Galaktikus Szomszédaitok - Az Élet Sheldan Nidle-el (kivonat)

Sheldan Nidle: Your Galactic Neighbours (Galaktikus Szomszédaitok) c. könyvéből

Colleen Marshall

Aloha!

Az emberek gyakran kérdezik tőlem, hogy "Milyen Sheldan-el élni?"

Sheldan és én, az elmúlt 8 éven át partnerek voltunk. Több mint 11 éve ismerem őt és támogatom az üzeneteit. Mivel Sheldan állandó (24/7)kapcsolatban van az ő galaktikus barátaival, sokan azt feltételezik, hogy én is megtapasztalom a kapcsolatot ugyanúgy, ahogyan ő. Rám ez nem igaz. Természetesen örvendhettem néhány személyes galaktikus találkozásnak, de a fél kezemen meg tudnám számolni. Amikor Sheldan elkezdte írni ezt a könyvet, olyan volt, mintha egy nagyfrekvenciájú örvény nyílt volna meg az otthonunkban, egy ajándékot adva nekem, hogy legalább a könyvírás idejére telepatikus kapcsolatba lépjek a mi galaktikus szomszédainkkal.

Amikor Sheldan társa lettem, kéthetente prezentált frissítéseket a Fény Galaktikus Föderációjától és a Spirituális Hierarchiától. Amikor leült a számítógéphez, hogy diktáljon, gyorsan megtanultam, hogy ne üljek mögé, mert az intenzív energiák és a magas frekvenciák azonnal álomba löktek. Az évek során alkalmazkodtam és már nem úgy reagálok.

Élvezem a napokat, amikor Sheldan megkapja a frissítés információt, mert akkor egyfajta eufórikus Létezési állapotban van. Az én "Boldog Nyuszimnak" hívom őt. Ez az öröm átjárja az egész otthonunkat. Mindazonáltal, egy frissítés előtti este, Sheldan változatlanul 8 óra körül elalszik, ezalatt kapja meg az adatbeillesztéseket, és kerül bele a "fenti" beszélgetésekbe, melyek a következő napi információkat érintik.

Nekem, egy frissítések előtti estén zúgnak az energiák, és rutinszerűen nagyon éber vagyok kb. 2-ig vagy 3-ig. Amikor belépek a hálószobánkba, általában egy gyönyörű, nagy Szíriuszi kék fénygömbre lelek Sheldan felett, és több száz apró fehér fénypont csillog körülötte. Hozzászoktam már ehhez és nem tekintem szokatlannak.

Amikor Sheldan elkezdte írni ezt a könyvet, az első Galaktikus Föderációs tagok, akik dolgoztak vele, az emberi fajból voltak. Ha hazatérnék a megbízatásomból, amint felsétálok a lépcsőn, érezhetném azon látogatóktól eredő szertő, felemelő energiákat, melyekkel ő aznap találkozott. Amikor megkérdeztem őt, hogy kivel dolgozott ma, ő átadná nekem annak az információnak egy rövid kivonatát, amit tőlük kapott. 
Az én "Boldog Nyuszim" boldog lenne, de nagyon kimerült is. Arra utasították őt, hogy ezen ülések alatt sok vizet igyon és úgy alakítsa magának, hogy hosszúkat szundítson a nap közepén. A szokásos 8 óráját is aludja le éjjel. Hetek óta minden amit tett, csak az volt, hogy evett, aludt, és írt.

Egy napon, ahogy hazatértem a vásárlásból, a szokásos felemelő, szerető energiákat éreztem. De ahelyett, hogy Sheldan meggyötört és kimerült lett volna, fel volt villanyozva. "Elkezdtem a nem-emberi tagokkal ma, az Arkturusziakkal, hogy pontos legyek," így informált engem. "Ők olyan szeretőek és bájosak. Híres gyógyítók az egész galaxisban. Meghívták Supa-t, egy nőnemű Fénytest Asszisztenst, hogy az ülésünk során igazítsa ki az energiáimat. Nagyszerűen érzem magam!"

Néhány nappal később, amikor hazajöttem, ahogy felmásztam a lépcsőn, egy nagyon sűrű, durva energiát éreztem. Sheldan a kanapén feküdt, alig volt képes felemelni a fejét, hogy üdvözöljön engem. "Kivel találkoztál ma?" Kiáltottam. "A Bellatrixiekkel," motyogta. "Ők egy dinoszaurusz/reptoid hibridek. Az ő energiájuk nagyon elcsüggesztő. Egész nap forróságot éreztem, mintha lázam lenne furcsa fájásokkal és nyilalásokkal, amik jöttek-mentek." Nyilvánvaló volt számomra, hogy a Bellatrixiekkel való ülése fizikailag kihívó volt számára.

Azt javasoltam, hogy kérje meg Supa-t, hogy legyen jelen minden nap, hogy rendezze az energiamezőit a különféle látogatókhoz. Ezt tette, és ennek a könyvnek a megírásának idejére Supa ki lett jelölve hozzánk, és mindketten szerettük a vele töltött időnket.

Supa-val Töltött Időm
Supa egy gyakori látogatóvá vált az otthonunkban. Kíváncsi voltam az ő személyes életére, az ő kultúrájára, és "Fénytest Asszisztensként" töltött Földi tapasztalatára. Kezdetben a vele való kommunikációm Sheldan-en keresztül zajlott. Beszéltünk hozzá, és Sheldan mondta nekem, hogy ő mit mondott. Hamarosan rájöttem, hogy tudom mit mondott, mielőtt Sheldan lefordítaná azt számomra. Supa gondosságával és Sheldan türelmével, megtanultam bízni abban, amit kaptam: komplett képek érzelmekkel, egy suttogó hang, és intuitív benyomások, melyek csak a szíven keresztül értelmezhetők. A telepátia a lélek nyelve. Sheldan gondos segítsége tovább fokozta képességemet, hogy sikeresen kommunikáljak először Supa-val, majd később más galaktikus Fénylényekkel.

Az idő, amit Supa-val töltöttem, tele volt Szeretettel és nevetéssel. Ő az élet derűs oldalát látja. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy bemutathatom Supa-t neked kérdések-válaszok kombinációján, és néhány rövid történeten keresztül.

K: Supa, mi hozott téged a Földre?

Supa: Körülbelül két évvel ezelőtt, amikor eljöttem megfigyelni világotokat, lenyűgözött a Föld szépsége, a bolygótokon és a bolygó belsejében élő emberek sokfélesége, és az állatok, a rovarok, halak, madarak, ásványok, a flóra és fauna változatossága. A Föld a Tejút Galaxisunkban megtalálható összes Élet egyedülálló reprezentációját élvezi. A bolygótok a természet pompájában bővelkedik.

Miután átitatódtam a Földanya szépségében és hódoltam neki, elmentem a legbenépesítettebb területekre. Az emberek életkörülményei abszolút sokkoltak engem. Egész klánokat figyeltem meg, akik szó szerint szemétlerakó helyeken élnek és a túlélésért küzdenek. Megtört a szívem, és megesküdtem arra, hogy segítek a Földanyának és az ő összes lakójának, hogy átalakítsák és megvalósítsák lehetőségeiket. Megtiszteltetésnek veszem, hogy részt vehetek a Föld emberiségének az ébredésében.

Ahogy kutatásaimat folytattam, úgy találtam népeitek szíve az után sóvárog, hogy szabadok legyenek és békében éljenek. Nagy volt az elnyomásotok, és 13 évezrede manipuláltak titeket. És mégis, az összes elnyomással együtt melyet átéltetek, szívetek túlélte és azután vágyódik, hogy felfedezze kik vagytok valójában, és hogy visszatérjetek a mi Teremtőnkhöz. Az emberi szellem igazán bámulatos. Tudd, hogy ünnepelve vagytok Univezum szerte.

Mi, az Arkturusziak, meghatározó része vagyunk a Földi történelmének eónok óta. A mi időmérőink hozták el az eredeti galaktikus naptárat bolygótokra. Később a Plejádiak módosították azt. A galaktikus naptár egy tudatossági eszköz, amit arra használtak, hogy szinkronba hozzanak titeket a galaxisunk órájával. Ez segít az időt megtapasztalni ahelyett, hogy csak méritek azt egy lineáris módon. A mi galaxisunknak van egy természetes ritmusa, vagy pulzusa, mely időt nyújt pihenésre és időt nyújt tevékenységre. Amint megtanuljátok meglovagolni az energia hullámot, úgy fogjátok találni, hogy életetek hálásabban bontakozik ki.

A Fény Galaktikus Föderációjának tagjaiként, elhozzuk a mi gyógyító szaktudásunkat a medikus csapatoknak, és a Szeretet kegyelmének megértését minden Lénynek, mely a galaxisunkban fejlődik. A mi hozzájárulásunkat nagyon tisztelik és nagyra becsülik a Galaktikus Föderációs tanácsokban.

Atlantisz lerombolása és a korlátozottságba "zuhanásotok" óta, aktív szerepet játszunk a Föld felemelkedési folyamatának támogatásában: az Egyetemes Szeretetbe való visszatérésetekben.

Ekkor megragadta az alkalmat, hogy mutasson nekem egy képet arról, ahogyan a Föld lovai szabadon futnak, sörényük és farkuk hömpölyög a szélben. "Egy vad ló az összes emberi szívben lévő szabad teret élvezi," ő ezt állította. Mélységesen rezonáltam ezzel az analógiával. A filmekben, amikor egy ló visszatér a szabadba, a szívem örömmel dalol, és felszabadulok vele én is.

Supa a Munkáról

Supa kifejezte boldogságát azzal kapcsolatban, hogy ki lett jelölve Sheldan és jómagam támogatására ennek a könyvnek a megírása idejére, és a Fénytesteink folyamatos integrációjára. Élveztük egymás társaságát és információkat osztottunk meg egymással saját kultúráinkról.

Amikor Supa először töltött időt velünk, lenyűgözőnek találta azokat a dolgokat, amiket cselekedtünk. Elkísért az élelmiszerboltba élelemet vásárolni (megdöbbentette őt az ételek életenergiájának hiánya) és visszatért velem együtt az otthonunkba elkészíteni az ételeket, mosogatni, felseperni a padlót, szőnyegeket porszívózni, port törölni, mosni és ruhákat vasalni, kitisztítani a wc-t, stb. Csak pár napos megfigyelést végzett, ugyanis nagyon fárasztó volt neki.

Supa büszkén mondta nekem, hogy ő soha nem takarított meg egyetlen dolgot sem életében. Ők vagy replikátor technológiát használnak, vagy "ahogyan rágondolnak, az úgy is van."

K: Sheldan előadásain az emberek gyakran aggodalmaikat fejezik ki az új technológiákat illetően. Néhányan azt mondják, hogy ők szeretnek takarítani, és nem akarják, hogy az életük megváltozzon. Milyen tanáccsal tudsz nekik szolgálni?

Supa: Azok közületek, akik vasalni akarják a ruhákat, örömmel megtehetik. Amint megtanultok együttműködésben és harmonikus közösségben élni, több időtök és lehetőségetek lesz arra, hogy felfedezzétek, mi okoz örömet számotokra. Képzeljétek el, hogy mi táncoltatja meg szíveteket, és osszátok meg örömeteket egymással! Amint egyéni eredetiségeteknek lehetősége van virágozni, vissza fogtok térni ahhoz, hogy Istennel lelkes társteremtők legyetek egy olyan módon, amit manapság el sem tudtok képzelni.

Jelenleg a ti társadalmatokban, azzal vagytok elfoglalva, hogy megpróbáljatok elegendő pénzt csinálni ahhoz, hogy kifizessétek a lakbéreteket, megvegyétek az élelmeteket, és összehozzátok az autótörlesztéseteket. Ez szándékos módon azoktól ered, akiknek hatalmukban áll "egy helyben" tartani titeket, és amikor van egy kis időtök, már túl fáradtak vagytok hozzá, hogy felfedezzétek kreativitásotokat.

Egy galaktikus társadalomban, mi elsődlegesen egymásról gondoskodunk, ami lehetővé teszi azt, hogy magunkról is gondoskodva legyen. A mi munkánk örömteli és úgy tekintünk rá, hogy még több ilyen szórakozásunk legyen.

K: Ha visszatérnél a te világodba, mihez kezdenél?

Supa: Megünnepelném az életet és az Egységet az Univerzummal. A Templom klánhoz tartozom, vagy ahogyan te hívnád, a papok/papnők tanácsához. Mint a legtöbb galaktikus társadalom, mi is imádott bolygónk belsejében élünk, miközben szent templomokat tartunk fenn a bolygónk felszínének különleges csomópontjain.

Ezeknél a templomoknál énekelünk, harmonizálunk, és táncolunk egy holografikus tűz körül. A tűz tisztításra szolgál. Rituálékon keresztül használunk szent geometrikus szimbólumokat arra, hogy fenntartsuk a mi bioszféránkat, és a bolygó egyensúlyát. Mi szerető közösségben vagyunk az erdőinkkel, a növényeinkkel, a szikláinkkal, az állatainkkal, és otthont adó világunkkal. Mi tiszteljük és értékeljük minden élő dologgal való szimbiotikus kapcsolatunkat. Ha egy elem is kiesik az egyensúlyból, az mindannyiunkra hatással van. Valójában a mi teljes galaxisunkra és azon túlra is hatással van. Ennek ismeretében, a mi örömteli felelősségünknek tekintjük azt, hogy megtanítsunk másokat is az energiák a Szeretet áldásán keresztüli egyensúlyban tartásának fontosságáról. A rituálé felvidítja és kielégíti lelkem akaratát.

Amikor a Fény Galaktikus Föderációjának tagjaként utazom be a galaxist, hivatásom szerint én egy szakosodott Fénytest Asszisztens vagyok. Az Arkturusziak híres gyógyítók az egész galaxisban és azon túl. Akkor hívnak minket segítségül, amikor egy társadalom készen áll megtenni egy dimenzióváltást. Ti és a bolygótok egyedülálló abban, hogy egy példátlanul rövid időszak alatt viszitek véghez felemelkedéseteket. Teremtőnk kegyessége által isteni beavatkozást rendeltek el. Mélységesen hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy támogathatjuk a Földanyát és az ő népét felemelkedésük megünneplésében.   
K: Mit esznek az Arkturusziak?

Supa: Javarészt zöldségeket, gyümölcsöket, és olyan füveket eszünk, melyek bolygónk különlegességei. A kedvenc ételünk egy édes, keményítőtartalmú gyümölcs, ami narancssárga és lila színekben pompázik. Az óceán melletti fákon terem.

Nekünk nincs szükségünk ételre az élet fenntartásához. Fénnyel energetizáljuk testünket. Mi azért eszünk, hogy megünnepeljük bolygónkat, egymást, és a mindennel való Egységet. Megosztjuk másokkal az ételt a rituálékon, a növényekkel és a bolygónkkal való spirituális egyesülés tiszteletére. Számunkra az étel egy lehetőségként szolgál arra, hogy részesei legyünk a fizikaiság csodájának: íz, szín, érzet, szövet. Élvezzük a különböző ételek elfogyasztásának szenzációját. Az étel az örömről és a relaxációról szól. Csak nagyon kis mennyiségeket eszünk.

K: Supa, eljöttél velem a fogorvoshoz. Kérlek mond el nekünk, hogyan tartjátok egészségesen fogaitokat. 
Supa: Egy bogáncsszerű növényt eszünk fogaink tisztítására. Ez a növény tisztító enzimeket tartalmaz. Ahogy rágjuk, a fogínyt stimulálja, ezáltal egészségesen tartja azt. Van egy megállapodásunk ezzel a növénnyel, és mindig köszönetet mondunk a növényeknek, hogy minket szolgálnak. Nekünk soha sem kell fogorvoshoz mennünk.

Elborzasztott amikor a fogorvosi székben figyeltelek téged. A ti fogorvosi praktikáitokat támadó és barbár módszernek találtam.

K: Mi az átlag élettartam bolygótokon?

Supa: Mi megközelítőleg 1000 évig élünk. A ti éveitekben mérve, én a  200-as éveim végén járok, ami még mindig nagyon fiatalnak számít.

K: Kérlek írd le a hajón lévő lakhelyedet.

Supa: A hajónk fedélzetén lévő lakhelyem nagyon egyszerű. Úgy gondolom Zen-szerűnek írnád le a szobámat. A díszítés elsősorban egzotikus növények és a világomból származó kristályok. Mivel szimbiotikus kapcsolatom van a növényekkel, ők nyújtják a kényelmet és az otthon energiáját. A kristályok rituálékra vannak használva. Egy székem van, ami hozzáidomul testfelépítésemhez. A szék organikus. Ha vendégeket fogadok, a replikátorom igény szerint további organikus ülőalkalmatosságokat hoz létre. Mindazonáltal a legtöbb vendéglátást a közös területeken élvezzük, amikkel hajószerte szolgálnak.

A hajónk egy nagy organikus érző számítógép. A falak lágy, természetesen sugárzó fénnyel szolgálnak. Nem fogtok ajtókat találni. Mindaz amit tennünk kell, csak telepatikusan kommunikálni a fallal, hogy kinyíljon és alkalmazkodjon kívánalmainkhoz. Mivel a falak és a padló organikus, így azok öntisztítók. A padlók oly módon tartanak meg minket, amit nehéz leírni. Inkább siklunk ahelyett, hogy fizikailag lesétálnánk az utat, ahogyan azt ti teszitek.

Mi szónikus (hang) zuhannyal tisztítjuk magunkat. Ők egy nem tolakodó frekvenciát használva tisztítanak, ami relaxáltnak érezve, megfiatalodva, és menetre készen enged el minket. A számítógép tudatja velünk amikor az eljárás befejeződött.

Amikor a hajóinkon élünk, hidropónikus kertjeink látnak el minket kedvenc növényeinkkel. A "holodeck" (holofedélzet) környezet emulálja a napunk frekvenciáját, és a bolygónk energiamezőit. Ez a szimbiotikus eljárás replikálja a növények gyarapodásához szükséges atmoszférát.

Supa a Nevetésről
Egy Vasárnapi reggelen, Sheldan és én úgy éreztük, mintha elszívták volna az energiánkat, fájt a testünk és általános rosszkedvünk volt. Úgy terveztük, hogy moziba megyünk, de egyikünknek sem volt energiája. Akkor Supa csatlakozott hozzánk. Ránk nézett és elkezdett nevetni, vagy mondhatnám, hogy nyeríteni. A nyerítése életet megváltoztató és ragadós volt.

Supa: Úgy látom az életerőtök egy kicsit alacsony ma. Talán egy kis nevetés segíteni fog. A nevetés megemeli a frekvenciákat. Azt hiszem van egy népszerű szállóigétek is erre, ami azt mondja, hogy "a nevetés a legjobb gyógyír". A magasabb vibrációk transzmutálják az alacsonyabb vibrációkat. Ez egy Egyetemes Törvény. A nevetés mind a négy testeteken munkálkodik: a fizikain, mentálison, érzelmin, és a spirituálison is.

Most nézzük csak, ó igen, kíváncsi voltam honnan is erednek a lovas közmondásaitok. Vicces lesz megnevezni annyit amennyit tudunk.

Supa, Sheldan és én jól szórakoztunk a következő feldobott lovas közmondásokon:

- A lovat elvezetheted a vízhez, de nem tudod rávenni, hogy igyon is.
- Az egy másik színű ló.
- Ne a ló elé tedd a kocsit.
- Egyenesen a ló szájából.
- Ne üsd a halott lovat.
- Ne a nyerge alapján ítéld meg a lovat.
- Ne válts lovat a folyó közepén.
- Lóröhögés.
- Az csak egyszerű, jó öreg lóösztön.
- Soha ne nézz az ajándékló szájába.
- Körbelovaglás.
- A lópatkó szerencsét hoz.

Sheldan és én, gyerekként imádtuk az 1950-es "Mr. Ed" televíziós show-kat. Egy beszélő lóról szóltak. Elkezdtük énekelni a híres címzenét, miközben vágtattam a ház körül. Újra gyerekeknek éreztük magunkat, nevettünk és megfeledkeztünk az összes fájdalmunkról.

Supa szíve boldog volt. Az ő küldetése mind a négy testünk harmonizálása volt, ami a nevetésen keresztül be is teljesült. Azt mondta nekünk, hogy az a fontos, hogy emlékezzünk vissza a "körbelovaglásra" amikor rosszkedvűek vagyunk.

Supa a Testtartásról

Egyik délután, Supa eljött meglátogatni. Egy Fénytest tanácskozásról tért vissza, és azt kérdeztem tőle, hogy mit sikerült tanulnia. Elmondta nekem, hogy az Angyali tanács, mely az összejövetelen elnököl, azt akarta a Galaktikus és az Angyali medikus csapatoktól, hogy találjanak módot arra, hogy elérjék nálunk, hogy ne keresztbe tett lábakkal üljünk.

A medikus csapataink üzeneteket és sugallatokat adnak nekünk ahogy  alszunk, hogy tudatossá tegyenek minket arról, hogy károkat teszünk testünk behangolásában az által, hogy amikor ülünk, keresztbe tesszük a lábunkat. Az leállítja a keringést, rombolja az idegrendszert, megszakítja az energiameridiánjaink áramlását, fölösleges terhet ró az izmokra és az inakra, valamint kimozdítja a csípőnket és a gerincünket a behangoltságból.

Amióta felhívta a figyelmünket erre, Sheldan és én tudatos erőfeszítéseket tettünk arra, hogy eltöröljük ezt az egészségtelen szokást, és ő sikeresebb volt nálam. Gyermekkoromtól kezdve automatikusan keresztbe teszem a lábaimat amikor leülök. Értem a fontosságát annak, hogy kijavítsam ezt a szokást. Azt akarom, hogy testem temploma képes legyen könnyedén és kecsesen fogadni a bejövő spirituális energiákat.

Míg látogattam a heti női csoportomat, azt vettem észre, hogy meditáció után, hétből öt nő keresztbe teszi a lábát; Megosztottam velük ezt az információt, hogy az Angyalok azt akarják tőlünk, keresztbe tett lábak nélkül üljünk azon rombolás végett, amit az tesz a beállításainkkal. Meglepetésemre, mind egyetértettek és azt mondták nekem, hogy tudtak erről és megpróbálják kijavítani ezt a szokást. Lenyűgözőnek találtam a válaszukat, és elismerésem a mi Angyali és Galaktikus medikus csapatainknak.

Egy másik ezt megerősítő történet az anyámtól való. Ő nyolcvanegy éves. Beszélgettem vele telefonon, amikor azt mondta nekem, hogy minden alakalommal, amikor keresztbe teszi a lábát, fáj a háta. Elismerte, hogy tudott arról a károsodásról, amit tett ezek alatt az évek alatt az által, hogy keresztbe tette a lábát. Én nem mondtam egy szót se neki. Megmosolyogtam és támogattam a meglátását, hogy helyesen kell ülnie. Ismét jó munka volt medikus csapatok!

Találkozás a Bellatrixiekkel

A Bellatrixiek dinoszaurusz/reptiod hibridek. Ők az Anchara Szövetség korábbi tagjai, legfőbb ügyintézőkként tevékenykednek a Drakóni Birodalom számára. Kilenc évvel ezelőtt, őket jelölte ki az Anchara szerződés, és a Fény Galaktikus Föderációjának tagjaivá váltak.

Ahogy a számítógépnél ülve végeztem néhány helyesbítést, Sheldan odajött hozzám, és kijelentette, hogy a számítógépnél töltött időm lejárt.  Ez volt az a fordulat, hogy tovább folytatta a mi galaktikus szomszédainkról szóló könyvének írását. 

Mondtam neki, hogy már majdnem végeztem; Épp csak 10 percre van szükségem. Megértette és tovább folytattam az írást.

Hirtelen egy égető, elektromos érzést tapasztaltam - nagyon sűrű energiáknak és frekvenciáknak a bombázását magam körül. Aztán egy energiarobbanás ütését éreztem lenn a lényem központjában. Az émelygés hulláma járta át az egész testem. Szédülés kavargott a testemben, mint egy tornádó a gerincem körül, és még azt vettem észre, hogy másrészről rendkívül nyugodt voltam. A számítógépünk fölé görnyedtem és Sheldan-nek kiabáltam.

"Azt hiszem beteg leszek. Nem tudom mi történt, annyira hirtelen volt." Ahogy ezeket a szavakat mondtam, az émelygés emelkedett, és két Lény arca jelent meg a szemeim előtt. Elnézést kértek azért, hogy ilyen erővel és intenzitással érkeztek.

Hálás voltam azért, hogy az intenzív fizikai érzés olyan gyorsan el is tűnt, ahogyan az érkezett. Ugyanakkor, amikor ez a két hüllő arc megjelent a tudatosságomban, rendkívül megijedtem.

Aztán felfogtam, hogy Sheldan székében voltam és ők rá számítottak. Végül is nekik volt találkozójuk. Továbbítottam Sheldannak amit tapasztaltam, és ő egy nagyon tárgyilagos módon válaszolt, "Ó igen, ma találkozok a Bellatrixiekkel. Időben itt vannak."

Gyors akartam lenni, és azonnal otthagytam a számítógépet. Aztán tettem egy tudatos döntést, hogy belélegzek, szánok egy pillanatot arra, hogy központba helyezzem magam, és belebonyolódjak ezzel a két lénnyel egy beszélgetésbe. Végül is a szomszédaim.

Bemutatkoztam nekik és lekommunikáltam, hogy szívbéli vágyam volt megismerni őket. Egyetértettek, és most egy harmadik Lény csatlakozott hozzájuk. A kommunikációnk telepátián keresztül zajlott. Nem vagyok jártas a komplett érzésekkel együtt szimultán érkező képek és hangok megfejtésében, de megteszek mindent, hogy megosszam a tapasztalásomat.

Megint elnézést kértek. Meg fognak tanulni "lágyan sétálni". Megmutattak nekem egy képet a mi motoros bandánkról, a Pokol Angyalairól. Úgy ismeretesek, hogy "megrohamoznak" egy helyet az energiáikkal, mindenkinek azt üzenve: "Húzzatok odébb, megérkeztük. Ne húzzatok ujjat velünk!" És mégis amint megismersz néhány motorost személyesen, felfedezed, hogy nekik is van egy szelídebb oldaluk. Eónok óta, a Bellatrixiek zsarnoki hűbérurakként mutatták magukat a galaxisunkban. Ők voltak a Drakóni Birodalom elnyomó uralkodó osztályai. Most átalakulnak. Azon igyekeznek, hogy a galaxisunk megbízható tagjaiként fogadják el őket.

Láttam az egyik oldalukat, ami elég őszintén meglepett engem. Nagyon kíváncsi Lények, a szívük jóindulatú. Arra vágynak, hogy kapcsolatba kerüljenek a Földi emberekkel és meggyógyítsák a múltunk sebeit. Ki akarják cserélni velünk saját perspektívájukat megosztott történelmünkről. Ők olyan 3D-s Lények, akik a saját felemelkedési eljárásukon mennek keresztül. Nagyon büszkék arra amit rövid idő alatt elértek. Nagy büszkeséggel egy olyan új társadalmat hoznak létre, ami aktívan részt vesz a Galaktikus Föderáció tanácsaiban.

Ahogy a félelmem emelkedett, időt szántam rá, hogy megnézzem az új szomszédaimat igazán. Megcsodáltam a többszínű pikkelyes bőrük vonzó foszforeszkáló minőségét. A zöld és a sárga számos árnyalata volt némi narancs-vörössel kombinálva. A sárga szemeik nagyok és kiállóak voltak, és több melegséget hordoztak annál, mint az valaha is lehetségesnek gondoltam. Mivel telepátián keresztül kommunikáltunk és a szájukat soha nem nyitották ki, nem láttam a borotvaéles fogaikat.

Megköszönték nekem, hogy elismertem szép bőrüket. Ez meglepetésként ért engem. Természetesen hallhatják a gondolataimat. Nagyon hálásak voltak, hogy értékelni tudom többszínű bőrük nagyszerűségét. Ez reményt adott nekik, hogy idővel és tapasztalattal, a Földi emberek megtanulják elfogadni őket. Szívükből a legszeretőbb ölelést küldték. Könnyekre fakasztottak. Beismerték, hogy akárhogyan is, még meg kell látniuk a szépséget egy ember fizikai megjelenésében.

Elmondták nekem, hogy kutatták a humort, amivel az egész galaxisban szembetalálkozhatunk. Ügyelnek arra, hogy nagyon komoly, tekintélyes Lények legyenek, és a humor olyas valami, amit még magukévá kell tenniük. Különösen rosszak a Földi humor megértésében. A legtöbb humor mások balszerencséjéről szól. Miért vicces ez? Nem tudtam válaszolni nekik, mert én sem kapcsolódok a legtöbb humorhoz ami a Földbolygón található. Ez az egyik oka annak, hogy azt éreztem, nem tartozom ide, és hogy egy másik bolygóról kellett érkeznem.

Emlékeztettem őket rá, hogy "lágyan sétáljanak" majd amikor eljönnek meglátogatni minket. Most megértettem első kézből azt amit Sheldan megtapasztal amikor különféle csoportok eljönnek, hogy osztozzanak vele. Ő megtanulta áthidalni ezeket az energiákat; Én most tanulom.

Kifejezték őszinte szándékukat nekem azzal kapcsolatban, hogy jóvátegyék azokat az atrocitásokat, amiket véghezvittek korokon át. Elengedik ön-szolgáló hozzáállásukat, és megtanulják magukra ölteni azt az örömöt, amit kapnak amikor mások szolgálatában állnak. Szeretnének egy gyengéd bemutatást adni magukról azoknak, akik megtudják nyitni szívüket, és meg tudnak bocsátani azoknak, akik ők a múltban voltak, és el tudják fogadni azt akik ma. Nyitottak arra, hogy csatlakozzanak azokhoz, akik szeretnének egy megtapasztalást szerezni álomállapotban. Ha nyitottabbak és elfogadóbbak tudunk lenni, valószínűbb, hogy be fogunk vonzani egy "másvilági" tapasztalatot. Megosztottak velem egy a Földön lévő Fénymunkások között népszerű idézetet: "Emlékezzetek, hogy mi Spirituális Lények vagyunk, akik dinoszaurusz tapasztalattal rendelkeznek". Cserébe elmosolyodtam, és viszontlátást kívántunk a következő találkozásunkig.

Zárszó
Globális társadalmunk következő evolúciós lépése galaktikus társadalommá válni. Közeledünk ahhoz az isteni időponthoz, amikor ismét aktív szerepet játszhatunk a galaxisunkban. Több millió bolygó, csillagrendszer és csillagnemzet van ott számunkra, hogy meglátogassuk.

Amíg Sheldan írta ezt a könyvet, az otthonunk vibrációs frekvenciája meg lett emelve, lehetővé téve számomra, hogy kommunikálhassak néhány galaktikus szomszédunkkal. Kértem ezt a lehetőséget egy egészen kis ideig, és elragadtató volt számomra. Végül megnyílt a telepatikus képességem! Mindazonáltal amióta Sheldan befejezte a könyvet, az otthonunk visszatért a "normál" frekvenciájára. A telepatikus kapcsolatom eltompult; megritkult és nem olyan tiszta. Mindazonáltal rendkívül értékelem azoknak a tapasztalatoknak a mélységességét, amiket ennek a könyvnek az eredményeként szereztem.

Ezek a találkozások megváltoztatták az életemet. Supa feltétel nélküli Szeretete kiterjesztette a szívemet. És a Bellatrixiek lehetővé tették számomra, hogy túljussak a félelmemen az által, hogy megmutatom magamnak, megvan a képességem Szeretni Isten összes Teremtményét.

Ez a Föld végzete, hogy fejlődjön; a mienk pedig találkozni galaktikus szomszédainkkal. Egyetlen célja ennek a könyvnek bemutatni nektek néhányat a szomszédok közül úgy, hogy emlékezni tudjatok kik ők, és kik vagytok ti a velük való rokonságban, valamint a bolygó előkészítése az újraegyesülésre. Ők őszinte barátságukat és evolúciós tapasztalataik bölcsességét ajánlják nekünk.

Köszönöm Sheldan ezt a nagy lehetőséget. Igazán örökké hálás vagyok.

Selamat Ja!
Colleen Marshall
Maui, Hawaii, 2004. Október

Vissza az előző oldalraGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/