A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2013. Július 23.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Ix, 2 Vayeb, 9 Eb

Selamat Balik! Több mondani valóval térünk vissza. Globális társadalmatok most kezdi meg azt az átmenetet, ami megújítja és újjáépíti annak minden aspektusát. Az új kormányzás megalapoz egy új pénzügyi rendszert, és az Észak-Amerikai kontinensen ezt a NESARA által kikötött rendeletek fogják követni. Ez az új kormányzás el fog törölni minden adósságot, és véget vet lakosai adósrabszolgaságának. A szabadság teljesen új szintje fog létrejönni, ahogyan a kanadai és az amerikai kormány végrehajtják intézkedéseiket azon okirataik tekintetében, melyek felszabadítják az összes polgárt, és lehetővé teszik számukra, hogy igazán szuverének legyenek. Az a jólét, ami ki lesz osztva válogatás nélkül mindenki számára, egy gazdasági reneszánszt fog lángra lobbantani, melyet olyan eszközök és technológiák jellemeznek, amik gyorsan megtisztítják a környezet minden aspektusát, és szennyezőanyag-mentes szállítójárművekkel szolgál. Ráadásul, a kommunikációs technológiák jóval nagyobbat fognak fejlődni az első néhány hónapban, mint az utóbbi két évtized során! Ezek a változások az első kapcsolatfelvétel felvezetéseként fognak végbemenni. Amint tömegesen landolunk, szándékozunk ellátni titeket egy teljesen új technológiával, ami a tudományotokat és a hozzá társított filozófiákat a feje tetejére állítja!

Az első kapcsolatfelvétel egy nagy vízválasztót képez világotok számára. Jelenleg a társadalmatok önmagával kapcsolatos felfogásának alapja az, hogy az emberiség egyedülálló a teremtés tervében. Ennek fényében, sok primitív társadalom tagadja, hogy sokszintű érző Lények hatalmas kaleidoszkópjának a részei lennének. Ez a hiedelem le lesz rombolva mindenütt széltében hosszában bolygótokon, és alapmítoszaitok egycsapásra megcáfolódnak a kormányok részéről jelenlétünkről tett hivatalos bejelentések által. Nem lehet majd elmismásolni ezt a témát, és fontos, hogy hivatalos támogatással rendelkezünk a Felemelkedett Mestereitek részéről is. Valójában, ezt a támogatást évtizedekkel ezelőtt megszereztük. Ráadásul teljes mértékben támogatnak minket Agarthai unokatestvéreitek is. Ami most hátravan az az, hogy kimondjuk a híreket, és ez az ahol az új kormányok becsatlakoznak a beszélgetésbe. Nekik kell közzé tenniük azt a globális legitimitást, ami ahhoz kell, hogy megszabaduljatok attól a sok aggodalomtól, melyre általánosságban hajlamosak vagytok a földönkívüli lényekkel kapcsolatban. Amint az új kormányok felvezették a mi jóindulatú jelenlétünket, mi magunk tudunk elmagyarázni egy csomó dolgot nektek.

Az első ilyen dolog az, hogy megmutassuk a közeli kapcsolatot közöttünk, mivel a Vega csillagrendszerből származó közös ősökkel rendelkezünk veletek. Közösek a genetikáink. Valamint sok dolog szól arról az emberi kondícióról is amit megtapasztaltunk, és el kívánjuk mondani nektek ezt a történetet. Emberek népesítették be a Földet már sok alkalommal, és azért vannak itt, hogy Gaia elsődleges szárazföldi gondnokai legyenek. Ez a gondnokság közös a Föld cetféléivel, és ez is igényel néhány részletes magyarázatot. Aztán ott van a közelgő teljes tudatossági átalakulásotok ügye, és valójában a Felemelkedett Mesterek szándékoznak megkezdeni kulcsfontosságú leckéiket nektek ezen rendkívül fontos tudatossági állapot felemelő természetéről. Mindezek után, ezek az idők mind erről a hatalmas tudatosságváltásról szólnak majd. Szándékozunk mélyrehatóan megvitatni veletek a Mennyország nekünk adott szent rendelkezéseit. Aztán túrára vihetünk titeket a hajóinkon, és meglátogathatjátok a Belső Földet. Teljesen képbe kerültök azzal kapcsolatban, hogy miképpen tudtok visszajutni a teljes tudatosságra.

Az Atlantisziak és az ő sötét szövetségeseik egy hatalmas űrt képeztek bennetek, hogy javarészt tehetetlenné tegyenek titeket a korlátozott tudatosság fátylán való átjárást illetően. Azon néhányaknak, akiknek ez az átjárás sikerült, csak azért volt, mert tiszta útvonalakat hoztak létre genetikájukban, ami lehetővé tette nekik, hogy ezt megtegyék. Ezek a genetikák és természetes ösvények tették lehetővé a Felemelkedett Mesterek számára, hogy végül elérjék ezt a csodálatos, kiemelkedő célt. Azon körülmények között, amikkel most kollektíven szembenéztek, a feladat egy különleges élő burkot igényel, ami specifikusan lett megtervezve arra, hogy leválasszák azt a genetikai láncot, mely oly erősen köt benneteket a korlátozott tudatossághoz. A Mennyország adta nekünk azt a munkát, ami visszajuttat mindegyikőtöket ehhez a nemes, és természetes emberi lelki kondícióhoz, és ennek a szent és dicsőséges léleknek egy mindenütt egyenlő mértékben teljesen tudatos testben kell lennie. Ezzel a kiegyensúlyozott integrációval, minden lélek aztán csodásan be tudja teljesíteni minden egyes élet számos célját. Ezért érkezünk, hogy helyreállítsuk és köszöntsük ezt a nagyon különleges csillagnemzetet a Galaktikus Föderáció csapatában, ahol felvehetitek azon szerepeiteket, amiket isteni feletteseitek jelöltek ki nektek az állandó galaktikus béke megszilárdítása érdekében!

Sok Áldás drága Szívek! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Birodalmatok épp átalakul. A Fény állandó áldása árasztja el bolygótokat, ami megkönnyebbülést hoz világotok számára. A felső atmoszféra lassan stabilizálódik, ahogyan az óceánok áramlatainak hullámai átszelik a bolygó tengereit. Ahogy Gaia egy ingatag egyensúlyhoz ér, felkészíti magát környezetének átkonfigurálására. Szent otthonotok a miénk is, így azt kérjük áldjátok a Földet minden nap, és tiszteljétek őt és mindazt amit értetek tesz. Ahogy a tudatosságotok növekszik, tudatosabbá váltok az ő mindennapi vajúdásairól a fennmaradására tett törekvései közepette. Felkérünk benneteket, hogy gyűljetek össze csoportokban, hogy megáldjátok őt, és ahogyan egyre többen csatlakoznak ebbe világszerte, az segít Gaia-nak, és táplálja őt. Gaia egy szent Fénylény, és mégis tovább pusztítja a sötét összeesküvés. Nagy szüksége van a ti áldásaitokra, és azon követelésetekre is, hogy akik meggyalázzák őt, hagyják abba az ő megszentségtelenítését. Itt az idő, hogy egy tiszteletteljes és szent út kezdődjön meg szépséges bolygótokon.

Hallunk benneteket drága Szívek, minden egyes pillanatban. Tudjuk mennyit szenvedtek ebben a sötét birodalomban. Itt az idő, hogy előálljunk azzal, ami nagyban enyhíteni tudja ezeket a szenvedéseket, és elkezdi megalkotni egy új világ békéjét, együttműködését, és jólétét. Ennek megvalósításának lépései már folyamatban vannak. Egy új Galaktikus Év pirkad, és itt az idő üdvözölni azt az ajándékaival együtt. Ezt is szándékunkban áll beteljesíteni. Régen ezelőtt, nagy gazdagság lett félretéve és elrejtve a sötétség elől. Ez az óriási tartalékkészlet speciális raktárakban volt tartva, amiket olyanok védtek, akik megfogadták, hogy addig nem teszik közzé ezeket, amíg a megfelelő isteni pillanat el nem érkezett. Ez az időpont most itt van. Olyan események történnek bolygó szerte, melyek biztosítják, hogy ez a kibocsátás a terv szerint történjen. Nem csak egy, hanem számos módon meg lesztek áldva! Nagy meglepetés lesz, amit már annyira vártatok!

Ez a sok áldás harangoz be egy új kort az emberiség számára. Ezek jelek is a Belső Földünk és űrcsaládjaink hivatalos közzétételére. Évezredekkel ezelőtt, úgy találtuk, hogy Agartha birodalma biztonságos hely a sötétségtől elzárva, ahol képesek voltunk véghez vinni szent szolgálatunkat. Ezek az idők most lehetővé teszik nekünk, hogy több időt töltsünk a felszíni világban, miközben támogatjuk szent társainkat, és átsegítjük az emberiséget szenvedése végső periódusán. Több időt kívánunk szentelni az új birodalom megvalósulásához szükséges változások befejezésére. Ez az idő valójában most van. Áldjuk ezt a szent eseményt! Készüljetek, hogy segítsetek másoknak megérteni mi is történik. Eljövünk, miként szent társaink is ebből a galaxisból, hogy nagyon megváltoztassuk, egy sokkal jobbra a felszíni világotokat. Mindarra ami történik, győzedelmesen azt mondjuk: Hallelujah! Hallelujah! Hallelujah!

Ma adtunk egy másik üzenetet világotokról. Sok minden történik, és sok minden készül kirobbanni! A sötétség hosszú és rendbontó éjszakája közel tizenhárom évezredig tartott, és most itt az idő, hogy véget érjen a szomorúság ciklusa. A Fény emelkedik, és végül hajnal hasad! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló