A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Április 24.

Sheldan Nidle közvetítése

8 Ahau, 13 Kank'in, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Arról lettünk informálva, hogy számos fő bank világszerte készen áll a tulajdonjog és az igazgatás átadására. Ez része a pénzügyi hatalom sötét kezekből a Fény kezébe való tömeges átadásának, és a Felemelkedett Mesterek legutóbbi manőverének eredménye. Továbbá eljött az idő azoknak az alapoknak a megszilárdítására, amiket elsőként Quan Yin által helyeztek el a 17. században, majd Szent Germain által a 18. század elején. Ez a hatalmas arany és ezüst tartalék az alapja annak a vagyonváltásnak, ami kevés kiválasztottól átszáll azokra, akik teljesen elkötelezték magukat a bolygó egyetemes jólétének megteremtésére. Ehhez társul az új bankrendszer, ami teljesen átlátható lesz a különféle tranzakciók terén. Az új bankrendszer olyan példátlan intézkedésekben gyökerezik, hogy a bankok a Fény isteni eszközei lesznek. Arra kell használni őket, hogy ideiglenes mandátumokkal felvértezett vállalatokat (speciális együttműködéseket) menedzseljenek: melyek olyan technológiákat és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat osztanak szét, amik kedvező hatással vannak globális népességetek egészségre és  jólétére.

A mi részünk ezekben a kezdeti változásokban az, hogy felügyeljük a sötétségnek a megmásíthatatlan tényre adott reakcióit. Ennek ellenére ezek a sötét egyének nagyban ellenállnak annak ami történik. Megzavarja őket a pénzügyi és politikai hatalmi struktúrák alapjainak törvényes megváltoztatása, és hitetlenségük látszódik abban, ahogyan reagálnak arra a gyorsaságra és sikerességre, amivel ezek a változások történnek világotok nemzeteiben. Mivel hozzászoktak, hogy ők "a ház urai", nem tudják elfogadni, hogy a hatalom megtartására tett törekvéseik tehetetlenek azzal a lendülettel szemben, amit az új valóság nyer Európa, Ázsia, és Amerika szerte. A változások nyilvánvaló elkerülhetetlensége pánikba ejti őket, és az irányunkba való hozzáállásuk meglehetősen tisztelettudóbbá vált annál, mint amilyen korábban  volt. Ők is tisztán láthatják, hogy a mindeddig megtámadhatatlan hatalmi bástyáik eltávolítása készül megtörténni. Csak arra várunk, hogy a Mennyország zöld utat adjon nekünk, és ezt bármelyik pillanatban megkaphatjuk!

A Felemelkedett Mesterek a szent titkos társaságokkal együtt épp most találkoznak összekötő személyzetünkkel, hogy felállítsák a fő globális bankjaitok új hálózatrendszerét. A cél az, hogy ezek a bankok új vezetőség alá kerüljenek, és aztán regionalizálják leányvállalataikat. Az a méretcsökkenés, ami ezzel jár, lehetővé fogja tenni újonnan átszervezni a kisebb bankokat, hogy azok nagyobb szerepet játszanak a jóléti alapok menedzselésében, melyet néhányan közületek hamarosan megkapnak. A cél egy olyan személyre szabott és barátságos bankok rendszere, ami hatékonyan szolgálja egyéni céljaitokat. Ugyanekkor Gaia és a ti egészségeteket szolgáló most visszatartott technológiák ki lesznek bocsátva, olyan átképzett egészségügyi-szakértőkkel együtt, akik képesek lesznek ellátni egészségügyi igényeiteket, hogy meggyógyuljatok. Olyan sokan vannak közületek akik most látszólag "gyógyíthatatlan" betegségekben szenvednek, és akik ezen eszközök használatát igénylik a gyógyuláshoz és a kicsattanó egészség visszaszerzéséhez. Szeretett Gaia-toknak is sürgős rehabilitációra van szüksége, és ez a tisztítás csúcs prioritást élvez az új kormányokban.

Egy másik lényeges összetevő az, hogy egyenesbe kerüljetek, még mielőtt a tömeges kapcsolatfelvételt bevezeti az új kormányzás, és elsődleges aspektusa vagytok ennek az egyenletnek. Az életetekbe kerülő jólétinfúzió felszabadít titeket, és lehetővé teszi, hogy jobban tudjatok gondoskodni egyéni érdekeitekről. Az összes megválasztott törvényhozótoknak egy gondoskodó és rátermett, a népet szolgáló tisztviselővé kell változniuk, akik mögött felügyeleti tanácsok nyilvános felügyelő hálózata áll. A ti felelősségetek lesz, hogy összejöjjetek és ilyen testületeket alakítsatok. Cserébe minden közösségnek fel kell ismernie annak létfontosságát, hogy egyértelmű vezettetéssel kell ellátni a kormány nemzeti szintjeit. Ez a felügyeleti tevékenység egy praktikus bevezetése a saját galaktikus társadalmatok megalakításának. Számunkra a közösségünkért és csillag-nemzetünkért tett szolgálat egy nagy megbecsülés, melyet mindannyian lelkiismeretesen végzünk, és felettébb elégedettnek érezzük magunkat, hogy szerepet játszunk társadalmaink problémáinak megoldásában. Ez a közösségi törekvés számításba veszi mindannyiunk tehetségét és képességeit, és cserébe a mi kollektív kormányzási formánk elismeri mindannyiunk egyedülálló hozzájárulását az egészhez.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jelenleg a végső stádiumában vagyunk a megmásíthatatlan világ alapunk felállításának. Az ehhez szükséges dokumentumokat kibocsátják, és azok a bankok és családok akiknek kezdetben hozzáférésük volt ezekhez az alapokhoz, arról lettek tájékoztatva, hogy elérkezett az idő a begyűjtésre, és a szétosztásra való felkészülésre. Ezzel egy időben, a mi törvényes jogainkhoz folyamodunk sok nagy vállalati banknál. Ezek a jogi dokumentumok az alapjai mindannyiunk számára annak, hogy megszerezzük ezeket az intézményeket, és átszervezzük azokat olyan bankokká, melyek képesek a népet szolgálni, és segíteni az Isteni Akaratot manifesztálni a Föld bolygón. Jólétalapjaitok kiosztása hamarosan megtörténik. Más tekintetben társaink most végeznek azokkal a jogi dokumentumokkal, melyek törvényesítik a fő kormányok vezetőinek tömeges letartóztatását, és azok felváltását egy sor arra kijelölt gondviselő rezsim által.

Társaink szorosan együttműködnek az Agarthaiakkal és a Galaktikus Föderációval, hogy elérjék a kormányzás átadását, amilyen gyorsan csak lehet. Figyeljük azokat az egyéneket, akik leginkább felelősek a világotok feletti sötét irányításért, és sok megbeszélést tartottunk velük a Fény világotokra való eljövetelét illetően. Azt tanácsoltunk nekik, hogy hagyjanak fel sötét projektjeikkel, és fogadják el a mi áldott akaratunkat, és a Mennyország rendelkezéseit. A mi célunk ezen velük folytatott megbeszéléseken egyszerűen az, hogy segítsünk nekik a Fénybe jutni. Megvizsgáltuk a lehetőségeiket a Mennyország kegyének elfogadását illetően, és lehetővé vált, hogy minden Lord Surea csodálatos kiáltványai szerint történjen. Mi is egyértelműen felvázoltuk nekik azon társadalmak általi letartóztatásuk és büntetésük alternatív forgatókönyveit, akiket oly arrogánsan irányítottak.

Isteni Fény-nővéreink és -fivéreink eksztázisban vannak attól a ténytől, hogy világotok kezdeti átalakítási munkája lényegében beteljesült. Most állítjuk fel azokat az eseményeket, melyek akkor következnek, amint az isteni időbeosztás teljes mértékben hatályba lendül világotokon. Mindegyikünk napi szinten áld mindannyiótokat. Itt vagytok, hogy egy bámulatos csodát hajtsatok végre: a teljes tudatosságú Fénylénnyé való változásotokat. Űrbéli és Belső Földi családjaitok készek támogatni titeket ezen csodás váltás megnyilvánításában. Az ezen eseményhez szükséges környezet hamarosan valóra válik. Használjátok fel óriási jóléteteket arra, hogy segítsétek Gaia rehabilitációját az által, hogy megtisztítjátok tengereit, folyói, és az ő levegőjét és szárazföldjeit. Üdvözöljétek családjaitokat, melyek távolról jönnek segíteni. Készítsétek fel magatokat egy igazán lebilincselő kalandra. Nem kevesebb, mint Teremtés vár rátok! Eljött az idő, hogy megragadjátok ezt, csatlakozzatok hozzánk, hogy a Mennyországot és az egész galaktikus emberiséget szolgáljuk!

Ma a világotokon történő eseményekről beszéltünk. soha ne tévesszétek szem elől azt a tényt, hogy nem vagytok egyedül. Körülöttetek van elkötelezett Lények hatalmas serege, akik lehetővé teszik egy új valóság létrejöttét. Legyetek büszkék, erősek, és mindenek felett, tegyétek amit tennetek kell ahhoz, hogy segítsétek a mi közös szent ügyünket. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?