A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Január 17.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
6 Eb, 15 Chen, 13 Caban

Dratzo! A megbeszélt procedúrák a maguk lassú léptékükben előre haladnak. A hangsúly, mint mindig, a biztonságon és a dolgok egyenletes haladásán marad. A művelet ezért jelentősebb dolgok végrehajtására redukálódott, és a nyilvánosság előtti titkolózásra, míg bizonyos elsődleges biztonsági pontokat el nem érnek. Ez elsődleges fontosságúvá vált az eljárás sikeressége tekintetében. Továbbra is bevezető elem marad az új Köztársaság új kincstári pénzeinek globális bevezetése, az összetett pénzátértékelés Amerikában, és a globális pénzrezet. Ezen pénzekhez az új pénzügyi rendszer hivatalos bejelentése fog társulni. Akkor az újonnan kijelölt Elnök elmagyarázhatja a NESARA-t és a fordulópontot mindenki számára. Ezek a speciális bejelentések végül lehetővé teszik a felfedés megtörténését, és végre lehetővé teszik nekünk is, hogy megkezdjük nektek szóló híradásainkat. Ez más események számára is felállítja a terepet, melyek elősegítik a világbékét és egy olyan környezet létrehozását, amit a NESARA az 1990-es években megálmodott. Ez a globális körülmény egy sor más eseményhez is vezethet.

Egy nagyobb esemény fogja követni a NESARA kiemelkedését, és az új NESARA Köztársaság lesz az új pénzügyi rendszer hivatalos bevezetője. Már láthatjuk, hogy az új nemzetközi bankrendszer be lesz vezetve világszerte. Ez elsőként Kínában és Ázsia többi részén fog felállni. Aztán Európában, Amerikában, és Afrikában is meghatározóvá válik. Óceánia lesz az utolsó megállója az új bankvalóságnak. Új globális pénzek fogják ösztönözni az új jólétet mindenki számára, és az adósrabszolgaság hivatalos leállítása. Ennek a világnak meg kell mutatnia Gaia-nak, hogy komolyan veszi a levegője, vize, és földjei megtisztítását. Ezzel együtt létfontosságú helyreállítani az óceán összeköttetésben álló áramlatait, melyek táplálják a környező szárazföldeket és a faunát világszinten. Ez a napi folyamat szabályozza a világ időjárási rendszereit, és segíti az óceán áramlatait abban, hogy olyan elemekkel szolgáljon, amik segítenek fenntartani a bolygó öko-rendszereit.

Ezt a természeti mintát egy titkos kormányzati ügynökség megszakította. Titkos műveletét az egész világra kiterjesztette, és sikerült neki az óceán szokásos melegedését és lehűlését tönkretenni. Ez elkezdett kihatni a hatalmas óceán feletti levegőre is. Ez a kormányművelet a 2010-es évek elején kezdődött. Szokatlanul intenzív tavaszt okozott Európában, komoly olvadást az Északi sarki és a Déli sarki jégtáblákon, és furcsa téli hideget és viharokat Európában és Észak Amerikában. Ez a titkos időjárás-kísérlet Kaliforniában is komoly aszályt okozott, és hatalmas időjárási anomáliákat Ázsiában és Észak Afrikában. De a legfontosabb, hogy leállította az Észak Atlanti szállítót (a Golf Áramlatot). Egy nagyobb időjárásváltás volt látható, ami a globális természeti kondíciókat egy jelentős klímakatasztrófává fordítja át.

Ez a mesterséges időjárás-változtatás túlságos nyomást helyezett a természetes kihalási mintázatra, ami az utóbbi két évtizedben a világ flórájának és faunájának a 40%-át kiirtotta. Ez annak a nagy változásnak köszönhető, ami Gaia felszíni világát a Belső és Külső birodalmakkal való újraegyesülésére készítette elő. Továbbá, mennyei rendelkezések jelentették ki az Anunnaki kegyeltjei korrupt és fenntarthatatlan világának leállítását. Ez a művelet most a siker végső peremén van. Gaia lehetővé szeretné tenni számotokra, hogy visszatérjetek a természetes 5D-s állapototokba, és ennek lezárásaként, Gaia is visszaáll az ő saját 5D-s állapotába. Hasonló a sorsa ezen naprendszer többi bolygójának is. Figyeljük, ahogy ez az eljárás folyik minden egyes bolygón, és annak egyedülálló holdrendszerein. A vízbolygók átalakításának szükséglete és a nagy Marson túli világok korai rekonstrukciója a legérdekesebb jelenség. Ez egyértelműen a Mennyország hatalmas módszereinek bámulatosságát mutatja!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A jelenlegi szituáció gyorsan javul. Társaink most biztosítják, hogy a kifizetések hamarosan végbemenjenek. Azok akik oly régóta a jelre várnak tudják, hogy amire várakoznak az már közeli. Köszönetet kívánunk mondani azoknak, akik fenntartották pozitív energiájukat a látomásaitok számára. Nagy becsben tartunk és áldunk benneteket napi megerősítéseitekért. Ez az egész művelet egyértelműen azt mutatja, hogy milyen pozitív megnyugvás vár rátok a végén. Ez a birodalom nagy átmenetben van, ami a mi megjelenésünket jelöli, és néhány olyan bölcsességet, amit meg kívánunk osztani veletek. Amikor ez végre elérkezik, egy olyan valóság birtokában lesztek, amit a szabadság, a szuverenitásotok, és annak hatalmas jóléte jellemez. Ezen a földön fogtok lakni, és felfedezitek annak áldásait. Ez a birodalom fel fogja fedni nektek milyen összeköttetésben állnak Gaia Külső és Belső szárazföldjei. Legyetek bölcsek! Legyetek Nyitottak, és készek felfedezni ennek az új szárazföldnek a működését!

Ahogy elkezdtek ebbe belejönni, kiterjeszthetitek észleléseteket, és elengedhetitek félelmeiteket és aggodalmaitokat. Ennek a világnak a felszíni földjei az utóbbi 13 évezredben a kegyeltek kegyetlenségei által létrehozott és fenntartott közegben sodródtak. Lássátok ezt az új időt ezen rettenetes rémálom eltávozásának pillanataiként. Ez a szent hely végül a Mennyország heves Fényében fog benépesülni. Továbbá, találkozni fogtok Belső Földi unokatestvéreitekkel, és megtanultok számos dolgot a múltról, egészen a mostani "felébredésetekig". Ezen az új földön örömmel fogadjátok űrcsaládjaitokat, és megismeritek spirituális családjaitok természetét. Emlékezzetek mélyen szívetekben rá, hogy valójában soha nem vagytok egyedül. Új társaitok elvezetnek csodás jövőtökbe, és megosztják veletek, hogy pontosan hogyan is értétek el ezt. Legyetek üdvözölve, és mindenek felett igazán Szeretve!

Ami ezen az isteni gömbön folyik, az egy nagy tanulás. Ennek a tanulásnak megvan a lehetősége, hogy meggyógyítson mindent. Régen azelőtt az őseitek eljöttek ide, és felállítottak egy sok fázisból álló utazást, ami sokkal távolabbra juttat benneteket annál, mint amiért kezdetben idejöttetek. Jelenleg ezt végzitek, és megtanuljátok a legjobban felkészíteni magatokat az előttetek álló dolgokra. Ez nem csak az átmenet ideje, hanem tele van gondosan átadott leckék sorával. Mindig legyetek készek befogadni ezt, és áldani azokat a mondottakért. Rövidesen találkozni fogtok a mentoraitokkal. Ők velünk együtt egy speciális csapatot alkotnak, mely nyugodtan vezet el titeket egy új és tudatosabb létezésbe. Időnként nehéz lehet mindezt befogadni. Csak használjátok fel erőteljes víziótokat, hogy átjussatok még a legfárasztóbb pillanatokon is. Együtt vagyunk ezen a legszentebb utazáson. Legyetek nyitottak, és használjátok Szereteteteket fel arra, hogy elvezessen győzelmetekhez!

Ma folytattuk heti jelentéseinket erről a rendkívül összetett földről. Maradjatok pozitívak és nyitottak mindarra, amivel rövidesen találkoztok utatokon! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra

GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlUzenetek_-_2017._januar_10..htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció