A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Május 2.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Caban, 0 Moan, 13 Caban

Dratzo! Az eljárás fokozatosan, de biztosan halad. Minden egyes lépés biztosítja, hogy a sötét összeesküvés végzete minden nap közelebb kerül. A régi USA Vállalat rezsim, komolyan azon dolgozik, hogy késleltesse ezt a haladást az által, hogy összehozza egy széleskörű háború rettenetes körülményeit. Ennek az eljárásnak keresztbe fognak tenni, amikor az új NESARA Köztársaságot hivatalosan bejelentik. Addig a kézbesítési rendszer különleges összegek kiosztására készül.

Az összes hihetetlen pénzmennyiség áramoltatását gondosan ellenőrizni kell, hogy elérjék céljaikat. Ezért mi felügyeljük az eljárást, és biztosak vagyunk benne, hogy a megfelelő időben az összes kézbesítés eléri célját, amit kezdetben kijelöltek számára. Ez az eljárás a céljai elérésében mérhető. Emlékezzetek, hogy hatalmas összegű készpénzt kell naponta átvizsgálni, aztán lehetővé tenni, hogy a következő kijelölt állomásra jusson. Az összes potenciális nehézség ellenére, minden kitűnően halad.

Mindez során, kiutalandó pénzek hatalmas összegei stabilizálva lettek, és készen állnak a megfelelő időben célba érni. Számos olyan megállapodásnak eredménye ez az eljárás, melyek lehetővé tették ezen haladások megindulását, és a megbízhatóságuk és biztonságuk bebiztosítását. Akik mindezt jóváhagyták, biztosak benne, hogy végül elérik eredeti céljaikat. Ez a cél az összegek kiosztása, és a jelenlegi világrendszer törvényes leállításának megvalósulása.

Minden egyes fázisban, mely biztonsági ellenőrzések sorát tartalmazza, minden egyes összegnek meg kell egyeznie azzal, amit beígértek nektek. Azt kérjük értsétek meg, hogy számba kell venni és át kell számolni újra ezeket a pénzeket, az eljárás részeként. Ez a logikus oka az alaposságnak, és más biztonsági procedúráknak, melyek minden egyes fázisban szükségesek. A megfelelő időben, ezek az összegek el fogják érni dicsőséges céljukat!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Bámulatos vízióitok továbbra is fenntartják ezt a szépséges csodát, ami most történik mindenütt a bolygón. Ahogy a kézbesítés felelősei előre haladnak, felkészítjük az emberiséget mennyei ajándékok sokaságára. Ez nem csak egy új jólét, hanem egy új valóság is lesz, melynek részét képezi a NESARA, egy új globális bankrendszer, és az adósrabszolgaságból való teljes felszabadulás. Igazán az életetek legistenibb peremén álltok!

Mi Mesterek boldogok vagyunk, hogy fenntartottátok örömötöket, és tudatában vagytok, hogy a végső cél a ti finom átmenetetek a ti természetes teljes tudatossági állapototokba. Ebben a csodás állapotban, könnyedén átváltoztathatjátok ezt a naprendszert a ti új csillagnemzetetekké. Továbbá ebben az új valóságban beteljesíthetitek azt a küldetést, amit az őseitek kezdtek meg, amikor ezen az áldott helyen landoltak 900.000 évvel ezelőtt. Ti és az Agarthaiak ezt hamarosan helyrehozzátok.

Ebből lett sok tapasztalatok ezen birodalomban. Őszintén áldunk mindannyiótokat, akik távolról ideérkeztek, hogy megtiszteljenek minket ezen fenséges és üdvözítő küldetés véghezvitelével. Ez állítja fel a Mennyország időbeosztását az egész birodalom természetes érintetlen állapotának a helyreállítására. Az Agarthaiak létrehoztak sok kristályvárost, melyek azon Kristálykamrákat tartalmazzák, amik visszajuttatnak titeket Galaktikus Emberségetekbe. Aztán pedig olyan események sora jön, amiket mi Mesterek felügyelünk. Ahogy mondani szokták, "Akinek több adatik, többet várnak tőle!".

Ma heti jelentésünket folytattuk. Legyen ez olyan idő, amikor az emberiség igazán elkezdi érzékelni, hogy isteni küldetését a Fény teljes mértékben elfogadja, és lehetővé tesz mindent ahhoz, hogy megkapja szent rendeltetését. Egy új valóság kibontakozásának peremén vagyunk most! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra


GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció