A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Május 23.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
13 Etznab, 1 Pax, 13 Caban

Dratzo! A kiosztási ügy a következő fázisába lép. A felelősei egy szelektívebb rendszer felé haladnak, ami könnyebben és biztosabban juttat át összegeket. Úgy vélik, hogy ily módon minden jelentős címzett sokkal gyorsabban megkaphatja azt. Mint korábban mondtuk, ezt az összetett eljárást sokkal gyorsabb és átfogóbb módon kell véghez vinni.

Ahogy az egész valóság előre halad, ez az eljárás az új NESARA Köztársaság gyors kiemelkedését igényli. Úgy tűnik, hogy a késedelem mindenkit érint. Egyszerűen szükségünk van erre a köztársaságra azért, hogy lehetővé tudjuk tenni a sötétek és a normálatlan USA Vállalatuk elszigetelését. Az új valuták bevezetése és más hozzá kapcsolódó ügyek, akkor a terv szerint haladhatnak. Valójában az egymást követő fázisok így sokkal gyorsabban szabályozhatók.

Miért folytatódik a késleltetése a tűrhetetlen kormányzat által teremtett szenvedés megszüntetésének? Miért engedték ennek az illegális kormánynak, az USA Vállalatnak, hogy a 18 hónapja felételezett elhalálozása ellenére továbbra is létezzen. A jelenlegi bankrendszer még mindig miért van hatályban, és a Federal Reservenek miért tették lehetővé, hogy a hágai bíróság állítólagos felszólítása ellenére tovább tevékenykedjen? Ezek azok amik zavarnak minket.

Most azt figyeljük, ahogy a kínai Ősök és szövetségeseik által összehozott dolgok hatályba lendítik a változásokat. Ezen valóságok ellenére, a bolygó úgy tesz, mintha nem történt volna semmi. Elmondták nekünk, hogy hamarosan mindez drámai módon megváltozik. Kértük, hogy sok dolog azonnal változzon meg és a Fény útja az ígéret szerint folytatódjon, és az új NESARA Köztársaság kihirdethető legyen. Úgyhogy Örüljünk a hivatalosan kinyilatkoztatásra kerülő új amerikai NESARA Köztársaságnak!!!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Áldunk benneteket és köszönjük nagyszerű vízióitokat! Együtt biztosítjuk azokat az eszközöket, melyek által a globális pénzátértékelés készen áll széles körben elterjedni. Sok minden történik bolygó szerte a saját isteni időzítésében. A hatalmas mennyiségű pénzek kiosztási eljárása a maga módján előre halad. Jelenleg ez az eljárás csak a kezdet. Sok bámulatos esemény rendkívül közel áll ahhoz, hogy megtörténjen, és nagyon közel vagytok hozzá, hogy olyan dolgokat lássatok, amik igencsak ámulatba ejtenek!

A Mennyország úgy látja, hogy ez az isteni menetrenddel egyezően halad. A jelenlegi birodalom ezért igen közel áll egy nagy átalakuláshoz. Ezek a változások, mint azt említettük, elhozzák a jólétet, szabadságot, és szuverenitást, amiket már jó régen beígértek nektek. Időnként szükséges volt lassabban haladni az eredetileg elképzeltnél. A Mennyország mindazonáltal állhatatos elhatározásában. Néhányan már ki lettek fizetve, míg mások nagyon közel állnak sikerükhöz. Azt kérjük, várjátok csak a nagy dicsőséget, mely készül számotokra!

Úgyhogy örülünk a Teremtő csodás ajándékainak. Sok időt vett el, hogy bebiztosítsák a birodalom transzformációját. A sötét összeesküvés most teljesen elfogadja végső sorsát. Ezek az utolsó momentumok végtelennek látszanak, de a Mennyországhoz hasonlóan, teljes mértékben bízhattok a kincseitek megkapásában, és ezen szent módon készítsétek fel magatokat arra, ami következik. Mi Mesterek most sok csodára számítunk, melyek elsöprik a sötétséget, és visszaállítják a Fényt dicső pozíciójába, ahogy az őseink ezen értékes bolygóra érkezésekor volt. Halleluja! Halleluja!

Ma megint rövid jelentést adtunk nektek arról, ami birodalmatokban történik. A pozitív erők biztosítják közös sikerünket. Ezért azt kérjük, lépjétek túl a reménytelenség pillanatain és elkerülhetetlen dicsőségetekre készüljetek! Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan és véget nem érő támogatása a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalraGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció