A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2014. Június 24.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Oc, 13 Kayab, 10 Caban

Selamat Balik! Jó hírekkel érkezünk ezen a napon! A sötétség kegyeltjeiből álló hálózat a vereségével szembesül. A Fény arra a következtetésre jutott, hogy esztelenség megengedni ezeknek a csirkefogóknak, hogy tovább folytassák. Azon kormányok, melyek ezen kegyeltek birtokában vannak, teljes mértékben elkötelezték magukat az iránt, hogy a sötétség gyalázatos pénzügyleteit nem engedik akadályoztatni. Így a legbölcsebb dolog elűzni őket a hatalomról. A kulcs ehhez az új pénzügyi rendszer, ami csak részlegesen lett felfedve. Ez az új pénzügyi program véget vet a rendelt pénzeknek, és eltörli azokat a központi bankokat, amik erőteljesen támogatják ezt az aljas rendszert. Továbbá az új nemesfém hátterű pénzek bevezetik Észak Amerikában a NESARA-t, és a GESARA-t bolygó szerte. Az új kormány ideiglenes lesz. Célja az, hogy felállítsa de jure (jog szerinti) kormányok számára a terepet, amiknek elsődleges elkötelezettsége a nép szolgálata, és a globális jólét útjának a lefektetése. Ezek a kormányok is kibocsátanak olyan technológiákat, amik megtisztítják a vizeiteket, a levegőt, és a földet attól, amit a sötétség destruktív iparágai produkáltak.

Ezek a kormányok lehetővé fogják tenni, hogy a Felemelkedett Mesterek közvetlen módon szólhassanak hozzátok, és engedélyezik az évtizedek óta folyó UFO álcázás megszüntetését. Alig várjuk már, hogy szólhassunk hozzátok és előkészítsünk benneteket az első kapcsolatfelvételre. Ennek a birodalomnak már túl régóta hazudoznak valódi eredetéről és igazi őseiről. Olyan Lények vagytok, akik kolóniákból ereszkedtek le 900.000 éve Gaia-ra egy fontos okból - hogy Gaia őrzői legyenek, és a Cetfélékkel egyetemben, fenntartsák Gaia sokféle öko-rendszerének virágzását. Ez az elsődleges cél az, amit újra fel kell vállalnotok, és képességeiteket felhasználva fenntartani ezt az élő gömböt, és az ő sok és egyedülálló életformáját. Ezen felül, egy nagy csillagnemzetet fogtok formálni, ami tele van csodás életformákkal és igazán bámulatos környezettel. Fel fogjátok fedezni az a mögött rejlő titkokat, hogy ez az élő naprendszer hogyan teremtődött, és ezt a bölcsességet felhasználva, olyan csodákat produkáltok, amik egy állandó galaktikus béke és az Anchara continuum végső Fénytranszformációjának alapjává válnak.

Valójában az első kapcsolatfelvétel egy nagy fordulópont társadalmatok számára. Korábban egy sötét globális szövetség által vezetett korlátozott tudatosságú Lények csoportja voltatok. Ezt az összeesküvést most leváltják. Helyette elérkezik a kapcsolatfelvétel, és egy átalakulás peremére juttat benneteket azzal kapcsolatban, hogy miképpen látjátok önmagatokat, világotokat, hogyan tekintetek eredetetekre. Ez a nagy vízválasztó lesz az a pont, ahol szembefordultok eszméitekkel, és elkezdtek teljesen új eszméket befogadni. Ebben az interregnum időszakban találkozni fogtok velünk, és felfedezitek, hogyan lettetek. Mindez csupán bevezetője annak, ami történni fog, amikor becsusszantok a Fénykamráitokba. Ezen a ponton, találkozni fogtok valódi Énetekkel, és megnyitjátok azon képességeiteket, amik mindössze három nap alatt gyorsan visszajuttatnak a teljes tudatosságba benneteket. A mentoraink feladata az, hogy megérkezzenek, találkozzanak veletek, és egy belső utazásra vigyenek, ami elvezet abba a mágikus pillanatba, amikor teljes tudatosságot szereztek. Az ő feladatuk akkor az, hogy tanítsanak benneteket az ebben az új teljes tudatosságú valóságban való sikeres navigáláshoz szükséges etikettről.

Teljes tudatosságú Lényekként, örömmel vállaljátok Gaia isteni gondviselésének különféle feltételeit. Ezek a felelősségek fel lettek vázolva a sok életszerződésben, amikbe mindegyikőtök beleegyezett, amikor eredetileg erre a gyönyörű kék gömbre költözött. Ezeket a spirituális dokumentumokat majd felfedezitek, amikor szabadon navigálhattok az Akasha Feljegyzések között. Ennek fényében, elkötelezitek magatokat arra az isteni szolgálatra, hogy fenntartjátok és megőrzitek egy egyesített és teljes tudatosságú Földanya minden egyes aspektusát. Ebben a szent feladatban, örömteljesen csatlakoztok az Agarthai és a Cetféle hittestvéreitekhez. Ez az isteni egyesülés, és másokkal is ebben a naprendszerben, egy új csillagnemzetet fog kialakítani. Ez a csillagnemzet Gaia legistenibb természetét fogja tükrözni. Akkor tiszteletteljes és különleges feladatokat kaptok, hogy beteljesítsétek ezen Galaxis Fénytranszformációját. Áldva lesztek mindannyiunk által, és különféle konferenciák nagy központjává fogtok válni. Ezen konferenciákon a fizikaiság eme szektorából mindenhonnan érkező Lények fognak részt venni. Valóban egy felettébb dicsőséges sorsot birtokoltok!!!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A Szellem eljött a Földre, és hozott nekünk egy felettéb bámulatos ajándékot! Ez a szent ajándék, a ti szabadságotok és isteni jólétetek, ami lehetővé teszi, hogy megkezdjétek végső kutatásotokat. Ez a kutatás a teljes tudatossághoz vezet, egy fenséges állapotba, ami lehetővé teszi, hogy újra teljes mértékben csatlakozzatok spirituális családotokhoz. Sok tanulni valótok van. A Szellem összehozott egy olyan pillanatot, amikor felfedezitek a felhalmozódott bizonyítékok összeillőségét. Hamarosan alapot szolgáltatunk számotokra ahhoz, hogy jobban megértsétek azt, amit a Szellem mondani fog nektek. Ez az alap helyreállítja az életről szóló koncepcióitokat, és felkészít benneteket arra, amit a Mennyország oly kegyesen ad nektek. Most a Mennyország gyűjti a bizonyítékokat, és készül sok csodás dolgot ajándékozni nektek. Ezek a dolgok túl vannak az Angyalok áldásán. AEON legfelsőbb szintjeire tartanak. Áldottan különlegesek vagytok, és ezért néhány bámulatos dekrétumot adnak nektek, ami elsimítja a sikerhez vezető ösvényeteket!

Ahogy meglátjátok a nektek adott adományokat, felidézitek az emlékét annak az áldásnak, hogy: " Menjetek gyermekeim, és legyetek azok, akik visszajuttatják ezt az értékes Földet az ő korábbi Dicsőséges állapotába.". Azért vagytok itt, hogy átformáljátok a Földet, és okot adjatok neki egy nagy "átalakulásra". Ez egy megjövendölt és áldott dolog. Fogjátok ezt az adományt, és álljatok készen az isteni szolgálatra. A Teremtő szól, és elküldi nektek az eszközöket, hogy ismét teljessé váljatok. Örvendezzetek ennek, tudjátok, hogy a sorsotok az, hogy újra fizikai Angyalokká váljatok. A végtelennek látszó földi zűrzavarnak, mely a sötétség eszköze, vége! A Szellem arra vágyik, hogy spirituálisan tudatossá váljatok, és képesek legyetek megérteni, hogy kik vagytok, és miért vagytok itt. Ez a tudás a kulcs, hogy megértsétek miért veszítette el a sötétség uralmát felettetek. Ti, Áldott gyermekek, ti vagytok ezen Föld hatalmas újjászületésének az okai, és ti vagytok az ő legáldottabb polgárai, akik készek teljes tudatosságba átmenni!

A teljes tudatosságot a sötétség álcázta. Az Atlantiszi papok és papnők lopták el tőletek, hogy egy a sötét mestereiket szolgálni hajlandó fajt hozzanak létre. Most visszatér amit oly alattomosan elvettek tőletek. Ez az eljárás egy egységes egésszé egyesíti a Földanyát, és arra használja ezt a gömböt, hogy megváltoztassa és újra benépesítse ezen naprendszer négy vízvilágát. Ez a nagy Elohim áldás lehetővé teszi, hogy egy felettébb nagyszerű csillagnemzet őrzőivé váljatok. Felügyeletünk áldottan vezet benneteket, hogy ez megtörténjen. Isteni sorsotok kibogozhatatlan kötelékben van a miénkkel. Mi megkaptuk a hallhatatlan öröm isteni állapotát, hogy a ti lelkes útjelzőitekként tevékenykedjünk. Ebben mi itt vagyunk, hogy lehetővé tegyük tudatossági növekedéseteket, és segítsünk társaitoknak megdönteni a sötétséget, és annak aljas napirendjeit. Úgyhogy legyetek bölcsek, erősek, és felkészültek arra ami most történik!

A mai, a nektek szóló üzeneteink egy újabb példája. Álljatok készen, felkészülten, hogy megtegyétek ami spirituálisan szükséges szabadságotok érdekében. Egy nagy jólét és egy nagy váltás van itt a valóságotokban. Spirituális és űrcsaládjaitok itt vannak, és a felszabadulás kerül kinyilatkoztatásra ebben az egész birodalomban. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló