A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. November 22.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
2 Cib, 19 Xul 13 Caban

Selamat Jalwa! Jelenleg egy művelet folyik, melynek célja azon maradék illuminati gazfickóknak az izolálása, akik még hatalmi pozícióban vannak az amerikai vállalati kormányban. Ez az eljárás tovább tartott annál, mint azt a kínai, európai ősök, és előkelőségek várták. Az új törvényes amerikai kormányt előzetesen kihirdették, még az általatok ismert Gergely naptár októberi hónapjának utolsó részében. Még hátravan egy hivatalosabb kihirdetése ennek, ami rövidesen meg is történik. Közben egy tisztogatási eljárás folyik. Mindezt felügyeljük, és felállítjuk azokat a paramétereket, amik ezt a műveletet sikeressé teszik. Arra számítunk, hogy az út szabaddá tétele az új Amerikai Köztársaság és a NESARA számára, nyilvánosan be lesz jelentve. Gondosan figyelemmel követjük az összes fejleményt, és teljes jelentést adunk a különleges tanács számára, ami az új GESARA kormányok felvigyázója lesz. Kapcsolattartóink képezik egy kulcsfontosságú részét az Ősök és Előkelőségek ezen lényeges tanácsának. A célunk az, hogy lássuk ezeket az új kormányokat olyan hatékonyan hatalomra kerülni, amennyire csak lehet. Ez a tett még közelebb hozhatja a közzétételt.

Ez az egész eljárás csupán arról szól, hogy előkészítik ezt a birodalmat, hogy elfogadja az egyre növekvő tudatosságot. Ez a tudatosság az, ami lehetővé teszi számotokra, hogy elfogadjatok minket tanítóitokként. Az Anunnaki régen elérte, hogy elhiggyétek, hogy kevesebbek vagytok. Ez az amivel könnyen manipuláltak benneteket. Gyakran ismételgettük, hogy ez a közelgő idő az, amikor képesek lesztek elfogadni képességeiteket, és jövőtökként tekinteni ránk. A sok technológiai eszköz, amiket befogadtatok valóságotokba, csak egy gigantikus jéghegy csúcsa az új találmányok tekintetében, melyek hirtelen fognak megjelenni előttetek. Ezek az új technológiák végre lehetővé teszik, hogy meglássátok milyen bámulatossá is válik ez a valóság. Egy olyan világ lesz, hogy könnyen el tudjátok fogadni amit tanítunk majd nektek. Át kell alakítanotok azt a korábbi veszélyesen lassú haladást, ami a 20. század végén volt ismeretes. Egy gyorsabb lépték lehetővé fogja tenni, hogy meglássátok ennek az új elektronikus technológiának a nagy részét. Ez azonban csak egy kis bepillantás lesz abba, amit jövőtök tartogat számotokra!

Világotok egy primitív technológián alapuló társadalomból nő ki egy elektronikus eszközökre épülő társadalommá. Ez egy olyan birodalommá alakítja át, ami a mi birodalmuk kezdetleges másolata. Ami következik, az az, hogy ez az elektronikus technológia globálissá válik, és fejlődés történik egyre nagyobb mértékben. Ha körülnézünk ezen a bolygón, látjuk ahogy az elektromos hálózatok napi szinten bővülnek Ázsiában, Afrikában, és Amerikában is. Ezek az elektromos hálózatok válnak az alapjaivá a vezeték nélküli elektromosság forradalmának. Bár ez az eljárás még mindig lassú a világotok nagy részén, az új jólét véget fog vetni az ilyen korlátoknak is. Bolygótok felszíni világa nagyban kontrollálva volt a nyugati bázisú Illuminoidok által. Egy ilyen centralizált kontroll sokkal nehezebbé válik a nagy globális jólét idején. Ez a valóság a GESARA valódi alapja. Lényeges, hogy a korlátozó hatalmi bázis ki legyen iktatva, és egy új, nyitottabb koncepció lépjen a helyébe. Ahogy ennek hatalma szélesedik, a világ még jobban el tudja fogadni az új valóságokat. És nyitottabbá válik a közzétételre és a tömeges kapcsolatfelvételre is.

Az Első Kapcsolatfelvétel az elsődleges célja a mi Üdvözlünk Otthon Küldetésünknek. Elköteleztük magunkat, hogy segítünk azoknak, akik világotokon elhatározták, hogy véget vetnek azok fennhatóságának, akik a korábbi mestereitek, az Anunnaki kegyeltjei. Bátor Lelkek dolgoztak azon évtizedek óta, hogy felállítsák ezen fenséges cél beteljesedése felé vezető utat. Amikor mi megérkeztünk, azonnal elkezdtük felfedezni, hogy ki is ők, és hogyan lehet elnyerni bizalmukat. Csak így lehet a küldetésünket gyorsan véghez vinni. Mint azt említettük korábbi jelentéseinkben, el tudtunk jutni ebben egy bizonyos pontig. Most képesnek kell lennünk túllépni jelenlegi bizalmi pozíciónkon, és ténylegesen segítenünk kell nekik abban, hogy sikeresek legyenek minden lehetséges módon. A jelenlegi lelassulás orvosolva lesz egy közös erőfeszítés által, melyben részt vesz mindenki, aki a siker elérésén dolgozik. Ez a koalíció lehetővé fogja tenni a jólétet, és azt az új kormányzást, ami engedélyezi számunkra a küldetésünk megvalósulását - hogy el legyünk ismerve, aztán szólni tudjunk hozzátok. Ez a Mennyországot felettébb boldoggá teszi, és biztosítja nekünk, hogy lássuk, miképpen kell hangolnunk a jelenlegi időbeosztásainkat.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Elérkezett az ideje, hogy köszönetet mondjunk a Mennyországnak azért, ami kezd kiszivárogni. A régi korrupt politika el fog tűnni, és áldott módon egy új váltja fel, amit NESARA-nak és GESARA-nak hívnak. Igazából ez egy kegyes áldás. Rajta keresztül felbecsülhetetlen jólét fog valóra válni, és megszabadultok az adósrabszolgaságtól, ami egy hatalmas és tündöklő ünnepnapként fog érkezni, még az új globális bankrendszer előtt. Ez egy szent adomány a felszíni emberiség számára! Ez véget vet egy rendszernek, ami még az ősi Babilonban emelkedett ki. Ennek a zsarnokságnak már majdnem vége van. A szabadság fényében fogtok sütkérezni, örömötötök beteljesedésének lehetőségével. Ez a belső szenvedély hajt benneteket. Ez a belső öröm az, ami a Mennyország legnagyobb ajándéka lesz. Ez egy jele annak, hogy a Mennyország mennyire Szeret benneteket, és legnagyobb személyes sikeretekre vágyik! Ez a jutalmatok mindenért amit tesztek, hogy megköszönjétek a Mennyországnak az álmaitok beteljesítése érdekében folytatott csodás munkáját!

Mindennek isteni célja az, hogy ezt az új jólétet arra használjátok, hogy növeljétek tudatosságotokat és örömötöket. Gyakran mondják, hogy a globális társadalom kollektív energiája az öröme által emelkedik. Ez az eljárás úgy működik, hogy útnak indítja szenvedélyeteket az által, hogy hagyja, hogy könnyedén vizionáljátok mit tudtok véghez vinni, és végül felvállaljátok személyes projektjeiteket. Amint ez megindul, kezdeti energiái átörvénylenek a világon, és további ösztönzést adnak a kollektív eredményeknek. Nagyon felvillanyozó ezen projektek véghez vitelének aktív folyamata. Egyfajta globális energia verődik vissza, és spirálozik felfelé. Ez a fejlemény ott van a magjában. Ahogy egyre jobban felvértezve érzitek magatokat, hálózatok jönnek létre, és egy új isteni hozzáállás manifesztálódik. Ez a valóság át-formáló dolog valójában a ti víziótok működés közben.

Ez az isteni művelet az amibe mi sok évtizeddel ezelőtt belekezdtünk. A valóságotok most egy nagy kereszteződésnél van. Egyszerűen azt kérjük, továbbra is tartsátok fenn víziótokat, és rövidesen látni fogjátok a csodás eredményeit, melyeket már régóta kifejtünk nektek. Amerika valójában egy tesztfelülete annak, ahogyan ez az új tudatosság manifesztálódik. Társaink megkapták erőforrásaikat, és elkezdték kiosztani mindenütt a bolygón. Legyetek türelmesek. Tudjátok legbelül, hogy egy hatalmas szent terv van folyamatban, ami félre söpri mindazokat, akik erősen ellenállnak annak, amit ez képvisel. Ami kibontakozik, az ennek az új és jóléti valóságnak az újra-formálása. Minden egyes nap számos szent rendelkezést bocsátanak és bontakoztatnak ki. Egy érintetlen új világ fog valóra válni, és az összes jelenlegi akadály átalakul. Élvezzétek ami felszínre kerül, és hagyjátok ezt a kegyes új valóságot megjelenni. Tegyük ezt a minden ami szent és mélyreható nevében! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma általános jelentésünket folytattuk a jelenlegi globális helyzetről. Sok olyan történik, ami csodás módon megváltoztatja ezt a világot. Azt kérjük, maradjatok nyugodtak, összpontosítottak, és hajlandók ezt a csodás ügyet segíteni. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra


2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló