A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Szeptember 27.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
11 Ahau, 3 Tzotz, 13 Caban

Selamat Jalwa! Az eheti jelentés is a többihez hasonlóan azon a tényen alapul, hogy most lépünk be egy olyan pontra, ahonnan egy időbeosztás folyik. Erősen úgy érezzük, hogy végre esélyes, hogy megláthatjuk az első fázisát a régóta várt programnak, mely megkezdődött. Ennek a nagy váltásnak a felelősei megtesznek mindent ami szükséges, hogy megvalósuljon, és biztosítják, hogy ez a valóság gyümölcsözővé váljon. Már nem fontos, hogy miképpen érik el a kifizetések elrendelését. A Bíróság kimondta, hogy a Valutaátértékelés és a Jólétprogramok vita tárgyát már nem képezik. Létfontosságú, hogy ezek a pénzügyi jólétprogramok kifizetésre kerüljenek. Ezek a kifizetések napirendet követve elvezetnek az amerikai NESARA köztársasághoz, és gyorsan azután egy globális kormányreformhoz, amit GESARA-nak hívnak. Ezen új kormányok felelősei most szorgosan készítik elő a törvényes megalapításukat. Arra lehet számítani, hogy ezen időkeret igen rövid lesz, és a biztonsági összekötőinket arra használjuk, hogy gondosan lehetővé tegyék, hogy mindez a terv szerint történjen. Arra lehet számítani, hogy minden simán fog valóra válni.

Az aktuális fejlemények jelenlegi verziójának megvalósulása sok időt vett igénybe. Először az összeesküvést kellett félreállítani úgy, hogy esélytelen legyen a visszakerülése. Ez a sötét csoport most teljes és tüzetes átvizsgálás alatt van. Tudják, hogy a megfelelő időpontban le lesznek tartóztatva és izolálva tőletek. Mindegyikük tisztában van vele, hogy bármilyen bajkeverés részükről már nem lehetséges. Az új NESARA kormánynak nagyjából 120 napja, vagy 4 hónapja van arra, hogy visszatérjen az alkotmányos gyökerekhez. Továbbá vissza fog térni a szokásjoghoz és még hozzá fog tenni és el is  fog venni dolgokat az Egyesült Államok Alkotmányból. Például a 16. kiegészítést ki kell vágni. A NESARA véget vet a sávos jövedelemadónak, és a helyére egy speciális fogyasztási, vagy eladási adót helyez. Megszabadít az illuziórikus nemzeti adósságtól is, és visszafizet minden illegális adót, melyet bárki fizetni kényszerült. Ez a fordulópont eltöröl minden bankadósságot is. Ez a szabadság és a globális jólét elterjedésének közelgő ideje.

A szabadság és jólét ezen ideje létfontosságú a tudatosságemelkedéshez, ami cserébe megváltoztatja alapszemléleteiteket. Az új valóság elfogadására való felkészítésetek problémás része az, hogy finoman elhagyjátok a sötét Anunnakitól kapott eszméket. Ezen hiedelmeket évszázadokon, évtizedeken át adták át szüleitek és kortársaitok nektek. Ezeket a megszorításokat ("iránymutatásokat") az Anunnaki hozta létre, hogy távol tartson benneteket bármilyen nagyobb lázadástól. Azt mondták nektek, hogy teljesen haszontalan engedetlennek lenni a "hatalmasokkal" szemben. Ezeket az előírásokat ki kell törölni belőletek. A kulcspont a jelenlegi tudatossági növekedésetekben az, hogy tanuljátok meg semmibe venni ezeket a régi belső tanításokat erről a valóságról. Helyette legyetek készek újakat befogadni. Legyetek kedvesek egymással. Ismerjétek fel belső értékeiteket. Értsétek meg az erejét annak, akik vagytok valójában. Mindegyikőtök egy hatalmas Fénylény. Régen az őseitek ellenszegültek Atlantisz uralkodóinak, és hirtelen korlátozott tudatossági állapotúra lettek módosítva. Most, épp készültök visszaszerezni természetes galaktikus emberi állapototokat.

A közelgő események véget vetnek az Anunnaki kegyeltjei hosszú sötét korszakának. Ez a fejlemény lehetővé teszi, hogy letegyétek testetek és elmétek béklyóit, melyeket ti és az őseitek 13 évezrede hordoznak. Ez a felszabadulás egy valódi aranykor a felszíni emberiség számára. Legősibb rémálmaitok rettegett mumusait épp félreteszik. Mint azt folyamatosan mondjuk, használjátok fel ezen értékes pillanatokat arra, hogy új alapeszméket kezdjetek, melyek a belső hatalmatokon és mindennel egyre növekvő közösségeteken alapulnak. Amikor a mentoraink eljönnek, érjetek a végére ennek az isteni eljárásnak és fogadjátok el mély együttműködéseteket a Mennyországgal, és galaktikus emberek nagyobb közösségével, melyek az űrben élnek, és a virágzó Agarthában. Végül a ti közös isteni szolgálatotok az, ami összeköt benneteket egymással és velünk! Itt hangsúlyozzuk, hogy ez szent összeköttetés, és visszajuttatunk fizikai Angyalságotokhoz. Váljatok képessé felidézni dicsőséges történelmeteket, és sikeresen tanulni abból, amit a sötétség tett veletek. Legyetek üdvözölve otthon drága Csillagtestvéreink!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Most egy felettébb csodás üzenettel jövünk. Épp most, egy eljárás végső lépései folynak, ami látszólag úgy tűnik, hogy örökké a beteljesedés felé halad. Az események ezen új sora elhozza áldásaitokat és az új kormányzást, melyre már az üzeneteinkben régóta utalunk. Ezek a változások véget vetnek az illegális rezsimeknek, melyek évszázadok óta sújtják az emberiséget, és háborúkat, rasszizmust, és korrupciót okoznak. A vallás nevében megosztottságot szítanak, amit a gazdagok támogatnak, és a bolygó emberei számára félelmet, aggodalmat és szegénységet okoznak. Ezek a rettenetes idők épp véget érnek. Az egység és az együttműködés korába lépünk, mely békét és esélyt hoz arra, hogy teljesen felfedezzük mik is vagyunk valójában. Áldjuk ezt a nagyszerű új valóságot, és arra vágyunk, hogy legmerészebb álmaink igazzá váljanak. Készítsük fel együtt ezt a felszíni világot legnagyszerűbb napjaira. Üdvözöljük együtt mindazokat, akik valóban meg szeretnék valósítani ezt a spirituálisan sokkal jobb földet!

Ahogy bámulatos vízióitok igazzá válnak, emlékezzetek rá, hogy mi juttatott el erre a pontra. Áldjátok mindazokat, akik testüket és életüket kockáztatták, hogy ezt lehetővé tegyék. Ahogy megkapjátok áldásaitokat, értsétek meg, hogy ezek az összegek mit is reprezentálnak. Legyetek hálásak és mindig emlékezzetek azokra, akik a Teremtő nagy könyörületét felhasználva elérték ezen birodalom szabadságát és jólétét. Emlékműként tekintsetek ezen csodás Lelkek megvalósult vízióira. A Mennyország elrendelte, hogy mindez lehetségessé váljon most. Használjátok ezen eseményeket fel arra, hogy biztosítsatok egy felettébb fenséges időszakot az egész emberiség számára. Javasoljuk, hogy az emberek vonuljanak félre egy különleges imára, és mondjanak köszönetet mindazoknak, akik elérték, hogy ez megtörténjen! Mi Mesterek, a saját életünkben ezen a bolygón, láttuk ezen világ szépségét és kegyetlenségét is. Régen eldöntöttük, hogy a Szellemnek szenteljük magunkat. Tegye meg most mindenki Gaia-n ugyanezt. Ez egy szent idő Gaia és az ő népe számára.

Folyjatok bele minden eseménybe és igazán tekintsetek a mélyére. Az emberiség nagyon közel állt egy rettenetes véghez, míg a Mennyország be nem lépett, és lépésről lépésre egy teljesen más megoldást nem tett lehetővé. Élvezni fogjátok ezt az újonnan helyreállított birodalmat. Szabadok vagytok, és képesek követni valódi szenvedélyeteket. Ezen örömteli tettekben az őseitek vágyait replikáljátok. A szabadság a Szellem emelkedett állapota. Ez rendkívüli pénzügyi gazdagsággal párosul ezen a világon. Beléptek egy olyan időbe, amikor felkészültök egy spirituális Lénnyé való visszatérésre, akinek a Szeretete képes megváltoztatni ezt, vagy bármely más birodalmat. Felmértük ezen lényeket mi és a mentoraink is. Tegyétek ami helyes, és ami ösztönzi az élet sokféleségét. Hozzátok elő a Szeretetet és a gondoskodást, amit a világ korábbi nézetei elnyomtak. Ez egy nagyszerű tanulási gyakorlat lesz. Ez lesz az is, amikor találkozhatunk, és mélyen megérinthetjük egymást!

Ma ezt a jelentést arra használtuk, hogy megmutassuk milyen csodák kezdenek valóra válni. Legyetek örömben, és felkészülve arra, hogy megismeritek a Belső Föld és a Galaktikus Föderáció népeit. Lelketek hosszú éjszakája a végéhez ér! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat 
és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, 
mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php