A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Április 12.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
13 Muluc, 1 Kank’in, 12 Manik

Selamat Jalwa! Sok minden folyik világszerte! A bolygó egy fura talánnyal küzd. Egy részről, ki lehet nyíltan jelenteni, hogy jóváhagyták azon pénzek átjuttatását, amikkel meg kell kezdeni a sok humanitárius projektet és a jólétcsomagok végső fázisát. Az üzleti világ első negyedévének legutóbbi mozgásai mégis olyan szituációt teremtettek, ami egy újabb hetes késedelemhez vezetett az átutalási műveletek tekintetében. Ezek a körülmények teljesen elfogadhatatlanok. Ezek a világszinttű elájárások nem akadályozhatók meg sem bankok, sem pedig azok pénzügyi szövetségesinek ódivatú intézkedéseivel. Ezen régimódi késleltetési formák ellenére, a szükséges pénzek végül átutalásra kerülnek. Van most egy csomó alternatíva, amiket alkalmazni lehet arra, hogy megoldjanak bármilyen jövőbeli nehézséget ezzel kapcsolatban. Látjuk földi szövetségeseinket, hogy ezt az új rendszert használva gyorsan lehetővé teszik ezeknek a nagy összegeknek a sikeres átjuttatását Ázsiából bármilyen más kontinensre, ahová csak szükséges. Ezért azokat a dolgokat, amikkel eddig találkoztak, félre fogják lökni, és az annyira várt gazdagság az útjára indul. Ennek az eljárásnak a megindítása épp most folyik!

Ahogy megkapjátok az első összegeket, legyetek készek akcióba lendülni. Közösségeiteken belül vannak olyanok, akik nagyon vágynak a sikeretekre. Lépjetek kapcsolatba ezen egyénekkel, és tekintsétek át, hogy terveitek hogyan kapcsolódhatnak az övéikhez. Ezeknek az összegeknek az a céljuk, hogy segítsenek nektek és közösségeteknek elérni célokat. Ezt soha ne feledjétek. Együtt dolgoztok másokkal, hogy gyógyító központokat hozzatok létre; hogy közösen olyan eszközöket alakítsatok ki, melyek előreviszik közösségeteket, és hogy demonstráljátok, hogy együtt hogyan vagytok képesek egy új valóságot formálni. Ahogy mindez megtörténik, készen álltok arra az infrastruktúrára, ami jobbá teszi közösségeteket, és indirekt módon előkészíti azt a velünk való első kapcsolatfelvételre. A mentoraink fogják befejezni a feladatot, hogy mindegyikőtök jobban megértse a teljes tudatosságba vezető személyes ösvényét. Ez az eljárás, amikor egy szélesebb teret kap elmétekben, képet alkot arról, hogy hogyan készültök fel a teljes tudatosságba vezető végső szükséges lépésekre. Ezen dolgok segítenek nekünk realizálni, hogy a szorgalmatok végül lehetővé teszi azt, amit a Mennyország most oly kegyesen visz véghez!

Ez a mennyei előrehaladás oly tökéletesen van időzítve, hogy könnyedén megfigyelhetitek, hogy egy csodálatos ritmus szerint halad mindegyikőtök előre. Nem csak ti tesztek így, hanem ugyanez igaz minden öko-rendszerre is, melyet oly szépségesen tart fenn Gaia. Napi szinten figyeltük, hogy változtok, és hasonló minták figyelhetők meg a Földanya sokszínű bioszférájával kapcsolatban is. A sötét összeesküvés eddig csak csorbította ezeket az öko-rendszereket. Gaia a mi segítségünkkel képes volt fenntartani még a legjobban meggyalázott rendszert is. Itt a ti segítségetek kombinálódik a mi indirekt támogatásunkkal, hogy fenntartsuk az Életet az előre haladó világotokon. Szükséges, hogy jelentősen növeljétek ezen különféle öko-rendszerekkel kapcsolatos közvetlen segítségeteket. Segítitek ezeket az "élet zónákat" és a társaitokat is. Ezek a projektek lehetővé teszik Gaia-nak, hogy olyan léptékben működjön, ami a teljes tudatosság felé való haladásotokat tükrözi. Így ez a birodalom olyan léptékben halad, amit a Mennyország állított fel arra, hogy egy új birodalomba vezessen. Ez az új birodalom a megfelelő pillanatban összefonódik azzal a magasabb birodalommal, ami a Belső Földön található.

Ezen változásoknak így megvan az isteni időbeosztásuk, amit a Mennyország naponta állít. Tudunk ezekről a napi rezetekről, és arra használjuk medikus és geológus csapatainkat, hogy ellenőrizzék azt ami valójában történik. Ahogy ez a Gregoriánus év előre halad, összevetjük ezt a haladást azokkal a listákkal, amiket akkor állítottunk össze, amikor az 1990-es évek elején ideérkeztünk. A Mennyország felállított egy ütemtervet, ami még mindig tükröződik. Nézzük csak meg ezek egyikét, amit a 9/11 után választottunk ki. Ez állandó betekintést adott számunkra abba, hogy ez a felszíni birodalom egy olyan időpont felé halad, amikor a felszíni és a belső világoknak össze kell fonódniuk, és ez valóban megtörténhet. Ez fog történni miután a segítségünkkel Agarthába utaztok, és bekerültök a személyre szabott Kristály Fénykamráitokba. Ez az időpont csak akkor lesz felfedve számotokra, amikor megtörténik. Közelről figyeljük ahogyan a Mennyország nagyon kegyesen mozgatja ezeket a nagyszerű mintázatokat. A mi feladatunk egyszerűen követni ezt a nagy mintázatot és megtenni a Mennyország Nagy tanácsai által kialakított bizonyos dolgokat.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ami folyik birodalmatokban, az egy nagy váltás az összeesküvés sötét valóságáról a Mennyország új Fénybirodalmára. Áldottnak érezzük magunkat, hogy évezredek múltán végre részt veszünk a tudatosságotok nagy átrendezésében. Atlantisz mélységes vágya az volt, hogy korábbi másként gondolkodóit az uralkodó oligarchia engedelmes szolgáivá tegye. Ehelyett ezek az újra-alkotott emberek bele lettek nyomva egy olyan világba, ami nagymértékben mentes volt korábbi lakóitól. Ezért 13 évezrede mind szenvedünk az Anunnaki és a kijelölt kegyeltjei durva szabályai alatt. Most  elkezdtek megszökni a sötétség által elkerülhetetlennek vélt sors elől. Helyette felszabadultok és rövidesen visszakerültök a teljes tudatosságba. Azon műveletek részét képezzük, amik kezdetileg felkészítenek erre a csodálatos utazásra benneteket a valódi történelmetekről és a földönkívüli eredetetekről szóló tanítások által. Ezek kombinálódnak majd a földönkívüli unokatestvéreitek általi mélyreható tanácsokkal.

Tanulnotok kell felelősségeitekről, és Gaia, valamint az ő életzónái iránti kötelességeitekről. Itt mi csoportosan szándékozunk megtanítani nektek sok dolgot. Először meg kell értenetek, hogy mi is a célja ennek a társaitokkal, és különösképpen a Lelketekkel kapcsolatosan. A Mennyország előre mozgatja ezt a valóságot egy olyan állapotba, ahol ez nagyban megváltozik. Ahogy felfelé juttok tudatosságban, gyors bevillanásokat fogtok észlelni jövőbeli birodalmatokról. Mindez egy teszt, ami lassacskán tudatossá tesz benneteket arról, hogy milyen gyorsan is változtok. Ez egy olyan ütemben fog menni, hogy a veletek történő dolgok se ne túl gyorsan, se ne túl lassan történjenek. Mindegyikőtöknek van egy természetes ritmusa, amit tiszteletben kell tartani. Mi Mesterek részt veszünk az által, hogy segítünk mindegyikőtöket ezen átmeneti idő alatt. Ez kellő kegyet és könyörületet igényel, ami hozzáadódik ahhoz, ami biztosan megtörténik.

Ez a bensőséges kapcsolat része egy szent eljárásnak, ami szent rítusokat és imákat tartalmaz. A változás általános mértéke hatalmas. Szent felelősségünk, hogy oltalmazzunk benneteket, és lehetővé tegyük számotokra, hogy a végsőkig kitartsatok. Ez azt igényli, hogy működési módszereket kérjünk a Mennyben lévő szent vezetőinktől, és megbeszéléseket tartsunk a mi kegyes vendéglátóinkkal, az Agarthaiakkal. Ez az amit napi szinten az imáink és szent ceremóniáink mellett végzünk. Mi Mesterek, eltökéltek vagyunk abban, hogy lássunk mindannyiótokat beteljesíteni életszerződéseteket, és teljes tudatosságú Lényekké válni ismét. A jelen valóságban megélt pillanatok nagyon lealacsonyítóak, és leckék tömkelegét jelentik. Itt az idő, hogy előhozzunk egy új valóságot! Itt az idő, hogy lássuk növekedésetek gyümölcseit, és tanúi legyünk annak, hogy miképpen formáljátok meg az új valóságba vezető utat! Halleluja! Halleluja!

Ma ismét jelentést adtunk arról, hogy mi történik világotok szerte. A Fény által rég megjövendölt események végre elkezdenek megjelenni körülöttetek. Csak a kezdeti visszaigazolásaként tekintsétek ezeket egy bámulatos, szabad, és bőséges új birodalomnak. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.