A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2017. Április 18.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
6 Akbal. 6 Kank’in, 13 Caban

Selamat Jalwa! A végső néhány feladat már közel áll a befejezéshez. Ahogy a kézbesítés előre halad, minden egyes szintjén egy ellenőrzés folyik, és nagyfokú megfelelés esetén, a következő biztosítási pontra lép. Ez a gondos művelet addig folytatódik, amíg az arra érdemeseket ki nem fizetik. Ahogy ezeket az eseményeket nézitek, gyorsan ráeszméltek arra, hogy ezek egyre közelebb hoznak minket az új kormányzáshoz, az új szabadsághoz, és egy átfogó jóléthez. Ez lehetővé teszi azt is, hogy a sötétség a végnapjait lássa ennek a félelemmel teli valóságnak.

A Fény örömmel üdvözli a sötétség kegyeltjeinek a közelgő elhalálozását. Régen azelőtt, amikor az Anunnaki elsőként a  kontrollt megragadta, a sötét változások még látszólag távoliak voltak. Ezen sötét interregnum időszak közepén, a Mennyország lassan elkezdte elültetni egy új birodalom magjait. Ennek ellenére a további 13 évezred képes volt komoly szinten hatni rátok. Fájdalmat okozott számotokra, hogy úgy éreztétek semmi nem jó, és valami csodára van szükség az egyensúly újbóli visszaállásához. Épp egy ilyen dolog történik most.

A Fény nagy koalíciójának sikerült az áttörés, és egy teljesen új valóság formálódik körülöttetek. Ez az új birodalom száműzi a sötétséget és annak gonosz módszereit. A régi környezet át fog alakulni, és belső szenvedélyetek lesz végre közös valóságotok. További türelmeteket kérjük. A Mennyország örömnapjai most készülnek a ti egyre jobban kibontakozó legcsodásabb örömötökké válni! A kulcs az, hogy tartsátok fenn összpontosításotokat, és kétségek nélkül tudjátok, hogy a csodák már igazán itt vannak. Hozsanna! Hozsanna!

Annak tudatában jöttünk ide közel két évtizeddel ezelőtt, hogy ez a küldetés igencsak bonyolult lesz. Ez be is bizonyosodott, de biztosak lehettek benne, hogy a Mennyország ezen birodalmat illető változásai már valóban itt vannak. Ne engedjétek a most jellemző káosznak, hogy aggodalomba taszítson titeket. Ez valójában az a turbulencia, ami a nagy változásoknál időnként szükséges lehet. Maradjatok magabiztosak és legbelül tudjátok, hogy győzelmetek pillanata közeli. Mindemellett, mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsünk elérni rendeltetésszerű sikereteket. Ez az idő valóban egy változás!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Nagyszerű vízióitok segítenek nekünk elhozni egy új birodalmat, ami békével, jóléttel, és Szeretettel lesz tele. Lehetővé kell válnia számotokra szabadjára engedni csodás szenvedélyeiteket, melyek kollektív vízióitok alapjai. Készüljetek fel arra ami hamarosan kibontakozik. Mint azt korábban mondtuk, a Mennyország lehetővé tette a sötétségnek, hogy azt gondolja, képes volt gyorsan súlyos katasztrófát összehozni. Természetesen ez nem így van. Áldott körülmények elvezettek bukásukhoz, és egy csodás birodalomhoz, mely körülöttetek mindenhol valóra válik.

Fenn kell kollektíven tartanunk ezt az új, bőséggel teli és szuverén birodalomról szóló látomást. Tudjuk, hogy milyen frusztráló ez a komplikált művelet. Mindazonáltal, mindannyian bámulatos módon hozzájárultatok ehhez. Dicséretes, hogy segítettetek nekünk ezt megteremteni. Ez egy igazán közös esemény, amit ti és a Mennyben lévők hoztak össze. Áldunk titeket ezért a hosszasan elért sikerért. Valóban elértétek, hogy a Föld és a Menny egésze el legyen ragadtatva attól a bámulatos módtól, ahogyan vezettétek önmagatokat. Óriási Halleluja nagyszerű törekvéseitekért!

Ami történni készül, az a végső löket, mely tiszteletét fejezi ki azok nagyszerű és bátor erőfeszítéseiért, akik a Fény oldalán mindezt istenileg lehetővé tették. Köszönetet kívánunk mondani azoknak, akik elvégezték feladataikat, melyek rövidesen lehetővé teszik a NESARA Köztársaságot és mindazt amit az jelent az emberiség, és ezen dicsőséges Gömb, Gaia, és  mennyei Spirituális Hierarchiája számára. Zárjuk ezt azzal, hogy elismerjük, és nagyon köszönjük nagyszerű munkátokat!

Ma egy rövidített verzióval folytattuk. Addig kívánjuk folytatni ezt, amíg minden a helyére kerül, és szabadon sütkérezhettek abban a Szeretetben és Fényben, amit istenileg megérdemeltek. Sok jól megérdemelt esemény közeledik. Legyetek készek elfogadni mindazt, ami most kezd valóra válni! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra


GALAKTIKUS_FODERACIO_-_Uzenetek.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció