A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. December 15.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
11 Muluk, 2 Mol, 12 Manik

Dratzo! Sok jó dolog történik most birodalmatokban. Meg vannak az összegek amiket nagy frusztráció és aggodalom közepette vártok! Érkezési rendjük alapvető tényezőktől függ. Az első, a fő résztvevő csoportok által alkalmazott teljes biztonság mértéke. Ezek az első pénzek lesznek a kezdő dominók, melyek megindítják a sötét összeesküvés globális uralmának végét. Ez egy halom új banki és pénzügyi procedúra hivatalos bevezetését jelenti. A második az, hogy ezek a pénzek jelölik a magántulajdonban lévő csalással teli "US Federal Reserve" végét. Van most egy nagyobb ütközet azok között, akik épp elvesztik ezen súlyos intézmények megmentésére szolgáló csatát, és akik fel kívánják azt számolni. A harmadik pedig az, hogy akik ki fogják bocsátani ezeket az összegeket, magukban is ennek megtételével küzdenek. Ennek ellenére az összegek ki lesznek bocsátva a kijelölt időben (MOST). Sürgősen ragaszkodunk ehhez, az egyetlen megmaradt alternatívaként. Puszta ostobaság mindazoktól, akik valamiképp késleltetni kívánják az elkerülhetetlent!!!

Régen ezelőtt, ezt a felszíni valóságot rabul megkaparintotta egy sötét lázadó csoport, melyet az ősi Sumériában Anunnakinak hívtak. Ezen lakók közel 13 évezredig uralták drákói módon világotokat. Rettenetes szerepük az Anchara Egyezménnyel, 20 évvel ezelőtt hirtelen véget ért. Azóta egy világszinttű harc folyik arról, hogy vajon ezt a rendelkezést kell-e végrehajtani. Örömmel informálunk benneteket, hogy ez a galaktikus rendelet az uralkodó itt. Felügyelni fogjuk az átmenetet egy igazsággal, szabadsággal, és jóléttel teli időszakba! Ez a művelet jelenleg új fázisba lépett, és bizonyos tetteket kell végrehajtani. Ezek egyike az, hogy gyorsan leromboljuk azt a politikai és pénzügyi rendszert, ami meg nem engedett módon ural benneteket. Nem pénzügyi befektetések vagytok, senem adósrabszolgák. Azok akik tiszteletben tartják, vagy látszólag véghez viszik ezt a rendelkezést, úgy tűnik túl gyengék a Mennyország kívánalmainak becsben tartásában. Ezért ez az idő az, amikor egy mágikus pillanat fog történni, ami mindent megváltoztat. Tekintsetek erre az időre egy varázslatos pillanatként. Legyetek bátrak, és örvendezzetek az út utolsó része végett!!!

A utolsó két évtizedben figyeltük, hogy a Fény erői és a sötét összeesküvés nagyobb frakciói hogyan csatáztak egymással. Sok barát, akik a Fénnyel voltak, eltávoztak, mivel aljas tettek sora érte életüket. Elköteleztük magunkat, hogy bevégezzük barátaink megkezdett tetteit. A győzelem, mely itt van, részben tiszteletadás nekik, és tiszteletadás mindegyikőtöknek, aki erős maradt hitében ezen nagy változást és minket illetően. Egy nagy eljárás történik, hogy teljes kapcsolatba juttasson benneteket a Fénnyel. Ezen isteni vízió képviselőiként, igazságaink által összekötve adjuk át ezt a szent ajándékot nektek. Ezért erősen azt kérjük, hogy gyorsan és biztonságosan legyenek ezek az összegek kiadva. Csüggesztő látni, hogy a sötétség ördögi hálózatának még mindig van némi beleszólása abba ami történik. A Fénynek el kell takarítania azokat, akik bármilyen módon megpróbálják gátolni ezt a műveletet. Ez egy humánus művelet, ami mindannyiótokat szabadságba juttat, és megváltoztatja ezt a világot.

Ahogy visszatekintetek mindarra ami folyik bolygó szerte, gyorsan meglátjátok a pánik mértékét, és a mindent átjáró hezitálást. Tudjuk, hogy nem könnyű drasztikusan megváltoztatni egy világot, ami évezredeken át egy bizonyos ritmus szerint mozgott. Továbbra is felfogjuk, hogy milyen hatalmas változásokat láttok. Ezen dolgokat véghez kell vinni, és egy igazán gigantikus oktatási projekt kell a siker eléréséhez. A ti kezetekben vannak azok az eszközök, melyek ehhez a nagy médiakampányhoz kellenek. Számos fő kormány a NESARA-t követően segíteni fog ebben a fontos kampányban. Függetlenül attól amit az életetekben láttok, eljárások állnak készen, hogy megtörténjenek. Ezen projektekben a célotok az lesz, hogy spirituálisan támogassátok és fizikailag életre keltsétek ezt a valóságot. Használjátok fel belső intuitív víziótokat, hogy mindezt pozitív valóságba hozzátok. Használjátok fel ezt az ünnepi időszakot a valóra váló csodák ugródeszkájaként. Mily csodálatos világot fogtok most látni mindannyian.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A Mennyország igaz Fényének ragyogása melengeti az emberiség szívét ezen a reggelen. Nagy események történnek, ahogy a Mennyország számos finanszírozása elkezd záporozni erre a nemes bolygóra. Régen azelőtt, az emberiség hirtelen sötétségbe borult, az atlantiszi uralkodó osztály durva tettei által. Ezen tettekért a sötétség és számtalan kegyeltje most vezekelni fog. Ez az erőszakos történelem jelenleg véget ér, és a Fény eszközévé, és annak elkerülhetetlen győzelmi idejévé alakul át! Olyan emlékeket hordozunk magunkban, melyek beutazzák a véges sötétség ezen országútját. Ezen emlékekben vannak rá példák, hogy miként maradtunk fenn és tartottuk a Fényt a szenvedés, a bánat, és a halál ezen földjén. Ez egy olyan történet, amit minden Mester el kíván mondani nektek.

Maradjatok pozitívak testvéreink. A generációk hosszú története egy örömmel és szabadsággal, jóléttel teli történetté alakul át! Mélyen belül, ott van Lelketek magja, és ő mindig emlékszik erre a hosszú szomorú történetre, és felkészített mindannyiótokat ezen örök győzelmi időre. Figyeljetek csak Drágáink, készüljetek arra ami következik! A Mennyország elkezdi kitakarítani azt a nagy fertőt, ami mindannyiunkat borít. Ahogy elkezdtek kiemelkedni, elkezditek mindezt felfogni. Legfontosabb, hogy ne ítélkezzetek! Inkább legyetek készek befogadni ezt Szeretetben és Egységben. A felszabadulásotok egy nagy ajándék lesz, egy szent adomány a Mennyországtól. Időről időre, sokan közülünk vagy ítéletek kihirdetőit, vagy nagy igazságtalanság áldozatait alakították, mely ezen tudatlan idők jele volt. Mind itt vagyunk, hogy kegyesen mindezt félretegyük a Teremtő kegyelmében, és a teljes tudatosságba folytassuk!

Ez a jelenlegi üzenet olyan csúcs-szuper tapasztaltok előfutáraként érkezik, amiket csodásan magatokra öltötök. A Mennyország arra vágyik, hogy megtanítsa és elmagyarázza, hogy mi fog történni. Használjátok ezt a sugallatot annak előhírnökeként, ami történni fog. A birodalmatok végre átalakul, és valami olyanná válik, ahol könnyedén mozoghattok, miként mi tesszük ezt ezen dicsőséges bolygótól a Mennyország elképzelhetetlen ragyogásáig. Ez az eljárás olyan, ami tudatja veletek és felkészít benneteket az örömre és az igazságra. Ez egy olyan birodalom, ami tele van olyan dolgokkal és eseményekkel, melyek jelenleg még nem teljesen mutatkoztak meg. Csak maradjatok pozitívak és legfőképp összpontosítottak azokra a bámulatos dolgokra, amiket a Mennyország fog rátok szórni! Így örömben és győzelemben készítitek fel magatokat a mi, és a mi szellemi és űrcsaládjaink, és Agartha nemes földjeinek megjelenésére. Ebben hagyunk magatokra titeket! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma felfedeztük mi készül a nagy megjelenésre! Legyetek felkészültek a fizikai Angyaliságotok felé való haladásotok következő fázisára! Ez az idő sok szomorúságot hozott számotokra, majd örömet és végül szabadságot. Ez maximálisan letesztelt titeket! Mindez győzedelmes újraegyesülésetekhez vezet azokkal, akik oly kegyesen szeretnek benneteket! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra

2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.