A Fák Beszélnek (1. rész)    

Az alábbi szöveg egy 3 részes kivonat Dianne Robbins, A Fák Beszélnek (Tree Talk) c. könyvéből 

Az eredeti dokumentum az alábbi linken letölthető:

http://www.diannerobbins.com/TreeTalk49x.pdfIngyenesen megoszthatod ezt az e-book kivonatot, de csak ebben a teljes, módosítatlan formájában. 
A teljes könyvhöz keresd fel a www.DianneRobbins.com-ot.
Copyright 2008 by Dianne Robbins, Minden Jog Fenntartva

ÉN FORMÁLOM ezen üzenetek FÖLDI COPYRIGHT JOGÁT az összes Fa és Elementál számára.

A felhasznált képek Shutterstock.com lincence alatt állnak.

Dianne Robbins további könyvei:

A Cetek Nemzetségének Felhívása

TELOS: Eredeti Közvetítések a Shasta-hegy alatt lévő Földalatti Városokból

Üzenetek a Homorú Földről

www.DianneRobbins.com
TelosMtShasta@gmail.com
585-802-4530

Ajánlás

Legmélyebb Szeretettel és Hálával ajánlom fel ezt a könyvet a Természet Világának.


Elismerésem

Lawrence M. Frank-nek eme könyv publikálásának támogatásáért.
A Szerző megjegyzése 
"Egy Fa Megölelésére" vonatkozóan


Tudtad, hogy ahogyan a Cetfélék a Föld Feljegyzéseinek Őrzőiként az óceánokban élnek, úgy a Fák is a Feljegyzések Őrzői, akik meg a Szárazföldön élnek?

A Fák egy "hatalmas kommunikációs hálózati" rendszert ölelnek fel, ami úgy továbbítja az információt, hogy a Föld összes Fája mindenütt azonnal tud mindenről ami történik. Fakéregben megtestesült Élő Könyvtárak ők, amibe mi emberekként könnyen "becsatlakozhatunk" (a "tőgyökér" - ahol mi becsatlakozhatunk hatalmas könyvtárukba). "Soraik" mindig nyitva állnak számunkra, hát csatlakozzunk be - sóvárogva várják hívásunkat. Alig várják, hogy a Fák Népeként ismerjük el őket.

Ölelj Meg egy Fát, hogy cenzúrázatlan híreket és válaszokat kapj bármilyen kérdésre - ez nemcsak a papírral spórol, hanem az ő életükkel is.

Hogyan Manifesztálta a Fák Népe ezt a Könyvet

2008 elején fogadta Dianne Robbins ezt az üzenetet egy meditáció során:

Mi vagyunk a Fák Népe, és el szeretnénk kezdeni diktálásunkat neked. Most, hogy a másik könyved (Felhívás a Cetek Nemzetségétől) befejezted, tiszta az út. Nekünk is szükségünk van rá, hogy hangot adjunk, és téged választottunk, ahogyan te is minket. Lengetjük neked leveleinket, hogy megkezdetjük. 

Köszönjük neked, hogy kitetted az üzenetünket a Cetek Nemzetsége könyved utolsó oldalára. A Cetek Birodalma hangot adott rajtad keresztül, és itt az idő, hogy most a Fák is ezt tegyék. Bon Voyage-t kívánunk neked leveleinken keresztül, melyek lengenek a szélben.

A Fák Népének Előszava

Üdvözlünk titeket drága Földi Emberek. Mi a Fák Népe vagyunk, és köszönjük, hogy olvassátok üzeneteink könyvét, melyet mi diktáltunk le nektek azzal a céllal, hogy megismertessünk titeket világunkkal, és a mi szemeinken keresztül mutassuk meg nektek a körülöttetek lévő világot. Ugyanis a mi szemeink minden birodalmat körülvesznek, a tiéteket is.

Ahogy olvassátok szerető üzeneteinket, tudjátok, hogy az emberiség iránti szeretetünk mélységes és átható, mivel ti vagytok a Föld Gondviselői, és ez a ti területetek. Ez a ti világotok, amit szeretnetek és dédelgetnetek kell. Csak emlékeztetünk titeket hatalmas felelősségetekre, amit képesek vagytok véghez vinni.

Sok dolog áll előttetek anélkül, hogy tudatosak lennétek minden élet egymással való összeköttetéséről. Csak azért ajánljuk ezt figyelmetekbe, hogy megláthassátok a közöttünk, közöttetek, és minden életforma között fennálló kapcsolatot, és úgy törődjetek a természet minden teremtményével, mintha a sajátotok lenne. Valójában minden teremtmény a gyermeketek, akár ti szültétek, akár nem. Csak egy nagy Anya van, és ő maga a Föld - ő ad életet mindannyiunknak, és otthont ad nekünk, hogy lehetővé tegye azt a tapasztalást, ami lelkünk növekedéséhez és gyarapodásához szükséges, vagyis hogy magasabb birodalmakba juthassunk.

Tehát szeressétek a Földet, érezzétek meg minden élet szentségét, és sétáljatok harmóniában, ahogyan lábaitok érintik a Földet, és szívetek összefonódik a miénkkel.

Köszönjük nektek, hogy olvassátok könyvünket, és az üzeneteinken át talán megértitek az Élet Nagy Törvényeit, és azon lesztek, hogy a békét és a harmóniát visszahozzátok a bolygónkra. EGYEKKÉNT állunk veletek.

A Fák Élő Könyvtárak
Mikostól és egy Belső Földi Lakótól

Kedves Olvasóink,

Mikos vagyok, bemutatlak titeket a közöttetek élő Fák Népének. 

A Fák Népe nagyon Felvilágosult Lényekből áll, és ti is megláthatjátok, hogy az aurájuk hogyan tölti be az eget azokkal a tornyosuló fényhullámokkal, melyek belső eszenciájukból sugároznak. Olyan Fénycsövek ők, melyek hatalmas mennyiségű információt és folklórt hordoznak, hogy terjesszék azt a földön élő emberekhez, de csak ha az emberek ráhangolódnak az ő frekvenciájukra, és összekapcsolódnak velük az ő hullámhosszukon. Ezt könnyen meg tudjátok tenni. Csak hívjátok a Fákat, kérjétek segítő jelenlétüket, és kérjétek meg őket, hogy helyezzék át könyvtárukat a bennetek lévő hatalmas boltozatra. A boltozatotok gyakorlatilag üres, úgyhogy sok raktárhelység van bennetek, ami csak arra vár, hogy meg legyen töltve az élet misztériumait tartalmazó dokumentumokkal - az összes olyan misztériummal, amit még nem voltatok képesek feltárni zárkózott létezési állapototokban. 

A Fák mindenre "nyitottak", és nem zárkózottak hitrendszereikben és gondolkodási módjukban. Nyitottak az Univerzumra, és a körülöttük lévő összes életformára, és örömmel veszik minden forrásból, és az összes helyről érkező információt.

Van egy egyenesen beléjük épített katalogizáló rendszerük, ami szűri és kategóriákba rendszerezi az összes információt, majd ezeket a kategóriákat könnyen visszakereshetővé kartotékolja - épp ahogyan a legmodernebb könyvtáraitokban van -, csak ezt a Fák maguk végzik automatikusan, bármilyen mesterséges technológia segítségének igénybevétele nélkül. Igen, a Fák a legnagyszerűbb lények, melyek csak rátok várnak, hogy visszanyerjétek az összes információt és a Föld tudását, mely évezredek óta tárolva van számotokra. 

A Fák és a Cetfélék között, nektek embereknek több tudás van az ujjbegyeitekben annál, mint amit valaha olvastatok, úgyhogy azt javasoljuk ne olvassatok - csak szívjátok be a lelketekbe, és ez át fog szűrődni hozzátok épp amikor szükségetek lesz rá. Ennyire könnyű. Az információ az ujjbegyetekben van - és nincs szükség rá, hogy olvassátok a könyveiteket, hacsak nem pusztán a tiszta élvezet kedvéért akarjátok olvasni azokat; de a könyvek nem igazán szükségesek, mivel a Föld és az Univerzum történetei közül mindegyik már meg van írva, be van kötve és megtalálható a Fákban lévő könyvtárszobákban - csak rátok vár, hogy kiböngésszétek őket. Ráadásul adni fognak nektek egy könyvtár-kártyát - rajta a ti valódi saját DNS könyvtáratok számával, hogy bármikor ki tudjátok böngészni az információt, amikor csak vágytok arra - és nem szükséges visszatenni azt amikor végeztek a feljegyzések elolvasásával -, csak elraktározzátok magatokban a jövő számára, hogy akkor térjen vissza, amikor szükséges. Milyen egyszerű egy rendszer - nem igaz? Túlmutat bármin amit a technológiátok álmodni volt képes.

Csak a Teremtő tud olyan rendszereket megálmodni, mint ez, így azt javasoljuk nektek, hogy verjétek csapra és kezdjétek fogadni az összes információt, ami csak rátok vár, hogy kiböngésszétek és felhasználjátok túlélésetekre. Mivel a túlélés most az a pont, ahol az Föld emberisége tart az evolúciójában, és szükségetek van az információra, hogy túléljétek a közelgő kataklizmákat ezekben az időkben. Ez az információ kulcsfontosságú számotokra, hogy a birtokotokban legyen, mivel képes egy pillanat alatt megváltoztatni a világot az által, hogy megadja nektek azt a megértést amire szükségetek van, hogy a horizonton lévő irtózatos fenyegető lehetőségeket elhárítsátok, melyeket az emberiség tudatlansága és durva tettei okoztak. 


Hát hangolódjatok a Fákra, és a Cetfélékre irányításért, információért, és kiképeznek titeket arra, ami ahhoz szükséges, hogy életeteket a Földnek szentelő, és nem a Földdel háborúzó fajként folytassátok. Mivel a Föld nem áll háborúban - csak az emberek azok, akik háborúznak önmagukkal, miközben másokra hárítják azt, akiket ők nem önmaguk egy részeként, hanem önmaguktól elválasztottakként látnak. Csak ez a zárkózott látás az, ami rabszolgaságban tart titeket - hát lépjetek kapcsolatba a Fákkal, akik meg fogják nyitni látásotokat a Csillagokhoz vezető átjáróhoz. Mindaz amit tisztán kell látnotok, csak egy "pillantásra" van tőletek. 

Mikos vagyok, társatok a Csillagokhoz való utazásban. Meghívunk, hogy utazzatok velünk - ez nem egy olyan sziklás út, ahogyan azt észlelitek, hanem egy jól lefektetett és sima országút, amennyiben összekapcsolódtok az összes más életformával, akik intenek nektek, hogy csatlakozzatok hozzájuk a mindennel való egységbe vezető út mentén. Ugyanis az egységben növekedünk, míg az elkülönülésben csak zuhanunk. Hát emelkedjetek velünk tudatosságban, ugyanis minden Föld készül megkezdeni a nagy magaslatok útját, ami a Csillagokhoz vezet. Ti ezt "felemelkedésnek" hívjátok; mi időutazásnak hívjuk, ami más időzónákba és dimenziókba vezet, a jelenlegi felfogóképességeteken túlra.

Hát nyissátok ki az Élő Könyvtárakhoz vezető ajtókat, melyek mind körülöttetek vannak, és használjátok ki a tudás gazdagságát és felhalmozódását, ami olyannyira szükséges életetekben, és így tudjátok bájosan és könnyedén beteljesíteni küldetéseteket itt a Földön. Mindez rátok vár, hogy bekapcsolódjatok - és ó, oly könnyedén teszitek. Csak legyen meg a szándékotok és ennyi. A szándék mindig az első lépés, és aztán tudatosan kapcsolódjatok és kommunikáljatok a Fákkal, ami a második lépés, és sétáljatok közöttük, érintsétek meg őket, üldögéljetek velük, ez a harmadik lépés, és voilá, meg fog történni - részesei lesztek az információiknak, és képesnek fogjátok találni magatokat rá, hogy erőfeszítés nélkül becsatlakozzatok hatalmas tároló rendszerükbe - a szavak és a gondolatok csak meg fognak jelenni nektek, mintha felolvasnátok azt egy filmvásznon lévő szövegből. Ilyen könnyű.  

Hát most, hogy tudjátok már hogyan törjétek fel a kódot és lépjetek be a Fák könyvtárába, itt hagyunk titeket, ahogyan besétálunk a Porthologos Könyvtárba további felvilágosítás céljából, mivel hozzáférünk a tudás végtelenségéhez, amit a Csillagokból gyűjtöttünk össze a mi saját könyvtárunk visszakereső rendszerébe.

Mikos vagyok, és jó napot kívánok nektek.

Kapcsolj a Teremtő Frekvenciára

Mi vagyunk a Természet Birodalma. Hosszú utazáson voltatok, miközben az élet leckéit egy korlátozott "tudatossági konstrukcióban" tanultátok. Ez az, amiért az emberiség a túlélésért küzd. A túlélés egyenlő a tudatossággal. A tudatosság szintje magasabb, a túlélésért folytatott küzdelem pedig a kevesebb. A tudatosságnak ez a korlátozott szintje az, ami akadályozza, hogy lelki növekedés történjen.

A kormányaitok fontos szerepet játszanak abban, hogy visszatartsanak a Fénykódolt Információk tartományának megtapasztalásától titeket. Teszik ezt úgy, hogy manipulálják a környezeteteket adótornyokkal, mobiltelefonokkal, TV-s agyprogramozással, ételekkel, vízzel, és a levegővel, amit belélegeztek. Ez egy kampány arra, hogy keresztülhúzzák növekedéseteket, és robotokká változtassanak titeket, és sikerrel is járnak egy jelentős skálán. A legjobb orvosság erre a Természethez való visszatérésetek.


Hát kapcsoljátok le a frekvenciáikat az által, hogy kimentek a Természetbe, ahol rá tudtok Kapcsolni a Teremtő Frekvenciára, és figyelmen kívül fogjátok hagyni a sötétséget, és újra vissza tudtok ugrani a Fénybe. Képesek vagytok ezt tudatosan megtenni a tudásotokon keresztül. Mi segíteni fogunk nektek.Fák a Szárazföld Gondnokai
Mikostól

A Fák Fenséges Lények, akik fejlettsége túlhalad bármin amit gondolataitok le tudnak festeni. Rátok várnak, hogy a szárazföld gondnokaiként ismerjétek el őket, ahogyan a Cetféléket a tenger gondnokaiként, és mindig ellátnak titeket a számotokra szükséges oxigénnel, és abszorbálják azokat a szennyező anyagokat, melyeket teremtetek. És mit tesztek ti az élet eme ajándékáért cserébe? Kivágjátok őket, elteszitek őket az utatokból, és figyelmen kívül hagyjátok őket. Arra vágynak, hogy kommunikáljanak veletek, arra vágynak, hogy érezzék érintéseteket, és megölelhessenek titeket szeretetükkel és energiájukkal.

Menjetek oda hozzájuk, üldögéljetek velük, ahogyan ők is éberen őrködnek otthonaitok és a közösségeitek felett, valódi életetek védelmezőiként. Beszéljetek hozzájuk, és ők válaszolni fognak. Eónok óta várják, hogy az emberek újra kapcsolatba lépjenek velük.

(Kivonat az Üzenetek a Homorú Földről c. könyvből, Dianne Robbins)


TOVÁBB a 2. részre  

Vissza az előző oldalrahttp://www.youtube.com/watch?v=z85-wZduxOAhttp://www.DianneRobbins.com-othttp://www.DianneRobbins.commailto:TelosMtShasta@gmail.comUzenetek_-_A_Fak_Beszelnek_2.htmlHOMORU_FOLD_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5

  A Belső Föld

“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa

A FÁK BESZÉLNEK

A Prána az Élet Alapja 
az Óceánokban
Corkytól, és egy Orka Bálnától

Corky van itt. Ez az Óceán lát el azzal az Életerővel, ami Bálna testünket és lelkünket életben tartja. Nektek a szárazföldön ez az Életenergia hiányzik, mivel beszennyeztétek a levegőt, a termőföldet, és a vizet. Az Óceánok azok az utolsó érintetlen területek, ahol még mindig lehetséges olyan tiszta Pránában úszni, ami minden életet elevenen tart, és ez az a Prána, amit az Orkák belélegeznek. Ez az a Prána, amit a Fák és a Növények fogyasztanak, ami a termőtalaj állapota és a légszennyezettség ellenére életben tartja őket. A Fák és a Növények a termőföld és a levegő helyett, közvetlen az Isteni Forrásból kapják a tápanyagokat. A Prána a szem számára láthatatlan, bár sűrűbb a molekuláknál. Ez a tiszta táplálék abban a tökéletes kombinációban, ami testünket életben tartja. Igen, nekünk Orkáknak szükségünk van hal táplálékra, de úgyszintén Pránát is magunkba szívunk - mivel ez az "Élet Alapja" számunkra.

(A Felhívás a Cetfélék Nemzetségétől c. könyvből, Dianne Robbins)
FA

Vállalj

Felelősséget a

Földért és a

Környezetért


Bemutatkozik... 
A Fák Népe!

Gondoskodás
Közös Otthonunkról

Dianne Robbins 
és a Fák Népe
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/