A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Április 4.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
13 Kan, 7 Mac, 13 Caban

Selamat Jalwa! A NEASRA-val teljes egyetértésben lévő új de jure kormányzat megvalósulása végett, amerikai bankjegyek hatalmas mennyiségét fogják tartalmazni az első kifizetések. Ezért úgy döntöttek, hogy a NESARA Köztársasági Kincsárat nyugatra költöztetik. Ez lehetővé teszi, hogy sok jövőbeli kifizetés a vártnál sokkal hatékonyabban történjen. Ezen kezdeti kifizetések hatalmas mértéke azt fogja indikálni, hogy hivatalosan összeroppantja a régi illegális USA Vállalatot. Úgy vélik, hogy ez a művelet azt is fogja jelenteni, hogy a Washingtonban lévő kormányzatot végleg eltörlik, és ez azt is fogja jelezni, hogy vége az összes olyan csirkefogónak, akik jelenleg napi szinten irányadók. Akiknek össze kell hozniuk az új NESARA kormányt, most szorgosan állítják fel azokat a procedúrákat, amik a Köztársaság első hivatalos napjait jelölik. Ezt az eseményt úgy ütemezték, hogy megindítson más olyan eseményeket is, amik átalakítják a háborúskodás korszakát a jólét és béke hosszú korszakává a bolygón. Ez hivatalosan jelezni fogja, hogy a globális adósrabszolgaságnak vége.

Ezt a különleges eljárást úgy tervezték, hogy átalakítson minden embert szuverén és virágzó tagjává ennek az új globális berendezkedésnek. Az új de jure US kormányzat és annak számos testvérnemzete helyre lesz állítva egy új valóság jogos és örömteli vezetőjévé. Ez a valóság kövezi ki az utat olyan hihetetlen eszközök sokasága számára, amik hivatalosan a régi rezsim által vissza voltak tartva, nemzetbiztonsági eszközökként. Ezek az eszközök képviselik a gyógyulását azon bajoknak, amiket az emberiség Atlantisz bukása óta elszenvedett. Továbbá új elfeledett történelmek sokasága kerül nyilvánosságra, ami a Felemelkedett Mesterekkel lesz megvitatva. Az emberiségnek képesnek kell lennie hozzáférni a korábban megtagadott bölcsességhez. Ezen tudás és a titokban tartott technológiák felhasználásával, csodákat fogtok megtapasztalni - melyek kiszabadítanak a betegségek korbácscsapásaiból, és felfedezitek milyen csodás fiatalító eljárást lehet alkalmazni mindannyiótokon. Ez igazán csodás idő lesz mindenki számára!

Ez a közelgő idő azt ígéri, hogy beléphettek egy olyan korba, ahol a velünk a Föderációban lévőkkel és a Belső Földi Agartha birodalomból valókkal történő kapcsolatfelvétel valóssá válik. Ez az első kapcsolatfelvételi művelet egy olyan dolog, amin már az 1990-es évek elején történt megérkezésünk óta dolgozunk. A sötét Anchara Szövetség megpróbálta szabotálni törekvéseinket az által, hogy olyan körülményeket teremtett a Napotokban, ami egy Nova jelenséget tett lehetségessé. A Mennyország azonban tájékoztatott minket tetteikről, és gyorsan korrigáltuk ezt. Napi szinten tudatosítottuk, hogy milyen illegális eljárás is volt ez számukra. Gyorsan átszerveztük tudományos és felfedező küldetéseinket, és egy kis üzemeltető részleget ideküldtünk, hogy gondosan figyelemmel kövesse a Napotokat. Ez az ideiglenes küldetés az 1980-as évek végére egy védelmi küldetéssé fejlődött, mely keresztülhúzza azokat a küldetéseket, amik segítik a Föld sötét összeesküvését rossz szándékú invázióik megszervezésében. A sötétség ezen erős törekvése, a Mennyország részéről gyorsan a mi első kapcsolatfelvételi küldetésünkhöz vezetett. Ez a küldetés részét képezte az utóbbi évtizedeknek, egészen a jelenlegi szituációig. Most a Fénybe és teljes tudatosságba való átmeneteteket figyeljük.

A jelenlegi küldetés hozta létre annak igényét, hogy a mentoraink az Agarthaiakkal együtt létrehozzák az élő Kristály Fénykamrákat, melyek át fognak alakítani benneteket Galaktikus Emberekké. Úgy gondoltuk, ez az eljárás előre kiszámított biztos lépéseket igényel, hogy biztosítsuk sikerét. Összekötőinken keresztül a sokféle kultúrátokat és hitrendszereteket is felfedeztük. Érdekesnek találtuk, ahogyan a sötétség saját igényei szerint alakította valóságotokat. Boldogok vagyunk, hogy akik ezen birodalom módosításán dolgoznak, teljesen elfogadtak minket. Megértjük milyen nehéz volt kezdetben behelyezni bennünket a ti egyvelegetekbe. Boldogok vagyunk, hogy a sötétség elleni hosszú küzdelmetek nagyban segítette törekvéseinket. Készen állunk, hogy a megfelelő időben teljesen elfogadjunk benneteket a Galaktikus Föderációban egy új csillagnemzetként. Ez az esemény Galaktikus Átalakulásotokat fogja követni, valamint az új csillagnemzetekben lévő összes vízbolygó földdé alakulását.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk. Ezen a napon örömmel töltekezünk, mivel szent titkos társaságaink gyorsan lehetővé teszik, hogy a Fény elérje nagy győzelmét. A csodák jelenlegi ajándéka annak a különleges csapdának köszönhető, ami azért lett felállítva, hogy a sötétség azt higgye, hogy nyert.   Valójában a rettenetes kormányzás számunkra egy folyamatos csipkelődéssé vált, hogy ismertesse az USA Vállalat túléléséről szóló fikciójukat. Ez a szurkálódó művelet olyan bizonyítékokkal fog szolgálni, amik az összeesküvés és kegyeltjei magas szintjeinek letartóztatásához és izolálásához kellenek. Hálásak maradunk nektek is fenntartott vízióitokért, és hogy lehetővé válik a Mennyországnak méltó módon véget vetni ennek, a megfelelő időpontban. Az extra sok szükségtelen késleltetés ellenére fényesen fenntartottátok kollektív vízióitokat. Ez most lehetővé teszi a Mennyországnak, hogy átadja egy új és bőséges birodalom ajándékát. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Hálásak vagyunk vízióitokért és csodás támogatásotokért. Együtt kezdtünk bele ebbe a bonyolult utazásba. Ezt a csodás kollektívát közösen hoztuk össze, hogy teljesen bebiztosíthassa, hogy legmélyebb békevágya, jóléte, szabadsága, és szuverenitása garantált legyen. A NESARA megvalósulása és mindaz ami vele együtt jár, a tiétek. Alig várjuk, hogy lássuk mindegyikőtöket elérni legvágyottabb álmaitokat. Megjegyeznénk, hogy ez a mennyei adomány egy sikeresen teljesült projektként érkezik. A Mennyország tudja milyen nehéz átalakítani ezt a globális valóságot. A Mennyország írta meg azt az utat, melyen ez a csodás feladat elérhetővé válik. Köszönjük nektek egyesített fókuszotokat és képességeteket, hogy legyőzitek csalódottságotokat. Egyszerűen azt kérjük, hogy az ebből eredő tudást használjátok fel arra, hogy egy még örömtelibb ünnepetek legyen! Halleluja! Halleluja!

Azzal szeretnénk befejezni, hogy megköszönjük a globális kollektívának, amit vízióitok összehoztak. Ezen nemes tettek által lehetővé vált, ami most történik. Szolgáljon ez a nagy meglepetés növekvő potenciálotok teljesítményértékeléseként. Ahogy nagyszerű kedves és könyörületes tetteitek kibontakozását figyeljük, az jut eszünkbe, hogy ezen valóság korábbi sötét urai milyen gőgösek voltak. Most látniuk kell, hogy akiket ők annyira alábecsültek, hogyan keresztezik nagy terveiket. Örökké hálásak maradunk rugalmasságotokért és csodás növekedésetekért! Együtt tértünk rá a veszélyes útra. Látszólag végtelen tekervények és fordulatok sorára. A Mennyországnak számtalanszor segítenie kellett nekünk ezen utazás során. Mégis túlétük, és megéltük, hogy elmondhassunk egy bámulatos történetet. Gratulálunk nektek a jó munkáért. Ebben az üdvözletben ott van az örömötök és elegáns győzelmetek üzenete!

Ma megint arra fókuszáltunk, ami ezen szépséges kékes-zöld gömbön történik. Sok minden készül kibontakozni. Használjátok fel az időt arra, hogy készítsétek elő magatokat egy örömteli és hihetetlen utazásra. Ahogy mondani szokták, "a legjobb most következik". Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra


GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció