha gyűléseken találkoznak, és ez abból a célból történik, hogy terjesszék a Fényt. 24 fő tanács, vagy fő szektor van ebben a galaxisban. Tehát én találkoztam különböző népekkel ennek a 24 tanácsnak mindegyikéből, mindenfelől, és ők is hihetetlenül csodálatos lények, bár néhányan közülük még mindig kicsit ijesztően hatottak rám, mert még mindig létezik bennem valahol egy régi emlék erről a bolygóról és más életekből, hogy bizonyos lények néha nem voltak túl kedvesek. Így a folyamat első részében (mondjuk az első 15 másodpercben) az ember érzi a félelmet, de azután ők belépnek, és elveszik tőled ezt a félelmet, és akkor az ember azt mondja: hű, ez igen! Amikor az első kapcsolatfelvételeim voltak, akkor sokkal kisebb voltam, mint most, szóval akkor még nagyobbak voltak!

-	Minden relatív, ugye?

-	Igen, minden relatív.

-	Tudod, azt hiszem, szintén segítség lenne, és hasznos lenne, ha el tudnád magyarázni a saját szavaiddal, mert ugye itt vagyunk ezen a bolygón, oké vannak más galaxisok, amiket ismerünk, megint másikak, amelyeket még nem is merünk, de hogy néz ki valójában a Galaktikus Föderáció? Lebegnek egy nagy anyahajón, vagy ezt dimenzionálisan kell elképzelnünk – az ember annyira hozzá van szokva ahhoz, hogy lineáris időben gondolkozzon – hogyan tudnád leírni ezt?

-	Van egy multidimenzionális találkozóhely a Vega csillagon, és ez a hely… ami leginkább megközelíti ezt, az amit filmen a Csillagok háborúja második trilógiájában láttam, az közelítette meg leginkább ezt a hollywood-i speciális effektekkel.

-	Aha, értem.

-	Mert abban van ez a félkör alakú terem, és benne állandóan lebegnek az űrhajók. Maga a sztori nem annyira, mert Gosammer és az, hogy mit is tartalmaznak ezek a találkozók pontról pontra, az nem annyira hű ábrázolás, de maga a folyamat és az összkép, ahogyan kapcsolatban vannak egymással, az igen. Gondolom, valószínűleg George Lucas-nak lehettek ilyen jellegű tapasztalatai vagy emlékei, amit beletett a filmbe, és neki meg is volt hozzá a pénze, hogy ezt egy filmben ábrázolja – és ott látható, hogy rengetegféle lény találkozik, elképesztően sokféle lény - ebből a szempontból tökéletes. Szóval, ha azt kérdezed, hogy néz ki, akkor azt tudom mondani, hogy ha láttad a Tanácsot a Csillagok Háborújában, akkor az ad egy általános képet arról, amiről beszélek.

-	Értem. Sheldan, itt most egy nagyon fontos témát érintünk, mert úgy gondolom, hogy Steven Spielberg-nek, vagy valakinek, aki a közelében volt szintén lehettek ilyen jellegű tapasztalatai, mert úgy gondolom, igaza volt, amikor megcsinálta a Harmadik Típusú Találkozásokat és az E.T.-t. Akkor nem volt megelégedve vele, és megcsinálta a második részét is, mert tudod, amikor ezt láttam, úgy éreztem, „hála Istennek, valaki végre helyretette!”, vagy legalábbis közelebb hozta a valósághoz, hogy az emberekben ne legyen annyira erős a félelem tényezője, és amit te is mondtál az előbb George Lucas-ról - szóval, valószínűleg tudtak valamilyen szinten dolgokat, mert szerintem az ábrázolásuk nem állt annyira távol a valóságtól. Ahhoz mindenesetre elég reális képet adtak, hogy legalább legyen egy általános érzésünk arról, hogy milyen is ez. Most arra szeretnék kitérni, amit a Vega csillagról mondtál, mert sok feltevés van, és ezek közül az egyik, hogy mi a Vega-ról származunk, és onnan kerültünk a Szíriuszra. Azután kerültünk erre a bolygóra. Mit gondolsz erről?

-	Amit én tőlük tanultam történelemből, aszerint is nagyjából ez történt, tehát elmentek a Vega-ról, és találkoztak más lényekkel, akik ugyanabban a csillagrendszerben léteztek, mint a Vega, és azután kirajzottak, végül pedig a Szíriuszon kötöttek ki, azután szomszédos csillagokra jutottak, ahogyan a csillagászatban nevezni szokták ezeket, melyek 50-100 fényévnyire vannak innen (a Vega csak 26 fényévre van innen), tehát nagyjából így van. Ami pedig ezt a rendszert illeti - a Föld rendszerét, a Naprendszert - 3, később pedig 4 főbb bolygórendszer volt, a csillagövek, a Mars, a Vénusz és természetesen a Föld. És azt mondták el nekem, hogy ezek az állapotok azért változtak, mert a galaktikus háború végigsöpört, körülbelül egy millió évvel ezelőtt, közvetett módon pedig kétmillió évvel ezelőtt. És mivel a Föld, a Mars és a Vénusz voltak az eredeti kolóniái ennek az eljövendő csillagnemzetségnek, az erre vonatkozó történetek, az eltűnt kontinensre vonatkozó történetek valósak, a Belső Föld is valós, tehát, ha mindezeken a fogalmakon végigmegy az ember, akkor rájön, hogy az emberiség származásáról való általános kép eléggé távol áll a valóságtól.

-	Hát, nagyon is távol áll. Ezért olyan nehéz ez a dolog, mert az egész civilizációnkat, vallási hátterünket mitológiánkat … arra építettük, hogy – engem például római katolikusként neveltek, tehát sok mindenben hiszünk - ennek ellenére nehezen értem, hogy az emberek miért olyan nehezen fogadják be annak a lehetőségét, hogy léteznek földönkívüli lények vagy a Belső Földben élő lények. Az egész civilizációnkban ez történeketekben és anekdotákban él tovább, tehát nincsenek konkrét bizonyítékai - nem értem, hogy miért nem képesek abban az irányban haladni, amit valahol legbelül, lényünk mélyén mindannyian érzünk?

-	A tudomány, lassan, de biztosan eljut ide, és ennek én örülök. Azok az emberek, akik tanulmányozták a Csendes-óceán medencéjét, és itt kitaláltak egy őrült történetet, hogy a Csendes-óceán medencéje akkor keletkezett, amikor a Hold is. A Hold valójában egy mesterséges bolygó, ami egy fejlett civilizációból származik, ami azt képviselte, amit most az aszteroida-öv, amit keringésbe löktek a Mars és a Föld közé, és egy sor olyan esemény következtében, amelyek Lemúria pusztulását eredményezték, majd Atlantisz pusztulását is, és végül most csak ez az egy holdunk létezik. Ez nem valódi, azok, akik az Apolló tervvel felmentek oda, azt fedezték fel, hogy elég furcsa, mert végeztek jó pár szeizmológiai kísérletet, és azt tapasztalták, hogy az egész úgy kong, mint egy Titánium harang.

-	Én is hallottam ilyet, hogy a Hold harangként kong, és ezt állítod, ezt mondod te is?

-	Igen, ez nem egy igazi hold, amilyennek egy holdnak normál esetben lenni kéne. Amikor ez a Naprendszer keletkezett, akkor voltak darabok, amelyekből bolygók, holdak keletkeztek, és ezek megtalálhatók mindenfelé, Szaturnusz, Jupiter, Uránusz, megtalálhatók ezeknek a maradványai, és volt két ilyen bolygó, amelyek mindegyike külön-külön háromnegyede volt méretben a mostani holdunknak, és eredetileg ez a két holdunk volt, tökéletes 180 fokos szögben egymással. Ezek tökéletes egyensúlyt tartottak fenn ezen a bolygón, de amikor csökkent a frekvenciaszintünk, és behatárolt tudatú emberi lényekké váltunk ennek a bolygónak a felszínén, akkor ezáltal csak egy hold létezése vált lehetővé, mely nagyon nem egyenletes keringéssel mozgott, nagyon furcsán keringett, és ennek különféle furcsa hatásai lettek erre a bolygóra. Tehát az eredmény az, hogy a Föld és a Hold rendszere, amint azt a modern csillagászat leírja, mely valójában a standard fizikai törvények részeként létezik, nem egészen úgy van. És ez az, amit meg kell értenünk, erről szól az új tudomány. Ezt próbáltam én megetetni, amikor gólya voltam az egyetemen, és amikor találkoztam egy Newtoni elveket valló  fizikussal, az pedig mindent megtett, hogy kirúgasson az egyetemről emiatt, ami sikerült is neki.

-	Tényleg? Hát, Sheldan, még ma is rengeteget hallunk arról, hogy Isaac Newton fizikai törvényei, Einstein, sőt még Darwin evolúciós elmélete is, mivel most annyira más térben és időben vagyunk, hogy mindezek a dolgok nem érvényesek.

-	De hozzuk most a beszélgetés fonalát vissza a mostani időbe, ma, amikor 2012 közeledik, és mindannyian tudatában vagyunk valamilyen szinten, a lélek szintjén, biogenetikai szinten a végbemenő változásoknak, és abban mindenki egyetért, hogy valami készülődik, valami történni fog. Én személyesen nem érzem úgy, hogy ez a valami egy nagy katasztrófa lenne, de azt viszont érzem, hogy meg fogja változtatni az életről alkotott szemléletünket. Mit gondolsz te erről?

-	Az én véleményem az, hogy 2012 változást fog hozni, pozitív változást, maga a változás azonban már évtizedek óta zajlik, és ez a folyamat, most kicsúcsosodik. Ez történhet 2012 előtt, vagy körülbelül akkor. Mindenképpen benne van azonban a levegőben, ha csak azt nézed, hogy mi mennyivel tudatosabbá válunk, legjobb részeinket építjük be magunkba, a fizikai, érzelmi, mentális testeink integrálódnak, ennek következtében a testünkben új csakrák (energiaközpontok) nyílnak meg, hosszú-hosszú időn keresztül szunnyadó energiapontok aktiválódnak, tehát mindezek a csomópontok és meridiánok aktiválódnak, melyek az idegrendszerünk köré épülnek. Az idegrendszerünk azonban sokkal több, mint egy rendkívül jó számítógépes és elemző rendszer.

-	Írd le kérlek a most végbemenő, fizikai, érzelmi, értelmi és spirituális változásokat! Például azt, ahogyan ez visszatükröződik a DNS-ünkben. Azok a kisgyerekek, akik manapság születnek, képesek például egyszerűen a tekintetükkel kitölteni egy pohár vizet.

-	Igen, ez történik. Amikor Watson és Krik felfedezte a DNS dupla hélix felépítését, a probléma az volt, hogy találtak még valami mást is, egy lehetséges harmadik sávot, és mindenféle hozzá kapcsolódó dolgot, melyekről úgy látszott, hogy nem aktívak. Az eredmény az volt, hogy úgy gondolták, mindez csak evolúciós melléktermék. Azután hirtelen - a nyolcvanas években, amikor ezek az új gyerekek, akikről beszéltél, tömegesen születtek - ebben az időszakban ezek elkezdtek aktiválódni. Amikor a Human Genome Program keretében elkezdték feltérképezni a DNS láncszemeit, és végigmenni az egyes láncszemek jelentésén, felfedezték, hogy rengeteg olyan rész van, amit ők a DNS szemétjének gondoltak. Sokan, akik a Human Genome-ot tanulmányozták, mélyen hisznek abban, hogy ezek a „junk” (szemét) DNS részek éppen a teljesen tudatos lényünk maradványai. Azt látták, hogy ez a harmadik sáv is kezd aktiválódni, hogy egy még jobb rendszert hozzon létre. Azt látták, hogy ez a harmadik sáv nagyon kevésbé aktivált. És egyesek szerint ez azért alszik, mert így időt ad a szervezetnek, hogy regenerálódjon, és amikor ez megtörténik, akkor ez a Fény által történik meg. Léteznek Fénykódok, amelyek multidimenzionális forrásokból folyamatosan érkeznek hozzánk, információkkal, hogy tudatosabbá váljunk, és össze tudjuk kötni ezeket a részeket. Tehát míg ez az intenzív változás zajlik, egyben új értelmet is hoz az életünkbe, mert rengeteg multidimenzionális rétege van az értelmi lényünknek, felső értelmi lényünknek, magasabb érzelmi lényünknek, magasabb szellemi lényünknek, magasabb fizikai lényünknek. Most pedig mindez összeadódik és aktiválódik. Más szavakkal, olyan lényekké válunk, akiknek hirtelen egyre több kell. A hét csakra energiarendszere már nem megfelelő. Az az állítás, hogy az auránknak egy jellemző színe van, már szintén nem helytálló, mert most az történik, hogy óriási energia áramlik be, és ez új dolgokat teremt. Tehát ezek az energetikai csomópontok és meridiánok aktiválódnak, és ezek új központokat, új energiaközpontokat hoznak létre a testünkben. Amikor teljesen felébredünk, akkor egy 13 csakrából álló csakra-rendszerünk lesz. Valamint lesz még valami: a Watson és Krik által felfedezett kettős Hélix helyett egy 12 sávból álló DNS-ünk lesz. Tehát felfedezték ezt a harmadik sávot, de ebből 12 lesz. Egy másik változás, hogy kémiai rendszerünk is meg fog változni, a fehérjék és peptidek rendszere átalakul, és az eredmény az lesz, ami már most látható, hogy a biokémia új dolgokat épít fel, olyan dolgokból, amit egykor szemétnek hittek, vagy nem találták, hogy mi köze van az egészhez. Egyáltalán nem szemét, hanem csak most kezd aktiválódni.

-	Léteztek olyan gondolatok, hogy voltak más lények, akik konfliktusban álltak a Földdel, kontrollálni és birtokolni akarták, és ők manipulálták a genetikai kódunkat a saját gyanús céljaik érdekében. A DNS-ünk megváltoztatásával korlátozták a hatalmunkat és működőképességünket. Gondolod, hogy ez így van?

-	Hát igen, egyre jobban változunk, és ez bámulatos. Az egyik dolog, amiről szeretnék beszélni veled, hogy beszéltünk a Galaktikus Föderációról meg az új DNS-ünkről a fizikai testünkben, valamint arról, hogyan növekszik a Fény a spirituális testünkben – mindezek azonban össze vannak kötve a Földanyával, ugye? Mivel itt élünk, együtt élünk Vele, és az elmúlt időszakban erről igen sok szó esik. Ha nem tesszük rendbe a dolgokat magunk körül, akkor kicsúszhat a kezünkből a kontroll, és nem tudhatjuk hol végzi.

-	A Föld azelőtt teljesen tudatos lény volt, ahogyan mi is azok voltunk. Fel kell hagynunk azzal, hogy úgy tekintsünk a bolygókra, holdakra és csillagokra, mint kődarabokra vagy olvasztott fémre, vagy kitudja még milyen reakcióink vannak velük kapcsolatban. Ezek fénnyel teli lények, főleg a csillagok, akik a fény teremtői  a lányaik számra, akik a körülöttük keringő bolygók. Mindenre úgy kell tekintenünk, mint teljességgel élő dolgokra, mindegyik a maga sajátos módján. És ennek a bolygónak az ősi animizmusa, mely szerint valójában minden élő, tulajdonképpen helyes - azonban különböző módon, mint ahogyan az animisták gondolták. A szellemek és energiák ahhoz viszonyulnak, ahogyan a bolygók fel vannak épülve, és ahogyan a fizikai valóság megnyilvánult a Mennyekből. Minden ilyen lénynek voltak dévái, lényei, angyalai, akik segítették abban, hogy segítsék a létezésük folyamatát, ahogyan nekünk is vannak ilyen segítőink. Úgy kell tehát tekintenünk magunkra, mint a különböző világoknak az őrzőire, amelyben élünk. Ha pedig ilyen fényben látjuk, akkor máshogyan tekintünk a Földre, máshogyan látjuk azt a világot, amiben élünk. Úgy látjuk Őt, mint élő energiát, amelyre azonban hosszú időn keresztül úgy tekintettünk, mintha egyáltalán nem lenne. Mocskos módon használtuk ennek a bolygónak az energiáit, pedig nem az. Hanem szent, isteni. A felszínén létező összes energetikai csomópontot teljes mértékben újra kell aktiválni. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, jelenlegi külsejének is meg kell változnia. Arra is fel kell készülnie, hogy teljesen tudatossá váljon, hogy teljes mértékben újra rácsatlakozzon azokra a multidimenzionális energiákra, melynek most csak egy részét kapja meg. A Föld valóban nagyon közel áll hozzá, hogy ez a konkrét reakció megtörténjen. Ez számomra nagyon fontos volt. Mert, amikor kisgyerek voltam, és ezeket az információkat elmondták nekem, aggódni kezdtem, és azt mondtam, hogy akkor ezek szerint valami óriási katasztrófa felé tartunk, de ők azt mondták, hogy nem így van. Ezért vittek bele ebbe az egészbe, és ezért biztosítottak arról, hogy majd ismét visszatesznek a vágányra, mivel letértem róla, hogy a végső energiával foglalkozzak a fizika területén, valamint más olyan aspektusokkal, ami a tudomány egyéb vonásaival foglakozik. Úgy is mondogatjuk, hogy a társadalomtudományokba ástam bele magam nagyon – hogyan változik egy társadalom és egy kultúra egyik állapotból a másikba, és milyen tényezők hatnak ezzel ellentétesen. Ezzel foglalkoztam nagyon mélyen a hetvenes években, először Illinois-ban. Amikor pedig visszatértek, elmagyarázták nekem, hogy az első kapcsolatfelvétel arról fog szólni, hogy az emberek teljesen tudatossá váljanak, és a Föld szintén azzá váljon, ami valaha volt, azaz teljesen tudatos. Később (ez az ötvenes években volt), évtizedek múlva, lesznek emberek, akik kezdenek felébredni, és még később pedig te is elkezdheted betölteni a küldetésed. Ez két dolog lesz: hogy beszélj az embereknek bolygóról, aktivizáld őket a bolygóval kapcsolatban, felkészítsd őket a kapcsolatfelvételre, és felkészítsd őket arra, hogy teljesen tudatos lényekké váljanak. Az első kapcsolatfelvétel nagyon fontos, és ezért vontak bele engem ebbe az egészbe, ezért figyeltek rá, hogy egy adott ponton - hogy úgy mondjam - visszakerüljek a vágányra. Azután elmagyarázták, hogy az első kapcsolatfelvétel folyamata arról szól, hogy az emberek újra teljesen tudatos állapotba kerüljenek, és lehetővé tegye azt is, hogy a Föld szintén visszatérjen abba az állapotába, amelyben azelőtt volt, tehát a teljes tudatosságba. Ez úgy fog megvalósulni, hogy újra rákapcsolódunk a múltunkra, és így a jövőbeli képességeinkre is. Amikor a lehetőségek és képességek egyetlen folytonossága leszünk, akkor képesek leszünk maximálisan és a lehető leginkább pozitív formába változtatni át a környezetünket. Tehát ezzel kezdtem el foglalkozni, amikor visszakerültem a témába, a nyolcvanas években, ’86-87-ben. Pillanatnyilag egy óriási változás folyamatában vagyunk. Nem katasztrófa közeleg, bár potenciálisan ez is beletartozik, lesznek ilyen jellegű események, feszültségek – földrengések – mert hát a Föld igyekszik összetartani magát, ahogy csak bírja, de olyan ez mint, amikor van egy beteg ember - egy ponton valamilyen tisztulásnak be kell következnie ahhoz, hogy fenntartsa magát.

-	Pontosan. És a Föld is egy élő lény, melynek meg kell tisztulnia.

-	Van egy kérdésem a „kapcsolatfelvétel” kifejezésről, valójában nem arra utal, hogy ez lesz az ELSŐ, hiszen ők itt voltak már az idők kezdete óta. 

-	Így van.

-	Hanem annak a generációnak, amelybe te meg én is tartozunk, az fogja az első kapcsolatfelvételt jelenteni, amikor mi, emberek is tudatába kerülünk ennek. Egyre többen kerülnek kapcsolatba, ez jelenti az első kapcsolatfelvételt, vagy lesz egy tömeges szint, amikor mindenki teljesen biztosan fogja tudni, hogy ez VALÓSÁG? Ez lesz az első kapcsolatfelvétel, vagy lesz egy tömeges felismerés, amikor mindenki számára biztos és nyilvánvaló lesz ez? 

-	A folyamat nem pusztán arról szól, hogy az emberek látják őket az égbolton, hanem arról is, hogy a kormányok elismerjék ezt, és bizonyítékokat adjanak közre arról, hogy ez valóság, és kijelentsék, hogy ezek jótét lények. Ne arról szóljon, hogy az emberek hirtelen egy UFO-s horrorfilm közepén találják magukat.

-	Pontosan. Mert tudod, Sheldan, az egyik védekező érv, amit olyankor szoktam látni, amikor az emberek kicsit felvonják a szemöldöküket ezeknek a híreknek a hallatán, mert szkeptikusak vagy félnek. Ilyenkor azt kérdezem tőlük, hogy: mindazzal a fejlett technológiával, amit ők már elértek, mi pedig még nem, nem gondolod, hogy már eddig is képesek lettek volna megtenni valami tényleg negatív természetű dolgot?  Sokszor hallunk olyan dolgokról, hogy visszavonult katonák, vagy kémek mesélik, hogy bizonyos fegyverek vagy robbanófejek hirtelen elsültek, és hogy valószínűleg nem emberi intelligencia lőtte le őket. Tehát ez az én érvem itt, hogy már bizonyára tudtak volna tenni valami rosszat velünk, ha akartak volna.

-	Szeretném, ha beszélnénk egy kicsit a Belső Földről is, mert sok ember most hall erről először. Emlékszem, hogy amikor én hallottam erről először - persze, már nagyon régóta voltak a Jules Verne könyvek, Utazás a Föld középpontjába, aztán volt az ötvenes években Edward Burbanck - Bizonyított vagy sem, hogy repülővel utazott a Föld belsejébe. – Te mit tudsz erről a témáról?

-	Hát, mint mondtam, én kisgyerekkoromban megkaptam ezt a tudást, konkrétan voltam a Belső Földben, és láttam, hogy valóságos. Tanítottak a bolygók szerkezetéről, és azok, akik most modern planetáris fizikát tanulnak, olyan fogalmakkal állnak elő, amelyeket én, mint gyerek már tudtam. Tudtam, hogy a tudomány fokozatosan fogja feltárni azt, hogy a bolygók valójában belül üregesek. És a bolygók egészen másmilyenek, mint ahogyan azt az embereknek a legtöbb fizikaórán vagy főleg földrajzórán mondják. Találkoztam is az itt élő lényekkel, Agarthaiak-nak hívják őket, és ők leszármazottai azoknak a lényeknek, akik az első telepeket hozták létre a Földön, ezek pedig a Lemúriaiak. – ők a Föld belsejében és kívül egyaránt laktak. 

-	Tehát mi vagyunk a felszíni lakók a galaxisban, úgy hallottam, hogy más bolygók területén is van élet, de azoknak a belsejükben laknak, csak mi vagyunk, akik a felszínen lakunk.

-	Ez az, amivel én is kezdeni szoktam az előadásaimat, hogy a fejlett civilizációk nem a bolygó felszínén laknak, hanem a belsejében. Azután pedig elmagyarázom – hasonlóan ahhoz, ahogy van a legutóbbi DVD-m a szíriuszi anyahajókról, volt egy korábbi, aminek címe: A Belső Föld a Jövőbeli Otthonod: arról, milyen a Föld belseje, térképekkel, hogy néz ki, azért, hogy az emberek kapjanak egy összképet - Tekintsünk úgy a Földre, mint olyan bolygóra, melynek egyetlen folyamatos felszíne van – az egyik része a pólusokon megy át befelé, a másik pedig kijön és körbe megy. Az a rész, amelyik körbemegy az, amelyiket mindnyájan ismerünk, a másik része pedig, amelyik belül megy, azt tagadjuk.

-	Sheldan, jó, hogy említeted a DVD-det! Hogyan szerezhetik be az emberek a DVD-det és a könyveidet? Mondd el a kapcsolatfelvételi információkat és azt, hogyan juthatnak hozzá a csodálatos könyveidhez és a DVD-hez?

-	A legjobb, ha felmegy a weboldalunkra, ami www.paoweb.com, és a kezdőlapon keresi a termékeket (products), és ott vannak a könyvek és a DVD-k. Ha a Friss hírekhez megy, akkor is megtalálja, ezt hetente frissítem. Vannak megrendelőlapok, amiket szintén megtalál, de a legfontosabb a Termékek címszó alatt van. Tehát a legjobb a weboldalon keresztül rendelni. Ha valaki mindenképp telefonon szeretne rendelni, nincs közvetlen telefonvonalunk, csak hangposta (voice mail). A hangposta száma pedig: 808 573 3110

-	Nagyszerű. Hadd mondjam el a hallgatóknak, hogy te vagy a megalapítója a Planetáris Aktivációs Szervezetnek (Planetary Activation Organisation, PAO) Sheldan, mi ez pontosan?

-	A PAO 1997. novemberében alakult Hawai-on, Maoi-n, és három célja van:
1.	segítsen az embereknek abban, hogy a Föld őrzői legyenek.
2.	 Segítsen az embereknek abban, hogy megértsék, mi a teljes tudatosság 
3.	Az első kapcsolatfelvétel. Arra bátorítjuk az embereket, hogy hozzanak létre csoportokat, amit úgy neveztem el, hogy Planetáris Aktivációs Csoportok (PAGs). PAG-k mindenfelé vannak, összesen 60 országban. Tőlük alapvetően két dolgot kérünk: félautonóm szervezetek, ami miatt nem teljesen autonómak, hogy kérjük, olvassák az update-eket, és mondják el nekünk is, hogy hol vannak és mivel foglalkoznak.

-	Mielőtt tovább lépnénk szeretnék egy bejelentést tenni. A következő heti vendégem R.G. Chrisio, aki író, és egy nagy ihletett, gyakorlati kalauzt írt az élethez, melynek címe: Spending it all - live like you mean it! Édesapja korai halála után azzal a kihívással kellett szembenéznie, hogy felnevelje autista gyermekét. Ezek alapján kialakított egy modellt, hogyan lehet a legteljesebben megélni életünket. Ez oda vezetett, hogy bevezesse autista gyermekét a világba, amire ő és a család többi tagja is nagyon vágyott. Biztos vagyok benne, hogy nem akarnak lemaradni erről a szívet melengető műsorról! Azt is szeretném bejelenteni a hallgatóimnak, hogy Sedona-ban, Arizónában leszek, és találkozom James Spark, aki a Keepers c. könyvet írta. Valamint most lesz az első „Mentsd meg a bolygót!“ konferencia a Sedona Creative Life Center –ben, április 26-án, szombaton. (jelentkezés: www.sedonaangels.com) Visszatérve Hozzád, Sheldan, nagyon szeretnék beszélni a chemtrail-ekről (kémiai csík - bővebben róla az interneten chemtrails néven). Mik azok a chemtrail-ek?

-	Az általános fogalom róluk az, hogy UFO-k.

-	Én nem tudtam a chemtrail-ekről, egészen addig, amíg 2004-ben Sedona-ba költöztem, és kérdezgettem a többi embert: Mik azok az égen? Azt mondták, hogy “Mi égi vonalaknak hívjuk őket.” Azóta már sokkal többet tudok róluk, de nem tudtam, hogy nem-e egy olyan kétélű dologról van-e szó, hogy próbáljuk megvédeni a légkört, és közben ami ebből származik az beláthatatlan. Mit tudsz te erről, Sheldan?

-	Biztosan nem az időjárást akarják szabályozni, az időjárást lehet szabályozni más módon, nem kell ehhez chemtrail. Furcsa kis dolgaik vannak. Amikor a 70-es években Tesla-val foglakoztam, akkor sokat foglakoztunk nagy adóvevőkkel, amilyenek voltak az Egyesült Államoknak és az oroszoknak is. Ezeknek az óriási adóvevőknek az egyik mellékhatása (5 millióWattos adóvevőkről, transzmitterekről van szó, és az óriási, nem kicsi), és hatással vannak a Földre és a légkörre, képesek megváltoztatni az időjárást. Van egy apró valami Alaszkában, amit HAARP-nek  neveznek.

-	Ja, igen. Igen, én is tudok erről.

-	És ez pontosan azt csinálja, amit a Tesla féle transzformátor, túlfűti az ionoszférát, és ez hatással van az időjárásra is.

-	Tehát akkor ez felelős a globális felmelegedésért, amivel minket próbálnak hibáztatni?

-	Részben azért, ezenkívül pedig képes földrengéseket is generálni. Az oroszok például több földrengést csináltak Kínában, amivel alaposan megijesztették a kínaiakat a hetvenes években. Sokféle dolgot tudnak művelni ezzel. Ez az eszköz képes megváltoztatni az időjárást, képes földrengést okozni, vulkánkitöréseket kiváltani, nem egy túl kedves dolog.

-	Sheldan, képzeld, éppen ma kaptam egy emailt, egy körlevélben kaptam az interneten, és ezt most meg fogom kérdezni Tőled, hiszen itt a remek alkalom. Nincs előttem az összes információ, ezért bocsáss meg a naív megfogalmazásért, ha valamit nem mondok helyesen. Idén nyáron terveznek egy tesztelést Svájcban, amelynek során elektronokat vagy neutronokat robbantanak fel, és ebből kialakulhat valami nem túl jó fekete lyuk. Hallottál te ilyesmiről?

-	Nem, nem hallottam róla.

-	Esetleg elküldhetem neked emailben, és beszélhetünk róla valamikor műsoron kívül ? - állítólag egy elég érdekes nyár lesz az idei, és más országok próbálják megakadályozni ezt a kísérletet. Nem tudom értékelni ezt az információt, és az ember mindenféle dolgokat kap az interneten keresztül, lehet, hogy csak valakinek nagyon aktív a fantáziája, és próbál mindenkit megijeszteni.

-	Igen, lehet.

-	Beszéljünk 2012-ről. Van itt egy másik pletyka a Nibiruról.

-	Igen, azt mondják, hogy vissza fog térni, és óriási katasztrófát fog okozni.

-	Azt mondják, hogy a naprendszerünk bináris rendszer volt, és az egyik napunk kiégett, és ez most visszatér.

-	Ezt nem venném készpénznek! Nem, ezt a Nemesis cuccot nem venném készpénznek!

-	Aha, szóvel nem. Hát, ezért kérdezlek téged! Ezek szerint nem létezik olyan, hogy a bolygó tengelye?

-	A bolygó tengelye létezik, de a Nemesis, mint sötét csillag, ezt nem veszem készpénznek, mert erről nekem semmit sem mondtak. És ha azok, akik évmilliók óta tanulmányozzák ezt a galaxist és nem tudnak róla, akkor az nem létezik.

-	Igen, ez így nagyon hirtelen került elő. Nem mintha nem fedeznénk fel állandóan új dolgokat, de legalább valami nyoma biztosan lett volna korábban is. Jaj, még azt is meg akartam kérdezni Tőled, hogy mi volt a Galaktikus Föderáció szerepe 1911 óta? 1911-től 2001ig?  

-	Alapvetően két szerepük volt: az egyik, hogy biztosítsák, hogy ne történjen semi olyan komolyabb dolog az Egyesült Államokban, ami azt eredményezné, hogy az USA megint valami hülyeséget csináljon. Valamint, hogy a Martial Law (Hadi Jog) és az amerikai demokratikus rendszer ne avatkozzon be a társadolmba. A második fontos dolog pedig, hogy a bolygón valóban bekövetkezzen a béke, harmónia és a változás folyamata. Tehát ezt felügyelték. Tehát a következő két dologra figyletek: egyrészről, hogy a dolgok maradjanak nagyjából ugyanúgy, hogy azután lehessen egy változás a demokráciánkban. Nemzetközileg pedig arra ügyeltek, hogy a dolgok nehogy nagyon kicsússzanak a kezünkből, és hirtelen valami olyan helyzetet teremtsünk, mint egy háborús katasztrófa, és bármi, ami ezzel kapcsolatos. Mivel az ő feladatuk az, hogy a Földet az első kapcsolatfelvételre készítsék fel, és nem valami óriási katasztrófára. 

-	Gondolod, hogy a kormányok, és a barátaink, például Brazíliában elkezdték közzé tenni az UFO-s aktáikat (és nagyon nem szeretem az UFO kifejezést használni, de megfelelőbb terminológia hiányában most ezt használom), hogy elkezdik hivatalosan elismerni, hogy voltak találkozások földönkívüliekkel. Hiszen Rossevelt óta voltak különféle egyezmények, amelyeket hol megszegtek, hol nem. Gondolod, hogy az első kapcsolatfelvétel most a közemberek számára is ismert lesz (nem csak neked meg nekem)?

-	Igen, a kormányok lesznek az első lépcső, mert általános változásoknak kell megtörténniük a kormányok szintjén és az általános környezetben az egész bolygón ahhoz, hogy az első kapcsolatfelvétel valóban maximálisan arról tudjon szólni, ami a lényege. Az ő technológiájuk azonban lehetővé teszi azt is, hogy ha a bolygó szintjén ezek az előkészületek nem történnek meg, akkor ők minden probléma nélkül vissza tudjanak vonulni. A cél azonban az, hogy ez a változás megtörténjen, és a kormányok teljes mértékben közzé tegyék ezeket az eseményeket, amelyek az égbolton zajlanak. Az emberek óriási félreinformálás áldozatai, és a cél, hogy ez megváltozzon, Ne mondják az embereknek, hogy az amit te láttál, az valójában nem is létezik. Ezzel kapcsolatban, a leghíresebb bolygó, amit elő szoktak hozni, a Vénusz és a Jupiter. Az amatőr csillagászatban jártas emberek néha felnéznek az égre és azt mondják, ez nem az a bolygó, mert ennek a másik oldalon kéne lennie. Mivel az érdeklődésük egészen másra irányul, ezért úgyse látnák meg. Ez történik tehát, ha felhasználnak olyan embereket, akik nem értenek hozzá, és elhalmozzák őket mindenféle őrült ötlettel, hogy mi zajlik odafönn az égbolton.

-	Igen, ez nagyon nehéz. Ami pozitív, hogy egyre több műsor, péládul Larry King La.. , legalább párbeszédet kezdeményez erről a témáról. Egyre töbet lehet látni a History TV-n, a Discovery Channel-en – ahol még mindig a régi szöveget mondják, de első lépésként már ez is egy fajta nevelés, ha legalább szóba hozzák, hogy az emberek elfogadják a gondolatot, mielőtt még az egész információt megkapnák. Gondolod, hogy ez még a mi életünkön belül bekövetkezik?

-	Ó, persze, nagyon közel van már.

-	Azt hallottam az én párbeszédeimben, a “lehozottakból“, ahogyan nevezni szoktam őket, két évvel ezelőtt, hogy a 2009-es év nagyon fontos év lesz. Most úgy néz ki, hogy sokkal hamarabb jön el ez az idő, mint gondoltuk. És legalábbis számomra, ez egy jó dolog. Tudom, hogy előtte egy kicsit káosz van, vagy legalábbis káosznak látszik, ami van. Komoly változásoknak kell végbemenniük a bankrendszerünkben, és ilyesmikben, de gondolom, hogy ezek mind összefüggnek.

-	Igen, a hagyományos rendszerek, melyek évezredeken keresztül a bolygót irányították már nem képesek fenntartani magukat azon a szinten, amelyen korábban voltak. Ez mind része a tudatbeli változásnak. Meg kell változtatnunk azt, ahogyan a világra tekintünk, a társadalomról alkotott elképzeléseinket, és az arról alkotott elképzeléseinket, hogy hogyan kell változnunk. Más valóságban kell léteznünk, más fogalmakat kell kialakítanunk. És pontosan ez történik most. Az emberek elmozdulnak a hagyományos nézőpontoktól olyanok felé, amelyek jobban hasonlítanak ahhoz, amiről mi beszéltünk.

-	Két lányom van, az egyik nagyjából egyetért azokkal, amikkel foglakozom, és azt mondta “Szerintem, ez lehetséges.” a másik- őt szerintem megijeszti ez az egész - de képzeld, hogy elovasta az utóbbi két könyvemet, és azt mondta: “Anya, ez elég érdekes volt!” és ez meglepett, mert azon csodálkoztam, hogy nem azt mondta, hogy “te meg vagy huzatva! Orvoshoz kéne vinnünk téged!” … Még körülbelül négy perc van hátra a műsoridőből, Sheldan, arra szeretnélek kérni, hogy foglad össze nekünk, mi az emberiség jövője, és hogyan kapcsolódik ez mindahhoz, amiket már megbeszéltünk.

-	Az emberiség jövője, hogy a jelenleg behatárolt tudatából visszaváltozzon teljesen tudatos lénnyé. Vannak emberek, akiknek már sikerült összeegyezteniük a fizikai létüket a spirituálissal, és ezeket az embereket nevezem én fizikai angyaloknak. Mint fizikai angyaloknak az a feladatunk, hogy hozzunk létre egy teljesen tudatos naprendszert a Naptól a legtávolabbi bolygóig. Tehát, változunk mi, változik a bolygónk, és azt is meg fogjuk látni, hogy nem vagyunk egyedül. (ez a másik szempont, amivel foglalkozom, vagyis, hogy az UFO-k (unidentified flying objects, azonosítatlan repülő tárgyak) valójában IFO-k (identified flying objects, azonosított repülő tárgyak)). Nem pusztán a képzelet szüleményei, hanem valóságos, jótékony és teljesen tudatos lények, akik azért vannak itt, hogy segítsenek abban az átmenetben, hogy behatárolt tudatú lényekből teljesen tudatos lényekké váljunk. Tehát számomra ez az egész folyamat pozitív, nem óriási katasztrófa felé tartunk, és az ezzel járó dolgok felé. Nem lesz olyan aszteroida, ami belerohan a bolygónkba, és megsemmisiíti az emberiséget, ez nem fog megtörténni. Egy változási folyamatban vagyunk, és ez a változás pozitív, mint mondtam, az egész arról szól, hogy olyan fény lényekké válunk, akik azért léteznek, hogy segítsenek az Isteni Terv teljes megnyilvánulásában itt a fizikai világban is.

-	Nagyon tetszett ahogyan ezt megfoglamaztad! És hiszek benne, hogy a Galaktikus Föderációnak óriási szerepe van ebben az egészben. Vannak ellenséges lények is ezen a bolygón, és a Galaktikus Föderáció az őrzőnk és védelmezőnk volt mindvégig, és jó irányba vezet bennünket. Ébresztik az embereket, például Téged és engem is, Téged, aki már kisgyerekkorod óta tapasztaltad ezeket, én körülbelül egy olyan hat éve, én egy ilyen gyorsan ébredő amerikai vagyok, akinek most már ez az életstílusa. Tehát látszik, hogy ébredünk, és a kis hálózatok kezdenek összekapcsolódni. És szerintem nagyon bátorító, hogy az emberek akarnak változni, és hajlandóak azt mondani, mint a Jodie Fostter filmben (Contact – A Kapcsolat): “Ha csak mi vagyunk ebben az egész galaxisban, mekkora pazarlása lenne ez a térnek!” És tényleg, így van. Kérlek, mondd el mégegyszer az elérhetőségeidet! Sheldan, nagyon örültem, hogy eljöttél, és én még egy órát nyugodtan elbeszélgetnék itt veled, tehát nagyon szeretném, ha máskor is eljönnél a műsoromba, biztos vagyok benne, hogy az emberek még nagyon sok mindenre kíváncsiak. Írsz most valamilyen könyvet, dolgozol ilyesmin mostanában?

-	Közel járok hozzá, hogy elkezdjek írni egy újabb könyvet, még nem jutottam el idáig.

-	Értem. Köszönöm. És légy áldott mindazért, amit a Galaktikus Föderációval teszel. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra beszélünk, és remélem, sikerült felketeni az emberek érdeklődését, és akkor már közelebb leszünk ahhoz a teljesen tudatos, galaktikus lényhez, amelynek lennünk kell. Köszönöm, Sheldan.

-	Én is köszönöm, hogy meghívtál a műsorodba.

-	Nagyon szívesen, örömmel. És köszönöm a hallgatóimnak, hogy velünk tartottak. 

Vissza az előző oldalrahttp://sedonatalkradio.com/content/view/76/137/http://www.paoweb.comhttp://www.sedonaangels.comGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/