A Földreszállás Előtti Forgatókönyvek
Részlet a Sheldan Nidle Landings 101 - A detailed guide to prepare you for the landings... (Landolások 101- Részletes segédlet a földreszállásokra való felkészülésre...) című DVD anyagból. A részlet VIDEO formában az alábbi linken megtekinthető:

Landings 101 - Pre-Landing Scenarios

Sheldan Nidle

Landolások 101 - A Földreszállás Előtti Forgatókönyvek

Mielőtt belekezdünk a konkrét leszállási folyamat elemzésébe, az előírásokba, előbb ismételjük át a leszállás előtti eseményeket, az általános elképzelést arról, hogy mi fog történni a leszállások előtt! Nézzük meg az első diát!

A Leszállást Megelőző Forgatókönyv Ismétlése:

1. A jóléti alapok kézbesítése.
2. Az Egyesült Államok jelenlegi kormányának eltávolítása.
3. Az IRS (Internal Revenue Service - azaz az amerikai adóhivatal) és a Federal Reserve (Szövetségi Tartalék) megszüntetése.

(hogy mindez mit jelent, azt a következő dia végén fogjuk elmagyarázni) kérem a következő diát!

4. Visszatérés az Amerikai Alkotmányhoz és a Polgári Joghoz (Common Law).
5. Átmeneti Amerikai kormány, mely mintegy 9 hónapig van hatalmon.
6. Az Átmeneti kormány bejelenti a Galaktikus Föderáció létezését.

Most tekintsük át mindezeket egy kicsit részletesebben!

Mit tesz az Átmeneti Kormány I.?

1. Véget vet a háborúnak Irak és Afganisztán között, és béketárgyalást kezd a Közel Keleten.
2. A Szövetségi Takarék Bankot (Federal Reserve Bank) a „Treasury Bank”-al helyettesíti (amely valóban Központi Bank).
3. Eltörli az IRS-t (az adóhivatalt) és véget vet a jövedelemadónak.

Nézzük meg ezt egy kicsit részletesebben, csak egy kicsit, mert más dolgokról is szeretnék beszélni. Mindössze szeretnék egy képet adni Önöknek arról, hogy … az emberek azt kérdezik .. jó, de mi fog történni ez előtt az egész előtt? Erről szeretnék egy összképet adni.

Tehát:

Véget vet a háborúnak Irak és Afganisztán között, és béketárgyalást kezd a Közel Keleten - 
Lényeges, hogy a világ egy békés és harmonikus hely legyen. Ezért véget kell vetni annak a káosznak, amit az Irak és Afgaisztán között zajló háború jelent. Békés időszkanak kell lennie.

Másodsorban: Szükség van egy békekonferenciára, mely rendbe hozza a bolygó legnehezebb problémáját, ami a  Közel Kelet. És ekkor nem csak, hogy béke lesz a bolygón, hanem az ezt formáló és enyhítő Galaktikus Föderáció megteremti annak a feltételeit, hogy a bolygón mindenki tudomást szerezzen arról, hogy Földön most legalábbis lehetőség van egy békés korszakra.

Ezenkívül van néhány itthoni (belföldi) esemény is, aminek meg kell történnie.

Az Átmeneti Kormánynak át kell alakítania a Federal Reserve-t és az Adóhivatalt két olyan szempont figyelembevételével, amit az Alkotmány kíván meg. Az Alkotmány azt követeli, hogy legyen egy valódi Központi Bank. Ez egy olyan bank, amely együttműködik az USA Pénzügyminisztériumával, és amely valóban nyilvános épület, mivel a jelenlegi Federal Reserve Bank (Szövetségi Takarék Bank) valójában magán bank. Ami pedig az adóhivatlat illeti, az nem más mint egy pénzbeszedő intézmény a Federal Reserve Bank (Szövetségi Takarék Bank) számára. Ezért a Federal Reserve-t, (Szövetségi Takarék) meg kell szüntetni, mert alkotmányellenes.

Folytassuk a 2. számú diával!

Mit tesz az Átmeneti Kormány II.?

1. A Federal Reserve mesterségesen magas árfolyamú valutáit helyettesíti valódi nemesfém alapú valutával.
2. A kabinetrendszert újra az Alkotmánynak megfelelővé állítják vissza. – azaz véget vet a félig közkézen lévő intézményeknek. Pl: az Egyesült Államok Postahivatalának a de-privatizációja.
3. Mindezeket a változásokat és még másokat is, egy 8-10 napos országos közvetítés sorozaton jelentik be.

Az Átmeneti Kormány célja pontosan az, amit a neve is takar, hogy véghezvigye az átmenetet abba az időszakba, amit én szeretek úgy nevezni, hogy „földreszállás utáni valóság”, mely kormány szorosan együtt fog működni a Galaktikus Föderációval és ennek a bolygónak más kormányaival is az új valóságunk megteremtésében.

Amennyiben nagyobb részletességgel kívánják tanulmányozni ezt a témát, mint ahogy én most bemutattam, akkor meg tudnak nézni néhány DVD-met további információkkal:

DV-711 – Humanitys Future: First Contact and NESARA (Az Emberiség Jövője: Az Első Kapcsolatfelvétel és a NESARA)

DV-713 – Living in a Galactic World (Élet egy Galaktikus Világban)

DV-709 NESARA (National Economics Stabilization And Reformation Act – Nemzeti Gazdasági Stabilizáció és Reform Törvény) – Creating a New Reality (Egy Új Valóság Megteremtése)

Ezek egy teljesebb képet adnak arról, hogy mi történik, és lehetővé fogják tenni, hogy teljesebben megértsék az eseményeket. Amikor ezek a földreszállások megkezdődnek, érteni fogják, hogy miért éppen így zajlanak. Illetve jobban meg fogják tudni érteni a valóság átalakulását.

Vissza az előző oldalrahttp://www.youtube.com/watch?v=nrbWb1KCA3gGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció




http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/