A Szerzőről    

Sheldan Nidle 1946. november 11-én New York-ban született, Buffalo-ban nõtt fel. Az elsõ földönkívüli és UFO élményei röviddel születése után elkezdődtek, melyek egész gyermekkorán keresztül folytatódtak a kapcsolatfelvétel különböző formáiban szintúgy, mint az ezzel járó manifesztációkkal - fénykommunikációk, földönkívüli látogatások, és tanító/tanuló gyűlések alkalmával űrhajók fedélzetén. Élete nagy részében folyamatos telepatikus kommunikációnak és közvetlen "mag-tudás" beültetéseknek (éterikus és fizikai implantátumok) örvendezhetett. Sheldan-nak éveken át vizuális és fizikai tapasztalásai voltak űrhajókkal kapcsolatban. 

Tizennégy éves kora környékén Sheldan megkérte a Szíriusziakat és a Fényszövetségek Galaktikus Föderációját, hogy hagyják abba a vele folytatott kommunikációt, mivel folyamatos konfliktusokat tapasztalt meg tudományos ismeretei és aközött, amit az iskolában itt tanult a Földön. Békén hagyták őt, de a Szíriusziak és a Fény Szövetségek Galaktikus Föderációja azt mondta neki, hogy vissza fognak térni, amikor eljön majd az idő beteljesíteni küldetését a Földbolygó és az Emberiség számára. A főiskolán olyan fejlett tudományos programokban helyezkedett el, mint a fizika, kémia és a matematika. 

Sheldan 1968-ban kapott egy diplomát Politikai Tudományokból a Buffalo-i Egyetemtől. Ezt követően több diplomát is szerzett. Az 1970-es években, Alelnök volt a Syntar Productions-nál Tudományos Programozás területen, ahol társszerzője volt egy Nikola Tesla életével és eredményeivel kapcsolatos dokumentációnak. Az 1970-es évektõl az 1980-as évek közepéig részt vett az elektromos energia alternatív forrásaival kapcsolatos tudományos kutatásokban. Majd az 1980-as évek közepén, a földönkívüliekkel való kapcsolatai újra elkezdődtek. 

Jelenleg a Fény Galaktikus Föderációjának egy képviselője és előadója, és 1997 novemberében megalapította a Planetary Activisation Organization-t, a Planetáris Aktiváló Szervezetet (PAO). Egy Sheldan Nidle-el folytatott rövid interjú/beszámoló az Űrember címre kattintva olvasható.

 

Vissza az előző oldalraGalaktikus_Foderacio_-_Urember.htmlGALAKTIKUS_FODERACIO.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció
http://www.gyogynoveny-bio.hu/


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.gyogynoveny-bio.hu/
http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerekhttp://www.porthologos.hu/
HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTELhttp://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/
?http://www.porthologos.hu/