A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Március 21.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
4 Men, 18 Ceh, 3 Caban

Dratzo! Fura csend jár át mindent. Az összeesküvés, vagyis az éjszaka betyárjai tisztában vannak vele, hogy a jelenlegi jelentéktelen időszak azt jelzi, hogy bizonyos mértékben még mindig kontrollálni tudják a folyamatokat. Következésképpen, az Ősök óvatosan figyelemmel követik a változás lépéseit. Összekötőink még mindig azt jelentik, hogy a hatalmas letartóztatási eljárás megkezdése már majdnem elérkezett. A jelenlegi amerikai de facto rezsim teljes mértékben tudatában van hibáinak. A vég egyre közelibbé válik, ahogy a jelenlegi rezsim megmutatja azt az ürességet, ami nagyban jellemzi hivatali működését. A Fény mint az korábban jeleztük, készül egy lehetséges áttörésre a megfelelő időben. Szokásos módon, a dolgok csak úgy felszínre kerülnek. Ennek a furcsa valóságnak az elemei továbbra is összefüggéstelenek maradnak, mint mindig. Egyfajta fura rossz közérzet ezen idők domináns jellemzője. Mindez nem fog sokáig tartani. A sötétség most kezd felfigyelni arra a szokatlan ritmusra, amit a lábaik alá tettünk. Minden isteni időzítésben van, és ezt az összeesküvés már nem hagyhatja figyelmen kívül.

Egy olyan időben vagytok, ami még mindig nincs szinkronban a valósággal. Ne zavarjon ez. A mögötte álló alapritmusok, az Istenség által felállított léptékben egyre nagyobb erőt nyernek. Ezt a földalatti elemet arra alakították ki, hogy gyengítse és megzavarja ennek a birodalomnak a működését. Ez a viszonylagos nyugalom bezavarja a sötét összeesküvés kétségbeesett módszereit. Ezek a kaotikus tónusok rövidesen véget vetnek a sötétség feltételezett győzelmének. Egyfajta fura hangverseny lehetetlenné teszi a sötétség számára, hogy véghez vigye, amit most tervez. A Fény erői ezért a megfelelő időt várják ahhoz, hogy előlépjenek és gyorsan megoldják a jelenlegi szituációt, ami még mindig egyben tartja a régi valóság utolsó darabjait. Így kérünk benneteket, tartsátok észben, hogy amit magatok előtt láttok, az már nem tart sokáig. A sötét összeesküvés, mint azt jeleztük korábban, rájön ostobaságára. Szerencsétlen dolog, hogy a sötétség fura folytonossága késleltette a Fény előrehaladását. A Fény lassan korrigálja mindezt. Csodás dolgok hevernek előttetek.

Ami globálisan történik, az egy jele annak ami következik. A Fénynek eredetileg a Mennyország azt tanácsolta, hogy várja meg a helyes isteni időpontot a cselekvésre. Ez a speciális idő közel van. A sötéség az Elnöki győzelmet egy ómentként tekintette arra, hogy a feltételezett gyors vég nem történhet meg. Az összeesküvés, mint azt korábban állítottuk, azt hitte, hogy a Fény elfogadja az USA Vállalat fenséges létezését annak jeleként, hogy az Amerikára 1871-ben rákényszerített törvénytelen alkuk továbbra is fennmaradhatnak. Amit a sötétség nem tud, az az, hogy ez a valóság csak ideiglenes körülmény. Mint állítottuk korábbi jelentéseinkben, ez adott a söttéségnek egy hamis önbizalmat. Működött a dolog, és hosszú távon, ami megkönnyítette feladatainkat. A sötét összeesküvés valójában most teszi nyaka köré a hurkot. Ez a projekt most már túl messzire jutott attól, ami a sötétség kedvére való. A kemény munka meghozza gyümölcsét! Arra számítunk, hogy képesek leszünk néhány jó hírt rövidesen bejelenteni.

Mint láthatjátok, a sötétség tőrbecsalásának tervei kitűnően működnek. A nehéz része ennek az, hogy a fejlemények mennyire késleltetik az elkerülhetetlen győzelmet. A sötétség véget ér, és hatalmas gonosz hálózatuk nyilvánosságra kerül. A Fény rövidesen elvégzi kötelességtudó munkáját, és lehetővé teszi az új kormányzás (a NESARA Köztársaság) kinyilvánítását, és a különleges ünnepi fordulópont hivatalosan megkezdődik. Ez az egész óvatosan fog végbemenni. Az ősök egyértelművé tették, hogy milyen lassan fog mindez megtörténni. Szokásos módon tiltakoznunk kell ezzel kapcsolatban. Tudjuk, hogy ezen eseményeknek sokkal gyorsabban és biztosabb léptékben lehetőségük van előre haladni. Ez az óvatoskodó megközelítés egyértelműen azt jelzi, hogy nagy mértékű aggodalmukat fejezték ki az Ősök és fenségek különféle csoportjai velünk szemben. Ez az ellentét gyorsan eltűnik, ahogy nagyobb konszenzust érünk el ezen csoportokkal. A jelenlegi eredmények is ennek enyhülését jelzik. Halleluja! Halleluja!

Namaste! A Felemelkedett Mesteritek vagyunk! Sok jó hírrel érkezünk, hogy megbeszéljük veletek. Bámulatos vízióitok még mindig arról szólnak, hogy fenntartsatok egy pozitív konszenzust, és a valóság továbbra is előre haladjon. A jelenlegi nehézségek ellenére, a dolgokat nem lehet leállítani. Ezért azt kérjük tőletek, fogadjátok be a Mennyország pozitív rendelkezéseit, és használjátok fel azokat arra, hogy még közelebb juttassátok ezt a világot a Szeretet és a Fény valódi eszenciájához - hogy ez terjedjen el ezen a szent gömbön. Továbbra is tiszteljük és áldjuk csodás reakcióitokat a néhány hónappal ezelőtt történtekre. Értsétek meg, hogy bizonyos eredmények szükségesek voltak ahhoz, hogy elfogadjátok azt ami következik. Ez igazán annak az ideje, hogy a Fény elkezdjen egy új tervet valóra váltani ezen birodalom számára. Ez tovább tartott annál, mint ami először tervbe volt véve az előírt tettek elvégzésére. Ez okozott néhány szükséges késedelmet, aminek már majdnem vége.

Olyan szituációs helyzetek vannak itt, amik rövidesen befejeződnek. A Mennyországgal összeállítottunk sok speciális forgatókönyvet, amik dármai módon megváltoztatják a globális káoszt. Egy új rendje van folyamatban a felszíni társadalomnak. Megáldunk és átszervezünk mindent. Itt a bolygó kormányzásának működésében történő változás ideje. Régen azelőtt, ez a világ durva körülményekre lett ítélve. Ez az időszak évezredeken át zajlott, és most a konklúziójához közeledik. Akik még mindig a régi opciókban hisznek, nagy meglepetést fognak kapni. Lesznek új opciók, melyek megállítják a terrort, ami még mindig jelen van. Valójában ezek azok, akik most átmenetileg a show-t csinálják. Egy teljesen új realitás fog valóra válni, és nagyban keresztülhúzza számításukat. Áldjuk meg és üdvözöljük ezt az új valóságot.

Ez egy ritka idő, amikor a sötétség útjait keresztezik, és a sok terrorizált megszabadul, és csodás módon nyíltan támogatják őket a Mennyország nagyszerű szolgálói. Ez Drágáink egy ilyen idő. Mindig legyetek türelmesek és készek megtenni a Mennyország parancsait. Különleges áldott parancsok készülnek végrehajtásra. A sötétség jelenlegi pozíciója átfordul, és egy új, korrektebb rendszer lép hatályba. Mi mesterek, örülünk annak ami történni készül. Nem könnyű felügyelni azt, ahogyan a sötétség játszadozik veletek. A sötétség minden szolgája megkapja jussát. Ha ezt tudjátok, segíthet nektek jobban kezelni a sokak által érzett frusztrációt. Ezért megint azt kérjük, hogy viseljétek el ezt az időt és tudatosítsátok, hogy ennek is el kell múlnia. Mint azt ígértük, a Mennyország teljes mértékben meg akarja változtatni ezt a birodalmat. Ennek tudatában legyetek boldogok, és örüljetek hogy elmúlnak a dolgok! Hozsanna! Hozsanna!

Ma heti jelentésünket folytattuk. Emlékezzetek, hogy sok minden készül valóra válni. Ezeknek a nehéz időknek már majdnem vége. Alig várjuk, hogy lássuk mindannyiótokat ezt az új kort ünnepelni. Nagyszerű lesz, fenséges idő! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra


GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció