A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Február 21.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
2 Manik, 10 Zac, 13 Caban

Dratzo! Egy lassú, de biztos haladás van most hatályban. A kézbesítések biztonságának felállítása folyik. Akik a régi összeesküvést képviselik, keményen küzdenek, és aggasztó módon hosszas halasztásokat produkálnak. Ez a stratégia szövetségeseinket óvatosabb hozzáállásra ösztönzi. Ez arra emlékeztet minket, hogy a sötétség mennyire szereti a bonyolultságot. Ez a végső pillére a sötéteknek, és a végső eszközük is, mely késleltetheti a stratégiánkat. Egy új menetrend mégis hamarosan sikeres lesz. Jelenleg sok régi dolog figyelmünket igényli. Az összes többi járható út ismét meg fog nyílni. A sötét kegyeltek végül le lesznek tartóztatva, valamint fel lesz fedve a tevékenységük, és egy virágzó valóság  napvilágra kerül. Kérjük addig legyetek türelemmel. Nagy jutalmatok közeleg. A régóta hatalmon lévők rövidesen el lesznek távolítva. Bár haladásunk lassú, mégis sikeres. Ez a korrupt és zsarnoki illegális kormányzás kipréselődik. Egy új idő közeledik!

Egy csodás forgatókönyv készít elő egy új globális rendszert. Ez olyan valami, ami igazán megéri. A jelenlegi műveletet ily módon folytatva, biztosítja a teljes sikert. Most kulcsfontosságú lépéseknek tekinthető bejelentésekre várunk. Amint ezek a feladatok végbe mentek, végre leállíthatjuk a Federal Reserve Bankot. Ez az egy nagy lépés törvényesíti az új arany-hátterű globális pénzrendszert! Ezt magunk mögött hagyva, fontos lépések sora fogja segíteni az új Kincstár által támogatott pénzek kiosztását. Az új valuta már önmagában véget vet a jelenlegi fiat pénzeknek. Alig várjuk azokat a lépéseket, amik ehhez az üdvözítő és egyben szükséges eljáráshoz kellenek. Ez nagyon megkönnyítheti a kézbesítés körülményeinek megteremtését. Cserébe ez lehetővé teszi, hogy egy világszintű jólétet elterjesszünk. Azt is lehetővé teszi, hogy sok fontos záradékát végrehajtsuk a múlt évi párizsi egyezménynek.

Jelenleg egy küzdelem folyik a sötétség kegyeltjeinek maradványai és azok között, akik a Fény erőit képviselik. Ez javarészt a szabadságotokról szól, és azokról, akik szeretnék az új valóságot páratlan módon beáramoltatni. Csak azért van ez a küzdelem, mert a Fény erői még mindig kételkednek a megjövendölt végzetben. Amikor ezt a kétséget végre félreteszik, a Fény győzelme biztosított. Ez a művelet a kezdetekor egyfajta vágyálomnak látszott. Sikere, mint egy hollywoodi történet. Más szóval, a Fény szövetségesei még nincsenek hatalmuk birtokában. Azt szeretnénk, hogy a Fény különféle elemei elismerjék bámulatos erejüket. Ez a felszíni világ még mindig nem hisz abban ami történt. Ti vagytok az egyedüliek akik az összes furcsaság ellenére nagy győzelmet arattatok. Használjátok fel újonnan megszerzett hatalmatokat arra, hogy elfogadjátok akik vagytok. Legyetek bölcsek és bátrak. Legyetek tudatában, hogy megértetek mindent ami ezen nagy gömbön történik!

Itt van egy új hatalmi struktúra kezdete, egy olyané, ami létrehozza a de jure köztársaságot, és ebből eredően egy megállapodást, a NESARA-t. Legyetek büszkék rá, hogy mindezt elhozzátok. A sötétség a történelem hulladékgyűjtőjébe van ítélve. A régi birodalom valójában épp véget ér, és ennek a valóságnak egy új csodás megértése zajlik. Nem könnyű elengedni a nehéz és fájdalmas múltat, de belül ott van bennetek egy új világ felé vezető út. Tegyetek így és gyertek össze ennek a ragyogó új Fénynek és Szeretetnek a terjesztésére. A régi sötét utak eltűnnek. Vegyétek kezetekbe ezt  a hatalmat, és engedjétek kiteljesedni. Kövessétek a Mesterek bölcs rendelkezéseit. Emelkedjetek fel és váljatok szabaddá! Ti vagytok azok, akik csendben szenvedtek, és féltetek attól, hogy megismerjétek hatalmatokat. Itt a tömeges letartóztatások és a NESARA Köztársaság kihirdetésének ideje! Emelkedjetek fel, váljatok szuverénné, virágzóvá, és szabaddá!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ez az idő különlegesen fontos abból a szempontból, hogy felálljanak a különféle áldott elemek a globális átértékelés számára. Szent feladat, hogy mindenki összejöjjön, és különféle vízióik segítségével biztosítsák legmesésebb eszméik valóra válását. Olyan eseményekre van szükség, melyek bizonyossá teszik közös törekvésünk szentségét. Régen mi összegyűltünk, és megígértük egymásnak, hogy közös eszméink valóra válnak. Most bizonyossá kell tennünk ezt egymásnak. Ez a birodalom már megmutatta azt az erőt amit közösen birtokolunk. Úgy kell folytatnunk, hogy a globális pénzátértékelés megtörténhessen. Ebben a reménnyel és örömmel teli folyamatban, merészségünk gyorsan elhozza ezt az isteni kort. Ez a megfelelő idő arra, hogy véget vessünk kételkedéseinknek, és valóra váltsuk ezt az új szent valóságot.

Ezért létfontosságú, hogy pozitív vízióinkat felhasználva egy olyan valóságot hozzunk össze, ami végre lehetővé teszi a sok globális esemény megtörténését. Szánjatok időt rá, hogy előhozzátok az örömet, és ez által lehetővé váljon mindannyiunk számára megtapasztalni a jólétet, szuverenitást, és más dolgokat. Alakítsuk át együtt ezt a valóságot. Ez a csodák és látomások ideje. A sötétség célba lett véve. Most félre kell állítani őket. Ez a világ nem folytathatja tovább jelenlegi állapotát. Sokkal inkább, ez az igazi felszabadulás ideje. Ez a bolygó példátlan mértékű lázadást indít. Nem kérhetik a sántát, hogy ő vigye a hátán a vakot. Gyertek össze gyermekeim! Követeljétek, hogy a legyőzöttek ennek megfelelően cselekedjenek. Hirdessétek a Mennyország ígéreteit. Tudatosítsátok szívetekben, hogy mik vagytok valójában, és jöjjetek össze, hogy megkapjátok ezt a szent áldást.

Mint korábban állítottuk, ez az isteni tett ideje, egy olyan tetté, mely képes átalakítani ezt a felszíni birodalmat, és egy isteni lenyomattal szolgálni az olyan transzformációk számára, amik véget vetnek a zsarnokságnak. Gaia tudja, hogy mi történik, és alig várja, hogy támogasson egy csendes forradalmat, ami az emberiséget felemeli potenciáljára. Az emberiség elért egy olyan pontot, ahol az összeesküvés rettenetes módszerei köztudottá fognak válni mindenki számára, és legyőzik az összeesküvést. Ennek Fényében, a Szeretetnek kell szárnyalnia, és annak győzedelmes pozícióit megfelelően fogják jutalmazni. Ez a kor arról szól, hogy létrejöjjenek a közzététel előtti lépések, és Gaia gondolkodásmódja megváltozzon örökre. Az emberiségnek tudnia kell hol van most, és pontosan hova tart. Áldjuk ezt és felkészítünk titeket bámulatos sorsotokra. Események sora áll előttetek, melyek lehetővé teszik, hogy újra spirituális és űrcsaládjaitok között éljetek.

Ma heti globális jelentésünket folytattuk. Az emberiség új idejének peremén álltok, hogy összehozzátok a lehetőségét annak, hogy megtapasztaljátok amiről már régóta álmodtok, és végre megszabaduljatok a megörökölt adósságtól. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra

GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció