A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Június 28.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
11 Kan, 17 Kayab, 12 Manik

Dratzo! Valami csodás készül történni! A sötét összeesküvés évezredeken át tartó óvilága szétesik. Britanniának az Európai Unióból való kilépéséről szóló szavazás egy látható jele annak, ami világszerte történik. A sötétség az utóbbi hónapokban titokban vergődött, mivel azok akik egy új birodalmat akarnak összeállítani, megalkották az "új elhozatalára" szolgáló szervezeteket és magállapodásokat. Ez összehozta a világ valutáinak új globális újraindítását, ami egyetemesen arannyal és ezüsttel van támogatva. A sötétség tőzsdéi hanyatlanak, mivel az új pénzügyi eszközök, mint a CIPS, BRICS, és az AIIB, hatályba lépnek. Ezek fel fogják váltani az olyan régi szervezeteket, mint a SWIFT és az IMF. Eljött az idő egy hivatalos elszámolásra! Rövidesen látni fogjátok a régi pénzügyi és kormányzati rendszer belső magjának nyilvános letartóztatását, és jól megérdemelt elszigetelését. Ily módon nem fognak tudni beavatkozni többé, vagy bármilyen fura módon késleltetni ezt az új rendszert, miként az globálisan előtérbe kerül. Ez bámulatos módon csak a kezdete még több olyan eseménynek, melyek rendeltetése, hogy radikálisan átformálja birodalmatokat!

Ezek a dolgok új kormányzást igényelnek. Évtizedekkel ezelőtt a NESARA megszületett, és titokban volt tartva, míg a világ valóban felkészült az átalakulásra. Az új bankrendszer egy sor üdvözítő szabályzást igényel, melyek készek jobbra változtatni a dolgokat. Ennek a struktúrának is szüksége van egy új nemzetközi eszközre, hogy vezethesse mindennapi ügyeit és szabadon utalhassanak át hatalmas összegeket ezen valóság egyik részéből a másikba. Ez a struktúra a CIPS (Cross-Borders Inter-Bank Payment System) /Határokon Átívelő Bankközi Fizetési Rendszer/.  Ez most elegyedik a SWIFT-el, hogy egy olyan nemzetközi rendszert biztosítson, aminek a rendeltetése az, hogy véget vessen a durva beavatkozásoknak, melyek szükségtelen késleltetéseket okoztak, és nagyobb pénzügyi tranzakciók megkérdőjelezhető elakasztását. Az új szervezet a BRICS csoport és az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Befektetési Bank) együttesen lesz az, ami felváltja a háborút követő IMF-et. Ily módon, az IMF által korábban a világra kényszerített terhelő kölcsönöket, végre helyre rakhatják. Ezek a dolgok valójában egy olyan pénzügyi rendszer megalapításának kezdetei, mellyel a jólét nemzetközi szinten elterjedhet, és új kormányzás tud tömegesen kibontakozni.

Ez a jólét több módon lesz véghezvíve. A legfontosabb az egyre nagyobb előny, melyet azok szereztek, akik ennek az új valutamegújításnak az előkészületeivel töltötték idejüket. Ez is el fog terjedni az által, hogy véget vetnek a nagy terheknek, amiket a kormányok és a bankok róttak a világ különféle nemzeteinek népeire. Ezek a furcsa adók, kölcsönök, és terhek, meg lesznek szüntetve, és a kormányok és a bankok vissza fogják fizetni azokat. Ráadásul az összes furcsa díj közül, melyeket a bankok használtak, vagy megszüntetésre kerülnek, vagy csak érzékeny tranzakciókra lesznek korlátozva. Rövidesen egy olyan birodalomban fogtok élni, ami lehetővé teszi számotokra, hogy szabadon igazgassátok és használjátok a birtokotokban lévő pénzeket. Szánjátok ezt az időt arra, hogy tanuljatok arról a hatalomról, melyet a pénz teremtett, és ugyanakkor meglássátok, hogy a sok korábban titokban tartott technológia képes túljutni az ósdi pénz bármilyen formájának szükségességén. Ez a lecke az, amit úgy érzünk, hogy növekvő tudatosságotok szabadon fog elterjedni. Az új jólétetekkel látni fogjátok, hogy mennyire más felépítésű társadalom teremthető meg.

Ez az új birodalom lesz az átmenet egy korlátozott forrásokkal teli világ, és egy végtelen lehetőségeken alapuló világ között. Ez az új átmeneti valóság biztosítja a Felemelkedett Mesterek sok szükséges tanítását, és ebben fog egy velünk való tömeges első kapcsolatfelvétel megkezdődni, ami egy csodás valósággá válik. Ezek az események szükségesek még mielőtt a mentoraitok idejébe juttatunk benneteket. A mentorok a medikus csapataitok szövetségesei abban, hogy egy egyéni dossziét szolgáltassanak, mellyel minden egyén kezdi a "játékterét". Abban az eljárásban vagytok, hogy felkészüljetek rá ami előttetek áll, a Kristály Fénykamrára. A végső célja ennek a műveletnek az, hogy visszakerültök a teljes tudatosságú galaktikus emberi létbe. Így az Atlantisziak meggondolatlan eljárásai kijavíthatók, és a bolygó minden embere újraegyesülhet. Amint ez megtörtént, gyorsan edzettek lesztek a megfelelő etikettben, és lehetővé válik, hogy összejöjjetek és kialakítsátok új csillagnemzeteteket. Csodálatos sors áll előttetek!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Épp most hallhattatok arról, hogy a Kínai ősök és előkelőségek, a nyugat-európai partnereikkel mit is vittek véghez. Ezt a sok kellemes dolgot, ami csak a kezdete annak amin a Mennyország dolgozik velünk, arra tervezték a mi szent társaink, hogy egy jobb új valóságot hozzanak össze számotokra. A sötét összeesküvés régóta felügyelte ezt a valóságot, és nagy vágya volt kiterjeszteni korlátozott mandátumát, és azt tenni amit a Mennyország szigorúan megtiltott számára. A ti segítségetekkel, egy új tervet produkáltunk, amit a Mennyország nektek szánt. Ezzel a tervvel mi győzünk, és el akarjuk indítani ennek a csodás víziónak a valóra válását! Ez egy olyan idő, hogy látni fogjátok közös együttműködésünk virágzását, mely áldással és alázattal van tele, ami Gaia ezen új korszakának védjegyévé válik az emberiség számára. Folyamatos Szeretetetek és Fényetek hozza el mindenkinek egyre növekvő szabadságotok és jólétetek új idejét!

Ahogy ez a Szeretet és Fény növekszik, megnyitja az utat számotokra, hogy növekedjetek tudatosságban, és érezzétek, hogy valóban kölcsönhatásban álltok egymással. Ez az egyre nagyobb Fényközösség képes lesz véghez vinni csodákat. Használni fogjátok a korábban titokban tartott technológiát, hogy beteljesítsétek a Mennyország nemes céljait. Figyelmen kívül hagytátok a bolygó természetes ár-apályát, és most a ti valódi hajtóerőtökké válik, ahogy átalakítjátok a világ hatalmas szennyezettségét, és helyreállítjátok az összes öko-rendszert! Örömmel végzitek ezt az isteni munkát, és demonstráljátok amit a Mennyország már tud. Ti valójában egy megszentelt, Szeretetteli nép vagytok. A múltbéli pusztításokat helyre fogjátok állítani, és a régóta figyelmen kívül hagyott gondnoki szerepet szent könyörülettel fogjátok magatokra ölteni. Ez kombinálódni fog azokkal a fogalmakkal, amiket mi Felemelkedett Mesterek fogunk rövidesen nektek megtanítani.

Mindezek azt demonstrálják, hogy fenségességeteknek látszódnia kell. Amikor először meghallottátok üzeneteinket, és aztán követni is akartátok azokat, még a sötétek könyörületére voltatok bízva. Társaink elrendezték, hogy ezek a büntetlen Lelkek többé ne legyenek képesek kárt okozni nektek. Legyetek pártatlanok és fogadjátok ezeket az új fejleményeket. Értsétek meg, hogy egy átmenet közepén vagytok, ami tagadhatatlan módon a javulás irányába változtat benneteket. Hagyjátok a Mennyországra a részleteket. Engedjétek, hogy a sötétek sorsa azok Szerető kezébe kerüljön, akik tudják, hogy kik is ők valójában. Csak pozitívan tekintsetek arra, ami oly kegyesen megadatik nektek. Sok bámulatos esemény történik! Örvendjetek ennek, és használjátok új képességeiteket arra, hogy azt produkáljátok, amire a Mennyország oly isteni módon vágyik. Mind együtt vagyunk, és egy szent ösvényen, amit a Mennyország rendelt el nagyszerű módon. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma ebben a jelentésben láthatjátok, milyen közel vagyunk mindannyian egy új és átalakult valósághoz. Legyetek kedvesek magatokhoz, és leljétek meg magatokban, hogy miképpen tudnátok a legjobban hozzájárulni ezekhez az új időkhöz. Ez az igazán nagyszerű csodák időszaka lesz. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.
 
l>