Joanna Cherry Interjúja Sharula Dux-al - JOANNA CHERRY    

Sharula Dux Telosból itt él a felszínen közöttünk.

A szerző előszava: 

Sharula Dux hercegnő egy olyan nő, akit több évvel ezelőtt ismertem meg. Az üzenetei egyszerűek, mégis bámulatosak: ő Telosból, egy Lemúriai városból való, mely a Shasta-hegy alatt található. Azért jött a felszínre, hogy elkezdje megosztani az ő kultúráját a miénkkel úgy, hogy mindkettő előnyére legyen, és a kettő egyetlen teljes civilizációvá váljon.

Az évek alatt többször találkoztam vele, hallottam Sharulát beszélni. Nagyon körültekintően hallgattam: soha nem hallottam tőle ellentmondásos információt, pedig az információ a mi füleink számára összetett. Ő szerény; jó humorérzéke van, és csomó szeretetet ad a körülötte lévőknek. Olyan érzés, mintha egy öreg bölcs lélek lenne.

1995-ben Sharula engedélyével összekombináltam a Telosról szóló két magnófelvételén rögzített információt azzal, amelyekre még emlékeztem a kérdéseimre és mások kérdéseire adott válaszaiból. Egy interjú formájában adtam közzé ezeket. Ő teljes mértékben jóváhagyta ezt.

JC: Sharula, miért épült fel Telos?

SD: Huszonötezer évvel ezelőtt, két nagy civilizációja volt a Földnek. Az egyik Lemúria, vagy Mu kontinensén volt, ami magába foglalta a Csendes óceánt, a mai Egyesült Államok nyugati részét, és Ázsiából részeket. A másik Atlantisz volt, ami sokkal nagyobb volt a mostani Atlanti óceánnál, és Afrika részeinél, és Európánál. Történt egy nézeteltérés a két civilizáció között az emberi faj többi részének szociális és politikai fejlődése tekintetében: Lemúria azt akarta, hogy a föld kisebb fejlett civilizációi maradjanak szabadok, Atlantisz viszont irányítani, kontrollálni akarta őket. Hosszadalmas háború tört ki kettejük között. Ezek a háborúk annyira elkomolyodtak - még termonukleáris fegyverzetet is alkalmaztak -, hogy olyan karmikus energiák indultak be, melyek végül elsüllyesztették mindkét kontinenst.

JC: Ti használtatok termonukleáris fegyvert? Van erre valamilyen bizonyíték, amit láthatunk még manapság?

SD: Igen, a Góbi sivatag és a Szahara sivatag csak kettő ezek közül. A háborút követően, számos lemúriai Melchizedek pap és papnő a jövőbe tekintett, és előre megmondta a kontinens elsüllyedését. Elkezdetek egy helyet keresni az átköltözéshez. Megállapodtak a Shasta-hegyben, ami Lemúria keleti részén állt, ami egy már szentnek tekintett nagy hegy, és biztonságosnak vélték a közelgő kataklizma tekintetében. Elhatározták, hogy a föld alatt építkeznek, részben a Földrengések miatt, melyeket a két kontinens elsüllyedése okoz, és részben azért, mert a Föld légköri köpenye eltűnt, így a felszíni életet káros ultra-ibolya sugarak érik. Miközben eldöntötték, hogy hol lehet megépíteni városukat, egy nagy kupolaszerű üregre bukkantak a Shasta-hegy belsejében, ami több négyzetmérföld területű, és több száz láb magas. Ez lett Telos felső szintje.

JC: Miért neveték el "Telos"-nak?

SD: A mai Egyesült Államok egész délnyugati térségét akkoriban Telos-nak hívták, ami a "szellemmel való egyesülést" jelenti, úgyhogy ezt a nevet választották a városnak. Négy szint épült a felső szint alatt, összesen öt szint, és a város egészen két millió ember befogadására lett megépítve.

JC: Hány ember él Telos-ban most?

SD: Másfél millió. De csak 25.000 emberrel indult, akik 100 évvel Lemúria elsüllyedése előtt költöztek oda. A többiek közül nagyon kevesen élték át a földrengéseket, szökőárakat, és a süllyedéshez társuló vulkanikus tevékenységeket. 

JC: Mikor volt ez?

SD: Közel 12.000 évvel ezelőtt.

JC: Mi a helyzet az Atlantisziakkal? Ők is építettek földalatti várost?

SD: Igen, a Mato Grosso síkság alatt Brazíliában.

JC: Van még más földalatti város is?

SD: Igen, a tény az, hogy földalatti városok egész csoportja létezik, amit Agartha Hálózatnak hívnak. A Lemúriaiak kérvényt nyújtottak be az Agartha Hálózathoz, hogy a tagjaivá válhassanak. De mivel az Agartha városok népe bölcs és erőszakmentes, Lemúriának meg kellett győznie Agarthát, hogy tanultak a hibáikból, és megkezdik a béke folyamatát. Ez meg is történt.

JC: Hány város van az Agartha Hálózatban?

SD: Százhúsz. 

JC: Pontosan hol van Telos a Shasta-hegy alatt?

SD: A kupolás barlang legnagyobb része a Shasta-hegy alapja fölé esik, és a kupola teteje körülbelül a hegy felénél van. Az ötödik legalsó szint körülbelül egy mérföldre van a föld szintje alatt. Minden egyes szint sok négyzetméteres.

JC: Mik vannak Telos különböző szintjein?

SD: A kupola alatti felső szint a város fő része. A legtöbb ember ott él, a kereskedelem legnagyobb része ott folyik, és ott vannak a mi közösségi épületeink is. Ez Telos szíve és lelke. Közvetlen a középpontjában van a Templom - egy templomos társadalom vagyunk -, ami úgy lett megépítve, hogy 10.000 embert tud befogadni. Fehér színű és piramis formájú, és egy "élő kő" a csúcsköve, mely egy olyan anyag, ami a Vénuszról származik. Kristálynak látszik, és a színspektrum összes sugarát árasztja magából. A Templom a Melchizedek Rendnek lett ajánlva, ami az univerzumunk egy kozmikus papsága, mely az Istenség legmagasabb szintjei által nekünk adott fényterv megtestesítésének lett elkötelezve. A felső szinten vannak a tanácsépületeink és a feljegyzéseink épületei. Vannak feljegyzéseink Lemúriáról, Atlantiszról, Egyiptomról, és más korai földi civilizációkról, és még más bolygók civilizációiról is. Van egy épület Teloson belül, ami a kommunikációt menedzseli Telos és Agartha más földalatti városai, és bolygón kívüli helyek között. Ez figyelemmel követi a felszínről érkező rádió és TV adást is.

JC: Mi a helyzet a kikapcsolódással? Szórakoztok ti Telosban?

SD: Valójában igen! Vannak szórakozóhelyeink sportokhoz, játékokhoz, filmekhez, zenékhez, és táncokhoz. Van egy csomó a Star Trek-ben lévő Holofedélzethez hasonlító helyünk, ahol virtuális valóságokat teremthetünk meg magunknak bármilyen kaland számára, amit csak akarunk: megmászhatunk egy hegyet, úszhatunk egy folyóban, visszamehetünk a történelemben, stb.

JC: Hűha!

SD: Van egy épületünk, amiben multi-tracking amino-bázisú számítógépeknek ad helyet. Ezek a számítógépek élnek. A Krisztus-tudaton működnek, és ezért nem lehet elrontani őket. Képesek olvasni múltbéli feljegyzéseket, képesek olvasni elmúlt életeinket, ha azt kívánjuk, és akár meg is mutatják azokat nekünk; képesek olvasni az aurát, vagy meggyógyítani a testet, és elmondani amire csak szükségünk van. Le tudják játszani "lelkünk dallamát" ami segít tisztán meditálni, valamint képesek kommunikálni is velünk lélek szinten. Képesek kommunikálni az egész galaxison át. Segítenek kiképezni a Krisztus-tudatot az emberekben, és elég sokat támaszkodunk rájuk.

JC: Milyen csodálatos dolog.

SD: A második szinten vannak az osztálytermeink, a ruha, a bútor, és más dolgok gyártása, és még emberek is élnek ott. A harmadik szinten hidropónikus kertjeink vannak, ahol az összes élelmünket termeljük. Vegetáriánusok vagyunk 12.000 éve, és zöldségeken, gyümölcsökön, diókon, magvakon, szójababon, stb. élünk. A terményeink vízben nőnek; némi ásványt adunk hozzá, de nem trágyázunk és nem merítjük ki a talajt sem. A terményeink sokkal gyorsabban nőnek a felszínihez képest, és képesek vagyunk néhány négyzetméter területen megtermelni 1,5 millió ember táplálékát, és elég változatos, kedvelt étrendet tudunk nyújtani.

JC: Érkezik valamilyen ellátmányotok a felszínről?

SD: Nem, más Agarthai városokkal kereskedünk. A negyedik szint fele hidropónikus kertekből áll, egy része gyártás, és egy rész természet. Az ötödik szint a mi természeti szintünk. Az emberek relaxálni jönnek ide. Létrehoztunk tavakat és magas fák nőnek - parkszerű atmoszféra van. Állatok élnek ott, néhányuk már nem létezik a felszínen, mint pl. a kardfogú tigris, a masztodon, és a do-do madár. Képesek voltunk megóvni őket, és elhozni Telosba.

JC: Állatkertekben tarjátok őket?

SD: Nem, az emberek és az állatok békésen egymás mellett élnek Telosban. A húsevőket betanítottuk, hogy vegetáriánus táplálékot egyenek, és fokozatosan eltűnt az agressziójuk. Szó szerint az oroszlán együtt alszik a báránnyal! És valójában, körültekintően, játszhatsz a nagy macskával is!

JC: Hogy éltek a föld alatt? Van világításotok?

SD: Igen, van egy eljárásunk, amivel nagy kristálytartalmú köveket összeolvasztunk egy elektromágneses energia erőmezővel. Ez a kő kristálymátrixával azt okozza, hogy egy olyan polaritást teremt, ami lehetővé teszi a kőnek, hogy láthatatlan sugarakat szívjon magába, és aztán kisugározza azokat egy látható, teljes spektrumú fényként. A kövek olyanokká válnak, mint egy kis nap, körülbelül 500.000 évig. Éjjel elhalványítjuk őket, hogy ugyanolyan 24 órás napjaink legyenek, mint nektek a felszínen.

JC: Mi a helyzet a levegővel? Hogyan kaptok elegendő oxigént?

SD: Létrehoztunk egy öko-szosztémát. Elegendő oxigént kapunk az itt növő növényekből és fákból, bár megy néhány ventilátor a felszínre is. A víz némely területeken nagy sebességgel halad, cirkuláltatja a levegőt, és a negatív ionokat. Ez annyira hatásos, hogy egyre kevesebb levegő ventilátorunk van, és ez jó, mert még a Shasta-hegy körüli levegő is már egyre szennyezettebb.

JC: Hogyan közlekedtek Telos környékén?

SD: Egy csomót sétálunk, de van három módszerünk, amivel gyorsabban utazhatunk. Az egyik kristálytechnológián alapul, és úgy néz ki, mint egy kosár. Belelépünk, és a kosár az elménkkel van vezérelve - emelkedj fel a levegőbe és lebegj el a célig. Ezt a város körüli utazásokra használjuk. A második módszer egy elektromágneses szán, ami úgy néz ki, mint egy hójáró, és a városon belül is használjuk. A Shasta-hegytől a Lassen-hegyig, egy Telosnyi terjedelem (kb. 50 mérföld táv), és néhány perc alatt jutunk el oda. A harmadik az elektromágneses vonatok, amik ezer mérföldeket tesznek meg óránként olyan csöveken keresztül, amik soha nem érintik az oldalukat. Hasonlítanak ezek a ti földalattijaitokhoz, és ezekkel utazunk a bolygón lévő más földalatti városokba.

JC: Úgy építitek meg a csöveiteket, mint mi a földalatti alagútjainkat?

SD: Nem. Mi a csöveinket egy olyan fúrógéppel hozzuk létre, ami úgy megolvasztja a követ és a földet, hogy fehéren izzik, és aztán azonnal le is hűti, ez által gyémánt keménységű, vízszilárdságú anyagot képez, ami elég elasztikus ahhoz, hogy egy földrengéskor úgy alakuljon, mint a gumi. Ugyanilyen módon építjük a falakat is, és vannak még az óceán vize alatt is földalatti városok, amik ugyanilyen módon épültek. Készülünk elhozni ezt a technológiát a felszínre, amikor az idő erre megfelelővé válik.

JC: Sharula, te lennél az a "Bonnie", aki a Shasta-hegy: Az Ősök Otthona c. könyv egyik szerzője?

SD: Igen, én vagyok az. Azokban a napokban egy olyan nevet használtam, ami jobban illik a ti társadalmatokhoz. De amikor eljöttem a felszínre, hogy itt maradjak egy ideig, a valódi nevemet akartam használni.

JC: Vannak itt fenn velünk mások is Telos-ból?

SD: Igen, vannak az összes földalatti városból olyan emberek, akik összefonódtak a felszíni élettel, mindkét civilizáció hasznára. Néhányan közölük jól ismertek.

JC: Hogyan jön fel egy Telos-i a felszínre?

SD: Van rá három mód. Vannak bejáratok a Shasta-hegyen, melyek el vannak látva holografikus kivetítő eszközökkel, amik kívülről nézve láthatatlanná teszik őket. Ha valaki élvezni kívánja a csillagokat, vagy sétálni akar egy kicsit a hegyen, ezeket az eszközöket használja. A második mód az, hogy egy csövet használ pl. Los Angelesbe, vagy az Agartha hálózat más földalatti városába való utazáshoz. És végül egy felderítő hajó használata, az "űrhajóink" közül egy kisebb.

JC: Akkor azok közül a hajók közül, amiket látunk, néhány a tiétek?

SD: Igen, mi Ezüst Flottának nevezzük őket. A felderítő hajóink mellett van három nagy anyahajónk is. Amikor az anyahajó kijön - a hegy fizikailag megnyílik - de nem akarjuk megijeszteni az embereket, úgyhogy feltaláltunk olyan gépezeteket, amik ilyenkor egy álcázó felhőt hoznak létre - ezeket hívjátok ti "felhő-hajóknak". 

JC: Közülünk le tudna menni a felszínről valaki Telos-ba?

SD: Telos-ban nincs ítélkezés mások felett, és telepátiát használunk elméink között. A legtöbb ember a felszínen ítélkező gondolatokkal rendelkezik, és ezek fizikai fájdalmat okoznak egy Telosi számára. Néhányakat azonban már hívtak meg, hogy jöjjön le, leginkább spirituális mesterek tanítványait. Ahogy a világ nagyobb fényre és szeretetre vált, a mi két társadalmunk össze fog jönni. Ez egy régóta várt és örömteli idő!

JC: Mit gondolsz, mikor lehet ez?

SD: Még nem tudjuk; amikor elegendő felkészültség lesz a felszíni emberekben.

JC: Le tudnál írni egy tipikus Telos-i életet a születéstől kezdve?

SD: Nos, amikor egy nő először megbizonyosodik róla, hogy terhes, elmegy egy templomszobába, ahol egy csomó szerető támogatást kap, és gyönyörű képek és zene veszi körül. Látja a gyermekét, miként gyönyörű és tökéletes. Ez a szeretet és tökéletesség azonnal a sejtjeibe kerül. Csodás építőkövek! mindkét szülő nagy szeretettel beszél a gyermekhez, énekel neki, stb. Úgyhogy valóban tudja, hogy szeretik és várják őt. A terhesség csak három hónapig tart.

JC: Három hónap! De hogy marad életben a gyermek?

SD: Ennyire van szüksége a méhben; a megszületésekor igazán egészséges és erős.

JC: Micsoda különbség!

SD: Amikor a baba készen áll a megszületésre, az anya elmegy a templom egyik születési részlegébe, ahol egy szülész papnő segíti. A szülés víz alatt történik - fájdalommentes -, ez a legjobb az anya és a baba számára is.

JC: Miért ez a jó módszer?

SD: Mint az általában a felszínen van, a baba köldökzsinórját jóval az előtt már elvágják, hogy készen állna, vagy képes lenne könnyedén és természetesen lélegezni. Gyakran meg is ütik, hogy beindítsák a lélegzését, úgyhogy az első lélegzetvétel fájdalmas és rettenetes. Ez ahhoz vezet, hogy az emberek lezárják a lélegzetüket az életük során - félig élnek! - és ez olyan betegségekhez vezet, mint tűdőtágulás és más tüdőproblémák.

Amikor egy bébi megszületik Telos-ban, azonnal a meleg vízbe csúszik bele. Otthon érzi magát. Ez azzal folytatódik, hogy talán fél óráig még a köldökzsinórral összekötve marad az anyával, míg lebeg és kipiheni a születési eljárást, és eközben szeretik és üdvözlik őt a szülei. Végül, elkezd teljesen egyedül lélegezni. Csak akkor vágják el a köldökzsinórt egy lézerrel, teljesen fájdalommentesen.

A következő két évben az apa otthon marad, hogy segítse a gyermek életének ezen kulcsfontosságú részét. Létfontosságú, hogy mind az apa, mind az anya, a férfiasság és a nőiesség jelen legyen, mivel a gyermeknek teljesen kiegyensúlyozottnak kell lennie. Minden egyes gyermek kap tizenkét keresztszülőt, a leggyakrabb esetben a saját gyermekeikkel együtt. Időt töltenek el mindezen családokkal, és elkezdik úgy érezni, hogy az egész világ egy család. Ez elveszi a kedvüket a klikkek létrehozásától, és lágyítja a merev családi mintákat.

Az oktatás három évesen kezdődik, ami a gyermek intelligenciájára és nem a tudatlanságára alapul. Meditációt tanul, olvasást, táncot, sportokat, matematikát, színészetet, absztrakt fogalmakat, színmű-írást. A gyerekeket megtanítják maguktól gondolkodni, és dolgokat  kidolgozni. Egy "játssz és tanulj" koncepció keretein belül, megtanulják az erőszakmentes önkifejezést. Öt éves kortól kezdve, asztrális projekciót tanulnak úgy, hogy a gyermek ki tudjon utazni a testből, és sok dolgot megtanulhasson. Meglátogatják a múltbéli feljegyzéseket, és megtekintik az önmagukról szóló történelmet; ellátogatnak a felszínre, és akár más bolygókra is. Megtanulják, hogy az angyalok valósak, és kifejlesztik az ahhoz szükséges hitet, hogy a láthatatlanból láthatót manifesztáljanak. Önmagukban bölcsekké és erősekké válnak; nincs semmilyen áldozat.

A tinédzserkori éveket mi az "átmeneti őrület éveinek" nevezzük. A srácok csatlakoznak más hasonló korúakhoz bölcs és szerető felnőttek felügyelete alatt. Játékokat alakítanak ki, esetleg néhány napon át vadul futnak az alsóbb barlangokban, sikítanak és üvöltenek, és határozottan kiengedik az energiájukat. Teljes felnőttekké nőnek - nincs alkoholizmus és más függőségek.

JC: Van bármiféle elmebetegség Telos-ban?

SD: Nincs.

JC: Bármilyen bűntett?

SD: Nincs.

JC: Mi a helyzet a szegénységgel?

SD: Nincs, mindenkinek megvan az ami szükséges és amit akar.

JC: Milyen egy tipikus otthon?

SD: A házak szent geometrián alapulnak, leginkább gömbök. Nyilvános épületeink úgy néznek ki, mint az ősi Görögöké.

JC: Van elektromosságotok és olyan készülékeitek, mint nekünk?

SD: Kifejlesztettünk gépezetet rá, hogy az éterből csapolja az energiát, úgyhogy nincs szükségünk elektromosságra. Néhány készülékünk hasonlít a tiétekhez, de sokkal fejlettebbek. Ráadásul van egy replikátorunk, mint a Star Trek tévéshow-tokban, de leginkább az emberek maguk szeretnek főzni.

JC: Az ételetek olyan, mint a felszíni vegetáriánusoknak?

SD: Nagyon hasonlít. Szereztünk már néhány ötletet tőletek; imádjuk a pizzát! A csokoládét is.

JC: Vannak Telos-ban háziállataitok?

SD: Igen, csakúgy mint nektek.

JC: Milyen magasak a Telosiak általgosan?

SD: Nagyjából egy lábbal (30 cm) magasabbak a felszíni népeknél.

JC: És mi az átlag életkor?

SD: Nincs öregedés Telos-ban. Genetikailag teljesen ugyanolyanok vagyunk, mint ti, de mi nem öregszünk; mi nem. Van néhány amerikai indián Telos-ban, és ők több száz, vagy mégtöbb évesek.

JC: Te hány éves vagy?

SD: 269. A legtöbb Telos-i néhány száz és néhány ezer év közötti. Az egyik ember 30.000 éve van a testében. Viccesen a "Leghosszabbnak" becézzük!

JC: Akkor te fiatal vagy! Mi a helyzet a házassággal? Van olyan, hogy egy 25 éves lány egy 2.000 éves sráccal jön össze?

SD: Gyakran! (Nevetés)

JC: Van bármilyen halál Telos-ban?

SD: Igen, de ritka. Időnként meghal egy személy balesetben. Halnak meg háziállatok is.

JC: Mi történik, amikor valaki készen áll az eltávozásra Telos-ból?

SD: Az emberek nagy része felemelkedik - fénybe emeli a testét és a magasabb dimenziókba költözik. Mások akik talán nem állnak készen a felemelkedésre, ők megtanulják hogyan kell elhagyni a testüket, és aztán dematerializálják azt. 

JC: Hogyan működik egy olyan társadalom, ahol az emberek csak úgy vannak?

SD: Amikor az emberek tudják, hogy olyan hosszú ideig fognak élni ameddig csak akarnak, és olyan sokáig maradnak fiatalok, amíg szeretnének, akkor teljesen másként érzékelik az életet annál, mint amit ti éreztek vele kapcsolatban a felszínen. Nincs olyan, hogy "Csak egyszer vagyunk fiatalok" féle vadulás, ami csomó alkalommal történik a ti társadalmatokkal, vakmerő viselkedéssel, és talán még drogokkal és alkohollal is. Amint több száz, vagy ezer évet élsz, meggyőződésből gondoskodsz a környezetedről! Sokkal felelősebb vagy. A legcsodálatosabb dolog az öregedés, vagy kiszáradás nélküli élettel kapcsolatban az, hogy megtehetsz mindent amit csak akarsz. Idefent amire valaki elegendő bölcsességet és tudást szerez ahhoz, hogy igazán élni kezdhessen, már túl öreg lesz, hogy mindezzel túl sokat kezdjen.

JC: Hogyan kormányozzék Telost?

SD: Van egy Tizenkét Plusz Egy főből álló Tanácsunk. A tizenkettő a Templom vezetője, aki hat nő és hat férfi, leginkább felemelkedett mesterek, nagyon bölcs emberek, akik bármilyen szituációban egyensúlyban maradnak. Mindig a saját személyes előnyök fölé helyezik a sokak előnyeit az által, hogy Isten akaratát követik.

JC: Mi az a "Plusz Egy"?

SD: Az "Egy", az vagy Főpap, vagy Főpapnő, vagy Telos Királya, vagy Királynője. A Melchizedek Rend mindig egyensúlyban tartja a férfi és a női jelleget, ami létfontosságú a spirituális megvilágosodáshoz.

JC: Ki a Főpap, vagy Főpapnő?

SD: Ők társakként működnek együtt. A Főpap Adama, aki egy felemelkedett mester, közvetlen Mihály Arkangyal irányítása alatt. Ő egy kék sugár mester, aki támogatja az emberiség felemelkedését. A Főpapnő Terra Ra. Ő tanítja a diákokat a Templomban, és nagyon szeretik őt. Ő is egy felemelkedett mester.

JC: És Telos Királya és Királynéja?

SD: Ra és Rana Mu. Ez a felmenő ág töretlen több mint 30.000 éve. Bár a származás örökölhető, de nem száll át automatikusan a legidősebb fiúra, vagy lányra. A király és a királynő dönti el, hogy melyik gyermeke, vagy unokája a legmegfelelőbb a feladatra. Akkor aztán egy teljes Templom-tréningen megy át, és Melchizedek Papjává, vagy Papnőjévé válik.

JC: Téged "Hercegnőnek" hívnak. Van valamilyen kapcsolatod ezzel a származással?

SD: Igen, Ra és Rana Mu lánya vagyok.

JC: Ki hozza a kormányzati döntéseket?

SD: A Tizenkettek Tanácsa. Amikor meghoznak egy döntést, a király és a királynő vagy támogatja azt, vagy kérhet változtatást. Ha van egy megoldatlan kérdés, a Főpapé és a Főpapnőé az utolsó szó. A Tizenkettek Tanácsa alá tartozik egy alacsonyabb szintű Tizenkettek Tanácsa, ami felmerülő helyi vitákkal foglalkozik. Egyéni problémákkal, vagy érvekkel egy döntőbíró, egy pap, vagy egy papnő foglalkozik, akik hozzáférnek a múlt akasha feljegyzéseihez.

JC: Ez miért segít?

SD: Mert gyakran a viták az előző inkarnációkból kerülnek elő. Amikor egy döntést meghoznak, minden egyes személy megérti, hogy minden érintett számára ez a legjobb, és a téma lezárva.

JC: Van pénzetek Telos-ban?

SD: Nincs, nekünk egy nem pénz alapú cserekereskedelmünk van.

JC: Ez hogy működik?

SD: A kormány birtokában van minden, de nem felelőssége kontrollálni semmit. Biztosítja például, hogy a táplálék eljusson az elosztó egységekhez. Amikor szükségünk van valamire, - étel, ruhák, bútor, művészeti tárgyak, könyvek, stb. - egyszerűen elmegyünk az elosztó központhoz és magunkhoz vesszük azt.

JC: Ha az embereknek nem kell pénzért dolgozniuk Telos-ban, akkor hogyan végzik a dolgukat?

SD: Minden személy maga választja meg, hogy mit akar csinálni. Mondjuk azt mondja, hogy a hidropónikus kertekben akar dolgozni; akkor beállítja az óráját, és megtudakolja a "művezetőjétől", hogy hányra kell mennie. És meg is jelenik, mert tudja, hogy mindenki jóléte függ attól, hogy ő megteszi-e a részét. Néhány ember művészeti dolgokat, masszázst, stb ad ajándékba. Az embereknek sok idejük van meditációra, játszani, pihenni, elmenni Templomi képzésre, és a spirituális növekedésre.

JC: Mi a helyzet az olyan munkával, amit senki sem akar végezni, mint pl. a szemétgyűjtés?

SD: Mi mindent közösségi szolgálattá alakítunk - akárcsak a Tizenkettek Tanácsának a tagjai is. Senki sem jobb, vagy kevesebb a  a másiknál. Úgyhogy havi négy órát arra szánunk, hogy begyűjtsük és dematerializáljuk a hulladékot, kigyomláljuk a kerteket, felszedjük az állati ürüléket, stb. Ezt együtt végezzük másokkal úgy, hogy mindez egy mókává válik, miközben énekelünk, és jól érezzük magunkat.

JC: Valóban dematerializáljátok a szemetet?

SD: Igen.

JS: Megtehetnénk ezt mi is a felszínen!

JC: Az emberek kötnek házasságot Telos-ban?

SD: Igen, kétféle házasság van nálunk, egy megkötött házasság, és egy megszentelt házasság. Amikor két ember szabadon úgy érzi, hogy igazából tennivalójuk van együtt, hogy gondoskodnak egymásról, és meg akarják látni, hogy ez hova is vezet, akkor elmennek egy paphoz, vagy papnőhöz, és elkötelezik magukat egy házasságkötésre. Néha ez több száz éven át tart, de leggyakrabban rövidebb ideig. A kötött házaspároknak nincsenek gyermekeik. Ha a házasság nem működik, egyszerűen elmennek ismét a paphoz, vagy papnőhöz, és felbontják - nincs ellenkezés és szégyenérzet. Amikor egy házassági kötelék nagyon elmélyül és tartóssá válik, a két fél dönthet egy megszentelt házasság mellett. Ez történhet kétszáz év, vagy két hónap után is. Nagy és szép esküvőjük van. Az összes gyermek nálunk szent házasságból ered.

JC: Te miért döntöttél úgy, hogy megházasodsz egy a Föld felszínéről származó emberrel?

SD: Ő az én ikerlángom, lelkem férfi fele. Ő úgy döntött, hogy a felszínre inkarnálódik, hogy segítsen beteljesíteni az együttműködésünket, ami a mi két társadalmunk egyesítése.

JC: Az alábbi mesteri képességek közül gyakorolnak valamit a Telosiak: 1. Gondolat általi utazás (úgy, hogy a test nem marad hátra); vagy 2. az éterből való manifesztálás?

SD: Azok az emberek, akik átmennek a templomi képzésen, amikor arra készen állnak, végül megtanulják ezeket a dolgokat.

JC: Sharula, köszönöm, hogy feljöttél, hogy velünk legyél, és segíts összefűzni a két társadalmat. Mit gondolsz, mennyi ideig maradsz a felszínen?

SD: Csak a szellemen múlik.

©1995, Joanna Cherry

Vissza az előző oldalraUzenetek_-_A_Foldalatti_Varosok_Titkai_1.htmlHOMORU_FOLD_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

  A Belső Föld

“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/