A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Augusztus 30.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
8 Batz, 15 Uo, 13 Caban

Selamat Jalwa! A világ most stressz alatt van. Végső konfliktusok bukkannak fel mindenütt. A Fénynek sikerült megszereznie az irányítást mindezen események lezárása felett. A sötétség tisztán látja, hogy végső stratégiái csak vereségben fognak végződni. Ezen végső okoskodások érintik az új kincstárrendszert és a hozzá társuló pénzügyi rendszert is, ami javarészt már eldöntött tény. A valuták cseréje is megkezdődött. Arra lehet számítani, hogy sokan közületek nagyon hamarosan kapni fognak olyan létfontosságú információkat, amik lehetővé teszik, hogy hatalmas összegekre cseréljétek a régóta kuporgatott pénzeteket. Ez csak része annak, hogy megkezdjétek a néhány évvel ezelőtt beígért, és régóta várt pénzcseréket. A fő akadályok a de facto amerikai kormánytól erednek, ami nagyon fél attól, amit az olyan hatalmas pénzcserék eredményeznek, melyeket azok végeznek, akik soha ezelőtt nem rendelkeztek ilyen temérdek lehetőséggel. Mindazonáltal ez csak egy kezdet, amit a sok késleltetés eredményezett, ami akadályozta a "jólétprogramoknak" nevezett kibocsátásokat. Ez kissé módosította az eredeti sorrendet.

A jólétprogramok régóta az új NESARA köztársaságnak hívott dologhoz vannak kötve. Ez az entitás az amitől a sötétség nagyon fél. Ez hatalomra juttat egy olyan jogi entitást, ami visszaállítja a kormányt az Egyesült Államok alkotmányos hatóságává, és véget vet az illegális praktikáknak, melyek komolyan leértékelték pénznemét és lealacsonyították népe jogait. Ez az új ideiglenes kormány (4 hónapig fog tartani), és helyre fogja hozni mindezt, és biztosítja Amerikának a szokásjogot, a szabadságot, és a hatalmas jólétet. Ez az új kormány ösztönzi a békét, együttműködést és harmóniát a nemzetek között. Megteszi az első globális lépéseket is, melyek gyorsan a mi jóindulatú jelenlétünk teljes közzétételéhez vezetnek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy nyilvánosan szóljunk hozzátok az első kapcsolatfelvétellel kapcsolatban, és hogy együtt mindannyiótokat a teljes tudatosságba juttathassunk. Ez az eljárás tartalmazza a mentorunk programját is, és az élő Kristály fénykamrák használatát. Mindez tartalmazza a Felemelkedett Mesterek előadásainak sorát!

Az előírt változások tartalmazzák a tudatossági (spirituális tudás) növekedést, amit a Mennyország most napi szinten "sugároz" nektek. Fel kell fognotok, hogy ami most folyik, az egy nagy változás részét képezi, melyet teljes mértékben a Mennyország koreografál. Jelenleg egy dimenzionálisan megosztott világban laktok. A belső része amit mi Agartha-ként ismerünk, egy Belső Földi birodalom, mely tele van teljes tudatosságú Lényekkel, akik az 5. dimenziós birodalomban élnek. A másik rész a ti felszíni világotok. Ez egy három dimenziós birodalom, ami azon rettenetes atlantiszi kísérletek eredménye, amivel korlátozott tudatosságú valóságban tudtak tartani benneteket. Ezen kísérlet eredményei vagytok, ami nagyjából az elmúlt 13 évezredben volt hatályos. Ez a rendkívüli jelenség a következő néhány évben véget kell érjen, és mi itt vagyunk, hogy biztosítsuk ennek sikerét. A Mennyország szándékában áll teljes tudatosságba visszajuttatni titeket, és egyesíteni a dimenzionális eszenciáját ennek a világnak. Ez lehetővé teszi, hogy kegyesen visszatérjetek a korábbi valóságaitokba.

A jelenlegi idők jelölik a végét ennek a korszaknak, és hogy egy új korszak hajnalodik, amit a ti teljes tudatossági Lényekké való átalakulásotok hozott össze. Ennek az eljárásnak van egy képlékeny időbeosztása, amit a Mennyország állított fel. Teljesen megértjük, hogy ez a hosszú idő, amit ez igénybe vesz, mennyire frusztrál benneteket. Ismét emlékeztetünk kell rá benneteket, hogy ti vettek véget ennek a valóságnak, miként átváltoztatjátok azt, és ezt a ti általatok csodának hívott dolgok fognak jelezni. Ti és Én módosítjuk ennek a valóságnak az alaptermészetét. Meg fogjátok tudni, hogyan lehet olyan hajókat létrehozni, amik könnyen és gyorsan haladnak át a téren, amikkel egyik világból a másikba utazhattok. Ezek az utazások mindössze perceket vesznek igénybe, és alaposan eloszlatják azokat az elképzeléseket, amiket oly régóta befogadtatok. Használjátok ezeket az időket fel arra, hogy tanuljátok meg újra valódi történelmeteket, és bolygóközi eredeteteket. Ezek a valóságok lesznek a tiétek, amint tudatosabbakká váltok. A kulcsa ennek az, hogy engednetek kell magatokat előre jutni. Mindez a Szellemről szól, és nem a materiális energiáknak hívott dolgokról. Jön még több is!!!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Fáradt utazó vagyok, aki bejárt évszázadokat, évezredeket, és látta a sok lélek Fényét és sötétségét. Bejártam ezt a földet, hogy bölcsességet gyűjtsek, és magamra öltsem a Fényt. A Mennyország nagy küldetést adott nekem. Ez a küldetés az, hogy megtanítsam és megmutassam a Fényt az emberiségnek, és felfedjem a sötétség megannyi árulását. Ezen utazások lehetővé teszik számomra, hogy lássak sok méltó férfit és nőt, és egy különleges Fényvillanásban könnyedén átfordítsam őket olyan csodálatosakká, melyek ők valójában. Igencsak kiválóak vagytok, akiknek isteni átalakításra van szükségük. A Mennyország kialakított egy tervet, amit Én és mások most csodásan követnek. Dicsőséges végzet felé vezető úton vagytok. Ezt az ösvényt még mindig sok sötét meggyőződésű járja, akik nagyon félre szeretnének lökni benneteket. Legyetek óvatosak ezekkel, és kétségek nélkül legyetek tudatában, hogy a Fény itt van, hogy biztosítsa, hogy ez az út hűségesen egy szent végződéshez vezet.

Legyetek erősek, és hagyjátok figyelmen kívül a kudarcokat. Azok akik ennek a pokolnak a fenntartásán vannak, valójában a kihalás peremén állnak. Ezek a módosulássorozatok állítanak szembe a sok sötét valósággal benneteket. A Teremtő lebecsmérelt gyermekei vagytok. Amnéziák hosszas során át utatokat vesztettétek. Itt vagyunk, hogy helyrehozzuk azt az utat, amit elhagytatok, mert a sötétség régen ezelőtt erre kényszerített titeket. Visszatérve az útra, újra felfedezitek az emberi kedvességet és szentséget, amit a sötétség megosztással és csalással fedett el. A Fény ily módon, lehetővé teszi, hogy megtudjatok sok ismeretlen dolgot önmagatokról. A Teremtő istenségével teli Lény vagytok. A mi feladatunk megszabadítani ezt attól az évszázados mocsoktól, ami most körülvesz benneteket. Úgyhogy legyetek körültekintőek, és gondosan hallgassátok meg amit mondunk!

A Fény régóta védelmez titeket, az által, hogy megóv attól, hogy a sötétség kioltsa belőletek azt a speciális esszenciát, amik valójában vagytok. A mi küldetésünk tovább vinni ezt a szentséget és újratölteni azt azzal, amit véghez kell vinnetek. Ez a projekt megfelelően halad. Mélyen belül, ez a komoly és hosszadalmas része a lényeges beszélgetésnek némiképp frusztrál titeket. Ez természetesen el lesz magyarázva majd. Olyan lényekké váltok, akik a sötétséghez hasonlóan, tele vannak szükségtelen aggodalmakkal. A sok dolog közül ez rövidesen ki lesz törölve Fénnyel körülvett Lelketekből! Megtanuljátok az isteni türelmet, és olyan kendőzetlen igazságokat, amiket elhagytatok, amikor a szabad isteni tudatosság szent kegyéből mélyre zuhantatok. Ez az eszköz ismét oda lesz adományozva nektek. Legyetek bölcsek és képesek elfogadni azt, amit a Mennyország olyan kegyesen ad nektek. Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk heti jelentésünket arról, hogy mi történik a bolygón. Egy új valóság születik, amit egy ragyogó jólét és új kormányzás fog erősíteni. Sok jó jelenik meg mindenütt, hogy mindenki lássa! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php