Bevezető Üzenet    

Látnunk kell mindent ami most történik, hogy minden kölcsönhatásban van egymással, és egy olyan mély és jellegzetes holisztikus minta szerint kapcsolódik össze, melyet a Legfőbb Teremtő eszel ki számunkra. Ez az isteni terv, előttünk egy elképzelhetetlenül bölcs módon, szálakra bontva létezik. Minden mozdulata úgy készül, mint a legfelvilágosultabb sakkjáték mozdulatai. Minden egyes lépésnek egyszerre több szinten létező jelentése van. Minden mozdulat úgy van megtervezve, hogy mindannyiunkat egy csodálatos cél felé nyomjon - az őseinkkel, a galaktikus fivéreinkkel és nővéreinkkel való első kapcsolatfelvételünk felé. Ez az ösvény az emberi lélek igaz megértése felé, egy mély visszatükröződésébe vezet, valamint abba, hogy ez a hitforma az alapja annak, akik valójában vagyunk. Ez az igazság, minden tudás alapja. Mindannyian annak vagyunk keresői, hogy mi a valóság, és hogy ez a valóságforma az alapja minden dolognak, mely létezik a Teremtésben. Mindannyian valamilyen módon igyekszünk egybeolvasztani igazságainkat a Legfőbb Alkotó mélyreható elképzeléseivel. Itt van az idő, amikor e vágy beteljesülését engedélyezni fogják, és nem csak kevesek, hanem mindannyiunk számára. 

Most egy átmeneti szakaszban vagyunk, a Galaktikus Föderáció csillagnemzeteinek tagjai és a közöttünk történő első kapcsolat felvételének megkísérlése előtt. Ez azt jelenti számunkra, hogy egy olyan új globális társadalom küszöbén állunk, mely engedélyezve lesz számunkra, hogy végül megláthassuk kik is vagyunk valójában. Sok tudós megkísérelte már felfedezni a belső jelentését annak, amit valós alapú civilizációnak hívunk. Ez a szervezet meg fogja kísérelni bemutatni azt, hogy valójában egy csillagmag társadalom vagyunk, egy isteni terv részeként megalapítva, és egy mellékútra vagyunk terelve, már sok-sok ezredforduló óta. Most lefektetjük a terelőutat, mely vissza fog vezetni minket a főútvonalra, és engedélyt ad nekünk, hogy megláthassuk igaz helyünket a galaxisban. 

A karanténunk ideje lejárt. Ez azt jelenti, hogy rejtett tudás lapul a genetikai kutatásban, mely megengedi számunkra, hogy úgy láthassunk meg minden életet, és különösképpen az emberi életet, ahogyan az egy három-szálú DNS fehérjében létezik. Ez a három-szálas fehérje szolgál a mi fizikai létezésünk alapjául. Ez a fontos felfedezés megengedi, hogy meglássuk azt, ahogyan az út visszavezet a mi spirituális és fizikai önmagunk teljes egységébe, mely nincs is olyan messze, mint ahogyan azt hittük. A kulcs ehhez a törekvéshez, a biológia egy új megközelítésében - a kvantumbiológiában - rejlik. Ez az új biológiaforma, szentesíti a gondolat és a test közötti kapcsolatot. 

A kvantumbiológia azt állítja, hogy a gondolat energiája képes megváltoztatni a sejtjeinket, átalakítani az anyagcserét, és sokkal fontosabb, hogy képes átalakítani az RNS/DNS-t is. A tudatosság képes most tudományos változásokat teremteni a fizikai valóságunkban. Ennek a felfedezésnek a legfontosabb része az emberi génstruktúrával való bánásmóddal kapcsolatos. A genetikusok észrevették az elmúlt fél évtizedben, hogy az emberek használják a harmadik szálat is az RNS/DNS-ükben, hogy az átalakulhasson egy sokkal mélyrehatóbb létezésbe. Sok gyermek születik összekapcsolt három-szálas DNS-el és csodálatos képességekkel. Ezek közé tartoznak a telepatikus képességek, az eltűnés és az újra megjelenés (teleportálás), és egy objektum súlytalanul mozgatása szobákon keresztül. Mindez most megmutatkozik, hogy átváltottunk egy sokkal tudatosabb létezésbe. Ráadásul, a módosult lények száma exponenciálisan megnőtt az elmúlt három évben. Egyszerűen mi egy olyan faj vagyunk, mely a legmélyebb változásokon megy keresztül a valóságunkban. 

Nem csak a testünk változott meg, hanem sokkal tudatosabbá váltunk a természetünk spirituális oldalával kapcsolatban. Ez a spirituális tudatosság egyre nagyobb mértékben vezet át minket olyan tanulmányokon, melyek korábban túl furcsáknak, vagy túlságosan mélynek tűntek ahhoz, hogy jobban belemerüljünk. Ez a tanulmány vezeti el az embereket ahhoz, hogy érdeklődjenek az Angyalok, UFO-k és minden Földi élet földönkívüli eredetével kapcsolatban. Mély vágyat birtoklunk magunkban, hogy megtanulhassuk azt, hogyan kapcsolódik egyik dolog a másikhoz. Létezik egy vég nélküli hitsorozat, mely előre próbálja megmagyarázni az emberi tudás eme tekintetét. Ezekkel a hitrendszerekkel kapcsolatban szeretnénk adni egy kikötést, hogy - ne a fejeddel, hanem a szíveddel gondolj ezekre a témákra. A tudás vizeinek, melyekre most belépsz, az érzések, a szenvedély az alapjai, és nem az intuitív lelked igazsága. Ez a legmélyebb változás a jelenlegi civilizációnk számára. Az egyik valóság egy másikba préselődik be, nagyon rövid idő alatt. A bolygó most egy új, negyedik dimenzionális valóságba való átalakulás szélén áll. Ez a valóság vezet el minket abba, hogy sokkal többet tanuljunk meg önmagunkról, mint az valaha lehetséges volt. 

Ahogyan a mély változások egyre erősebben bontakoznak ki, kényszerítve vagyunk, hogy elfogadjuk azt, hogy valami egészen alapvető dolog történik számunkra. Az idő is elkezd összesűrűsödni. Ennek az összesűrűsödésnek a mellékterméke, hogy a karmaciklusaink jelentősen felgyorsulnak. Egyike ezeknek a dolgoknak, amit talán már észrevettetek, hogy amikor karma teremtődik, az gyorsan meg is enyhül. Gyakran ez órák, vagy napok elteltével történik. Egy olyan valóságban vagyunk, mely gyorsan valami másba alakul át abból, amit eddig alkalmaztunk. Egy másik változás, hogy az évek idő-vonala szintén felgyorsul. Sok személy, aki tanulmányozza az időt észrevette, hogy nemrégiben az évek szinte hónapokká csökkentek. Erre vonatkozóan, számos fizikus, aki számol 2012-vel észrevette, hogy egy törés van a mágikus 2012. December 21-i dátum körül. Ez a dátum a Mayák naptára szerint, az idők végét jelenti a Földön a jelenlegi ismereteink szerint! Ezek az egybeesések azt a tényt mutatják, hogy ez egy olyan periódus a bolygónk számára, mely egy másik új valóság felé halad. 

A kozmológia felfedezte, hogy a fizikai univerzum nem mindig engedelmeskedik a jelenlegi-ismereteink szerinti törvényeknek. Az energiák, gázfelhők, és akár a galaxisok is egészen furcsa dolgokat végeznek. Egy hasonló feljegyzés szerint, ugyanilyen paradoxonok történnek a szub-atomikus fizika világában is. Az univerzális tudás keze látszik vezetni minket a valóság egy új fogalmába. Ezeket az információkat a régi szokások távol akarják tartani a köztudattól. Ez a tárgya az elmúlt dekád tudósai közötti nézetkülönbségeknek. A régi erők rendje mindenhol azt a képet próbálta fenntartani, hogy minden ahogyan most is van, úgy volt mindig is. Van rengeteg új titkos felfedezés, melyet néhány tudósnak lesz majd elegendő bátorsága napvilágra juttatni. Amiről hallottam, hogy 1997-1998 Telétől/tavaszától lesz több tudós, akik el akarják kezdeni elmesélni a történeteiket arról, ami a mennyekben, az atmoszférában, a kontinenseken és a Föld bolygó óceánjaiban valójában történik. Ezek az elbeszélések lesznek további tényezői annak, hogy végül engedélyezzék a Föld polgárai számára, hogy megláthassák az igazságot, és felkészülhessenek az ET-kel való elkerülhetetlen kapcsolatfelvételükre. 

Ez a célja ennek a szervezetnek, hogy naprakész információkat hozzon nektek; hogy feltárja azt, ami valójában odakinn a mennyekben történik, mely körülöttünk létezik; és hogy tanácsot adjon számotokra, hogyan készíthetitek fel magatokat egy új valóságra, és a Galaktikus Föderációval való első kapcsolatfelvételre. Mindannyiunknak szükséges látnunk, hogy mind EGYEK vagyunk, és ami velünk történik, az mindannyiunkkal történik. Engedjétek közel magatokhoz a szeretet áldását és a fényt. Salamat Ja! (Szíriuszi kifejezés, jelentése: Legyetek Boldogok!) 

Tisztelettel kinyilatkoztatva, 

Sheldan Nidle 
Founder, PAO 
Kula, Maui 
November 19, 1997 

Vissza az előző oldalraGALAKTIKUS_FODERACIO.htmlshapeimage_2_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció
http://www.gyogynoveny-bio.hu/


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.gyogynoveny-bio.hu/
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/