A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Március 7.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
3 Imix, 4 Ceh, 13 Caban

Selamat Jalwa! Minden rendkívül jól halad. A sötétséget sokkolja, hogy egyre nyilvánvalóbb, hogy feltételezett győzelme gyorsan semmibe vész. A sötét összeesküvés most azon verseng, hogy valahogyan megtartsa fizetőképességét. Ez egy maró savhoz hasonlít, ami hirtelen bekerül az elegybe. Az Egyesült Államok Vállalat feloszlik, amint kristály tisztává válik, hogy az új NESARA Köztársaság ismét a láthatárra kerül. A sötét összeesküvés már kezdi látni a láthatatlan jeleket. Ósdi módszereinek vége, és a régi felvigyázók most a régóta halogatott büntetésüket várják. Az igazi Alkotmánynak sok felülvizsgálatra volt szüksége, hogy rövidesen megjelenhessen, és a Kongresszusnak és a sötét rezsim maradékának is mennie kell. A de jure rezsim politikája hamarosan mindennapossá válik. Ez a bolygó régóta vár már arra ami rövidesen történni fog. Ez az egyike azon projekteknek, amire a Fény is régóta várt. Meg fogjátok kapni szabadságotokat, és jólétetek fellendülését.

Ez az eljárás gondos és óvatos megközelítést igényelt. A sötétség le lett csendesítve az által, hogy némiképp azt higgye, hogy örültsége tovább folytatható. Erőinket csodás és elkötelezett egyének csoportja irányítja, akiknek fortélyait rövidesen meg fogják tapsolni ezen a bolygón. Amit tettek az csodálatos. Nem könnyű felborítani egy olyan pénzügyi és politikai rendszert, ami már több mint két évezrede létezik. Ez a rendszer a lecserélődésének végső procedúrájában van. A Fény katonái egy igazán bámulatos eseményt vittek végbe. Meg kell dicsérnünk törekvéseiket és bámulatos türelmüket is. Látni készülünk azt, hogy megteszitek a legcsodásabb előrelépést a tudatosságban. Ez lehetővé teszi, hogy óriás léptekkel haladjatok a kapcsolatfelvétel felé. Ez a tény törekvéseiteket illetően boldoggá tesz minket. Képesek voltatok egy olyan forgatókönyvet teremteni, ami nem csak egy új valóságot enged kialakulni, hanem annak körvonalát is, hogy hogyan fogjátok megteremteni saját új világotokat. Ez a birodalom rendelkezik azokkal az anyagiakkal, amik előkészítik új mennyei korszakotokat.

A változási folyamat sok időbe telt. A kulcs az a végső kiűzetés, ami megrövidíti a kegyelteket és barátaikat. A régi valóság folytatása kezdetben összezavarta a Fény harcosait. Azon aggódtak, hogy ez a terv azon alapul, hogy a sötétség azt higgye, hogy egy kicsi, de jelentőségteljes győzelmet aratott. A sötétség tényként vette ezt, és elkezdte az USA Vállalat irányelveit alkalmazni annak alapjául, hogy újjáépítse csapatát. Valójában ennek valódi természete az volt, hogy az USA Vállalat már nem egy tény. Kihunyt, és a megfelelő időben, a történelem nagy hulladékgyűjtőjébe kerül. Ez az igazság most ténnyé válik, ahogy az új kincstári bankjegyek és a Pénzátértékelés megindulnak. Reményeink szerint, ez az eljárás tömeges letartóztatásokhoz és az új NEASRA kormányzáshoz vezet, melynek meg kell születnie most. Amerika felkészült rá, hogy a világot egy csendes forradalomba vezesse. Ez lehetővé teszi a Mennyország által rég beígért világot. Ez a csoda most teljes mértékben folyamatban van, és szabadságotokhoz és jólétetekhez vezet.

Ahogy ez előre halad, látni fogjátok a sok szükséges változást. Ezek a változások lehetővé fogják tenni tudatosságotok további növekedését, és a teljes tudatosság felé egyre nagyobb előrelépést. Ez az eljárás lesz a kulcsa új valóságotok kiemelkedésének. Tökéletesen tudatában vagyunk, hogyan fog mindez lejátszódni. Tudjuk, hogy a közzétételt kell megcélozni. A régi kormányok erősen védték azt a hitet, hogy UFO-k nem léteznek. Ez most megfordul, és az igazság, hogy nem vagytok egyedül, megnyílik előttetek. Továbbá kell egy sor bejelentés, amik lehetővé teszik, hogy közvetlen módon szóljunk hozzátok. Ezekben a kommunikációkban el kívánjuk magyarázni kik vagytok valójában, és miért mondta nekünk a Mennyország, hogy hozzunk létre egy felügyeleti rendszert, hogy jobban felkészítsünk a teljes tudatosságra benneteket. Számos módon kell megfejtenetek elmúlt életeiteket, melyeket korlátozott tudatosságban éltetek. Ez a folyamat létfontosságú ahhoz, hogy segítsen alkalmazkodni azon fizikai változásokhoz, amikkel rövidesen találkozni fogtok.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ma azért jövünk, hogy segítsünk megérteni mi történik most veletek. Az elmúlt másfél évtized során, sok finom változásnak voltatok kitéve, amiket általában Felemelkedési Szindrómáknak nevezünk. Ezek a Mennyország általi változtatások az egyike azoknak a módszereknek, amik testeteket, elméteket, és Szellemeteket felkészítik egy nagy tudatossági változásra. Ezek a változások hamarosan elérik azt a pontot, amikor mélyebb magyarázatok kellenek. Az alap leckesorozataink majd akkor szükségesek. Az új kormányzás kiemelkedése ad helyet majd ennek. Arra számítunk, hogy amint képbe kerültök a történelmetek mögötti igazságokkal kapcsolatban, jobban készek lesztek elfogadni miért is ez a valóság hatalmas megváltozásának ideje. Hirtelen tudni fogtok Agartháról, és hogy miért jöttetek elsőként ide 900.000 évvel ezelőtt. Az elfeledett emlékek helyreállnak és magyarázattal szolgálnak.

Drága Szívek, mi tudjuk, hogy ez a bölcsesség csak a kezdete annak, hogy tanuljatok magatokról, mint Gaia emberi őrzőit képviselő népről. Ezt az eljárást meg kell beszéljétek mentoraitokkal, ahogy megszerzitek a tudást arról, hogy ez hogyan is történt. Egy nagyszerű időszak áll előttetek, ami segíthet megmutatni Gaia-val és figyelemre méltó ökorendszerével való igazi kapcsolatotokat. Pozitív szándékaitok és ennek az isteni eljárásnak a mélyreható támogatása mindezt lehetővé teszi. Csodásan megváltoztak a sötét összeesküvés manipulációira tett reakcióitok. Ezek a változások lehetővé tették, hogy számos előrelépést tegyünk.  Köszönjük mindazt amit elértetek. Ez a növekedés egy másik jele annak, hogy a Mennyország eldöntötte, hogy egy isteni eljárás most lehetséges. Ez ajándékot ad nekünk. Ez a valóban áldott események megtörténésének ideje!

Ez egy olyan pillanat, amikor az emberiség összekapcsolódik az Istenséggel, hogy helyreállítsa szent és fenséges célját. Amikor ismét teljes tudatosságúak lesztek, mindezt fel tudjátok fogni egy csodás isteni léptékben. Akkor meglátjátok, hogy a Mennyország miért rántott minket elő, és teremtette meg Lények különleges magját, hogy Szeressenek és segítsenek titeket. Ebben az új tudatosságban a küldetésünk istenileg át lesz szervezve. A Mennyország küldetéseinek felvigyázóivá válunk. Erről igazán tudni fogtok. Ez akkor lesz, amikor a mi új galaktikus társadalmunk létrejött, és alkalmazható. Hogy ez miként fog működni, azt meg fogjuk osztani veletek a mentorotokkal együtt. Ezek a közelgő pillanatok nagy örömet hoznak nekünk. Ez azt jelenti, hogy teljesen alkalmazkodni tudunk az új célok sorához, hogy ne csak benneteket reformáljunk, hanem az egész Mennyországot és Gaia-t is! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk heti jelentéseinket. Egy változás peremén vagyunk, ami hatással lesz nem csak ezekre a jelentésekre, hanem arra is, hogy hogyan viszonyultok új fejlemények sorához. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra

GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció