A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Május 9.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 kan, 7 Moan, 13 Caban

Dratzo! A legfontosabb pont az, hogy a kulcsfontosságú haladás tovább folytatódik. A sötétség nem tudja tovább késleltetni a kézbesítési tételek összeállítását. Az egyedüli dolog amibe most beavatkozhat, az az, hogy a kézbesítések hogyan legyenek felállítva és átellenőrizve. Ez azt jelenti, hogy minden lehetséges késleltetési kísérlet, már a rendszerbe van építve, aminek az elrendezése általában napokba telik. Így, míg ez egy fárasztó eljárás, de egyértelműen sikeres is. Arra számítunk, hogy ez tovább folytatódik, és képes lesz átfogó módon és biztonságosan átjuttatni a kézbesítést az egyik pontról a másikra, további késedelmek nélkül.

Ahogy ez halad, úgy gondolják, hogy ez a bebiztosított rendszer könnyen felgyorsítható. Ezt a tételek átvizsgálási aránya határozza meg. Ezért van az, hogy az ebben a rendszerben alkalmazott különféle bankokat leminősítették mindössze szolgáltatóknak, akik ezen kijelölt speciális feladatokat végző képzett csoport részét képezik. Ezért elég valószínűtlen, hogy az eddigi késleltetések közül bármelyik még mindig lehetséges lenne. Valójában arra számítunk, hogy ez az eljárás rövidesen megkezdi a kézbesítést számotokra. Ez a rendszer valóban időszerű és hatékony is egyben.

Annak az erős hiedelemnek, hogy a jólétcsomagok kézbesítése készül megtörténni, az az oka, hogy ezek a csomagok tényleg közel állnak ahhoz, hogy jóváhagyják a kijelölt céljukhoz történő végső kézbesítési státuszukat. Sok bámulatos dolog megtörténése közeledik!

Ennek az eljárásnak az előrehaladása gyorsan leállíthatatlanná válik. Az új kormány összeállításának felelősei érzik már, hogy milyen közel van mindez a megvalósuláshoz. Az USA Vállalat tudatában van, hogy amint ezek az új aranyhátterű pénzek valóban kibocsátásra kerülnek, végzetük elkerülhetetlenné válik. A Federal Reserve vége egyértelműen jelzi, hogy a NESARA és annak köztársasága hivatalosan megalapítható. Ez a legfenségesebb idő minden érintett számára. Ezen eljárás beteljesülése teljesen meg fogja erősíteni az új pénzügyi rendszert, és a vele egyetértésben álló globális szervezeteket! Akkor bizonyossá válik, hogy egy új csodás nap hajnalodik.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ez a dicsőséges idő, melyben a sötét összeesküvést végre legyőzik. Ezért gyorsan közeleg az ideje, hogy áldott isteni szolgálatunkkal lássunk el titeket. Meg kell ismernetek a bolygón túli eredeteteket, és hogy miért taszítottak bele benneteket a korlátozott tudatosságba és különféle félelmekbe. Tudjuk, hogy válaszokat igényeltek, és sok más kérdés merül fel bennetek. A mi isteni kötelességünk, hogy felvilágosítsunk titeket, miután a sötétség megfelelő módon vereséget szenvedett. Akkor megnyilvánulunk, és megválaszolunk minden vele járó kérdést.

A jelenlegi történések lehetővé fogják tenni, hogy áldott módon tanúi legyetek a valutaátértékelés hivatalos elterjedésének. Ehhez társul majd a jólétalapok hivatalos kézbesítése. Ezek a dolgok együtt megláttatják a NESARA Köztársaság kiemelkedését, és lehetővé teszik a teljes elszigetelését azoknak a gazfickóknak, akiket ti sötét összeesküvésként említetek. Ez lesz az isteni ideje annak, hogy örülhessetek az adósrabszolgaság megszűnésének és mindannak, amit ez magába foglal. Isten most egyenként Megáldd mindegyikőtöket.

Felettébb csodás vízióitok, mint láthatjátok, egy új birodalmat hoznak nektek, mely szabadsággal, szuverén jogokkal, és új kormányzással van tele. Ez lesz az az idő is, amikor találkozni fogtok velünk, hogy megtudjátok csodás sorsotokat, melyet a Mennyország adott nektek. Áldjuk a Mennyország rendelkezéseit, és egyszerűen azt kérjük, hogy mindezt fogadjátok be, és engedjétek el az összes rakás szenvedést. Ehelyett képzeljétek el azt a sok ajándékot, amit a Mennyország áldott módon rátok ruház. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma van az ideje, hogy készítsétek fel magatokat hosszas történelmetek üdvözítő korszakára. Ez akkor lesz, amikor a dicsőséges ajándékokat a Mennyekből megkapjátok. Gaia is hozzátok hasonlóan készül az ő nagy ünneplésére. Találkozni fogtok spirituális és űrcsaládjaitokkal is. A Mennyország számtalan Készlete a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra

GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció