A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Április 25.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
3 Oc, 13 Kank’in, 13 Caban

Selamat Jalwa! Világotok lassacskán felbomlik. Naponta látni véljük, ahogy a sötétség és a kegyeltjei szokatlan mértékű "lassulást" idéznek elő. Ez a fura eljárás látszólag késlelteti az egész kézbesítési rendszer új biztonságának működtetése mögött álló dolgokat. Összekötőink most nagyon elkötelezettek, hogy sikeres konklúzióra jussanak ebben a nagyon összetett szituációban. Kivételes tisztító procedúrákra számítunk. Ezek hatékonyan lehetővé teszik, hogy a kifizetések felső szintjei rövidesen megoldódjanak.

Ezek a különféle forgatókönyvek bukkannak elő minden nap. Elhatároztuk, hogy véghezvisszük ezen bonyodalmak sima lezárását, és átrendezzük a Fényt. Akkor végre legyőzzük kollégáink nyilvánvaló lanyhaságát. Ezen tendenciák lassan felbomlanak, és lehetővé válik az általános kifizetések megindulása. Továbbá a sötétség most teljes tudatában van, hogy folyamatos késleltetései az őket megillető konklúzióra jutnak. Mindenki úgy véli, hogy közel van néhány érdekes ellensúlyozó hatás. Úgy érezzük, hogy ezek az események meg fogják változtatni a jelenlegi nehéz természetét az általános kifizetési eljárásnak. Úgy hisszük, hogy a jelenlegi helyzet útkereszteződéshez ér.

Ez az oka a jelenlegi feltartóztatásnak, ami a végéhez közeledik. Teljes mértékben arra számítunk, hogy a végső kiosztás közeledik. A sötét összeesküvés látszólag nem fogja fel, hogy a jelenlegi helyzete milyen kétségbeejtő. Egyszerűen becsapják magukat. A jelenlegi helyzet egy trükk, ami nagyon keményen visszacsap rájuk. Alig várjuk tragikus sorsuk elkerülhetetlenségét. Készülünk őrizetbe venni őket, és aztán szabadjára engedni a Fényt, hogy felállítsa az új NEASRA Köztársaságot.

Természetesen mindez ott van a horizonton. A sötétség némiképp tudja, hogy cselszövésüket felfedezték. Tisztában van vele, hogy jelenlegi illegális USA Vállalata közel áll a végéhez. Azt is tudják, hogy a régi valóság már nem tartható fenn tovább! Tudják mélyen belül, hogy közel vannak ahhoz, hogy az összes rettenetes következmény elkezdjen visszahatni rájuk. Ők meg tébolyult módon csak tovább erősítik az ellenük szóló érveket. Ezért arra számítunk, hogy ez a birodalom nagyon gyorsan megváltozik, amint a jelenlegi komplikációkat félrelökik. Tudjátok, hogy minden igazán össze fog állni!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Köszönetet mondani jövünk ma, hogy mind fenntartjátok kollektív víziótokat akkor is, amikor a kifizetések vagy megint lelassulnak, vagy komolyan késleltetve vannak a jelenlegi eljárás rendezőinek komplikált helyzete végett. Áldjuk nagyszerű összpontosításotokat. Örülünk a ténynek, hogy a Mennyország biztosít minket, hogy nem hagy figyelmen kívül benneteket. Maradjatok türelmesek, és tudjátok, hogy csodás időtök áldott módon ki fog bontakozni. Az ígért jólét is meg fog történni, ahogy az adósrabszolgaságból való kiszabadulásotok ideje is elérkezik. Legyetek örömben és tudjátok, hogy a ti időtök érkezik!

A mostani időt finom változások jelölik, amiket mindeddig is tapasztaltatok. A Mennyország biztosítja, hogy minden ígérete valóban megtörténik. Jelenleg azt vettük észre, hogy a "jólétcsomagok" közel állnak ahhoz, amikor felhatalmazzák a kézbesítésre őket. Ez segít megtudni, hogy a Mennyország olyan meglepetések sorára készül, amik véget vetnek a de facto amerikai kormány jelenlegi életének. Ez a tény önmagában mosolyra fakaszt minket. Örömteli időtök már szinte készen áll számotokra.

Egyszerű, de tömör üzenettel fejezzük be. Azt kérjük tartsátok fenn bámulatos víziótokat, és ezzel együtt belső fókuszotokat is. Mindezek megfelelő módon megadják nektek az isteni felmentést és az isteni könyörületet. Nektek gyermekeink, a felszíni világban, megadatik sok megkönnyebbülés, ami nagyban kiteljesíti Felemelkedésetek tapasztalatát! Ez a szent eljárás sok bámulatos jutalomhoz vezet! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk jelentésünket arról ami körülöttetek történik. A sötétség és szükségtelen komplikációi, készülnek tovaszállni. Örökös kifogásaik és beavatkozásaik már nem kellenek. Legyetek tudatában, hogy egy új és örömteli valóság ér utol benneteket! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra


GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció