A Mennybolt Leírása (részlet)

Sheldan Nidle és Virginia Essene: You Are Becoming a Galactic Human (Galaktikus Emberekké Váltok) c. könyvéből

Sheldan Nidle közvetítése

“...a háborúzó birodalmak vezetői úgy döntöttek, hogy megtámadják a kristálytemplomokat. Ezek a templomok szolgáltak azon kristályhálózat otthonául, ami a Mennyboltot a Föld felszíne felett helyén tartotta. A háborúzó felek, ezt a mérhetetlen mennyiségű megfagyott kristályos vizet tekintették utolsó mentsvárként. Ráadásul, a három háborúban álló birodalom azt hitte, hogy csak annyi víz fog belőle lezuhanni, ami az ellenség területét árasztja el, őket azonban nem érinti majd. Sajnálatos módon, a támadásokat egyszerre indították meg a kristálytemplomok ellen, és pont elegendő kristályhálózatot pusztítottak el ahhoz, hogy megbontsák az égen a Mennybolt szerkezetét. Ez a következmény véget vetett a Mennyboltnak, és több millió gallon víz zuhant le az égből, melyet a történelemben, és a Bibliában is a Nagy Vízözönként említenek.

Tekintsük át most röviden, hogy miből is állt a Mennybolt, és fejtsük ki, hogy mi történt vele. A Mennybolt egy hatalmas kristályos vízpajzs volt, ami két szinten helyezkedett el, az első réteg nagyjából 4,5 - 5,5 km magasságban a Föld felszíne felett, a második réteg pedig körülbelül 10,5 - 11,5 km magasságban a Föld felszínétől. Mindkét réteg a bolygót támogatta, jól felépített életet adó légkörrel látta el azt. Amikor a Mennybolt lezuhan, azt atmoszféra megnyílik. Ez a helyzet pedig megengedte volna a Föld felszínére veszélyes sugárzások behatolását, és olyan instabil légtömegek keletkezését tette volna lehetővé, amit ma időjárásnak, vagy nagyon változékony klímának hívtok.Firmanent 2 (Mennybolt 2)
10 km - 11,5 km magasan a földfelszíntől

Firmanent 1 (Mennybolt 1)
4,5 km - 5,5 km magasan a földfelszíntől
A Mennybolt fagyott vízréteg (jég) volt, ami úgy nézett ki, mint egy kristály tiszta üveglencse. A napnak bizonyos időpontjain, amikor a fény visszatükröződött, egy tükörként szolgált, mely az alatta lévő világot tükrözte vissza. 
Világszerte Kristálytemplomok tartották fenn a Mennyboltokat.
A Mennyboltok Krisztus előtt kb. 9500-ban még helyükön voltak. Az első Mennybolt egyik fele akkor omlott össze, amikor Atlantiszt elpusztították. A Mennyboltot a Líbiai/Egyiptomi Birodalom mesterséges módon Kisztus előtt 9400-ban helyreállította. Azonban Krisztus előtt kb. 4000-ben mind az első, mind pedig a második Mennybolt is teljesen elpusztult a Rámai-Líbiai-Egyiptomi háborúban, és ennek eredménye volt a Nagy Vízözön. 

A Mennybolt egy fagyott vízréteg (jégréteg) volt, ami úgy nézett ki, mint egy tiszta üveglencse. Bizonyos időpontokban a nap során, amikor az a fényt visszaverte, a lenti világot tükrözte vissza.; Mindenütt a Földön, kristálytemplomok tartották fenn az égboltokat.; Az Első Mennybolt 4,5 - 5,5 km magasságban a földfelszíntől; A Második Mennybolt 10,5 - 11,5 km magasságban a földfelszíntől.

A Mennybolt fennállásának idején nem volt eső, nagyon kevés volt a szél, és évszakok nem igazán léteztek. Amikor az együttes támadások a kristálytemplomok ellen végbementek, túl sok pusztult el közülük, és ez a rombolás hatalmas lyukat ütött a Mennybolton. Ez a hatalmas lyuk destabilizálta az egész Mennybolt-rendszert, és leromlása végett következett be a nagy felhőszakadás. Egyetlen gyors csapásban, egy hatalmas kataklizmikus özönvízben pusztult el a Ráma Birodalom, az Egyiptomi Birodalom, és a Sumér Birodalom. Ez az özönvíz kiterjedt az egész világra, és beterítette az amerikai kontinenseket, Ázsia további részeit, Európát, Afrikát és az óceáni medencéket.

Az amit maga után hagyott, nem csupán egy kb. 40 napig tartó esőzés volt, hanem egy teljesen új világ is. Valósággal elmosta az emberiség régi történelmét, és mindaz ami fennmaradt, csak szájhagyomány útján terjedő történetek és legendák voltak. A földi embereknek látniuk kellene, hogy mit is jelentenek valójában ezek a legendák. A vízözön után jött az a világ, amit a ti őseitek teremtettek, és amiben még ma is éltek. Ezen korábbi ősi idők népei és uralkodói, az isteneitekké és az istennőitekké váltak, az ő koruk vált a mitológiai Aranykorrá. Nektek egy népként, fel kell fognotok azon történet jelentését, melyet    a fentiekben felvázoltunk, és azt is, hogyan kapcsolódik a történet ahhoz, ami történni fog bolygótokon.”

Vissza az előző oldalraGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/