A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Május 16.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 Batz, 14 Moan, 13 Caban

Selamat Jalwa! Az aggodalmak ellenére, a kiosztások irányába való haladás tovább folyik. Sok új kritérium adódott, ami némi csúszást eredményezett. Elmondtuk az Ősöknek és társaiknak, hogy itt vagyunk, hogy felgyorsítsuk az áttörést. Azok akik ennek az összetett eljárásnak a felelősei, tudják, hogy az első kiosztások a kibocsátási ponthoz közelednek. Ennek köszönhetően, úgy vélik, hogy az első kiválasztottak már  várhatják a döntést. Minket arról informáltak, hogy igazán izgalmas hírekre készülhetünk!

Mint látjátok, több minden áll közel a megvalósuláshoz, név szerint az amerikai Kincstár-alapú bankjegyek hivatalos cirkuláltatása. Ezek aranyhátterűek és könnyen összeomlaszthatják az amerikai Federal Reserve Bankot. Ez az új valóság úgy lett kialakítva, hogy az illegális de facto USA Vállalat gyors összeomlásához is vezessen. Ezt a NESARA Köztársaság fogja hatásosan felváltani. Ennek az új birodalomnak az alapköve az új kormányzás és annak pénzügyi rendszere.

Közben céljainkra koncentrálunk. A fő ezek közül természetesen annak biztosítása, hogy az átértékelt pénzek sikeresen ezen felszíni valóság népihez kerüljenek. Tudjuk, hogy mindez mit is képvisel. Ezek azok az eszközök, amikkel a sötét összeesküvés legyőzötté válik, és egy új szabad és jóléttel teli idő kezdődik végre számotokra. Ez az új kialakuló valóság végül lehetővé fogja tenni a mi nagy küldetésünk megkezdését. Megértjük az eddigi késleltetéseket, de mélyen úgy érezzük, hogy fontos véget vetni a régi valóság letűnésével kapcsolatos rettenetet végett folytatódó szükségtelen aggodalmaitoknak.

Ennek a régi valóságnak a folytonos bonyodalmai a sötétség általunk és szövetségeseink általi legyőzését igénylik. Az Ősöknek és hozzájuk hasonló csoportoknak kell lehetővé tenniük, hogy ezek a hatalmas összegek biztosan ki legyenek osztva mindenütt a felszíni birodalomban. A mi véleményünk az, hogy ez, ami nekünk csak egy egyszerű eljárás, már túl sok időt vett igénybe. Az uralkodó összeesküvés és társai letartóztatásával és izolálásával együtt. Amikor ez sikeresen megtörténik, a NESARA és mindaz amit magába foglal, gyorsan végrehajtható. Végül a további közös napirendünk elérhetővé válik. Hozsanna! Hozsanna!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Úgy érkezünk ma, hogy tudjuk, közel van a sötét összeesküvés halála ebben a birodalomban. Jelenleg előkészülnek a NESARA Köztársaság nyilvános kihirdetésre a Fény azon erői, akiknek ezt majd meg kell tenni. A Mennyország istenileg azt mondja, hogy megtörtént a nagy felkészülés erre az eseményre. Már csak a hivatalos bejelentésre van szükség. Ez rövidesen várható. Amikor ez végre megtörténik, ki fog terjedni mindenre, amit a végső elemek megvalósítása igényel. Halleluja! Halleluja!

Akkor hivatalosan kiszabadultok az adósságból, amint a különleges fordulópontot bejelentik. Ezzel elkezdhetitek azokat a feladatokat, amik valódi vágyaitokban rejlenek. Tudjuk, hogy egy nagy energia fog betölteni titeket, amint végre elkezditek kijelölt feladataitokat. Érezzük, hogy a vállalkozásaitok nagy megerősödése egy hatalmas átalakulást indíthat a felszíni birodalomban. Ez nagy örömet hoz mindannyiunk számára! Az emberiségnek végre szabaddá kell válnia az isteni kívánalmak szerint!

Ez az átalakulás nagyszerű gyógymódokat fog hozni, és nagyszerű módszereket a felszíni valóság problémáinak megoldására. Ezek a tennivalók a háborút békévé alakítják, és kihirdetik szuverenitásotokat mindenki számára. Mi Mesterek akkor kijelölhetjük az oktatásotok idejét, amiket kötelességünk biztosítani nektek. Örömmel fogjuk ezt tenni, és teljes tudatában annak, hogy most mit tudtok arról, hogy miképpen kerültetek korlátozott tudatossági állapotba! Az a sorsotok, hogy történelmetek ezen új értelmezése jól szolgáljon benneteket. Járjon át a Fény titeket minden módon.

Ma átnéztük mi bontakozik ki ezen a szép kékes-zöld gömbön. Olyan dolgok állnak előttetek, amik megváltoztatják ezt a birodalmat. Készüljetek ezekre az eseményekre, és tudjátok, hogy egy csodás gazdagság fog rövidesen valóra válni. Tudjátok Drágáink, hogy a Mennyország számtalan Készlete és véget nem érő jóléte a Tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalraGALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció