A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Január 10.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
12 Chicchan, 8 Chen, 13 Caban

Dratzo! Az Ősök tervének előrehaladása biztonságosan vezeti be a globális Pénzátértékelés további részét. Közben a sötétség ellenpuccsai is ott vannak, amik szintén megerősítik, hogy egy speciális biztonsági intézkedés igencsak indokolt. A kiszivárgott dolgok végett, biztonsági pontokat állítottunk fel, hogy ellentámadást indítsunk és legyőzzük a sötétség rettenetes céljait. Az első legfontosabb pénzek címzettjeihez való kézbesítése folyik. Ezek a kezdeti sikerek csak azt mutatják, hogy milyen jól lettek kialakítva a sötétség gonoszságai elleni terveink. A különleges stratégiák ezen teljes komplexuma azt bizonyítja, hogy milyen hatékonyak közös erőink. Ezen sikerekből kiindulva, olyan taktikákat szándékozunk kialakítani, amik le tudják győzni a sötétség jól felszerelt erőit. Így közel állunk felettük való jogos győzelmünkhöz. Az ebből a gregoriánus hónapból hátralévő időt annak szenteljük, hogy beteljesítsük komplikált terveink hátralévő részét. Ezek lehetővé fogják tenni számunkra a sötét vezetőség átfogó teljes letartóztatása végett, hogy leállítsuk a mi legyőzésünkre felállított aljas céljaikat. Természetesen azon régi sötét rend vége közeledik, mely közel 13 évezrede üzemelteti a bolygót!

Az amerikai köztársaság jelenlegi megtisztítása folyamatban van. Ezt valójában 1871-ben alapították meg, és az amerikai egyeduralom gyerekjátéka lett. Ezt a de facto NESARA Köztársaság fogja megdönteni. Ennek a projektnek a beteljesedése még tisztázatlan marad. Azt mondták nekünk, hogy a most érkező közigazgatásnak kell kinyilatkoztatnia a köztársaságot, de vannak kétségeink ezzel kapcsolatban, és lefektettünk egy tervet arra, hogy valóban ezt lássuk történni. Ezért arra koncentráltunk, hogy biztosítsuk, hogy ez a cél továbbra is pályán maradjon, és megvalósult valósággá váljon. Ezért gondosan ügyelünk rá, hogy ez az új közigazgatás biztosítsa, hogy még mindig azt tervezi, hogy bejelenti az új köztársaságot. Amint ez valóra válik, olyan tervek fognak megindulni, melyek elterjesztik azt a globális változtatást, ami módosítja a világszinttű geopolitikai rendszer működését. Addig arra figyelünk, hogy mit is érzünk valós fejleménynek Amerikában. Szándékunkban áll bármit ami szükséges megtenni ahhoz, hogy átalakítsuk a jelenlegi valóság működését. Elköteleztük magunkat a totális győzelem elérése iránt!

Működésünket aköré építettük, hogy ezen a felszíni szárazföldön egy olyan környezetet építsünk ki, ami az első kapcsolatfelvételhez vezet. Abban a környezetben a kiképzett személyzeteink sokasága gyorsan tud alkalmazkodni ahhoz, hogy titeket a teljes tudatosság peremére juttasson. Több mint egy évtizede figyelünk benneteket, és tudjuk mire van szükségetek ahhoz, hogy elérjétek az elme ezen tiszta állapotát. Az ehhez való elvezetés egy nagyon összetett eljárás, és teljes tudatában vagyunk annak, hogy miképpen a legjobb kölcsönhatásba lépni veletek a szükséges eredmények elérése érdekében. Így tudjuk milyen típusú kölcsönhatás a legjobb alapvető céljaink eléréséhez. Mindegyikőtökben vannak belső visszaigazoló egységek, melyek elő is készítenek titeket következő evolúciós lépésetekre. Megfelelő mentális löketekre van szükségetek, és olyan gyakorlatokra, amik lehetővé teszik, hogy egyre magasabb tudatosságra lépjetek. Ezért egyszerűen csak kövessétek a Mennyország által nekünk adott irányelveket. Ez az eljárás felkészít a Fénykamrátokban töltendő három napotokra benneteket.

Mint láthatjátok, ez az eljárás újabb előrelépések sorára ösztönöz titeket abból, ahol most vagytok. A peremén álltok annak, hogy megkapjátok globális jóléteteket, és azoknak a kezdeti műveleteknek, amik egy új és csodás pénzügyi rendszert adnak nektek, és aranyhátterű pénznemet. A múltban a sötétek megnehezítették ennek véghezvitelét számunkra. Mindazonáltal áttörtük a jogi és fizikai akadályaikat. A jelenlegi késések nem többek óvatosságnál, mely biztosítja minden egyes szükséges lépés sikeres teljesítését. Ez a járulékos belassulás elérkezik egy olyan ponthoz, ahol már tényleg csak kisebb óvatosság szükséges. Így megsürgettük személyzetünket, hogy kérjék a hatóságokat, hogy gyorsítsák meg a kézbesítéseket. A pénzek ezen lassú és óvatos finanszírozása egy olyan eljárás, amit kezdetben még egy gyorsan kivitelezhető eseménynek láttak. Az a szándékunk, hogy hatékonyan beteljesülésre juttatjuk ezeket a globális kifizetéseket úgy, hogy a hozzá szükséges új kormányzás tényleg megvalósulhasson!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ezen a napon örömmel töltekezve érkezünk azzal kapcsolatban, ami világotokon folyik. A rég beígért jólét egyre közelebb kerül. Mindenki, aki ezen eseményekkel foglalkozik, boldogan informál minket arról, hogy a látszólagos lassulás ellenére, a kézbesítési dátumok rövidesen realizálódnak. Az Agarthaiak azt mondják nekünk, hogy mindaz készenlétben van, amit jelenleg tőlük vártunk. Javasolni szándékozunk, hogy gyorsítsák be ezt a speciális eljárást. Az isteni cél az, hogy izoláljuk az USA Vállalatot, és megakadályozzuk, hogy tovább folytassa. Utasítottuk a Titkos Szent Társaságokat, hogy mondják meg minden tagnak, hogy álljanak ki a NESARA Köztársaság kiemelkedése és a hozzá társuló ünnepélyes adósságelengedés mellett. Az emberiséget meg kell szabadítani hamis szövetségeseitől, és sütkéreznie kell szabadsága és személyes szuverenitása visszatérésében, és abban, hogy manipulálása véget ért. Meg kívánunk áldani mindenkit, és látni, hogy a Fény valóban visszaért.

Ami most kibontakozik Drágáink, az egy küzdelem azok között akik rettenthetetlen módon el kívánják végezni ezt az isteni projektet, és azok között, akik ezt a szent kötelezettséget csak akkor kívánják véghez vinni, amikor a megfelelő biztonsági szintet biztosan elérték. Ezeket az eseményeket olyan ütemben kell véghez vinni, hogy az isteni menetrend megfelelően haladjon előre. Szövetségeseink között van egy olyan elkötelezett lényekből álló csoport, akik képesek biztosítani a totális biztonságát ennek a felettébb összetett műveletnek. Mi tudjuk hogyan tud ez valóra válni. A Mennyország azt mondja nekünk, hogy a sötétséget teljesen izolálni kell tőlünk. Ezért azonnal szükség van egy gyors globális letartóztatássorozatra. Továbbá új és megbízható kormányzás kell. A NESARA Köztársaság gyors bevezetése is létfontosságú. Egy szent bizonyítékot kérünk, ami teljesen valós és egyértelmű mindenki számára.

Ez a felszíni valóság meg fog változni Áldottaink! Megfogadtuk, hogy bevezetjük szabadságotok, szuverenitásotok, és jólétetek idejét. Szerintünk a dolgoknak drámaibban kell folyni. Azok többségének, akik tudatában vannak a valójában kitudódó dolgoknak, egy nagy jelre van szükségük azzal kapcsolatban, hogy a "megszokottság" véget ért. Szakítsatok időt rá, hogy elmagyarázzátok és bebizonyítsátok, hogy egy monumentális V-Á-L-T-O-Z-Á-S történik ebben a világban. A váltást illető kulcsfontosságú bejelentéseket nyilvánosan ki kell hirdetni. Mi Mesterek már láttuk, hogy egy ilyen "Nyilvános Színtér" hogyan hoz új életet a látképbe. Ez egy transzformatív váltássá fordítja át ennek az eljárásnak a természetét, ami igazán csodálatos és nagyszerű. Ezért azt kérjük, hogy ez az eljárás váljon színesebbé, elevenebbé, és áthatóbbá. Ez mindaz ami kell ahhoz, hogy véget érjenek a régi zsarnoki és életellenes elnyomási módszerek. Adonai! Adonai!

Ma folytattuk jelentésünket a bolygón folyó eseményekről. Köszönjük mindenkinek aki lehetővé tette egy új valóság elhozását. Világunk ezen bámulatos módosulásai csak most kezdenek kibontakozni. Azt kérjük mindenki csatlakozzon hozzánk ennek a ragyogó új birodalomnak a megvalósításában! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra

GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció