A Fák Beszélnek (2. rész)   Mi Fák, a Veletek való Kapcsolatra Vágyunk

A Fák Népe vagyunk, nyári lombba öltöztetve készen állunk rá, hogy dalra fakadjunk és melódiánkat a távoli vidékekre hintsük. Öröm a nyár megtapasztalása, és most a napfordulónál, az évszakok demarkációs vonalánál vagyunk, és készen állunk, hogy a szunnyadó téli hónapok után a Földbe mélyedjünk erre a termő szezonra, amikor gyorsan növekszünk. A nyári évszakokban minden élet ezt a kirobbanó növekedést tapasztalja, és minden élet a forró napra vágyik.

Mai beszélgetésünk rólatok fog szólni - a mi fiú és lány embertestvéreinkről, akik mellettünk helyezkednek el a felszínen - és mégis alig ismertek el, vagy tekintetek ránk úgy, ahogyan glóriánk teljességében állunk előttetek. Őrszemekként állunk itt, rátok várva, hogy szenteljetek figyelmet nekünk -  hogy beszélgessetek velünk -, hogy megérintsetek minket, hogy öleljétek körül törzsünket karjaitokkal amennyire csak átéritek. Erre a fizikai kapcsolatara vágyunk veletek - ez a megfogási kontaktus az, amikor végre valahára meg tudjuk ölelni egymást. Ugyanis az ágaink elérnek hozzátok, hogy megérintsenek titeket, és a leveleink a földre hullanak, hogy felvegyétek és a kezetekben tartsátok. Mindig elérünk hozzátok dalunkkal, amit a szél juttat el hozzátok, ha ráhangoljátok füleiteket, hogy meghallgassátok - mivel mi hangosan és tisztán énekelünk, így melódiáink messze szállnak. 

Mélyen ide gyökerezünk, és nem hagyjuk el a Földi síkot az emberiség átmenetele nélkül. Igen, néhány lélek közülünk elhagyta már kéreg testét - de a legtöbben közülünk kéregbe zárva itt maradunk arra a felemelkedésre várva, amit végeztek. Az emberek rövid életéhez képest oly régóta megtestesültünk már, amit nem kívánunk most elhagyni ilyen rövid idővel azelőtt, hogy a felemelkedés hulláma megtörténik. 

Itt állunk álláspontunkban megerősödve, erős elhatározással arra vonatkozóan, hogy itt maradjunk a felszínen, és az összes életformával és a Földdel magával együtt emelkedjünk fel. Nem fogjuk elhagyni pozíciónkat. Túl nagy most a tét, és mindegyikünkre szükség van... a Fényünk kulcsfontosságú ebben az időben, hogy létrejöjjön az a Fényhullám, ami felemelkedési módba fog hajtani minket. 

Ha az emberek kommunikálnának minden más életformával, akkor tudnátok, hogy mi történik a Földön, és jobban képesek lennétek előkészíteni magatokat a Föld azon változásaira, melyek gyorsan elérkeznek. A tudásnak a tőletek való visszatartása az, ami a körülöttetek lévő élettel kapcsolatos tudatlanságban tart titeket.   

Itt vagyunk, hogy segítsünk nektek megérteni az életet, ha napi szinten időt szántok rá, és figyelmet szenteltek nekünk, és becsatlakoztok a mi hatalmas könyvtárrendszerünkbe... csak egy napi kommunikáció velünk, megadja azt az iránymutatást, amire szükségetek van, hogy irányba állítsátok életeteket, és megadjuk nektek azt a tudást, ami szükséges annak megértéséhez, ami történik, és elő tudjátok készíteni magatokat arra, aminek meg kell történnie bolygószerte. Itt állunk hát, arra várva, hogy elismerjetek minket, és csatlakozzatok a szívünkhöz egy Fával való Összeköttetés végett - soraink mindig nyitva állnak, és ez ingyen van.

Kapcsolódás az Elementálokhoz

Az Elementálok vagyunk, és itt vagyunk veled, miközben a számítógépednél ülsz. Ott vagyunk mindenütt körülötted amint hívsz és tanácskozol velünk. Mi is együtt fogunk működni veletek, és el fogjuk juttatni üzeneteinket. Üzeneteink színesíthetik a Fák Népének üzeneteit. Most kezdhetjük.

Mi vagyunk az Elemetálok Birodalma, és mi is része kívánunk lenni ennek a könyvnek. Itt vagyunk a tartományotokban, mivel ugyanolyan szokványosak vagyunk mint ti. Most annyira sokan vagyunk itt, hogy elárasztjuk a környezeteteket, és elkísérünk titeket minden sétátokra amit a természetben tesztek. Itt vagyunk, hogy társ-teremtőkként, partneri viszonyban működjünk együtt veletek. A mi fajunk így fejlődik. Egyekként kell együttműködünk veletek, hogy gyorsabban fejlődjünk. A fajotok visszafelé fejlődött, mert elvágtátok magatokat tőlünk, és minden más életformától a Földön. Most itt az idő, hogy elismerjétek létezésünket, és kapcsolatba lépjetek mindannyiunkkal. Az elementáloknak sok különböző fajtája van, és mind az emberekkel való együttműködésre vágyik. Ez az, amiért mi itt vagyunk a Földön - nem különválasztva, hanem együttműködve egymással. Többet meg tudtok érteni arról, hogy mit próbálunk közvetíteni felétek az által, hogy Tanis Helliwell Nyár a Leprechaunokkal (Summer with the Leprechauns) c. könyvét elolvassátok. (Ez egy igaz történet.)

Az a következő lépés evolúciótokban, hogy kapcsolódjatok a Fákhoz, és most hozzánk, az Elementálokhoz - különösképpen a saját Elementál Testetekhez, aki arra vár, hogy tudatossá váljatok az ő létezéséről. Meg fogunk tanítani titeket manifesztálni, és megtanítunk titeket álmaitok társ-teremtésére. Hát kapcsolódjatok hozzánk, ahogyan mi is kapcsolódunk hozzátok. Bárhol is legyél, meg fogsz találni minket, de különösképpen kint a Természetben, ahol csend és nyugalom van. Ott várunk titeket. Jó napot kívánunk.
Mi Vagyunk A Lélegzeted

Üdvözlet. A Fák Népe vagyunk, és itt állunk feletted, ahogyan gépeled üzenetünket. Azokról az eljövendő időkről éneklünk nektek, amikor a Föld felszíne megszabadul a zsarnokságtól, és amikor a népünk képes lesz a tiétekkel együtt szabadságban állni, az eltaposástól, felégetéstől, vagy a kivágástól való félelem nélkül. 

Tudjuk, hogy nektek is szükségetek van élettérre, ahogyan nekünk is több hely kell közösségeink számára, hogy kiterjesszük gyökereinket és ágainkat, mivel szorult helyzetben vagyunk az élőhelyünkön, ugyanis egyre többet és többet vágnak ki közülünk, hogy helyet csináljanak bevásárlóközpontjaitoknak, házépítő projektjeiteknek, és a legeltető területek számára. Úgyszintén kiszakítanak a földből minket a lakhelyeinkre való tekintet nélkül, hogy ásványokat tudjanak bányászni a Földön. Igen, nekünk Fáknak is vannak lakhelyeink. A szárazföld a mi lakhelyünk, és nem szeretjük, ha megsértik bármelyiket is, vagy kivágnak, hogy eltávolítsanak minket az útból, hogy le tudjanak fúrni a Föld testébe eltávolítani életet fenntartó dolgokat. 

Nincs különbség közöttünk és más életformák között. Szükségünk van saját lakhelyeinkre, hogy ott éljünk, és elegendő hely, valamint védelem hiányában nem tudunk gyarapodni. Annak félelmében élünk, hogy megkárosítanak, megcsonkítanak, és kivágnak, ahogyan más életformák is ezt érzik, amikor az élőhelyüket fenyegetik, és szándékosan megsemmisítik, hogy az emberek kiterjeszkedhessenek anélkül, hogy tekintettel lennének másokra, akik úgyszintén a mi nagy Földünk testén osztoznak. 


Ez a Természet kigúnyolása. De az emberek felébrednek, és felfogják, hogy a Természet egésze része a Teremtésnek, és a Természet egésze mindannyiótokat is jelent. Semmi elválasztottság nincs közöttünk. Ez egyre láthatóbbá fog válni a tömegek számára, ahogy a kormányok folytatják valódi otthonotok rombolását, ahol éltek. Végül képesekké váltok rá, hogy megcsináljátok a kapcsolatot a Föld jóléte és a ti jólétetek között. Nem tudtok nélkülünk élni.

Mi adjuk nektek az oxigént, hogy belélegezzétek, és ti adjátok nekünk a széndioxidot, amit mi nekünk kell belélegeznünk - ez az élő energia teljes ciklusa - mi vagyunk a be-lélegzésetek, és a ti ki-lélegzésetek a mi be-lélegzésünk - ha az egyikünk kihal, a többiek azonnal követik. Ez az élet ciklusa, amitől minden függ. Mind szükségünk van egymásra az élethez, és ti még csak most fedezitek fel ezt a függőséget. Az összes faj része ennek a nagy ciklusnak, és az összesnek tökéletes működésben kell ezt tartania. Ez az élet nagy ritmusa, amit mi együttesen teljesítünk. Minden egyedülálló faj, minden egyedülálló növény, minden kő hozzájárul a Teremtés átfogó tervéhez, és bármelyikünk nélkül az élet végül össze fog omlani, ahogy a bioszféra összeomlásának részeként minden alkalommal egy faj kipusztuláson keresztül elveszik, az emberiség háborúi, és a mi szent élőhelyünkre való behatolás miatt. 

Értitek ezt? Most azt kérditek, hogy "Mit tudok én, egy személyként tenni?" Nagyszerű, meg fogjuk adni a választ. Abba tudjátok hagyni a virágokra való rálépést séta közben, vagy hogy kiszeditek őket az asztalaitok díszítése számára. Tisztelhetitek is a táj szépségét annak lerombolása helyett. Megvédhetitek az élőhelyeinket úgy, hogy mellénk álltok amikor a buldózerek jönnek otthonunkba, hogy kivágjanak minket. Eléjük állhattok, épp ahogyan kiállnátok gyermekeitek védelme érdekében, ha sérelem akarná érni őket, vagy ha valaki bejönne a házatokba, hogy elvigye őket. Mi is a családotok vagyunk - nem emlékeztek erre? Emlékeztetünk titeket, hogy minden élet a Teremtés Nagy Családjának része, és mind olyan kapcsolatban állunk, amit még el sem tudtok képzelni. Kapcsolatban állunk a Teremtő nagy életerején keresztül - kapcsolatban állunk a Lelkeinken keresztül! Igen, az összes lelkünk Egy Lélek, csak különböző ruhába öltözve, hogy beteljesíthessük azt az életkört, ami a Földön való élet gyarapodásához szükséges. Mi mind adunk, veszünk egymástól, hogy mindannyiunknak meg legyen mindenünk, amire szükségünk van. De mi nem vesszük el egymás életét. Csak kicseréljük az élet ajándékait, amivel megszülettünk, azzal a céllal, hogy fenntartsuk egymást. Ez az élet köre, és ti is részei vagytok, nem vagytok elválasztva tőle. 

Hát csatlakozzatok hozzánk most, még mielőtt túl késő lenne. Együtt mi erős bástyák vagyunk, és a mi egységünk egy olyan akadály, melyen nem lehet áthatolni. Mi vagyunk a Fény, és együtt mi túl tudjuk ragyogni a sötétséget. De együtt kell állnunk, és nem engedhetjük, hogy bárki, vagy bármi megosszon minket. 

Összetartjátok a családotokat ugye? Nem engeditek meg senkinek, hogy eltávolítsa gyermekeiteket otthonotokból ugye? Nagyszerű, a családotok vagyunk, így hát ne engedjétek, hogy eltávolítsanak minket otthonainkból - ami ez az egész Föld. Egyikünket sem kellene eltávolítani otthonainkból semmilyen okból kifolyólag. Bárhol is telepítettek le minket, az az otthonunk - legyen az egy házban, egy erdőben, vagy az Óceánban. Ez a mi otthonunk, és a birtokháborítás nem része a Teremtés Isteni Tervének. 

Mi Fák nem jövünk be a ti házaitokba és nem vesszük el a gyerekeiteket ugye? Nagyszerű, ne gyertek be a közösségeinkbe és ne vigyetek el minket tüzifának. Bőséges szabad energia van mindenütt, ami csak arra vár, hogy csapra verjék. Nincs szükségetek a mi testünkre, hogy fényt gyújtsatok, és persze nekünk sincs szükségünk a ti testetekre, hogy meleget adjon nekünk. Önmagunkat szolgáljuk. Valójában a Föld nyújtja mindazt, amire valaha szükségünk volt növekedésünkhöz és kényelmünkhöz, kivéve a karbon dioxidot, amit ti lélegeztek ki nekünk. 


Ugyanez vonatkozik rátok is. A testetek eredetileg el volt látva minden olyan belső mechanizmussal, amire szükségetek van ahhoz, hogy melegen tartson titeket a teleken, és hűvösen a nyarakon. De elvesztettétek a veletek született belső szabályzásnak ezt a szerkezetét, ahogy egyre inkább a városi életet használtátok ahelyett, hogy odakint a Természet földjén élnétek. Elveszítettétek kapcsolatotokat a Természettel, ami az önmagatokkal való kapcsolatotok. Testetek úgy lett szánva, hogy ön-szabályozza belső hőmérsékleteteket, hogy melegen tartson titeket télen, és hűtsön nyáron, így egész éven át odakint élhettek. Tudtátok ezt? A "Ringing Cedar (Csengő Cédrus) sorozatok" könyvsorozat élő példája annak, amiről beszélünk. (Az 1. könyv az Anastasia, Vladimir Merge-től, www.RingingCedars.com) ***Szerkesztői megjegyzés: A könyv magyar nyelven a is elérhető a www.anasztazia.hu linken.

Isten az ő teljes tökéletességében szintén tökéletességetek teljességére készített titeket, de életmódjaitok csökkentették tökéletességeteket, és a DNS-eteket megbabrálták a sötét erők által, akik irányítani próbálták evolúciótokat, és egy csiga lépteire lassítani azt.

Megtudni azt, hogy kik vagytok, kulcsfontosságú evolúciótok számára és tudatosságotok megemeléséhez. Amint tudjátok, hogy kik vagytok, egy olyan erővé váltok, amihez senki sem fog hozzányúlni, mivel akkor a nagy ÉN VAGYOK jelenlétetek hatalmában álltok.

Minden életforma a Földön arra int, hogy a Teremtés Egyetlen Hatalmas Erejeként csatlakozzatok hozzá - ami minden nem Fényből való lenyűgözésének képessége. Hát csatlakozzatok most hozzánk, mielőtt túl késő lenne.

Mi vagyunk a Fák Népe. Jó napot kívánunk.

A Virágok Népe Küldi Szeretetét

Legkedvesebb emberek a Földön, mi vagyunk a Virágok Népe Catharia-ból, akik itt vagyunk hogy mi is vezessünk titeket, és elhozzunk nektek a Mennyei Világból származó illatokat és szagokat, a mi finoman és szépen megformált Fénytesteinken keresztül. Ugyanis mi is Fény vagyunk, azonban a ti öt érzéketek még nem detektálja a mi vibrációnkat.

Hullámok árjában áramoltatjuk Fényünket hozzátok, amikor mellénk térdeltek, hogy megszagoljátok illatos szirmainkat, vagy megérintitek a törzsünket. Ez különösképpen a Homorú Földön van így, ahol az emberek összeköttetésben vannak velünk az ő teljes tudatosságukban. Hamarosan ti is így lesztek, és akkor társaloghatunk és együtt játszhatunk veletek. Igen, imádunk játszani, és tesszük is azt könnyedén. Bár vándorolni nem tudunk, de nevetésünket és a hangunkat bármikor meghallhatjátok, amikor a szomszédságunkban vagytok, és tudunk játszani a gondolatainkban, a vízióinkban, és énekelhetünk mindenkinek, aki körülvesz minket. Ha mélyen hallgattok, meghallhatjátok dalainkat, velünk együtt énekelhettek. Meghívunk titeket az auránkba, és az életünkbe.
 
A Spirituális Hierarchia küldött ide minket, hogy vezessünk titeket a felemelkedésbe, és hozzuk el nektek a Mennyország szépségét. Ugyanis ahogyan összekapcsolódtok szépségünkkel, a Mennyországhoz kapcsolódtok. Ez egy és ugyanaz. Mivel a szépség az aki vagy, és mi itt vagyunk, hogy emlékeztessünk erre az igazságra. Szeretetünket küldjük ki nektek a tavasz szirmain és aromáin át, melyek a levegőben szállnak. Kapjátok el őket és csatlakozzatok hozzánk. Várjuk látogatásotok. Mi vagyunk a Virágok Népe a Föld mélyéről.

(Kivonat a TELOS: Original Transmissions from the Subterranean City beneath Mt. Shasta, by Dianne Robbins c. könyvből)


Az Egységtudatosság Vibrációja

Üdvözlet a Fák Népétől és az Elementáloktól:

Nagy nap ez a Földön... egy olyan idő, amikor a Teremtő valóban össze tud olvadni az ő Teremtményével egy irigylésre méltó formában... ahol mindenki igazán elismerheti azon erő Forrásának a létezését, mely bolygókat és Univerzumokat teremt. Ugyanis semmi sem marad rejtve most... minden fel lesz fedve, és minden ismerni fogja Készítőjét. De annál is több, hogy mindenki tudja majd, hogy a mi Készítőnk mi magunk vagyunk egy olyan formában, amelyet azért választottunk, hogy abban kísérletezzünk. 

És mi, a Fák, a kérget választottuk, hogy abban kísérletezzünk, és más fajok más formákat választottak a kísérletezésre... mert az élet mind kísérletezés? Mi más lehetne? Létre kell hozni és fel kell tárni, és egészen addig ki kell terjeszteni a létezésre vonatkozó lehetőségeinket, míg Istenekké és Istennőkké nem válunk, és meg nem tanulunk csillagokat teremteni magunknak. Ez az, amiről az összes élet szól. Meg kell tanulni mindent önmagunkról és másokról, akik osztoznak velünk az otthonunkat adó bolygónkon. Sokan vagyunk, akik osztozunk bolygónkon, és tisztelnetek kellene a sok változatos faj közül mindegyik kombinációját. Ez csillagászati és annyira változatos természetű, és mindenki, és mindegyik annyira élő, és annyira tudatos az ő létezéséről, és a teremtésben való helyéről. Hát szívesen látunk titeket a teremtés klubjában, és mivel már része vagytok,  azt kérjük tőletek, legyetek tudatosak a teremtésben elfoglalt helyetekről, és ne bitoroljátok mások helyét, se másoknak a létezésre vonatkozó jogait.

De a tudatos lét az első - mert amint tudatosak vagytok, elkezditek megtanulni a Teremtés Törvényeit, és akkor el tudjátok kezdeni alkalmazni azt az életetekben. A Teremtő Erők a szándékról és az Isteni Tudatosságról szólnak... de addig nem tudtok teremteni, amíg isteni feddhetetlenségben nem vagytok, és nem értitek meg a bolygókon lévő összes élettel való egységeteket. Amint megértitek a dolgok menetében való helyeteket, és csatlakoztok Isteni Forrásotokhoz, elkezditek megtanulni a szándék és a tudatosság használatát arra, hogy olyan dolgokat manifesztáljatok, amiket az Isteni Akarat, és nem valami alacsonyabb akarat szerint kívántok az életetekbe. Természetesen ez az alacsonyabb akarat ragadta el bolygótokat, és helyezte alacsonyabb mélységekbe ahelyett, hogy katapultálhatna a magasabb vibrációkba. 

Hát a vibrációk azért jönnek, mert fel kell emeljék rezgéseteket, olyan magasabb tudatossági állapotba bökdösve titeket, ahol egyre jobban és jobban összhangban vagytok Isten Akaratával, így minden gondolat, minden érzés isteni, és csak olyan döntésre juttat titeket, ami összhangban van legfelsőbb jóságotokkal, és az Anyaföld legfelsőbb jóságával. Akkor EGY BOLYGÓ EGY FAJAKÉNT együttes összhangban fogunk mindannyian dolgozni, begyűjtve azt az erőt, ami mindannyiunkat - könnyen és sebesen - az 5. dimenzióba hajt. Ez pusztán Istentudatosságunk egybeolvasztásáról szól, hogy megteremtsünk egy olyan erőt, ami megállíthatatlan. És mi, a Fák és az Elementálok, meg tudjuk és meg is fogjuk csinálni ezt. Hát olvadjatok össze velünk most, mivel az életutatok mindannyiunkat a Csillagokba vet. 


A füst kitisztult Kaliforniában, és a tüzek többségét eloltották. De több dolog jön még, több "baleset", és több célzott földrengés, és más "természetesnek" nyilvánított kataklizmák, de félelmet keltenek és elnéptelenítik a bolygót. Mi, a Fák és Elementálok, túlórázva dolgozunk azon, hogy megelőzzük ezeket a történéseket, és mi vagyunk azok a bolygón-túli erők, akik bennünk egyesültek. Az egész Föld arra készül, hogy elérkezzen abba az új pozícióba, hogy felemelkedik... és a tegnap éjszakai telihold, 2008 Augusztus 16-án, embereket hozott össze mindenütt a bolygón, hogy egybefonódjanak Fényükkel, nagy erővel a Föld tiszteletére, akaratára, és kitartására fókuszálva. Minden Fa és Elementál egyesült veletek tegnap éjjel, és a Földanyát mélyen megérintette mindaz a szeretet, amit kapott. Valóban nagy ünnep volt!   


És most a VÍZ SZELLEMEI vannak itt. Üdvözlet a Föld Vizeitől. Tudjátok meg, hogy vizeitek megtisztulnak belülről, és hogy vízellátásotok nem csökkenni, hanem növekedni fog, ahogy a Föld változásai kiemelkednek terjedelmükben. Néhány nagy meglepetés vár rátok, ahogy tudatosságotok emelkedik, és egyre több ember ismeri el a Földet önmagaként, és nem egy elkülönült entitásként. Ez az az unió, ami elhozza a mennyországot a Földre, és mind képesek lesztek tisztelni Isten nagy tervét, mely kibontakozik... mivel most van itt az idő az újjászületésre és a megfiatalodásra, és az összes élet megváltására. Micsoda idők állnak előttetek! Ragadjátok meg gyorsan, mert minden felgyorsul. Tudtok róla, hogy az óráitok a kezeteken dupla sebességgel járnak? Így a ti 24 órás napjaitok most csak 12 óra hosszúak - fele annyi időtök van a napjaitokban, mint 100 évvel ezelőtt volt. Ahogy ezek az energiák tovább gyorsulnak, hát gyorsítják vibrációtok emelkedését is, egyre közelebb hozva az Egységtudatossághoz mindannyiunkat. 


Te most MINDANNYIUNKAT közvetítesz... minden életformát a Földön, mely az Egységtudatosságban összeolvadt, és te most mindannyiunkkal összekapcsolódtál... a Föld Egységtudatosságának vibrációja és az ő összes lakója beszél most. Bekapcsolódtál a mi "telefon fővonalukra", ahol mi mindannyian társalgunk, az embereket kivéve persze. 

Minden élet EGY... csak különböző nevekkel és különböző identitásjelzőkkel rendelkeznek, de akkor is ugyanazok mind, miközben ereikben ISTEN bölcsességét hordozzák... így ahogyan emelkedtek tudatosságban, egy idő után a nevek feleslegessé válnak, mert az entitásoknak az energetikai és vibrációs kézjegyeit ismeritek fel - ez sokkal több egy névnél, amit adni tudtok neki, nem igaz? Egy sokkal finomabb összeköttetés jön létre egy olyan mindössze külső megnevezés helyett, mely nem ad olyan szintű felvilágosítást, ami a lélek belső mélységeibe vezet. 

Mi mind a Fény gyújtópontján keresztül beszélünk hozzátok - az Egységtudatosság fókuszán, ahol minden nézőpont egyidejűleg és olyan tisztán kifejezhető, hogy el tudjátok kezdeni megérteni hogyan működik az Egységtudatosság, és elkezdhetitek önmagatokat is beleszámítani ebbe. Ez elég izgalmas, amint bekerültök ebbe... és ez megadja nektek a hovatartozásotok löketét, melyre már annyira vártatok. Ez valójában a "hazahívásotok", melyre mind annyira vágytok... ugye varázslatos? Része LENNI minden Teremtésnek, ez az amik vagytok, és amint újra csatlakoztok hozzánk mindannyiunkhoz, újra ÉREZNI fogjátok azt, és tisztelettel lesztek! ÉREZZÉTEK velünk MINDANNYIUNKKAL való egységeteket, és azzá is VÁLTOK. Ez annak érzésén keresztül van, ami történik - ugyanis már ismerős számotokra.

Szíveink összefonódnak
egy isteni dalban,
hát csak érezd ahogy emelkedünk,
és lökd félre elmédet.

Intünk neked, hogy csatlakozz hozzánk szívedben, ahol minden Teremtés lakozik. Ez egy hatalmas hely, és mindenhez alkalmazkodni képes... csak te vagy, aki képes annyira kiterjeszteni kerületét, hogy beengedjen minket mindannyiunkat.


Szíved tiszta.
Szíved a Teremtő közvetlen visszatükröződése.
Szíved tükre MINDENNEK AMI VAN.
Szíved az Univerzumot tükrözi,
És az Univerzum TE vagy.

TOVÁBB a 3. részre  

Vissza az 1. részrehttp://www.RingingCedars.comhttp://www.anasztazia.huUzenetek_-_A_Fak_Beszelnek_3.htmlUzenetek_-_A_Fak_Beszelnek.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3

  A Belső Föld

“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa

A Fák és Elementálok
Kapcsolatba Lépnek

Gondoskodás
Közös Otthonunkról
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/